88. Živko Živković

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 88. Živko Živković

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μηδενικό περιθώριο λάθους η μεταγραφή Κοταρσκι
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Τρελα ακατανοητα πραγματα για αλλη μια φορα
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Πρέπει να είμαι απο τους ελάχιστους που χαρηκα με την ανανέωση του.
Εξηγώ γιατι :
Τον Θεωρω πολύ σημαντικό στο κλίμα της ομαδας
Κ επιπλέον είναι φοβερός με τα πόδια.
Τελος όταν πήρε συνεχόμενα παιχνίδια είχε θετική απόδοση (ειδικότερα με μπεσικτας κ μπενφικα) αφου τα παιδαριωδη λάθη του έγιναν σε ματς που δεν είχε ρυθμό.
Απλά ολοι τον εχουν συνδιασει με τα 2 τραγικά λαθη σε συνδυασμό με το ασχημο ιστορικο του στο βικελιδης και στο γεγονός πως αποτέλεσε βασικό τερματα επι αμπελ όπου πισω ήμασταν ότι να ναι.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μια λύση θα ήταν να τον κάψουμε στην πλατεία Αριστοτέλους. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Είναι τίμιος τερματοφύλακας. Σίγουρα όχι τόσο κακός όσο γράφεται.
Βοηθά πολύ στα αποδυτήρια.
Νιώθει από ΠΑΟΚ. Ξέρει από Ελλάδα.

Δεν είναι τφ ομάδας πρωταθλητισμού. Και αυτό είναι οκ για 2ο τερματα αλλά όταν παίρνεις για βασικό έναν άπειρο 22χρονο που δεν έχει ξαναπατήσει στην χώρα, θες κάτι πιο σίγουρο από πίσω.
Με τα πόδια δεν είναι κάτι φοβερό.
Όταν δεν έχεις Έλληνες ούτε για δείγμα, δεν είναι σοφή επιλογή ο 2ος τερματάς (ο αναπληρωματικός με δυνητικά τις λιγότερες συμμετοχές) να μην είναι γηγενής.

Συνολικά εγώ θα χαρακτήριζα την ανανέωση μία λάθος απόφαση. Η όλη κουβέντα βέβαια θα είναι ανούσια αν ο Κοτάρσκι παρουσιαστεί όπως ελπίζουμε. Δεν θα στοιχίσει όπως πχ ένας κακός αναπληρωματικός επιθετικός.

Τέλος, η ανανέωση ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί. Ακόμα όμως κι αν γίνει, ο ΠΑΟΚ έχει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να αξιολογήσει τον Κοτάρσκι και κατά πόσο χρειάζεται να κινηθεί για έναν ακόμα τφ. Δεν είναι δα πως το συμβόλαιο του Ζίφκο θα αποτρέψει επιπλέον κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

theo86 έγραψε:Κ επιπλέον είναι φοβερός με τα πόδια.
Το κυριότερο.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ρε σεις, εσείς που λέτε ότι έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω παιδαιριωδών λαθών σε δυο παιχνίδια...δεν είναι μόνο αυτό, όταν έπαιζε, ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε. Όπως πόσταρε και ο Τζιμπι τα στατιστικά των τερματοφυλάκων, ο Ζίβκο είχε μακράν τα χειρότερα στατιστικά. Τι να πω, τόσο καιρό και δεν μπορούσαν να βρούν έναν πιο αξιόλογο...
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

αν θελετε καποιον που να μιλαει μια συγκεκριμενη γλωσσα και καποιον που να βοηθαει ψυχολογικα τους συμπαικτες του ωστε να ενωματωθουν γρηγοροτερα
παρτε εναν μεταφραστη και εναν ψυχολογο
πολυ φθηνοτερα θα κοστισουν και λιγοτερο περιγελος θα γινετε, απο οσο ηδη ειστε.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Άσχημο πράγμα, πάντως, να αδυνατεί κάποιος να κρατήσει μια άποψη ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Αν ρωτούσες 100 ΠΑΟΚτσήδες πριν από 10 μέρες για την παραμονή του Ζίβκο οι 101 θα σου έλεγαν κατηγορηματικά όχι. Και απολύτως δικαιολογημένα.

Τώρα, 10 μέρες μετά, ο Ζίβκο έγινε ξαφνικά ένας τίμιος τερματοφύλακας, που εντάξει ίσως τον παρεξηγήσαμε, ε και στην τελική μωρέ 2 λάθη έκανε σοβαρά και από αυτά τον κρίναμε αυστηρά. Παίζει και καλά την μπάλα με τα πόδια.

Μάλιστα, οπότε όλα αυτά θα φαίνονται και στα στατιστικά του, ναι; Τι όχι;

Εικόνα

Εικόνα

Υ.Γ. Άμα κάποιος αδυνατεί να καταλάβει αυτά που βλέπει στους πίνακες, εδώ είμαστε. Αν και εδώ που τα λέμε δεν είναι και πυρηνική φυσική, βγάζει μάτια.
Υ.Γ. 2 Εδώ μιλάμε για διπλή επιβεβαίωση καθώς τον παίχτη δεν τον κρίνουμε βάση των στατιστικών του μόνο, έχουμε και εικόνα. Τα στατιστικά απλά επιβεβαιώνουν πλήρως την εικόνα που έχουμε γι' αυτόν.
Υ.Γ. 3 Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη για το επιθετικό ύφος αλλά αφού μου αποδόθηκε χθες ο τίτλος του γκρινιάρη (???) αποφάσισα πέρα από το όνομα να έχω πλέον και την χάρη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Σε ποιον αναφέρεσαι τώρα;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν είναι ξεκάθαρο;

Και στην τελική το θέμα μας είναι αυτό ή ότι προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν μια σωστή επιλογή ένας παίχτης του οποίου η εικόνα και τα στατιστικά αποδεικνύουν περίτρανα πως:

Α) Είναι σταθερά εδώ και 3 χρονια στους χειρότερους του πρωταθλήματος
Β) Δεν κάνει για 2ος ούτε για τον Βόλο, πόσο μάλλον για τον ΠΑΟΚ

Απλή ερώτηση...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τη λογική του 50% κάτω, φαντάζομαι ότι θα ανανεώσει με 250, άντε 300Κ.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Johndag, εγώ δεν άλλαξα γνώμη τις τελευταίες 10 μέρες. Ο Ζιφκο είναι μέτριος έκανε κάποια καλά παιχνίδια στην αρχή, αλλά μετά τα έκανε θάλασσα, άφησε κοιλίτσα και βολεύτηκε. Δεν θέλω να ανανεώσει και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ανανεώσει , ότι κι αν γράφουν .αν είναι οικονομικό το θέμα κρατάς τους μικρούς .Φυσικά δεν είναι το σημαντικότερο θέμα αυτής της μεταγραφικής.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αν μας βγει ο Κοταρσκι, για τον οποίον έχω θετικά vibes λόγω του ότι το track record του Μποτο σε επιλογές νεαρών κιπερ είναι εξαιρετικό, τότε ναι η παραμονή Ζιβκο ως 2ου δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα.

Αν, όμως, ο μη γένοιτο δεν μας βγει ο μικρός τότε η παραμονή Ζιβκο μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα.

Το μόνο θετικό είναι ότι η μεταγραφικη περίοδος κρατάει μέχρι τις 15.9 οπότε υπάρχει χρόνος για να καλυφθείς αν κάτι δεν πάει καλά.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν μείνει θα είναι λάθος ανάλογο με την απόκτηση Τέιλορ.
Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτή την επιλογή η οποία στερείται λογικής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”