Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Επειδή τοποθετούνται πολλοί φίλοι, θα το κάνω και γω.
Ο Τζόσουα έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αρέσκεται να εμφανίζει τις όποιες αναποδιές ή αστοχίες. Ωστόσο έχει τεκμηριωμένο λόγο.
Από την άλλη δημιουργεί έδαφος για συζήτηση.
Είναι σοβαρός και σέβεται τις άλλες απόψεις, δεν προσβάλει.
Επίσης πιστεύω ότι υπήρξε ένταση από παρεξήγηση.
Το σχόλιο του, το τελευταίο, πράγματι το ολοκλήρωσε με αισιοδοξία. Παραδόξως θα πω....
Συνεπώς κάπου ρεην υπερεβαλες όπως και κείνος ξέφυγε στην απάντηση του.
Μετριαστε τα ύψη σας και την ποινή, φυσικά.
Ο Τζόσουα έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αρέσκεται να εμφανίζει τις όποιες αναποδιές ή αστοχίες. Ωστόσο έχει τεκμηριωμένο λόγο.
Από την άλλη δημιουργεί έδαφος για συζήτηση.
Είναι σοβαρός και σέβεται τις άλλες απόψεις, δεν προσβάλει.
Επίσης πιστεύω ότι υπήρξε ένταση από παρεξήγηση.
Το σχόλιο του, το τελευταίο, πράγματι το ολοκλήρωσε με αισιοδοξία. Παραδόξως θα πω....
Συνεπώς κάπου ρεην υπερεβαλες όπως και κείνος ξέφυγε στην απάντηση του.
Μετριαστε τα ύψη σας και την ποινή, φυσικά.
Δεν μίλησα για το τελευταίο ποστ κανενός. Μίλησα για επαναλαμβανόμενη αρνητικοτητα
Και βασικά δεν μίλησα για ένα άτομο. Σε πληθυντικό έγραψα ως γενικό μήνυμα
Και δεν προσέβαλαν κανέναν αν και αυτό έλαβα ως απάντηση.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων, το έχω τονίσει πολλές φορές η σελίδα χρειάζεται χέρια, όπως θεωρεί εαυτόν ανώτερο διαχειριστή ή μοντ, οι πόρτες είναι ανοιχτές.
Μέχρι τότε όμως δεν θα κάνουμε και δημοψήφισμα για κάθε μικροαποφαση
Και βασικά δεν μίλησα για ένα άτομο. Σε πληθυντικό έγραψα ως γενικό μήνυμα
Και δεν προσέβαλαν κανέναν αν και αυτό έλαβα ως απάντηση.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων, το έχω τονίσει πολλές φορές η σελίδα χρειάζεται χέρια, όπως θεωρεί εαυτόν ανώτερο διαχειριστή ή μοντ, οι πόρτες είναι ανοιχτές.
Μέχρι τότε όμως δεν θα κάνουμε και δημοψήφισμα για κάθε μικροαποφαση
Το παιδάκι αυτό δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο.
Θα τον εντάξει στα γρήγορα ο Λουτσε, θα του δώσει αγώνες και παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερος.
Παιχνίδια στα πόδια του έχει, μπάλα ξέρει. Δεν είναι ατομιστης αλλά αρκετά ομαδικός.
Τον πιστεύω
Θα τον εντάξει στα γρήγορα ο Λουτσε, θα του δώσει αγώνες και παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερος.
Παιχνίδια στα πόδια του έχει, μπάλα ξέρει. Δεν είναι ατομιστης αλλά αρκετά ομαδικός.
Τον πιστεύω
- soflodoras
Tι ακριβως θα πει «καλοπροαιρετη κριτικη»; Προσδιοριστε το λιγο, γιατι εγω δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο απο καποιους ανθρωπους εδω μεσα. Στα ορια της υστεριας κ της εμμονης λειτουργουν. Κ κανουν μονιμως κακο στην αγαπη μας. Τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν γίνει unban ο joshua... Που ούτε τον ξέρω, θα διαγράφω από το forum ως ένδειξη διαμαρτυρίας.. απλά και όμορφα... Από το 2008 είμαι στο φόρουμ... Έχει πάει αλλού η δουλειά τελευταία.... Ξενέρωσα...
Ναι, ασφαλώς χρειάζεται η εποπτεία σας. Αλλά εδώ είμαστε μια παρέα. Έτσι όταν υπάρχει κάποιο θέμα με έναν φίλο, έχουμε λόγο όλοι μας.
Και ούτε είναι λόγος αυτός να μπαίνει η υποδείξει να συνεχίσουμε μεταγραφικά και όχι με το παραπάνω.
Θα γραφτεί ότι έχει να ειπωθεί και μετά ξέρουμε.
Και ούτε είναι λόγος αυτός να μπαίνει η υποδείξει να συνεχίσουμε μεταγραφικά και όχι με το παραπάνω.
Θα γραφτεί ότι έχει να ειπωθεί και μετά ξέρουμε.
Εχει γεμίσει το φόρουμ με σαλιγκάρια αλλοθρησκους και σταβοστομηδες, που η μίζερη ζωη τους, τους κάνει να γκρινιάζουν αντι να αποθεωνουν αυτο το μεταγραφικό οργασμο που φερνει παγκιτες αντι για βασικούς.
Και στο τέλος παίζει η συνηθισμένη κασέτα:
1. Εινσι ακόμα νωρίς περιμένετε
2. Μπορει να τελείωσε η μεταγραφική αλλα υπάρχει πειθωριο για ελεύθερους
3. Θελει χρονο για να δέσει η ομάδα
4. Μετα την διακοπη θα εμφανιστούμε καλυτεροι
5. Τον Ιανουάριο θα ερθουν παικτες να συμπληρωσουν υο ροστερ.
6. Περιμένετε μεχρι τον τελικό και μετα να κάνουμε ταμειο.
Και ολοκληρο παλι απο την αρχη ........
Ο τζος και ο τζονταγκ χαλάνε το καλο κλιμα και είναι υπευθυνοι για την καθημερινή μίρλα. Με τους γιεςμεν ολα ειναι πιο όμορφα και ήσυχα.
Ο τζος και ο τζονταγκ χαλάνε το καλο κλιμα και είναι υπευθυνοι για την καθημερινή μίρλα. Με τους γιεςμεν ολα ειναι πιο όμορφα και ήσυχα.
- Kabamaru11
Και εγω πιστευω ο Κουαλιατα ερχεται για βασικος,κουμπωνει καλα στο στυλ που θελει ο Λουτσε,ηρθε επιτελους ενας αντιΠελκας.Θα χρειαστει ενα χρονο προσαρμογης σιγουρα,οσο για την εμπειρια,αν γυρω του εχει εμπειρους και δυνατες προσωπικοτητες,θα αποδωσει κ ο ιδιος ακομα καλυτερα.
Τερματοφυλαξ Χ2,σεντερ μπακ και 2 εξτρεμ θελουμε μεχρι να φυγει η ομαδα για Ολλανδια.
Τερματοφυλαξ Χ2,σεντερ μπακ και 2 εξτρεμ θελουμε μεχρι να φυγει η ομαδα για Ολλανδια.
- soflodoras
zoomgr έγραψε:Αν δεν γίνει unban ο joshua... Που ούτε τον ξέρω, θα διαγράφω από το forum ως ένδειξη διαμαρτυρίας.. απλά και όμορφα... Από το 2008 είμαι στο φόρουμ... Έχει πάει αλλού η δουλειά τελευταία.... Ξενέρωσα...
Κατσε ρε φιλε. Τι εκβιασμος ειναι αυτος; Ολοι εχουμε φαει τα μπαν μας κ τα δεχτηκαμε. Κ ας μη συμφωνουσαν ολοι με αυτα τα μπαν. Οχι πως με νοιαζει, αν θα γινει ανμπαν ο συγκεκριμενος τυπος. Ουτε τον ξέρω, ουτε με ενδιαφερει κ να τον γνωρισω. Αλλα ετσι λειτουργει ενα φορουμ. Στο οποιο μονοπωλει με την ατελειωτη γκρινια του κ ασταματητους αφορισμους του. Κ ειναι ενας απο τους ελαχιστους λογους που εχει απομακρυνθει απο το φορουν σχεδον ολος ο κυκλος μ.
[quote="soflodoras"]Tι ακριβως θα πει «καλοπροαιρετη κριτικη»; Προσδιοριστε το λιγο, γιατι εγω δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο απο καποιους ανθρωπους εδω μεσα. Στα ορια της υστεριας κ της εμμονης λειτουργουν. Κ κανουν μονιμως κακο στην αγαπη μας. Τον ΠΑΟΚ.[/quote
Έχεις να προτείνεις κάτι?
Εσύ τι πιστεύεις ότι θα βρίσκεσαι σε μια παρέα 100 ατόμων και όλες οι απόψεις θα σου είναι αρεστές?
Ενδιαφέρουσες?
Χρήσιμες?
Φυσικά όχι! Συνεπώς αποδοχή.
Εσύ τι πιστεύεις ότι θα βρίσκεσαι σε μια παρέα 100 ατόμων και όλες οι απόψεις θα σου είναι αρεστές?
Ενδιαφέρουσες?
Χρήσιμες?
Να μείνουν 5 admins και 5 μέλη με ίδια άποψη.. να μην υπάρχει θέμα... Σε ένα φόρουμ με πολλά μέλη η διαφορετικότητα είναι επακόλουθο.. η άποψη του καθένα είναι σεβαστή.. κάποιους εκφράζει ο Τζόσουα και ο κάθε Τζόσουα... Πώς να το κάνουμε.... Ας μπει ignore στο φόρουμ επιτέλους και να μην λειτουργούμε ως τιμωροί της ελεύθερης γνώμης
- soflodoras
Μου αρεσει να διαφωνω κ να υπερχει διαλογος. Ακομα κ ενταση. Αλλα αυτο που γινεται ειναι νοσηρο. Μονο γκρινια κ μηδενισμος στα ορια της νοσηροτητας. Στοχοποιηση ανθρωπων της ομαδας, ξερολιαση, κακια προς την ομαδα. Αλλα αποδεχομαι αυτες τις εγωιστικες-τυπου-εγωταξερωολα. Αλλα θα δεχτουν κ αυτοι την εναντιωση μου. Θα πρεπει να δεχτουν κ τα μπαν οταν ξεπερνουν καποια ορια. Οχι;Maxpaok έγραψε:soflodoras έγραψε:Tι ακριβως θα πει «καλοπροαιρετη κριτικη»; Προσδιοριστε το λιγο, γιατι εγω δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο απο καποιους ανθρωπους εδω μεσα. Στα ορια της υστεριας κ της εμμονης λειτουργουν. Κ κανουν μονιμως κακο στην αγαπη μας. Τον ΠΑΟΚ.[/quote
Ενδιαφέρουσες?
Χρήσιμες?
12 Ιουνιου δλδ σου φαινετε οτι αργησαμε για μεταγραφες;toumba5 έγραψε:Εχει γεμίσει το φόρουμ με σαλιγκάρια αλλοθρησκους και σταβοστομηδες, που η μίζερη ζωη τους, τους κάνει να γκρινιάζουν αντι να αποθεωνουν αυτο το μεταγραφικό οργασμο που φερνει παγκιτες αντι για βασικούς.
Απο περιεργεια μπηκα να δω τι κανουν οι αλλοι αν και δεν με ενδιαφερει.
Απο επισημες μεταγραφες ειδα μονο του Λοντιγκιν στο βαζελο...καμια αλλη...διορθωστε με αν κανω λαθος και ειδα μαλακια σαιτ
- soflodoras
5 μελη δεν ηταν ποτε σε αυτο το φορουμ. Κ αν απεχουν ανθρωποι που το μονο που τους νοιαζει, ειναι η εγωιστικη προβολη τους σε ενα θεμα που τι να κανουμε, δεν το κατεχουν, θα πολλαπλασιαστουν ΞΑΝΑ τα μελη. Κ τοτε να δεις τι ωραιες συζητησεις κ διαφωνιες θα γινονται. Τωρα μονο δηλητηριοzoomgr έγραψε:Να μείνουν 5 admins και 5 μέλη με ίδια άποψη.. να μην υπάρχει θέμα... Σε ένα φόρουμ με πολλά μέλη η διαφορετικότητα είναι επακόλουθο.. η άποψη του καθένα είναι σεβαστή.. κάποιους εκφράζει ο Τζόσουα και ο κάθε Τζόσουα... Πώς να το κάνουμε.... Ας μπει ignore στο φόρουμ επιτέλους και να μην λειτουργούμε ως τιμωροί της ελεύθερης γνώμης
Maxpaok έγραψε:Δεκάρι ο Ρικάρντο και αριστερά ο κουαλιατα!!!!
Θα πεισμωσει και ο ντελιας Και δεν θα ξέρει ποιον να βάλει!!!!