Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ποσο γουστάρω όταν βλέπω τον Αθλητικό διευθυντή να είναι παρών σε όλα! Σε κάθε προπονηση και πρωτος στο λεωφορείο για την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Και τι έπαθες;;

Θαμπωθηκες από τα στατιστικά του;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη σε αυτο το φορουμ πρεπει να εξηγω συνεχως τα αυτονοητα? Οταν μιλαω για νουμερα να κανω συγκεκριμενο οτι αναφερομαι σε γκολ? Οταν συγκρινω τιμες πωλησης να αναφερω οτι δεν αναφερομαι στον παικτη αλλα στη συγκριση τιμων και βιογραφικων?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

joshua έγραψε:Εγω παντως και φανταζομαι δεν εκπλησει κανεναν μεταξυ τοιυ 25χρονου Δωνη,Ελληνα πρωην διεθνη που υπηρξε τεραστιο ταλεντο και καπου χαθηκε και του 35 χρονου Μπισεσβαρ που τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει 5 καλα παιχνιδια και κοστος για τους δυο στις 300.000 θα προτιμουσα τον πρωτο.Μεταξυ μιας αναρτησης στο ινσταγκραμ και του να αναρτω συνεχεια τα χερια ψηλα μπορω πιο ευκολα να ξεπερασω το πρωτο...
Μα δεν τιθεται καποια συγκριση των δυο κινησεων, καθως ο Μπισε δεν εμεινε επειδη δεν προχωρησε του Δωνη ουτε θα ερχοταν ο Δωνης στην θεση του Μπισε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aπαντησα στον kabamaru που ειπε οτι αυτο ηταν το διλημμα Δωνης η Μπισεσβαρ και πως το 95% θα επελεγε Μπισεσβαρ.Και εγω παντως πιστευω πως ισως συνδεονται οι δυο περιπτωσεις.Δεν νομιζω οτι ο Δωνης θα ερχοταν ως ο βασικος αριστερος εξτρεμ αλλα ως συμπληρωματικη κινηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μα πως συνδεονται ρε εσυ Τζος; Αφου η προταση στον Μπισε ηταν εν ισχυ. Του Δωνη απο οτι λενε χαλασε πραγματικα στο παρα 0,5....
Εκτος και αν μεσα στην ΠΑΕ ειχαν την σιγουρια οτι ο αφανας θα απαντησει αρνητικα.
Παρεπιπτοντως ο Αντριγια με πυρετο. Δεν ταξιδεψε σημερα με την αποστολη.
ΕΞΤΡΕΜ χθες!!!!!!! Πρεπει να τελειωσει εστω του Ναρει
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

A oκ οκ δεν ειδα οτι απαντουσες σε κατι συγκεκριμενο.

Παντως εγω σου υπογραφω με δυο χερια, οτι θα ερθουν 2 ακομα εξτρεμ ή ενας εξτρεμ και ενα 10αρι με μετατοπιση του Κουαλιατα αριστερα.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ρε μαγκες τελος με τον μπισε...ειναι ξακαθαρο οτι δεν εχει να κανει με τις κινησεις των εξτρεμ μην το ζαλιζουμαι αλλο το θεμα χωρις λογο...ο μποτο θα φερει εξτρεμ οπως ειπε εξαρχης
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αλοιμονο αν σκεφτονται οτιδηποτε αλλο και οχι απλα πρεπει να ερθουν αλλα να ειναι και καλοι παικτες και να δινουν πραγματα που δεν εχουμε.Θα ελεγα στον jibbie να ανεβασει heat maps ολων των μεσοεπιθετικων μας plus Ναρει για να δουμε που κινουνται και τι λειπει, γιατι εγω στο υπαρχον ροστερ βλεπω και παλι το περσινο ελλειμα, αυτο των μεσοεπιθετικων που δεν πατανε περιοχη και δεν σκοραρουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Και τι έπαθες;;

Θαμπωθηκες από τα στατιστικά του;;

Δηλαδη σε αυτο το φορουμ πρεπει να εξηγω συνεχως τα αυτονοητα? Οταν μιλαω για νουμερα να κανω συγκεκριμενο οτι αναφερομαι σε γκολ? Οταν συγκρινω τιμες πωλησης να αναφερω οτι δεν αναφερομαι στον παικτη αλλα στη συγκριση τιμων και βιογραφικων?
Δηλαδή τι το παράξενο σου φαίνεται;;;

Ο ένας σάρωσε πέρυσι και προφανώς θα το εκμεταλλευτει η ομάδα του.

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ακόμα και να έρθει ο Narey, δεν βλέπω αναβάθμιση του ροστερ επιθετικά.
Θα περιμένω με υπομονή το μπαμ έξω αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συμφωνα με μιζερογλου οι κινησεις π απομενουν ειναι στοπερ ναρει και ενα καλο αριστερο εξτρεμ. Αν πουληθει ο Τσολακ, που το θεωρει πολυ πιθανο, τοτε θα παμε κ για φορ
Αν φυγουν Τειλορ Μουργκ και Ζαμπα. δεν θα αντικατασταθουν
Για τον Μπισε θεωρει οτι ειναι ειλημμενη η αποφαση (και απο τον κοουτς) να εχει συμπληρωματικο/αναπληρωματικο ρολο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με το ζορι να γινομαι ο κακος του φορουμ...Σαρωσε λεει...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η Χοφενχάιμ θέλει να ξεφορτωθεί τον Γκατσίνοβιτς και τον δείνει δανεικό. Ο Μάρεϊ είναι το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ioanmits έγραψε:H ομάδα χρειάζεται έναν ποιοτικό στόπερ και ενα ποιοτικό αριστερό εξτρεμ... δηλαδή 2 παίκτες τουλάχιστον 800 χιλ συμβόλαιο για τον στόπερ και 1,2 για τον εξτρεμ...
Τέλος πλέον οι "νέοι" και τα "στοιχήματα"...
Με 700-800 παίρνεις Magnusson και ξενοιάζεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε η φορτουνα καλα κανει και ζηταει και 2 και 3 και 10 μυρια.Πηρε εναν παικτη τσαμπα πριν 1 χρονο ,του εκανε διετες με 300.000 και ξαφνικα σε μια κακη δικη της χρονια,αυτος εγραψε νουμερα και θελει να φυγει να κανει ενα καλο συμβολαιο και να παιξει επιτελους εκτος β κατηγοριας.Το θεμα ειναι ο χψ ενδιαφερομενος με βαση και τα οικονομικα μεγεθη που συνηθως χειριζεται να κρινει αν αξιζει να δωσει αυτα τα λεφτα.Εγω δεν θα τα εδινα.Ο Μποτο θελει να τα δωσει και ακριβως επειδη ειναι ο Μποτο και οχι ο φουφουτοβιτς ειμαι και εγω πολυ περιεργος να τον δω στο γηπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”