giapas έγραψε:Gospi έγραψε:Βεβαια αν διαβασεις πιο πανω θα δεις ότι τονιζω πως ειναι δικη μ εκτιμηση, αλλα δε γαμεις... Αν εσενα σε βολευει οτι τα παρουσιαζω ως γεγονοτα, παιξε μπαλιτσα οπως γουσταρεις!
Εδω μεσα απουσιάζει η βασικη ικανοτητα και διαθεση κατανοησης της ελληνικης γλωσσας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή όντως η χρήση και η κατανόηση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι το δυνατό μου σημείο, άρα πιθανό να κάνω λάθος, βοήθησε με λίγο να καταλάβω το σημείο που έγραψες ότι είναι δική σου εκτίμηση ότι ο λουτσεσκου καθυστερημένα αποφάσισε άρα αργήσαμε να τους κάνουμε πρόταση ανανέωσης.
Επίσης, θα χαρώ ιδιαίτερα εφόσον είναι δική σου εκτίμηση, να μου εξηγήσεις αν θες πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα. Κι ιδιαίτερα πως μια πρόταση ανανέωσης νωρίτερα θα άλλαζε κάτι στη τελική έκβαση.
Μα το λεω ξεκαθαρα πως ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν γραφω οτι ξερω κατι ή οτι ειμαι σιγουρος για κατι. Δικη μου εκτιμηση καταθετω. Σε οπαδικο φορουμ γραφουμε και καταθετουμε τις αποψεις μας. Οποιος εχει πληροφορηση το δηλωνει εξ αρχης.
Οσο για το δευτερο που ρωτας, θεωρω πως αν ειχε γινει η προταση ανανεωσης νωριτερα θα ειχαμε και οριστικοποιημενη απαντηση νωριτερα, οποτε θα γνωριζε ο Μποτο ποσα και ποια κενα πρεπει να καλυψει. Τη στιγμη που μιλάμε εκκρεμει η απαντηση των Σβαμπ και Μπισε, οταν ηδη εχει αποχωρησει ο Κρεσο που δινοταν απο ολα τα μεσα ως ο πιο σίγουρος για ανανεωση. Αρα ξαφνικα σε μια βδομαδα ο Μποτο μπορει να κλειθει να αντικαταστησει τον Σβαμπ και τον Μπισε, ή και οχι, αναλογα με την τυχη των απαντησεων.
Και για να απαντησω και στον Σουρμενετες, εγω δεν ξερω αν εγιναν νωρις ή καθυστερημενα οι προτάσεις ανανεωσης. Αυτο που ξερω ειναι πως ο Κρεσπο δηλωσε ο ιδιος πως του ειπαν τον Γεναρη οτι θελουν να τον ανανεωσουν και τελικα δεν εμφανιστηκε καμια επισημη προταση μεχρι και που τελειωσε η σ3ζον, οπως επισης πως τον Σβαμπ τον διναν ολοι τελειωμενο και ξεφνικα μετα απο τα τελευταία 2-3 καλα ματς του, προεκυψε επιθυμια και προταση ανανεωσης.
Αν ολα αυτα δεν πανε πισω τον προγραμματισμο, σιγουρα δεν τον μπουτσαρουν κιολας. Προσωπικη κριση εκτιμηση και τοποθετηση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk