15. José Ángel Crespo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
montekristo

Re: 15. José Ángel Crespo

Δημοσίευση από montekristo »

Πρεπει να εχει τρελαθει εντελως πια
για να ζηταει σημερα 550 με 600 χιλ.
ενω πριν 3 χρονια κιολας ανανεωσε
για 2 χρονια με 400 και μαλιστα μεσα
σε χρονο ντε τε κατι που δεν φαινεται
να εχει συμβει τουλαχιστον σε μενα!

Δηλαδη θα δωσει 550 με 600 τη
χρονια ο Απολλων Λεμεσου για
εναν 35αχρονο στοπερ: Χλωμο!

ΥΓ. Γνωστες οι τακτικες των ΑΡΔ "μας".-
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Είμαι πραγματικά πολύ στενοχωρημένος με την περίπτωση Κρέσπο.
Όχι μόνο φεύγει ενώ θα μπορούσε άνετα να προσφέρει πολλά για ακόμα μια χρονιά (περισσότερο από Βιειρίνια, Μπίσε, Σβαμπ) αλλά δεν άκουσε καν το όνομά του στην Τούμπα. Ελπίζω να ξέρει πως στα μάτια των περισσότερων είναι πολύ ψηλά, πιο ψηλά από Βαρέλα, Πασχαλάκη και άλλους που έχουν ακούσει ανά καιρούς το όνομά τους.

Αν δεν αλλάξει κάτι και φύγει, ελπίζω τουλάχιστον να κανονιστεί ένα φιλικό με τη νέα του ομάδα, όπου θα τιμηθεί σε μια γεμάτη Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αρχικά να πω πώς τον θεωρώ απαραίτητο όχι μόνο γιατί είναι ο Κρεσπουρας, αλλά γιατί τον θεωρώ αγωνιστικά ακόμα στο επιπεδο που θέλουμε.

Τώρα από αυτά που διάβασα εγώ ρε παιδιά καταβαινω ότι τα 600 είναι αθροιστικά και για τα δύο έτη. Όχι 600 τον χρόνο. Τώρα αν όντως του δίνουν 600 τον χρόνο, δεν είμαι σίγουρος ότι "πρέπει" η ομάδα να φτάσει σε αυτό το ποσό για να τον πείσει να μείνει.

Δεν νομίζω βέβαια να του δίνουν αυτά τα λεφτά.
Мир

15. José Ángel Crespo

Δημοσίευση από Мир »

Προφανώς ψαχνει 2ετες συμβόλαιο.
Εγω είχα ακούσει για πρόταση κοντα στα 250χιλ απο εμας.

600χιλ το χρονο μονο με ρητρα ποσοστου συμμετοχών θα μπορουσε να προταθει απο εμας, γιατι τις βγαζει τις θλασουλες του και αυτος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

DimitrisS έγραψε:Αρχικά να πω πώς τον θεωρώ απαραίτητο όχι μόνο γιατί είναι ο Κρεσπουρας, αλλά γιατί τον θεωρώ αγωνιστικά ακόμα στο επιπεδο που θέλουμε.

Τώρα από αυτά που διάβασα εγώ ρε παιδιά καταβαινω ότι τα 600 είναι αθροιστικά και για τα δύο έτη. Όχι 600 τον χρόνο. Τώρα αν όντως του δίνουν 600 τον χρόνο, δεν είμαι σίγουρος ότι "πρέπει" η ομάδα να φτάσει σε αυτό το ποσό για να τον πείσει να μείνει.

Δεν νομίζω βέβαια να του δίνουν αυτά τα λεφτά.
από gazzetta.gr
Οι πρωταθλητές Κύπρου προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον Ισπανό στόπερ με συνολικές απολαβές ύψους 600.000 ευρώ.

Μάλλον εγώ έπεσα πολύ έξω.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Ειναι πολυ κριμα να μην μεινει αυτος ο ανθρωπος εστω αλλο εναν χρονο, ειδικα εφοσον βρισκεται σε καλο επιπεδο. Ελπιζω να μεινει, και χαλαλι του να παρει και 50-100 χιλιαρικα παραπανω ο συγκεκριμενος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξέρω τι ζητάει ο Κρέσπο, αλλά αν πράγματικα θέλει ένα συμβόλαιο 2 ετών με 200-300 τον χρόνο, προσωπικά θα τον έκλεινα με κλειστα μάτια. Θα είναι/ήταν φέτος εύκολα ο δεύτερο-τριτος στοπερ μέχρι να επιστρέψει και ο Μιχαηλίδης και του χρόνου για βάθος πάγκου και εμπειρία.

Ξαναλέω αν ζητάει τόσα.

Και το λέω καθαρά ποδοσφαιρικά χωρίς συναισθηματισμούς.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν νομίζω ότι οι μεταγραφές των στόπερ, θεωρητικά, θα είναι τέτοιες που ο Κρέσπο θα είναι μπροστά τους, τουλάχιστον στο μυαλό του Μπότο.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι οι μεταγραφές των στόπερ, θεωρητικά, θα είναι τέτοιες που ο Κρέσπο θα είναι μπροστά τους, τουλάχιστον στο μυαλό του Μπότο.
Ασχετο με το Κρέσπουρα,(αν επιλεξει να φυγει, καλή του τύχη) ο Καντούρι, που 5 μάτσ, παιζει, 5 ματς δεν παιζει, που επαθε θλάση, στον Σημαντικοτερο αγωνα με την Μαρσειγ, στην προθέρμανση, τοτε στα ματια του Μπότο πώς φαντάζει?? :lol: :lol: :lol:
alexfoivos88

Δημοσίευση από alexfoivos88 »

Πρέπει να μείνει ο Κρεσπο. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα με τον επαγγελματισμο και την υψηλή του ένταση στην απόδοση της Άμυνας σε κάθε φάση. Δε μπορώ να θυμηθώ μία φάση σε κάθε αγώνα του που δεν έκανε ότι μπορούσε. Τεράστιο σεβασμό και ειδική προσέγγιση σε έναν πολύ καλό παίκτη και άνθρωπο αξίζει πολύ να μείνει θα προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

θελει 300 το χρονο για 2 χρονια. Ο Γερμανος προπονητης τους δεν τον θελει με τιποτα λογο ηλικιας. Νομιζουν οτι θα φυγουν απο τον ΠΑΟΚ και θα βρουν καλυτερα. Τον σταυρο τους πρεπει να βαζουν που παιζουν στον ΠΑΟΚ και να λεν και 1000 ευχαριστω. Μιλω για ολους ο Κρεσπο ειναι ο πιο συμπαθης απο αυτους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για λόγους που έχω επανειλημμένα γράψει θα ήθελα τον Crespo για 2 έτη ακόμη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το δεύτερο κεφάλαιο είναι αυτό του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Ο Κρέσπο είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή τον έχει πρώτο στη λίστα και είναι αλήθεια πως το τελευταίο 48ωρο όλες οι προσπάθειες του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων έχουν επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Κρέσπο «έπεσε» σε σχέση με τα λεφτά που ζητούσε πριν από δέκα ημέρες και η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι ορατή, με τις πληροφορίες μας να λένε πως τα έχουν βρει προφορικά.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ βλέπει στο πρόσωπο του Κρέσπο έναν παίκτη με προσωπικότητα και με ικανότητα να ξεκινά το παιχνίδι της ομάδας από την αμυντική γραμμή. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει από τον Πετρίδη αν χρειαστεί να κάνει και μικρή οικονομική υπέρβαση για την ευόδωση των επαφών.

https://goal.philenews.com/podosfero/ky ... on-krespo/
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κριμα ρε Κρεσπουρα. :(
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τα 300 δε νομίζω πως πειράζουν τον Μπότο τόσο όσο τα 2 χρόνια συμβόλαιο. Δεν πρόκειται να δώσει 2 χρόνια συμβόλαιο σε 35χρονο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”