Ή και τους δύο ή κανένανjoshua έγραψε:Τι @#@@κατασταση παντως και αυτη στα χαφ...Δυο συμβολαια στο μυριο για Κουρτιτς και Αγκουστο χλωμο...Ποιον απο τους δυο θα εδινες οταν ο ενας δινει εμπειρια,προσωπικοτητα και πολυ σημαντικο υψος, ενω ο αλλος ειναι καλυτερος με τη μπαλα στα ποδια,καλυτερος τεχνικα,πιο αθλητικος αλλα αψυχολογητος σε επικινδυνο βαθμο πολλες φορες?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
papwolf
Μπα, χαλαρό τον βλέπω φέτος. Κι εγώ πίστευα ότι η ομάδα θα πήγαινε Ολλανδία για προετοιμασία κι ο Ράζβαν νοσοκομείο για ρεκτιφιε, αλλά άντεξε ο σκύλος. Μάλλον κάτι του δίνει ο Μπότο και τον έχει μαστουρωμένο συνεχώς. Δεν εξηγείται αλλιώς...xrisitsapa έγραψε:papwolf έγραψε:Τους δίνεις και τους δύο και στη θέση τους φέρνεις κάτι τέτοιο: https://www.transfermarkt.com/daniel-be ... ler/140757 ή κάτι τέτοιο: https://www.transfermarkt.com/magomed-o ... ler/137206
Και αφού σίγουρα ο Ραζβαν θα έχει πάθει εγκεφαλικό, εξοικονομείς και τα 1.8, δίνεις τα 800 για άλλο προπονητή και έχεις άλλο 1εκ για παίχτες.![]()
Δεν πιστευω παντως πως υπαρχει διαθεση και για τους 2 διαφορετικα δεν εχει κανενα νοημα εκτος των αλλων και η ανανεωση του Σβαμπ.
-
papwolf
Μπορεί να έχουμε εφεύρει νέο σύστημα με 10 χαφ κάθε είδους και τον τερματοφύλακα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
joshua έγραψε:Εγω θα τους εδινα και τους δυο στο τελος του καλοκαιριου μετα τα προκριματικά και θα εκμεταλευομουν τη διακοπη του μουντιαλ για ενσωματωση νεου παικτη.
Σαν πολλους καινουργιους ομως βαζεις και γρηγορα κιολας,ενας Σβαμπ θα μεινει μονο,φευγει και η ισοροπια που θελει ο Λουτσε.
Θα γανιασει ο Λουτσε
Εχει δρόμο παντως αυτη η υποθεση και εχω την αισθηση πως παιζουν ολα τα σεναρια αλλα προηγουνται αλλες υποθεσεις.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να ανακοινωθει νεος φορ , καθως μου φαινεται αδυνατο να χαλασει μια μεταγραφη ,που την θελουν ολοι και το μονο βημα που λειπει για να ολοκληρωθει ,ειναι ενας αντικαταστατης και μαλιστα αναπληρωματικος ....
Κατι μεταγραφικο, σχετικό-άσχετο....Η Μπαρτσα, απελευθερωνει τον Ουαγκε....
Τοσα και τοσα αχρηστα συμβολαια εχουμε δοσει στο περελθον, δεν αξιζει να δοσουμε ενα στο παλικάρι?
Τοσα και τοσα αχρηστα συμβολαια εχουμε δοσει στο περελθον, δεν αξιζει να δοσουμε ενα στο παλικάρι?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλά να είναι ο Ουαγκέ αλλά δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Τρία δεξιά μπακ τι να τα κάνουμε;
Αν δεν βρει ομάδα μέχρι Σεπτέμβρη, για τον ΠΑΟΚ Β μέχρι να επανέλθει πλήρως θα μπορούσαμε
Και εγω αυτο σκεφτομουν...Καθε φορα που διαβαζω το ονομα του νιωθω εναν κομπο στο λαιμο...Νομιζω οτι ειναι οτι πιο παοκτσηδικο να του δοθει μια ευκαιρια...
Εν τω μεταξύ πολλοί εδώ μέσα είναι του στυλ πάρε αυτόν διώξε εκείνον κάνε πρόταση στον άλλο λες και οι ποδοσφαιριστές είναι φρούτα και οι ομάδες εμπορικά γραφεία στην λαχαναγορά.
Είναι άνθρωποι με συναισθήματα , με προτιμήσεις, με τα θέλω τους , τα προσωπικά τους προβλήματα, τις μαλακίες τους κλπ.
Επίσης οι ομάδες είναι ένας ζωντανός οργανισμός μια κοινωνία με τις φιλίες , τις έχθρες, τους συμβιβασμούς, τις ελπίδες, τα όνειρα!
Δεν είναι ούτε , Pro ούτε FIFA είναι ο αληθινός κόσμος!
Είναι άνθρωποι με συναισθήματα , με προτιμήσεις, με τα θέλω τους , τα προσωπικά τους προβλήματα, τις μαλακίες τους κλπ.
Επίσης οι ομάδες είναι ένας ζωντανός οργανισμός μια κοινωνία με τις φιλίες , τις έχθρες, τους συμβιβασμούς, τις ελπίδες, τα όνειρα!
Δεν είναι ούτε , Pro ούτε FIFA είναι ο αληθινός κόσμος!
- Shivaspace
παρακολουθώντας λίγο την αποθεραπεία του, ο παίκτης έχει ρίξει πολύ σκληρή προπόνηση για να επανέλθει..για τον Ουαγκέ το σχόλιο
- keep_paokizein
Μ έχει πιάσει ανησυχία γιατί άργησαν.
Πότε βγαίνουν τα διαρκείας;

Πότε βγαίνουν τα διαρκείας;