boogeyman77 έγραψε:Για τον άλλο κόσμο!ΑποστόληςΑ έγραψε:Schwab, Curtic, El kaddouri και Biseswar στην 11άδα και ...φύγαμε!![]()
![]()

boogeyman77 έγραψε:Για τον άλλο κόσμο!ΑποστόληςΑ έγραψε:Schwab, Curtic, El kaddouri και Biseswar στην 11άδα και ...φύγαμε!![]()
![]()
Ο Ναρει κοστίζει τόσο λόγω του overperformance (σε σχέση ε τα xA) που έκανε αυτή τη χρονιά. 15 ασίστ. Κ γω πιστεύω ότι τον παίρνουμε πιο ακριβά απ ότι αξίζει. Μάλλον τον πιστεύει πολύ ο Μποτοjoshua έγραψε:Δεν το ανεφερα στη λογικη του γιατι δεν παιρνουμε τον Γκατσινοβιτς αλλα στο οτι δεν μου μοιαζει λογικο ενα βιογραφικο οπως του Σερβου να κοστολογειται στο ιδιο ποσο με αυτο του Ναρει.giliopoulos έγραψε:Γιατι τι ειναι ο γκατσινοβιτςjoshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?
Εγω ειδα πολλα ματς του παναθηναικου και ειδα εναν πολυ μετριο παικτη.
Ουτε γρηγορος ειναι, ουτε επιθετικο χαφ ειναι αλλα ουτε και αμυντικο, ουτε μπορεις να τον πεις και τερας τεχνικης..
Κι εγώ κάτι τέτοιο έλεγα πριν λίγες μέρες. Το πρόβλημά μας είναι στον επιθετικό. Ο Ολιβέιρα ουδέποτε ήταν σκόρερ, κι επειδή ούτε ο Ζιφκοβιτς είναι, ούτε ο Κουαλιατα έχει δείξει να είναι, η ομάδα θα ζορίζεται στο γκολ. Σίγουρα η προσθήκη κανονικών χαφ στην ομάδα θα βοηθήσει στην δημιουργία, κι αν ο Ναράι ξεκινάει θα πάρουμε κι από κει γκολ. (Εμένα μου κάνει κάτι σε πιο τακτικά προσηλωμένο Γκάρι με λίγο χειρότερη τεχνική.) Σίγουρα όμως θέλουμε φορ, εμένα ο ποδοσφαιρικός μου καημός είναι ότι δεν βρίσκουμε έναν Μιετσελ. Με τον κλώνο του Πολωνού θα είχαμε τουλάχιστον συν ένα πρωτάθλημα και ομίλους ΤσΛ.psykoman έγραψε:Εχει παθει παρακρουση ολο το φορουμ για το αριστερο εξτρεμ...μια θεση που με το ροστερ που εχουμε τωρα την παιζουν 4-5 παικτες.
Αντιθετα αν δεχτουμε την προταση για Τσολακ αυριο θα παμε Ολλανδια με 1 φορ...κι αυτο να προερχεται απο σοβαρο τραυματισμο.
Απο τις 700 σελιδες ως τωρα οι 500 ειναι για το αριστερο εξτρεμ ενω πρακτικα ποσοτικα και ποιοτικα το μεγαλυτερο μας προβλημα αυτην την στιγμη ειναι στο φορ..λες και εχουμε ξενοιασει οτι ο Ολιβειρα θα κανει μια σουπερ χρονια...θα βγαλει 60 ματς χωρις αλλαγη,τραυματισμους και καρτες...και εννοειται θα βαλει καμια 40αρια γκολ.
Και τι έπαθες;;joshua έγραψε:Aσχετο αλλα η κουλα παιρνει με 1.5 μυριο τον Γκατσινοβιτς και εμεις πρεπει να δωσουμε 1.5 μυριο για τον Ναρει?