Ίδια κασέτα ο "φίλος" του johnpet ... μη δίνεις σημασίαLuigi Vampa έγραψε:Τη συνέντευξη τύπου του Μποτο όταν ήρθε δεν την ειδες;gmet έγραψε:Εγώ αυττό που καταλαβαίνω μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση να ξοδευτούν χρήματα για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, δηλαδή έτοιμες ποιοτικές λύσεις. Όπως λένε ορισμένοι μεταγραφές από το πάνω ράφι. Όλα τ' άλλα είναι λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αυτό βέβαια έχει άμεσο αντίκτυπο στους στόχους της ομάδας που σίγουρα δεν μπορεί να είναι το πρωτάθλημα, αλλά η πρώτη τετράδα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Πολυ καλο νεοGospi έγραψε:Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
Όχι, έτσι το λες εσύ.Gospi έγραψε:Και μολις ειπε οτι μαλλον η θλαση Καντουρι ειναι σοβαρη και τον ξεχναμε κανα 2μηνο.sourmenetes έγραψε:Τα έχουμε πει εδώ και 3 μέρες αυτο.Gospi έγραψε:Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το λες και λιγο βατερλω το θεμα του δεκαριου ε?
Δύο δεκαριά έχουμε πάρει ως τώρα, εκεί παίζει και ο Νταντας, θεωρητικά κάποια στιγμή σύντομα θα έρθει ο Μπισεσβαρ ΚΑΙ για τη συνέχεια βλέπουμε
Βατερλώ σε οποιαδήποτε θέση του ρόστερ στις 6 Ιουλίου πρέπει να έχεις μεγάλο νταλκα για να βλεπεις
Zampa dislike this comment...renegade έγραψε:Ρε σεις πλέον το 80-90% των παικτών κάποια στιγμή παθαίνει χιαστούς.
Η επιστροφή πλέον από τον συγκεκριμένο τραυματισμό ειναι ρουτίνα και οι παίκτες επιστρέφουν στο 100% που ήταν πριν τον τραυματισμό.
Τι το τόσο άγχος με τον Ολιβέιρα?

Ακριβώς ignore list και γλίτωσεςastral έγραψε:Ίδια κασέτα ο "φίλος" του johnpet ... μη δίνεις σημασίαLuigi Vampa έγραψε:Τη συνέντευξη τύπου του Μποτο όταν ήρθε δεν την ειδες;gmet έγραψε:Εγώ αυττό που καταλαβαίνω μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση να ξοδευτούν χρήματα για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, δηλαδή έτοιμες ποιοτικές λύσεις. Όπως λένε ορισμένοι μεταγραφές από το πάνω ράφι. Όλα τ' άλλα είναι λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αυτό βέβαια έχει άμεσο αντίκτυπο στους στόχους της ομάδας που σίγουρα δεν μπορεί να είναι το πρωτάθλημα, αλλά η πρώτη τετράδα.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εχουμε δυο δεκαρια τοτε δεν εχουμε αριστερα εξτρεμ. Αποφασισε λιγο ποιους εχουμε μπροστα και ποιοι παιζουν που. Τη στιγμη π μιλαμε εχουμε τους Ντελια Ρικαρντο Κουαλιατα και Ζιφκο. Αν νιωθεις καλυμμενος δικαιωμα σου.
Εγω δεν βλεπω νορμαλ σχεδιασμο σε ολο αυτο. Γιατι να παρει 2 μηνες η ανανεωση του Μπισεσβαρ? Γιατι να χασει ολη την προετοιμασια?
Το πραγμα θα εξομαλυνθει μονο αν μετα τον Ναρει ερθει και αριστερο εξτρεμ ή δεκαρι. Δεν γινεται να παμε μονο με Ναρει ως προσθηκη.
Εγω δεν βλεπω νορμαλ σχεδιασμο σε ολο αυτο. Γιατι να παρει 2 μηνες η ανανεωση του Μπισεσβαρ? Γιατι να χασει ολη την προετοιμασια?
Το πραγμα θα εξομαλυνθει μονο αν μετα τον Ναρει ερθει και αριστερο εξτρεμ ή δεκαρι. Δεν γινεται να παμε μονο με Ναρει ως προσθηκη.
Βλέπω τελικό σούπερ καπ ΠΑΟΚ - μπενφικα
Εμείς νταντας,φιλιπε Σοαρες,Ζιβκοβιτς,αντρε ρικαρντο,αραουχο,ολιβειρα και οι αντίπαλοι να μας δίνουν πάσες.
Εμείς νταντας,φιλιπε Σοαρες,Ζιβκοβιτς,αντρε ρικαρντο,αραουχο,ολιβειρα και οι αντίπαλοι να μας δίνουν πάσες.
μακάρι λιβάγια με ψήνει πααααρααα πολύ. τεχνική και ποδοσφαιρική αλητεία. μου αρέσει. και ακόμα στα 27-28 του έτη!Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
και εξτραδάκι ότι παίζει όλες τις θέσεις μπροστά. και άκρα και 10 και φορ.
Ένα σημαντικό κομμάτι του πετυχημένου κομματιού της περσινής χρονιάς ήταν η πίεση και η ενέργεια του Άκπομ στο 9 και του Αουγκούστο στο 10 ...
φέτος ακόμα και τα δύο μας λείπουν εντελώς ... γιατί ο Ολιβέιρα είναι πολύ καλύτερος παίχτης γενικά αλλά δεν έχει το επίπεδο ενέργειας του Άκπομ ... επίσης ότι δοκιμάζει ο Λούτσε στο 10 δεν έχει την ενέργεια του Αουγκούστο ...
τα αναφέρω γιατί θα ήθελα το 2ο φορ και ότι άλλο θα έρθει μπροστά να έχει και υψηλό επίπεδο ενέργειας ... Με Μποτό βέβαια φαίνεται ότι πάνω από όλα είναι οι παίχτες να είναι καλοί με την μπάλα ... που μας αρέσει αυτό ... αλλά και τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ερώτημα πως καλύπτονται ...
όταν μιλάμε βέβαια για 9 και 10 πάνω από όλα είναι τα νούμερα ... Γκολ και ασίστ ... και είχαμε μεγάλο πρόβλημα εκεί τα τελευταία χρόνια ...
μόνο που τα έγραψα ζαλίστηκα ...
φέτος ακόμα και τα δύο μας λείπουν εντελώς ... γιατί ο Ολιβέιρα είναι πολύ καλύτερος παίχτης γενικά αλλά δεν έχει το επίπεδο ενέργειας του Άκπομ ... επίσης ότι δοκιμάζει ο Λούτσε στο 10 δεν έχει την ενέργεια του Αουγκούστο ...
τα αναφέρω γιατί θα ήθελα το 2ο φορ και ότι άλλο θα έρθει μπροστά να έχει και υψηλό επίπεδο ενέργειας ... Με Μποτό βέβαια φαίνεται ότι πάνω από όλα είναι οι παίχτες να είναι καλοί με την μπάλα ... που μας αρέσει αυτό ... αλλά και τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ερώτημα πως καλύπτονται ...
όταν μιλάμε βέβαια για 9 και 10 πάνω από όλα είναι τα νούμερα ... Γκολ και ασίστ ... και είχαμε μεγάλο πρόβλημα εκεί τα τελευταία χρόνια ...
μόνο που τα έγραψα ζαλίστηκα ...
Ο Σοαρες έχει πιο πολύ ενεργεια από τον αουγκουστο. Θα πιει και κανένα ρεντ μπουλ ο νελσον και μην μασάς καθόλου ….
Εχω καβ.....σει μονο και μονο με τον παπα. Τον παικτη αυτον τον θελω στα ασπρομαυρα απο την πρωτη του χρονια στην ξαρδερφη. Γεννημενος ΠΑΟΚ ειναι.K_geo έγραψε:μακάρι λιβάγια με ψήνει πααααρααα πολύ. τεχνική και ποδοσφαιρική αλητεία. μου αρέσει. και ακόμα στα 27-28 του έτη!Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
και εξτραδάκι ότι παίζει όλες τις θέσεις μπροστά. και άκρα και 10 και φορ.
-
Φελίπε Σοαρες. Κ αν, λέω αν είσαι κ συ απ αυτούς που λένε είναι 8αρι, αλχημείες κτλ, να το πάρεις αποφασηGospi έγραψε:Αν εχουμε δυο δεκαρια τοτε δεν εχουμε αριστερα εξτρεμ. Αποφασισε λιγο ποιους εχουμε μπροστα και ποιοι παιζουν που. Τη στιγμη π μιλαμε εχουμε τους Ντελια Ρικαρντο Κουαλιατα και Ζιφκο. Αν νιωθεις καλυμμενος δικαιωμα σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τετ 06 Ιούλ 2022, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I hate to be this guy απλα επειδή το είπες μια και πέρασε ντούκου και το λες και δεύτερη.EugenePAOKI έγραψε:Πώς προκύπτει πάλι ότι δεν ξοδεύονται λεφτά ρε παιδιά; Το είχα πει και πριν αρκετές μέρες αλλά ας ξαναδούμε κάποια δεδομένα για ακόμη μια φορά.
METAΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ:2022
Φελίπε Σοάρες: 2.5 μύρια
Κοτάρσκι: 2 μύρια
Κουαλιάτα: 1.8 μύρια
Σάστρε: 400 χιλ.
Κάργας: 300 χιλ.
Νάρει: 2 μύρια
Ράφα Σοάρες: Ελεύθερος
Ντάντας: Δανεικός με μεγάλη ρήτρα
Ρικάρντο: Ελεύθερος
Νάσμπεργκ: Ελεύθερος
ΣΥΝΟΛΟ: 9.000.000 ευρώ μόνο για μεταγραφές (χωρίς να υπολογίσουμε τους μισθούς και έχουμε ακόμα 6/7!) ΠΗΓΗ: ΤΡΑΝΣΦΕΡΜΑΡΚΤ
Στην μετά-Σαββίδη εποχή, μόνο τη χρονιά του πρωταθλήματος έχουν ξοδευτεί περισσότερα (γύρω στα 12.5)... Έχουμε τεράστιες πιθανότητες να το σπάσουμε αυτό το ρεκόρ αν κινηθούμε για 2-3 ακόμα παίκτες ή αν ας πούμε ενεργοποιήσουμε τη ρήτρα του Ντάντας, την ώρα που γίνονται συζητήσεις για αρκετές αναπροσαρμογές συμβολαίων και ανανεώσεις (βλ. Αγκούστο)
Επομένως, κατά τη γνώμη μου ο ισχυρισμός "η ομάδα δεν έχει σκοπό να βάλει το χέρι στη τσέπη για σοβαρή ενίσχυση" είναι άτοπος και λίγο άκυρος... Ίσως θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ξοδεύονται τα λεφτά σε λάθος κινήσεις ή σε παίκτες με λιγότερη εμπειρία αλλά το ότι δεν ξοδεύεται τίποτα... κάπως άκυρο.
Στους υπολογισμούς σου γιατί βάζεις μόνο αυτά που ξοδεύτηκαν Γενάρη και έως τώρα στην καλοκαιρινή μεταγραφικη και αφήνεις έξω τις πωλήσεις;
Να σε βοηθήσω αν δεν τις έχεις πρόχειρες.
- Σφιντερσκι 4.55Μ
- Εσιτι 1Μ
- Τσολακ 3Μ
Σύνολο περίπου 9Μ. Σου θυμίζει κάτι αυτό το νούμερο;
Έχουμε πει πολλάκις ότι η απόφαση του Ιβαν είναι ξεκάθαρη. Ξοδεύουμε αυτά που βγάζουμε, ίσα βάρκα ίσα νερά. Sustainability. Και αν θες την άποψη μου αυτό είναι το σωστό. Η ομάδα πρέπει να γίνει βιώσιμη ώστε να έχει μέλλον.
Ποστ που παρουσιάζουν την μισή αλήθεια δεν προσφέρουν κάτι, καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές και να ξέρουμε τι να περιμένουμε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 06 Ιούλ 2022, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitropolitis_1926