Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στο μυαλό του λουτσέσκου ο μεγαλύτερος προβληματισμός είναι ότι ο Σοάρες δεν δείχνει αυτά που ο λουτσέσκου θα ήθελε να δεί.
Μπορεί αμυντικά να κάνει αυτό που ζητάει,αλλά όταν έχουμε την κατοχή δεν δείχνει να μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας.
Αποτέλεσμα αυτού,η θέση πίσω από τον επιθετικό πιστεύω ότι καίει πολύ περισσότερο τον λουτσέσκου,μιας και ο μόνος παίκτης που δίνει αυτά που ο ίδιος θέλει να είναι ο καντούρι,στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει λόγω τραυματισμων
Μπορεί αμυντικά να κάνει αυτό που ζητάει,αλλά όταν έχουμε την κατοχή δεν δείχνει να μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας.
Αποτέλεσμα αυτού,η θέση πίσω από τον επιθετικό πιστεύω ότι καίει πολύ περισσότερο τον λουτσέσκου,μιας και ο μόνος παίκτης που δίνει αυτά που ο ίδιος θέλει να είναι ο καντούρι,στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει λόγω τραυματισμων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 29 Ιουν 2022, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό είναι το πλάνο νομιζωGospi έγραψε:Εγω θα τολμησω να κανω μια προβλεψη μετα απο οσα ειδα σημερα. Θα παμε για ενα καθαρο εξτρεμ και ενα στοπερ. Αν πουληθει ο Τσολακ θα παμε σε εξτρεμοφορ στυλ Ακπομ αλλα σε πιο γκολτζη. Ενα ταυρο ρε παιδι μου π να παιζει και εξτρεμ. Οποτε θα εναλλασσονται στα φορ οι ρικαρντο ο καινουριος και ο Ολιβειρα και ισως και ο Κουτσιας αν τελικα μεινει και τον υπολογίζουν. Κατι παρομοιο θα συμβαινει και αριστερα στα εξτρεμ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Στην τσολακιαδα θα συμφωνήσω με αρκετούς προλαλλησαντες ότι καλά κάνει ο μποτο και κρατάει σκληρή στάση. Τα λέγαμε χρόνια ότι δεν πρέπει με την πρώτη κονξα να υποκύπτεις στην αγορά και στους ατζεντηδες. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο, δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό, κύριε ατζέντη φέρε τόσα και κύριοι της ρειντζερς αφού τον θέλετε τόσα κοστίζει. Πάντως πιστεύω ότι στο τέλος θα πωληθεί.
Στα μεταγραφικά μας είναι προφανές ότι θέλουμε σέντερ μπακ, φορ και αριστερο εξτρεμ. Εκεί πρέπει να πέσουν τα λεφτά και πιστεύω θα πέσουν. Επίσης στα χαφ προσωπικά προτιμώ να πωληθεί με ένα καλό πόσο ο αγκουστο πάρα να ανανεώσει με μεγάλο συμβόλαιο.
Στα μεταγραφικά των άλλων, αυτόν τον βιταο τον έχει δει κανένας; πως κάνετε έτσι ουτε τον λουσιο στα καλά του να παίρνανε οι άλλοι. Επίσης κάτι σαν γενική παρατήρηση, όλες οι ελληνικές ομάδες (πλην γαβρου) και εμείς μέσα σε αυτές κάνουν Καλές κινήσεις όταν ξοδεύουν λίγα λεφτά. Μόλις ανέβει το κασε σε αγορές, συμβόλαια και ανανεώσεις μπαίνουν μέσα. Οπότε ας τους δούμε λίγο όλους να χώνουν μπακιρια να δούμε τι θα γίνει μέσα στη χρονιά. Άσε που καλό είναι να ανέβουν όλοι για να υπάρχει ανταγωνισμός.
Στα μεταγραφικά μας είναι προφανές ότι θέλουμε σέντερ μπακ, φορ και αριστερο εξτρεμ. Εκεί πρέπει να πέσουν τα λεφτά και πιστεύω θα πέσουν. Επίσης στα χαφ προσωπικά προτιμώ να πωληθεί με ένα καλό πόσο ο αγκουστο πάρα να ανανεώσει με μεγάλο συμβόλαιο.
Στα μεταγραφικά των άλλων, αυτόν τον βιταο τον έχει δει κανένας; πως κάνετε έτσι ουτε τον λουσιο στα καλά του να παίρνανε οι άλλοι. Επίσης κάτι σαν γενική παρατήρηση, όλες οι ελληνικές ομάδες (πλην γαβρου) και εμείς μέσα σε αυτές κάνουν Καλές κινήσεις όταν ξοδεύουν λίγα λεφτά. Μόλις ανέβει το κασε σε αγορές, συμβόλαια και ανανεώσεις μπαίνουν μέσα. Οπότε ας τους δούμε λίγο όλους να χώνουν μπακιρια να δούμε τι θα γίνει μέσα στη χρονιά. Άσε που καλό είναι να ανέβουν όλοι για να υπάρχει ανταγωνισμός.
-
Λογικό γιατί ο Σοάρες δεν είναι δέκα αλλά οκτώ. Αν βάλλει τον Κουαλιάτα εκεί ή ακόμα ακόμα τον Ρικάρντο σαν αντι Πέλκα σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αν όμως δει τον Σοάρες σαν οκτώ μάλλον κάποιος από τους χαφ πρέπει να φύγει. Κι εκεί είναι ο γρίφος.
- buffalobill4
Ε ναι ρε. Τον καις τον φιλιπε σοαρες εκεί. Δηλαδή το μόνο που εκμεταλλευεσαι είναι το διαρκές τρέξιμο. Νταξει τι να το κάνω. Εγώ θα το λέω ότι με τους παίκτες που έχουμε το 433 είναι ταμάμ. 6 νταντας και 8 σοαρες κουρτιτς τσιγγαρας και Σβαμπ διάλεξε και βάλε ανάλογα τον αντιπαλο. Εξτρεμ έχεις που να συγκλίνουν και φορ να παίζει με πλάτη και συμμετοχικο επίσης. Δηλαδή τι άλλο θες;renegade έγραψε:Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στο μυαλό του λουτσέσκου ο μεγαλύτερος προβληματισμός είναι ότι ο Σοάρες δεν δείχνει αυτά που ο λουτσέσκου θα ήθελε να δεί.
- alexgarcia6
Νομίζω δεν έχει να κάνει ουτε με παζάρια ουτε οτι κρατάμε σκληρή στάση απο άποψη χρημάτων.
Αυτό που βγήκε το πρωι απ'το skysport ισχύει, η συμφωνία οσον αφορά το χρηματικό (+μπονους κλπ) έχει συμφωνηθεί, και απέμενε να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ αν θα τον δώσει η όχι
Απ'οτι φαίνεται αποφασίστηκε να μείνει γιατί δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης που θα έρθει σύντομα.
Μένει να φανεί εαν η Ρέιντζερς θα περιμένει τον ΠΑΟΚ να βρει αντικαταστάτη, η θα προχωρήσει για άλλα (γιατί κ αυτοί 2 Αυγούστου παίζουν προκριματικά Τσ.Λ)
Σε όλα αυτά βέβαια μπαίνει και η πίεση που μπορεί και θα ασκήσει ο Τσόλακ που θέλει το ντιλ
Αυτό που βγήκε το πρωι απ'το skysport ισχύει, η συμφωνία οσον αφορά το χρηματικό (+μπονους κλπ) έχει συμφωνηθεί, και απέμενε να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ αν θα τον δώσει η όχι
Απ'οτι φαίνεται αποφασίστηκε να μείνει γιατί δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης που θα έρθει σύντομα.
Μένει να φανεί εαν η Ρέιντζερς θα περιμένει τον ΠΑΟΚ να βρει αντικαταστάτη, η θα προχωρήσει για άλλα (γιατί κ αυτοί 2 Αυγούστου παίζουν προκριματικά Τσ.Λ)
Σε όλα αυτά βέβαια μπαίνει και η πίεση που μπορεί και θα ασκήσει ο Τσόλακ που θέλει το ντιλ
-
Εγώ σκέφτομαι πάντως ότι αν ο Μπότο είχε φέρει τον χειμώνα Kevin Alvarez και Andre Franco (που είχαν γραφτεί και ακουστεί ) αντί για Sastre και Felipe Soares πόσο καλύτεροι θα ήμασταν τώρα.
Ο Soares αν και έχει στοιχεία δεν έχει θέση που να παίζει καλά στο σύστημα του Λουτσέσκου. Ούτε το 10 ούτε το 8 με δυάδα. Νομίζω θα ήταν καλός μόνο σε τριάδα στα χαφ σαν το ένα από τα δύο οκτάρια. Επίσης τον Σάστρε το θεωρώ χρυσή μετριότητα που ήδη ο Λύρατζης τον έχει ξεπεράσει. Βέβαια μικροί είναι οπότε υπάρχει ακόμη περιθώριο να τους περιμένεις .
Ο Soares αν και έχει στοιχεία δεν έχει θέση που να παίζει καλά στο σύστημα του Λουτσέσκου. Ούτε το 10 ούτε το 8 με δυάδα. Νομίζω θα ήταν καλός μόνο σε τριάδα στα χαφ σαν το ένα από τα δύο οκτάρια. Επίσης τον Σάστρε το θεωρώ χρυσή μετριότητα που ήδη ο Λύρατζης τον έχει ξεπεράσει. Βέβαια μικροί είναι οπότε υπάρχει ακόμη περιθώριο να τους περιμένεις .
Εγω επιμενω πως ο Σοαρες πρέπει να παιζει στο 8. Αν συνεχισουμε να τον βαζουμε στο 10, θα συνεχισει να μην αποδίδει με σταθεροτητα. και στο τελος θα μενει εκτος αποστολων. Δωσαμε πολλα φραγκα για να τον καψουμε πεισματικα στο 10.
Οκ αντιλαμβανομαι πως στο 8 εχουμε αρκετους αλλα τι να κανουμε? Αν παρει μια χρονια ματς στο 8 θεωρω πως του χρονου θα αντικαταστησει τον Κουρτιτς ως βασικος.
Παντως μ αυτα κ μ αυτα η πιο ακυρη ανανεωση και αχρειαστη, μπορει να αποδειχθει ο Σβαμπ και οχι ο Μπισε.
Οκ αντιλαμβανομαι πως στο 8 εχουμε αρκετους αλλα τι να κανουμε? Αν παρει μια χρονια ματς στο 8 θεωρω πως του χρονου θα αντικαταστησει τον Κουρτιτς ως βασικος.
Παντως μ αυτα κ μ αυτα η πιο ακυρη ανανεωση και αχρειαστη, μπορει να αποδειχθει ο Σβαμπ και οχι ο Μπισε.
- nikospaok66
Υπομονή και εμπιστοσύνη. Όχι συνεχή γκρίνια.
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Δεν νομιζω να κλεισει ο Βιταο στην αεκ,καλα καλα στα ρεπορταζ τους,δεν ξερουν ποσα παιρνει ο παικτης,λενε πως παιρνει 2 εκ ετησιως,και ειναι δυσκολη περιπτωση.Ο παικτης εντωμεταξυ παιρνει λιγοτερα απο 100Κ συμφωνα με γνωστα site.Οσο τον εχω δει σε καποια παιχνιδια ch l,δεν ειναι ο δυνατος/δυναμικος αμυντικος,κατεβαζει ομως την μπαλα,εχει τεχνικη,καλουτσικος στο ψηλο παιχνιδι,θα μπορουσε να κουμπωσει διπλα στον Ιγκι.buffalobill4 έγραψε:Στα μεταγραφικά των άλλων, αυτόν τον βιταο τον έχει δει κανένας; πως κάνετε έτσι ουτε τον λουσιο στα καλά του να παίρνανε οι άλλοι. Επίσης κάτι σαν γενική παρατήρηση, όλες οι ελληνικές ομάδες (πλην γαβρου) και εμείς μέσα σε αυτές κάνουν Καλές κινήσεις όταν ξοδεύουν λίγα λεφτά. Μόλις ανέβει το κασε σε αγορές, συμβόλαια και ανανεώσεις μπαίνουν μέσα. Οπότε ας τους δούμε λίγο όλους να χώνουν μπακιρια να δούμε τι θα γίνει μέσα στη χρονιά. Άσε που καλό είναι να ανέβουν όλοι για να υπάρχει ανταγωνισμός.
-
Και οι δύο ήταν ολίγον τι άκυρες γιατί σου κόβει περιθώριο για μεταγραφή είτε στο δέκα είτε στο αριστερό εξτρέμ.
thomas Murg έγραψε:Πολύ φοβάμαι ότι εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να φύγουμε για να συμπληρωθεί το 90% των μεταγραφώνjohn4serres έγραψε:Τόμας, εμείς πότε θα παίξουμε;thomas Murg έγραψε:Ο Μπότο έλειπε; Πήγε να κλείσει καμία μεταγραφή;![]()

Αυτά με τα 8 , 10 κτλ είναι λίγο virtual ορολογίες.
Αν βάλεις τον Σοάρες αυτή τη στιγμή στα χαφ έτσι όπως αυτά παίζουν με λουτσέσκου,θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε στις μεταβάσεις. Ο Σοάρες πουλάει πολλές μπάλες...για να παίξει πιο πίσω πρέπει να δώσει μεγαλύτερες σιγουριά στις πάσες του,στις επαφές του και στο πότε θα προσπαθεί να τριπλαρει
Αν βάλεις τον Σοάρες αυτή τη στιγμή στα χαφ έτσι όπως αυτά παίζουν με λουτσέσκου,θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε στις μεταβάσεις. Ο Σοάρες πουλάει πολλές μπάλες...για να παίξει πιο πίσω πρέπει να δώσει μεγαλύτερες σιγουριά στις πάσες του,στις επαφές του και στο πότε θα προσπαθεί να τριπλαρει
Το λεω όπου μπορω εδω μεσα. Ειναι πολυ κριμα να μη παιζει ο σοαρες στη φυσικη του θεση - το 8.buffalobill4 έγραψε:Ε ναι ρε. Τον καις τον φιλιπε σοαρες εκεί. Δηλαδή το μόνο που εκμεταλλευεσαι είναι το διαρκές τρέξιμο. Νταξει τι να το κάνω. Εγώ θα το λέω ότι με τους παίκτες που έχουμε το 433 είναι ταμάμ. 6 νταντας και 8 σοαρες κουρτιτς τσιγγαρας και Σβαμπ διάλεξε και βάλε ανάλογα τον αντιπαλο. Εξτρεμ έχεις που να συγκλίνουν και φορ να παίζει με πλάτη και συμμετοχικο επίσης. Δηλαδή τι άλλο θες;renegade έγραψε:Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στο μυαλό του λουτσέσκου ο μεγαλύτερος προβληματισμός είναι ότι ο Σοάρες δεν δείχνει αυτά που ο λουτσέσκου θα ήθελε να δεί.
Προτιμω να εναλασωνται Dadas/Τσιγγαρας και Schwab/Soares sto 6-8, Augusto πώληση και Kurtic 5η επιλογη σα μπαλαντερ.
Αλλα ο Λουτσος κατι θα ξερει
Το Σοαρες στο 8αρι θα τον δουμε μονο αν υπάρξει πώληση (Κουρτιτς-Αγκουστο) ή έχουμε αποδεκατισμό λόγο καρτών/κοβιντ κτλ.
Και πορτογαλια 8/10 επαιζε
Και πορτογαλια 8/10 επαιζε