Πλερωνει ο χοντρός φίλε μήπως και τους βγάλει 2ους και πάρουν το κύπελλο.Demir έγραψε:Κλείνεις Μπράντον και διαβάζεις ότι ο Άρης πέρα από μίνα κυνηγάει νιαγκ! Που να μείνεις ψύχραιμος ..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Με αυτες τις μεταγραφες ταβανι σου η 4η θεση,οσο για τα διαρκείας ,οσο και οπαδος εισαι πρεπει να νιωθεις οτι δεν σε κοροϊδεύουν στην ΠΑΕ ,πρεπει να βλέπεις και κατι 3η συνεχόμενη χρονια που εχει τραβηχτεί χειροφρενο στα οικονομικα
- PAOKevolution
- PAOK_Antarctica
Δεν πρέπει να νιώθεις τίποτα.
Διαρκείας παίρνεις επειδή ΠΑΟΚ και για κανέναν άλλον λόγο.
η ποιο σωστη προσεγγιση απο ραγκατση που ξερει καλα το ισπανικο ποδοσφαιρο σχολιο του χθες δεν βαζω το δευτερο σχολιο του που λει γραψατε 100 μυνηματα παοκτσηδες για παικτη που δεν εχετε δει και φυσικα αρνητικα.....
Ο Ραγκατσης τον ξέρει τον Ισπανό παίκτη μας και είπε
Ο παίκτης είναι καλός. Είναι αυτό που λέμε τσόγλανος. Είναι γρήγορος, πατάει καλά και παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά. Αυτός ήταν από τα πουλέν μου όταν ακόμη ήταν στη Μαγιόρκα μαζί με τον Ασένσιο. Περίμενα ότι θα κάνει μεγαλύτερη καριέρα αλλά δεν τα κατάφερε κυρίως γιατί δεν έχει σταθερή απόδοση. Μπορεί να πάρει ματς μόνος του αλλά και να τον ψάχνεις με ντετέκτιβ. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ειδικά όταν ο ΠΑΟΚ θα έχει χώρους και θα παίζει στην κόντρα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο ....
Ο Ραγκατσης τον ξέρει τον Ισπανό παίκτη μας και είπε
Ο παίκτης είναι καλός. Είναι αυτό που λέμε τσόγλανος. Είναι γρήγορος, πατάει καλά και παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά. Αυτός ήταν από τα πουλέν μου όταν ακόμη ήταν στη Μαγιόρκα μαζί με τον Ασένσιο. Περίμενα ότι θα κάνει μεγαλύτερη καριέρα αλλά δεν τα κατάφερε κυρίως γιατί δεν έχει σταθερή απόδοση. Μπορεί να πάρει ματς μόνος του αλλά και να τον ψάχνεις με ντετέκτιβ. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ειδικά όταν ο ΠΑΟΚ θα έχει χώρους και θα παίζει στην κόντρα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο ....
- NikLiverpool
Όπως έγραψα και πριν το παληκάρι δεν το ξέρω. Θα φανεί στο γήπεδο.
Μια απορία όμως την έχω. Γιατί το φορ πρέπει σώνει και καλά να είναι νταμάρι 2.10 120 κιλά που θα πέρνει σβάρνα όλη την άμυνα και θα μπει με την μπάλλα μες τα δίχτυα?
Εκτός αν θέλουμε ψηλό, με όγκο, γρήγορο αλλά και τεχνίτη. Χμμ και θα ρθει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης ε?
Τώρα θα πω κάτι και μπορεί να φάω και βρισίδι αλλά οκ θα το πω. Ένα απο τα καλύτερα φορ που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και πρώτο μπόι. Κάτσε να δεις πως τον λέγανε
Μια απορία όμως την έχω. Γιατί το φορ πρέπει σώνει και καλά να είναι νταμάρι 2.10 120 κιλά που θα πέρνει σβάρνα όλη την άμυνα και θα μπει με την μπάλλα μες τα δίχτυα?
Εκτός αν θέλουμε ψηλό, με όγκο, γρήγορο αλλά και τεχνίτη. Χμμ και θα ρθει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης ε?
Τώρα θα πω κάτι και μπορεί να φάω και βρισίδι αλλά οκ θα το πω. Ένα απο τα καλύτερα φορ που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και πρώτο μπόι. Κάτσε να δεις πως τον λέγανε

- NikLiverpool
george89 έγραψε:Με αυτες τις μεταγραφες ταβανι σου η 4η θεση,οσο για τα διαρκείας ,οσο και οπαδος εισαι πρεπει να νιωθεις οτι δεν σε κοροϊδεύουν στην ΠΑΕ ,πρεπει να βλέπεις και κατι 3η συνεχόμενη χρονια που εχει τραβηχτεί χειροφρενο στα οικονομικα
Με αυτή την λογική δεν νομίζω να χεις πάρει διαρκείας ποτέ ε?
- sourmenetes
- Moderator
Εμείς θα παίξουμε!Sick Bastard έγραψε:Ο Sergio Oliveira έκλεισε για 4 χρόνια στη Γαλατά που έδωσε 3 μύρια στην Πόρτο για να τον αποκτήσει, παίχτε με Σάστρε και Μπράντον εσείς
Εσύ θα δεις γάλατα φαντάζομαι...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
- sourmenetes
- Moderator
Διαόλου κάλτσα!!soflodoras έγραψε:Πω ρε φουστη μου. Εισαι ονομα κ πραμα. Κ εδω στην Τηνο με κυνηγας;joshua έγραψε:Εγώ παντως καλού κακού παω να αναψω ενα κερακι στη παναγια της Τηνου να περασουμε αρχικα τη Λεφσκι και μετα βλεπουμε...
Χάχαχαχα
- sourmenetes
- Moderator
Ρε κάνε μας τη χάρη μας Επριξες!george89 έγραψε:Με αυτες τις μεταγραφες ταβανι σου η 4η θεση,οσο για τα διαρκείας ,οσο και οπαδος εισαι πρεπει να νιωθεις οτι δεν σε κοροϊδεύουν στην ΠΑΕ ,πρεπει να βλέπεις και κατι 3η συνεχόμενη χρονια που εχει τραβηχτεί χειροφρενο στα οικονομικα
Μη σώσεις και πάρεις!
Αντε σε φόρουμ του ΠΑΟΚ είσαι!
Αντε μας ζάλισες!
- ΑποστόληςΑ
Με βάση αυτά που βλέπουμε στο βιογραφικό και τα στατιστικά του, ναι. Επειδή όμως, εγώ τουλάχιστον, δεν είμαι ειδήμων, πιστεύω ότι κάτι άλλο είδε το ανήσυχο μάτι του Boto και τον επέλεξε. Κάτι παραπάνω από αυτά που βλέπουμε εμείς.tad έγραψε:Ακατανόητη για τους περισσότερους από εμάς η επιλογή Μπράντον ...
Αν αποδειχθεί περίπτωση Taylor (που έδειξε αυτό ακριβώς που φαινόταν) θα μιλάμε για αποτυχία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννάκη οκκαNikLiverpool έγραψε:Όπως έγραψα και πριν το παληκάρι δεν το ξέρω. Θα φανεί στο γήπεδο.
Ωραία και σωστή νοοτροπία που εφαρμόζεται σε όλες τις ομάδες της γερμανίας με την μόνη διαφορά ότι εκεί ο πρόεδρος εκλέγεται και οι μετοχές ανήκουν στους φιλάθλους(Λειψια*).PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πρέπει να νιώθεις τίποτα.
- NikLiverpool
Ωραία. Οπότε τι προτείνεις? Είδαμε και με το revolution και τις μετοχές πως πήγε η δουλειά....Roarrr έγραψε:Ωραία και σωστή νοοτροπία που εφαρμόζεται σε όλες τις ομάδες της γερμανίας(Λειψια*) με την μόνη διαφορά ότι εκεί ο πρόεδρος εκλέγεται και οι μετοχές ανήκουν στους φιλάθλους.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πρέπει να νιώθεις τίποτα.