My best bet, που λεν και στο χωριό μου, είναι να έχουμε Νάσμπεργκ και Νάρει τις πρώτες μέρες του Ιούλη στην Ολλανδία και με αυτούς να πάμε στα προκριματικά. Αν ολοκληρωθεί του Τσόλακ, τότε θα έχουμε και τον αντικαταστάτη του. Στόπερ και αριστερό εξτρέμ πιστεύω θα αργήσουνjoshua έγραψε:Παιζει δυνατα παντως το σεναριο οι μεταγραφες να τελειωσουν πολυ γρηγορα. Οι Σκωτσεζοι δεν θα περιμενουν για παντα αρα φορ πρεπει να ερθει αμεσα. Αριστερο εξτρεμ θα πρεπει να ερθει αμεσα εκτος και αν ο Μπισεσβαρ δινει περιθωριο χρονου και τελος στα στοπερ θα παμε με Ινγκασον-Καργα-Μιχαι στα ευρωπαικα?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Κοτάρσκι (;)
Λύρατζης - Ίνγκασον - Κάργας - Ράφα
Κούρτιτς - Τσιγγάρας
Ζίφκοβιτς - Ντούγκλας - Κουαλιάτα
Ολιβέιρα
Έτσι θα πάμε μάλλον, δηλαδή με 4 νέους στην 11άδα..ίσως λέω και πολλούς..
Κούρτιτς - Τσιγγάρας
Ολιβέιρα
Ναπολη, Μπισεσβαρ αντί Κουαλιατα κι ίσως Αουγκουστο στο 6 αντί Τσιγγαρα και Σοαρες μπροστά.
Η ανησυχία για τον Μπίσε νομίζω ότι έχει να κάνει από το πώς θα χρησιμοποιηθεί. Εγώ για τον άλφα ή βήτα λόγο πιστεύω ότι θα βγάλει γύρω στα 2500-3000 αγωνιστικά λεπτά (άρα βασικός), εκτός και αν έχει σοβαρό τραυματισμό. Σε αυτό δε φταίει ο Μπότο, ούτε είναι παράλογη η ανανέωσή του για 1 χρόνο σε νορμάλ χρήματα (αν είναι νορμάλ). Ο Λουτσέσκου έχει την ευθήνη. Ομοίως δε φταίει ο Μπότο αν θα προτιμά ο Λουτσέσκου να παίζει με Κούρτιτς - Σβαμπ στα χαφ ταυτόχρονα, όταν του αγόρασε τόσες επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 26 Ιουν 2022, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Napoli4 έγραψε:Κοτάρσκι (;)
Κούρτιτς - Τσιγγάρας
Ολιβέιρα
3/5 νέους στην άμυνα δύσκολα νομίζω .....μπορεί να κάνω και λάθος

Αν οι νέοι παίκτες δεν έχουν τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής, ο Μποτο φταίει που είτε δεν έφερε τους σωστούς παίκτες είτε κράτησε τον λάθος προπονητή.
- Dark Knight
Όχι άλλο Αουγκούστο 10άρι και Μπίσεσβαρ αριστερό εξτρέμ ρε παιδιά, προς Θεού! Καταλαβαίνω να ενσωματωθούν σταδιακά οι καινούργιοι παίκτες, αλλά σε χρονιά που γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές και οι περισσότεροι καινούργιοι παίκτες θα κάνουν κανονικά προετοιμασία και θα συμμετάσχουν λογικά και στα φιλικά, θα ξεκινήσουμε πάλι με αλχημείες; Ο Αουγκούστο να παίξει στη θέση του, 6 ή 8, αν και εφόσον έχει σκοπό να ανανεώσει και είναι ψυχή και σώματι ουσιαστικά παρόν στο γήπεδο. Αριστερό μπακ ο Σοάρες και όχι ο Βιερίνια που είναι από τραυματισμό και δεν ξέρουμε πως θα βγάλει την προετοιμασία και σε τι κατάσταση θα είναι στα πρώτα παιχνίδια του καλοκαιριού. Και ο αφάνας για ποιοτική αλλαγή από τον πάγκο. Έχουμε Κουαλιάτα στον οποίο ποντάρει πολλά ο Μπότο και η φυσική θέση του παιδιού είναι το 10. Γιατί να μην ξεκινάει αυτός;
-
παμε λιγο μνμ στο ραζβαν να μαθει και ο ιδιος την 11αδα που θα βαλει γτ εμεις την ξερουμε ηδη
Και όχι με πολυετή συμβόλαια να προσθέσω. Προσωπικά βλέπω την φετινή χρονιά ως αναδόμηση. Πίστευα πως έπρεπε να φύγουν όλοι οι παλιοί (πλην Βιερίνια και όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους), και να αποδεχτούμε πως φέτος θα έχουμε σκαμπανεβάσματα.GINOLA έγραψε:Πρέπει να καταλάβουν όλοι όμως ότι ο μποτο έζησε ένα εξάμηνο γεμάτο μεγάλους αγώνες και ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να δώσει και ο αντρε και ο μπισε και ο σβαμπ αλλά και κρεσπο και σε στιγμές αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε παιδιά που ήρθαν από την τοντελα και την φαμαλικαο.
Για αυτό ήθελε να κρατήσει και τους 4 απλά με τα ποσά που θεωρεί σωστά.simple as that
Το να μείνουν 2-3 παλιοί χωρίς σπατάλη και χωρίς να μένει η ομάδα όμηρος με μακροχρόνια συμβόλαια δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Ακούω πολλούς να λένε πως ο Λουτσέσκου θα πάει με τους παλιούς και πως δεν εμπιστεύεται καινούριους.
Να θυμίσω απλά πως Ζαμπά και Χατσερίντι που ήταν μεταγραφές καλοκαιριού έπαιξαν κατευθείαν 11άδα. Αντίθετα όποιον πήρε και δεν έκανε προετοιμασία (Βέρνμπλουμ - Ολιβέιρα - Μίσιτς κλπ) δυσκολεύτηκε πολύ να τον εντάξει στο σύνολο.
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βάλει τους καινούριους μέσα. Ένα μήνα προετοιμασία θα κάνουν με την ομάδα. Αν έρθει κάποιος παίκτης τελευταίες μέρες Αυγούστου, ενδεχομένως να καθυστερήσει να μπει στο γκρουπ. Οι συγκεκριμένοι όμως που είναι εδώ και προπονούνται θα παίξουν κατευθείαν - αν έχουν την ποιότητα και το αξίζουν φυσικά.
-
Παραπάνω πολύ εύστοχα ο Σουρμε μιλάει για ανθρωποφαγία με αφορμή τις αντιδράσεις για ανανέωση Μπίσεσβαρ κ.α.
Ανθρωποφαγία..
Γι αυτό μας λένε ΜΑΟ ΜΑΟ, όχι αστεία.
Ανθρωποφαγία..
Γι αυτό μας λένε ΜΑΟ ΜΑΟ, όχι αστεία.
-
Η χρονια είναι περιέργη .Μέχρι τον Νοεμβρη θα εχει τελειωσει ο πρωτος γύρος του πρωταθλήματος και η φάση των ομίλων στην Ευρώπη . Πιστεύω πως το έχει διαβάσει αυτο και ο Λουτσε και ο Μποτο .Και οι μεταγραφες θα έχουν γινει όλες μέχρι τέλη Ιουλίου.
Η παραμονή Μπισε με κάνει αισιόδοξο οτι θα έρθουν 2 παίκτες ακριβοί αριστερο εξτρεμ,στοπερ και ένας σεντερ φορ επένδυση αν πουληθεί ο Τσολακ.
Δεν κατάλαβα για τον Αύγουστο του κάναμε πρόταση ανανέωσης ???
Η παραμονή Μπισε με κάνει αισιόδοξο οτι θα έρθουν 2 παίκτες ακριβοί αριστερο εξτρεμ,στοπερ και ένας σεντερ φορ επένδυση αν πουληθεί ο Τσολακ.
Δεν κατάλαβα για τον Αύγουστο του κάναμε πρόταση ανανέωσης ???
-
Τι ακριβως μπορει να δωσει ο μπισε δηλαδη θα μας εξηγησει κανενας?
Περυσι 1 γκολ εδωσε. Για να δουμε φετος που ειναι 35 ετων
Περυσι 1 γκολ εδωσε. Για να δουμε φετος που ειναι 35 ετων
- sourmenetes
- Moderator
Θα τα δούμε στο χορτάρι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Εγω νομιζω παιδια αυτα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε
Το οτι το 2022 περιμενω τον γερομπις να μου δωσει προκριση στους ομιλους με μεγαλομετοχο σαββιδη και στοχο το νταμπλ (οπως ξεκαθαρα ειπωθηκε απο τον γκαγκατση στην παρουσιαση του γηπεδου) ειναι καπως αντιφατικο δε νομιζετε?
Σε ενα αλλο συμπαν του ΠΑΟΚ να χτυπαει πρωταθλημα κυπελλο και ευρωπη θα εψαχνες παικταραδες για 10αρι εξτρεμ και φορ του εκατομυριου και θα ειχες και τα παιδακια απο διπλα..
Το οτι λεμε οτι θα περιμενουμε απο τον μπις στα 35 να μας βαλει ομιλους υποτιμαει τη νοημοσυνη μας
Το οτι το 2022 περιμενω τον γερομπις να μου δωσει προκριση στους ομιλους με μεγαλομετοχο σαββιδη και στοχο το νταμπλ (οπως ξεκαθαρα ειπωθηκε απο τον γκαγκατση στην παρουσιαση του γηπεδου) ειναι καπως αντιφατικο δε νομιζετε?
Σε ενα αλλο συμπαν του ΠΑΟΚ να χτυπαει πρωταθλημα κυπελλο και ευρωπη θα εψαχνες παικταραδες για 10αρι εξτρεμ και φορ του εκατομυριου και θα ειχες και τα παιδακια απο διπλα..
Το οτι λεμε οτι θα περιμενουμε απο τον μπις στα 35 να μας βαλει ομιλους υποτιμαει τη νοημοσυνη μας