Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από paokpantou »

Demir έγραψε:Κλείνεις Μπράντον και διαβάζεις ότι ο Άρης πέρα από μίνα κυνηγάει νιαγκ! Που να μείνεις ψύχραιμος ..
Πλερωνει ο χοντρός φίλε μήπως και τους βγάλει 2ους και πάρουν το κύπελλο.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Με αυτες τις μεταγραφες ταβανι σου η 4η θεση,οσο για τα διαρκείας ,οσο και οπαδος εισαι πρεπει να νιωθεις οτι δεν σε κοροϊδεύουν στην ΠΑΕ ,πρεπει να βλέπεις και κατι 3η συνεχόμενη χρονια που εχει τραβηχτεί χειροφρενο στα οικονομικα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μην πάρεις ρε! Άντε μας έπρηξες!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν πρέπει να νιώθεις τίποτα.
Διαρκείας παίρνεις επειδή ΠΑΟΚ και για κανέναν άλλον λόγο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

η ποιο σωστη προσεγγιση απο ραγκατση που ξερει καλα το ισπανικο ποδοσφαιρο σχολιο του χθες δεν βαζω το δευτερο σχολιο του που λει γραψατε 100 μυνηματα παοκτσηδες για παικτη που δεν εχετε δει και φυσικα αρνητικα.....
Ο Ραγκατσης τον ξέρει τον Ισπανό παίκτη μας και είπε
Ο παίκτης είναι καλός. Είναι αυτό που λέμε τσόγλανος. Είναι γρήγορος, πατάει καλά και παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά. Αυτός ήταν από τα πουλέν μου όταν ακόμη ήταν στη Μαγιόρκα μαζί με τον Ασένσιο. Περίμενα ότι θα κάνει μεγαλύτερη καριέρα αλλά δεν τα κατάφερε κυρίως γιατί δεν έχει σταθερή απόδοση. Μπορεί να πάρει ματς μόνος του αλλά και να τον ψάχνεις με ντετέκτιβ. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ειδικά όταν ο ΠΑΟΚ θα έχει χώρους και θα παίζει στην κόντρα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο ....
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Όπως έγραψα και πριν το παληκάρι δεν το ξέρω. Θα φανεί στο γήπεδο.
Μια απορία όμως την έχω. Γιατί το φορ πρέπει σώνει και καλά να είναι νταμάρι 2.10 120 κιλά που θα πέρνει σβάρνα όλη την άμυνα και θα μπει με την μπάλλα μες τα δίχτυα?
Εκτός αν θέλουμε ψηλό, με όγκο, γρήγορο αλλά και τεχνίτη. Χμμ και θα ρθει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης ε?

Τώρα θα πω κάτι και μπορεί να φάω και βρισίδι αλλά οκ θα το πω. Ένα απο τα καλύτερα φορ που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και πρώτο μπόι. Κάτσε να δεις πως τον λέγανε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

george89 έγραψε:Με αυτες τις μεταγραφες ταβανι σου η 4η θεση,οσο για τα διαρκείας ,οσο και οπαδος εισαι πρεπει να νιωθεις οτι δεν σε κοροϊδεύουν στην ΠΑΕ ,πρεπει να βλέπεις και κατι 3η συνεχόμενη χρονια που εχει τραβηχτεί χειροφρενο στα οικονομικα

Με αυτή την λογική δεν νομίζω να χεις πάρει διαρκείας ποτέ ε?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:Ο Sergio Oliveira έκλεισε για 4 χρόνια στη Γαλατά που έδωσε 3 μύρια στην Πόρτο για να τον αποκτήσει, παίχτε με Σάστρε και Μπράντον εσείς
Εμείς θα παίξουμε!

Εσύ θα δεις γάλατα φαντάζομαι...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Το paok24 γράφει για" Κούρτιτς: Η Πίζα πιέζει για τον Σλοβένο."
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

soflodoras έγραψε:
joshua έγραψε:Εγώ παντως καλού κακού παω να αναψω ενα κερακι στη παναγια της Τηνου να περασουμε αρχικα τη Λεφσκι και μετα βλεπουμε...
Πω ρε φουστη μου. Εισαι ονομα κ πραμα. Κ εδω στην Τηνο με κυνηγας;
Διαόλου κάλτσα!!

Χάχαχαχα

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

george89 έγραψε:Με αυτες τις μεταγραφες ταβανι σου η 4η θεση,οσο για τα διαρκείας ,οσο και οπαδος εισαι πρεπει να νιωθεις οτι δεν σε κοροϊδεύουν στην ΠΑΕ ,πρεπει να βλέπεις και κατι 3η συνεχόμενη χρονια που εχει τραβηχτεί χειροφρενο στα οικονομικα
Ρε κάνε μας τη χάρη μας Επριξες!

Μη σώσεις και πάρεις!

Αντε σε φόρουμ του ΠΑΟΚ είσαι!

Αντε μας ζάλισες!

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tad έγραψε:Ακατανόητη για τους περισσότερους από εμάς η επιλογή Μπράντον ...
Με βάση αυτά που βλέπουμε στο βιογραφικό και τα στατιστικά του, ναι. Επειδή όμως, εγώ τουλάχιστον, δεν είμαι ειδήμων, πιστεύω ότι κάτι άλλο είδε το ανήσυχο μάτι του Boto και τον επέλεξε. Κάτι παραπάνω από αυτά που βλέπουμε εμείς.
Αν αποδειχθεί περίπτωση Taylor (που έδειξε αυτό ακριβώς που φαινόταν) θα μιλάμε για αποτυχία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

NikLiverpool έγραψε:Όπως έγραψα και πριν το παληκάρι δεν το ξέρω. Θα φανεί στο γήπεδο.
Μια απορία όμως την έχω. Γιατί το φορ πρέπει σώνει και καλά να είναι νταμάρι 2.10 120 κιλά που θα πέρνει σβάρνα όλη την άμυνα και θα μπει με την μπάλλα μες τα δίχτυα?
Εκτός αν θέλουμε ψηλό, με όγκο, γρήγορο αλλά και τεχνίτη. Χμμ και θα ρθει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης ε?

Τώρα θα πω κάτι και μπορεί να φάω και βρισίδι αλλά οκ θα το πω. Ένα απο τα καλύτερα φορ που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και πρώτο μπόι. Κάτσε να δεις πως τον λέγανε :mrgreen:
Γιαννάκη οκκα
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πρέπει να νιώθεις τίποτα.
Ωραία και σωστή νοοτροπία που εφαρμόζεται σε όλες τις ομάδες της γερμανίας με την μόνη διαφορά ότι εκεί ο πρόεδρος εκλέγεται και οι μετοχές ανήκουν στους φιλάθλους(Λειψια*).
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Roarrr έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πρέπει να νιώθεις τίποτα.
Ωραία και σωστή νοοτροπία που εφαρμόζεται σε όλες τις ομάδες της γερμανίας(Λειψια*) με την μόνη διαφορά ότι εκεί ο πρόεδρος εκλέγεται και οι μετοχές ανήκουν στους φιλάθλους.
Ωραία. Οπότε τι προτείνεις? Είδαμε και με το revolution και τις μετοχές πως πήγε η δουλειά....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”