Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από invincible »

astral έγραψε:
invincible έγραψε:Ο Μορουτσάν θεωρείται στην Ρουμανία ως o νέος Χατζι . Αν πιάσει πάντως στον ΠΑΟΚ είναι δώρο τόσο χαμηλή οψιον.
Στα τουρκικά δημοσιεύματα γίνεται λόγος για πρόταση δανεισμού του ΠΑΟΚ προς τη Γαλατάσαραϊ και «οψιόν» αγοράς, στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Αν και σίγουρα είναι πολλοί οι νέοι Χατζι στη Ρουμανια, μακάρι να ισχύει.
Δεν ξέρω αν είναι του Μπότο ή του Λουτσε και του Μπότο αλλά αν δεχτούν μόνο με 3,5 εκ και κάνει χρονιά μάτια είναι δώρο. Είναι παίχτης που αν παίξει αυτό που ξέρει είναι να μείνει πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ σημαία.

Ναι αλλά αυτόν τον παίχτη τον βάζεις στο 10 μόνο να κάνει τον σκιέρ. όχι δεξιά και αριστερά είναι αντι Μπισεσβαρ . Στο 10 και επίσης δεν θα με χαλούσε και αριστερά ως αλλαγή του Κουαλιάτα και ο Μίτριτσα μία ακόμη χρονιά μετά από προετοιμασία.

Αλλά θέλεις μπροστά έναν γκολτζη ή έναν σταρ να κάνει φασαρία σαν τον Κεητα να κάνουν κακα οι αντίπαλοι

Ολιβερα -Τσολακ πιο σοφτ εκτός αν τους ανοίξει ....
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Gospi έγραψε:
invincible έγραψε:Ο Μορουτσάν θεωρείται στην Ρουμανία ως o νέος Χατζι . Αν πιάσει πάντως στον ΠΑΟΚ είναι δώρο τόσο χαμηλή οψιον.
Στα τουρκικά δημοσιεύματα γίνεται λόγος για πρόταση δανεισμού του ΠΑΟΚ προς τη Γαλατάσαραϊ και «οψιόν» αγοράς, στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ωραιος παίχτης δειχνει, αν και δεν εχω εικονα τι λεει σε επιπεδο τακτικης προσήλωσης και ουσιας!
Στα 22 αξιζει να επενδυσεις, γτ αν σ κατσει θα φυγει με μπολικα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα η Γαλατά έχει το καλύτερο σκαουτινκ στην Ρουμανία και τις καλύτερες διασυνδέσεις. Ψάχνουν και περιμένουν τον νέο Χατζι εδώ και χρόνια.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Μία απλή ερώτηση σε nickname όπως ΚΩΣΤΑΣ, καρπουζάς και σία... Καταλαβαίνουν αυτοί. Τι στόχο πιστεύετε ότι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ?
οσον αφορα εμενα φιλε μακη τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθω ουσιαστικα απο το 1973 μετα το 1-1 με τον αγιαξ και θυμαμε που τρεχαμε ...τσακαλοπαρεα ...8-12..χρονων μεσα στα στενα της επταλοφου και φωναζαμε...

η αποψη μου ειναι και θα ειναι παντα υποκειμενικη ...

ο ΠΑΟΚ καθε χρονο εχει στοχο την υψηλοτερη θεση σε οποια διωργανωση και να αγωνιζεται και με οτι ροστερ...μαθαμε και ...αγλικα... και να εχει...

σε καλυψα??
Ρε καρπουζα ειμαστε και συνομηλικοι :opaokara: .....

..και ακριβως καθε Κυριακη..ιδια εικονα στα στενα τις Ανω Τουμπας :opaokara:

Υ.Γ.(1).....παντως αυτο το seven hills-airport σε 20 λεπτα .....δεν..δεν...με τιποτα...παρτο πισω :opaokara:
ΥΓ..(2)...τι εχουμε δει ρε Καρπουζα 50 χρονια....τι εχουμε δει...
ΥΓ(3) ..Μονο Αποστολης μπορει να εχει δει ποιο πολλα απο εμας.......σεβασμος!!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Gospi έγραψε:Βεβαια αν διαβασεις πιο πανω θα δεις ότι τονιζω πως ειναι δικη μ εκτιμηση, αλλα δε γαμεις... Αν εσενα σε βολευει οτι τα παρουσιαζω ως γεγονοτα, παιξε μπαλιτσα οπως γουσταρεις!
Εδω μεσα απουσιάζει η βασικη ικανοτητα και διαθεση κατανοησης της ελληνικης γλωσσας

Επειδή όντως η χρήση και η κατανόηση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι το δυνατό μου σημείο, άρα πιθανό να κάνω λάθος, βοήθησε με λίγο να καταλάβω το σημείο που έγραψες ότι είναι δική σου εκτίμηση ότι ο λουτσεσκου καθυστερημένα αποφάσισε άρα αργήσαμε να τους κάνουμε πρόταση ανανέωσης.

Επίσης, θα χαρώ ιδιαίτερα εφόσον είναι δική σου εκτίμηση, να μου εξηγήσεις αν θες πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα. Κι ιδιαίτερα πως μια πρόταση ανανέωσης νωρίτερα θα άλλαζε κάτι στη τελική έκβαση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:
Gospi έγραψε: ...Αναφορικα ομως με Μπισε Σβαμπ Βιειρινια και Κρεσπο, η αναποφασιστικοτητα του Λουτσεσκου για το αν τους θελει ή οχι, και η καθυστερημενες προτασεις ανανεωσεις, τον πηγαν πισω με αποτελεσμα να προσπαθει τωρα να βρει λυσεις, σε μια αγορα που ξερει πλεον οτι καιγεσαι και δεν σε θεωρει και ελκυστικο προορισμο ...

Είναι πολύ παράξενο πράγματα που απλά ζούνε στη σκέψη μας , να τα παρουσιάζουμε ως γεγονότα.
Καμία αναποφασιστικοτητα gospi.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

giapas έγραψε:
Gospi έγραψε:Βεβαια αν διαβασεις πιο πανω θα δεις ότι τονιζω πως ειναι δικη μ εκτιμηση, αλλα δε γαμεις... Αν εσενα σε βολευει οτι τα παρουσιαζω ως γεγονοτα, παιξε μπαλιτσα οπως γουσταρεις!
Εδω μεσα απουσιάζει η βασικη ικανοτητα και διαθεση κατανοησης της ελληνικης γλωσσας

Επειδή όντως η χρήση και η κατανόηση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι το δυνατό μου σημείο, άρα πιθανό να κάνω λάθος, βοήθησε με λίγο να καταλάβω το σημείο που έγραψες ότι είναι δική σου εκτίμηση ότι ο λουτσεσκου καθυστερημένα αποφάσισε άρα αργήσαμε να τους κάνουμε πρόταση ανανέωσης.

Επίσης, θα χαρώ ιδιαίτερα εφόσον είναι δική σου εκτίμηση, να μου εξηγήσεις αν θες πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα. Κι ιδιαίτερα πως μια πρόταση ανανέωσης νωρίτερα θα άλλαζε κάτι στη τελική έκβαση.
Μα το λεω ξεκαθαρα πως ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν γραφω οτι ξερω κατι ή οτι ειμαι σιγουρος για κατι. Δικη μου εκτιμηση καταθετω. Σε οπαδικο φορουμ γραφουμε και καταθετουμε τις αποψεις μας. Οποιος εχει πληροφορηση το δηλωνει εξ αρχης.
Οσο για το δευτερο που ρωτας, θεωρω πως αν ειχε γινει η προταση ανανεωσης νωριτερα θα ειχαμε και οριστικοποιημενη απαντηση νωριτερα, οποτε θα γνωριζε ο Μποτο ποσα και ποια κενα πρεπει να καλυψει. Τη στιγμη που μιλάμε εκκρεμει η απαντηση των Σβαμπ και Μπισε, οταν ηδη εχει αποχωρησει ο Κρεσο που δινοταν απο ολα τα μεσα ως ο πιο σίγουρος για ανανεωση. Αρα ξαφνικα σε μια βδομαδα ο Μποτο μπορει να κλειθει να αντικαταστησει τον Σβαμπ και τον Μπισε, ή και οχι, αναλογα με την τυχη των απαντησεων.
Και για να απαντησω και στον Σουρμενετες, εγω δεν ξερω αν εγιναν νωρις ή καθυστερημενα οι προτάσεις ανανεωσης. Αυτο που ξερω ειναι πως ο Κρεσπο δηλωσε ο ιδιος πως του ειπαν τον Γεναρη οτι θελουν να τον ανανεωσουν και τελικα δεν εμφανιστηκε καμια επισημη προταση μεχρι και που τελειωσε η σ3ζον, οπως επισης πως τον Σβαμπ τον διναν ολοι τελειωμενο και ξεφνικα μετα απο τα τελευταία 2-3 καλα ματς του, προεκυψε επιθυμια και προταση ανανεωσης.
Αν ολα αυτα δεν πανε πισω τον προγραμματισμο, σιγουρα δεν τον μπουτσαρουν κιολας. Προσωπικη κριση εκτιμηση και τοποθετηση.

Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Και γιατί δηλαδή η Γαλατά να πουλήσει τον πιτσιρικά με χασουρα ένα μόλις χρόνο αφου τον πήρε; Κάτι δε με κάθεται σωστά. Ότι να ναι γράφουν τώρα τελευταία στην Τουρκία.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ο Μιτριτσα με προετοιμασια σας ψηνει?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Λυπησου μας πατερ μου...
Κριμα νεοι ανθρωποι να αρχισουμε τα χαπια!
Ποιος Μιτριτσα?
Αν δεν μπορουμε να φερουμε καλυτερο απο τον Μιτριτσα ας το κλεισουμε το μαγαζι...

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι εκτός του Βιερινια ,δεν καίγονται να κρατήσουν κανέναν άλλο,γι'αυτό οι προτάσεις είναι μικρές και ξεκαθαρίζουν τον ρόλο των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση αποδοχής τους.
Γι'αυτό πιστεύω ότι δεν θα μείνει κανένας.
Αυτό το 21/6 με έχει σοκάρει λίγο,πραγματικά δεν το είχα ακούσει στην συνέντευξη του Μποτο.
Επειδή δε τον έχω για τύπο που μιλάει χωρίς να είναι σίγουρος, πραγματικά περιμένω να δω τι θα γίνει.
Ελπίζω η απειρία του στο πόστο του ΤΔ ,να μην τον οδήγησε σε παγίδα, γιατί οι δηλώσεις είναι ξεκάθαρες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

αν σου ελεγα 27χρονο,πολυ μεγαλο ταλεντο,με πολυ καλες χρονιες
που "εχασε τον δρομο του" και ψαχνεται για την ολικη επαναφορα?

γρηγορος,εχει το 1 vs 1,πολυ καλο σουτ,μονο αμυντικα υστερει αλλά
ο στρατηγος στην προετοιμασια θα τον κανει εξπερ στην τακτικη?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

prist64 έγραψε:ο Μιτριτσα με προετοιμασια σας ψηνει?
....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

που εισαι ρε Gospi εγκεφαλικο επαθες?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

prist64 έγραψε:ο Μιτριτσα με προετοιμασια σας ψηνει?

Ο Μιτριτσα και δεν μας ψήνει με τίποτα και ευτυχώς μετά και τις δηλώσεις Λουτσεσκου ,δε τον ψήνει ούτε αυτόν, τον είπε ξεκάθαρα τεμπέλη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

prist64 έγραψε:αν σου ελεγα 27χρονο,πολυ μεγαλο ταλεντο,με πολυ καλες χρονιες
που "εχασε τον δρομο του" και ψαχνεται για την ολικη επαναφορα?

γρηγορος,εχει το 1 vs 1,πολυ καλο σουτ,μονο αμυντικα υστερει αλλά
ο στρατηγος στην προετοιμασια θα τον κανει εξπερ στην τακτικη?
Αν δεν τον ειχα δει μια ολοκληρη χρονια, θα τον ετρωγα τον παπα, αλλα μετα απο οσα εδειξε περσι, δεν ελπιζω σε καμια απολυτως προετοιμασια κλπ...
Μακρια κι αγαπημενοι.
Αν δουμε επαναφορα Μιτριτσα, τοτε στα ματια μου θα ειναι απολυτη παραδοχη της αποτυχιας μας.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”