AntreasG4 έγραψε:εγω λεω ναι για κουρτιτς στη πίζα. Θα λείψουν μεν τα στημένα του, αλλά είναι πολύ μεγάλο το συμβολαιό του μόνο γιαυτά. Ενώ η ομάδα θα γίνει και πιο γρήγορη
27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Δεν τον βλεπω να μενει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο σε περιπτωση που ερθει η απαλλαγη του και μπει στην ομαδα με επιτυχια, μπορω να σκεφτω αποχωρηση Κουρτιτς. Δυστυχως δεν εχουμε πολλους παικτες στο ροστερ με την εμπειρια του και την ποδοσφαιρικη αλητεια του. Αυτην την στιγμη ειναι πολυτιμος.
Ναι σαρωσαμε τους τίτλους πέρσι κ φοβόμαστε μήπως φύγει ο στυλοβάτης του κέντρου.
Άσε που αυτός μάλλον το ξεκίνησε όλο αυτό κ θέλει να φύγει ... Στο καλό
Άσε που αυτός μάλλον το ξεκίνησε όλο αυτό κ θέλει να φύγει ... Στο καλό
- john4serres
- Dark Knight
Νομίζω αν έφευγε ο Κούρτιτς μετά τα ματς με τη Λέφσκι και ερχόταν π.χ. αυτός ..... https://www.transfermarkt.com/nicolas-g ... ler/364946 ...... με ταυτόχρονη μετατόπιση του Φελίπε Σοάρες στο 8, αντί για 10 που τον βάζει τώρα, θα είμαστε πολύ καλά!
Εάν φύγει ο Κούρτιτς μάλλον θα πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στο 6 και στο 8.Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Τσιγγάρας στο 6, 3 8άρια (Αουγκόστο,Φελίπε,Σβαμπ) και ο Νταντάς που είναι 8/10. Ένας ρολίστας μηχανάκι π.χ. Τσίμιροτ που θα έκανε δίδυμο στα χαφ με όλους τους χαφ μας.
Dark Knight έγραψε:Νομίζω αν έφευγε ο Κούρτιτς μετά τα ματς με τη Λέφσκι και ερχόταν π.χ. αυτός ..... https://www.transfermarkt.com/nicolas-g ... ler/364946 ...... με ταυτόχρονη μετατόπιση του Φελίπε Σοάρες στο 8, αντί για 10 που τον βάζει τώρα, θα είμαστε πολύ καλά!
+++++++++++++++++++++++++
Αν φυγει μονο ο Κουρτιτς δεν θα παρουμε κανεναν. Ισως μονο διπλους πατους για τα παπουτσια των υπολοιπων χαφ. Αν φυγει ΚΑΙ ο Αγκουστο τότε υποχρεωτικά πρεπει να βρουμε παικτη να παιζει στο 6-8.
Σας παρακαλώ ότι θέλετε, αλλά αφήστε τον κουρτιτς στην ομάδα ... θα είμαι καλό παιδί όλο το χρόνο
Μόνο κακό θα κάνει η παραμονή Κούρτιτς όταν υπάρχει δυνατότητα να δοθεί. Έχουμε άλλωστε τον Σβαμπ.
-
Ακριβώς..ο παίχτης είναι ότι πιο αργό υπάρχει κ πολύ επιρρεπής στο λάθος. Βουλωνοντας κ τ αυτιά του μέσα στη Τούμπα κ κάνοντας αναφορά γιατί το κάνει αυτό,με έπεισε ότι κ στο μυαλό υστερεί.. νομίζει ότι είναι η αρχή κ το τέλος της ομάδας. Ελπίζω σε φυγή
Συμφωνώ.Dark Knight έγραψε:Νομίζω αν έφευγε ο Κούρτιτς μετά τα ματς με τη Λέφσκι και ερχόταν π.χ. αυτός ..... https://www.transfermarkt.com/nicolas-g ... ler/364946 ...... με ταυτόχρονη μετατόπιση του Φελίπε Σοάρες στο 8, αντί για 10 που τον βάζει τώρα, θα είμαστε πολύ καλά!
Ετσι και κλασικό 10αρι αξιώσεων θα έχουμε και θα πάει 8αρι ο Φελίπε (που δεν μπορεί μπροστά).
-