Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Minority4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Minority4 »

Ορθή παρατήρηση Μάκη.
Ευτυχώς δηλαδή που υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:Έχει πλάκα πάντως που συνεχίζουν να γράφουν ρεπορτάζ μη λαμβάνοντας υπόψη τα λόγια του Μπότο μόλις πριν λίγες ημέρες. Για παράδειγμα το PAOK24 γράφει ότι κλειδώνει το αριστερό μπακ με την ανανέωση Βιειρίνια ενώ ο Μπότο είπε ότι θα πάρουμε και άλλο αριστερό μπακ.

Δεν ανέφερε όμως καθόλου αν αυτές οι 7-8 μεταγραφές που θα γίνουν, αφορούν και τους 4 παλιούς.
Γιατί κάποιος μπορεί να σκεφτεί και να πει ότι από τη στιγμή που λογίζονται ως ελεύθεροι,η διαπραγμάτευση ξεκινάει από το 0 ,άρα η παραμονή τους,λογίζεται ως μεταγραφή.
Εσύ ας πούμε, μπορείς να πεις με σιγουριά ότι αυτό που γράφω δεν ισχύει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 07 Ιουν 2022, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Να πάμε και στην προκειμένη περίπτωση, εσείς πιστεύετε ότι ο Βιερινια ανανέωσε με 300-400 χιλιάρικα για να έχει διακοσμητικό ρόλο και να φωνάζει από τον πάγκο και τα αποδυτήρια, πάμε παλικάρια να τους φάμε;
Τρελός παπάς σας βάφτισε, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο.
Άλλο τι θέλει ο καθένας μας και άλλο τι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Τα 400 που προκυπτουν
Άβαταρ μέλους
obanebane

350 σε καλύπτει;
Πες μας εσύ ποσά πήρε;
Εγώ και 500 να πήρε, δε με χαλάει καθόλου, η προσφορά του είναι τέτοια που τα αξίζει.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

obanebane έγραψε:350 σε καλύπτει;
Πες μας εσύ ποσά πήρε;
Εγώ και 500 να πήρε, δε με χαλάει καθόλου, η προσφορά του είναι τέτοια που τα αξίζει.
Καταρχην ρε τι αρπαζεσαι ερωτηση εκανα :D

Απλα ειχα διαβασει οτι πηρε το 50% που επαιρνε. Οποτε δε νομιζω να επαιρνε 800 περυσι κανα 600αρι πρεπει να χε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πιστευω πως η εικονα του Βιερινια στη προετοιμασια θα κρινει πιθανη δευτερη αποκτηση ακραιου μπακ στο τελος της μεταγραφικης περιοδου.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

obanebane έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Έχει πλάκα πάντως που συνεχίζουν να γράφουν ρεπορτάζ μη λαμβάνοντας υπόψη τα λόγια του Μπότο μόλις πριν λίγες ημέρες. Για παράδειγμα το PAOK24 γράφει ότι κλειδώνει το αριστερό μπακ με την ανανέωση Βιειρίνια ενώ ο Μπότο είπε ότι θα πάρουμε και άλλο αριστερό μπακ.

Δεν ανέφερε όμως καθόλου αν αυτές οι 7-8 μεταγραφές που θα γίνουν, αφορούν και τους 4 παλιούς.
Γιατί κάποιος μπορεί να σκεφτεί και να πει ότι από τη στιγμή που λογίζονται ως ελεύθεροι,η διαπραγμάτευση ξεκινάει από το 0 ,άρα η παραμονή τους,λογίζεται ως μεταγραφή.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα των 7-8 μεταγραφών. Εκτός κι αν όντως θεωρείται μεταγραφή η ανανέωση του Βιειρίνια. Με αυτή τη λογική μεταγραφή είναι και ο Σάστρε. Επίσης με τη λογική τη δική σου εφόσον ανανεώσει ο Κρέσπο δε θα πάρει σέντερ μπακ επειδή ανέφερε έναν.
Εγώ θεωρώ ότι εφόσον είπε ότι έχουμε υπογράψει Σοάρες Κουαλιατά και Νάσμπεργκ οι 7-8 που εννοεί είναι ο Κοτάρσκι (τερματοφύλακας-ες) , Ρέντε ή Μπαζούρ (σέντερ μπακ), αριστερό μπακ, εξτρέμ (τουλάχιστον 2) και δεκάρι. Οι ανανεώσεις και τυχόν πωλήσεις πάνε στο θα δούμε μετά αν χρειαζόμαστε επιθετικό, μέσο ή δεκάρι.(ή σέντερ μπακ θα πω εγώ)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το σημαντικό είναι να καταφέρει ο Σοαρες να βγάλει ποιότητα τα 3.500 λεπτά που του αναλογούν και να μην έχουμε τα φετινά με το Σίντκλει

Δέκα ματς ο Βιερινια βγάζει για πλάκα βασικός το θέμα είναι να μπορείς στα δύσκολα να στηριχτείς στον βασικό σου
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

obanebane έγραψε:

Εντάξει από μια συνέντευξη παίρνεις την γενικότερη ιδέα, θα βγει κάποια είδηση,
αλλά μπορεί να ειπωθεί πάνω στην ροή και κάτι που δεν ισχύει.

Μπορεί να μπερδεύτηκε, να είχε κάτι άλλο στο νου του, να χαθήκαμε στην μετάφραση.
Μπορεί όντως να κινούμαστε και για έναν ακόμα παίκτη στην θέση.

Εγώ πάντως δεν νομίζω να έρθει κάποιος άλλος στα αριστερά.
Ράφα-Βιειρίνια-Τσαούσης, για φέτος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

paokmaniak έγραψε:
obanebane έγραψε:350 σε καλύπτει;
Πες μας εσύ ποσά πήρε;
Καταρχην ρε τι αρπαζεσαι ερωτηση εκανα :D

Απλα ειχα διαβασει οτι πηρε το 50% που επαιρνε. Οποτε δε νομιζω να επαιρνε 800 περυσι κανα 600αρι πρεπει να χε

Ρε συ δεν αρπαζομαι, 300-400 έγραψα και μου λες τα 400 που προκύπτουν.
Την κολοκυθιά θα παίξουμε, δεν ειναι τα λεφτά το ποιντ μου ,ο ρόλος του Βιερινια είναι.
Δηλαδή πιστεύετε αυτό που λέει ο joshua, ότι θα κριθεί στην προετοιμασία;.
Ούτε μια στο εκατομμύριο λέω εγώ.
Δηλαδή ο Βιερινια διαπραγματεύτηκε έναν ακόμα χρόνο για να κάνει μόνο προπονήσεις και βόλτες με τα αεροπλάνα;
Αυτό που λέω είναι ότι αν υπήρχε τέτοια περίπτωση, η ομάδα θα του το έλεγε και αυτός αντί να κάνει την γλάστρα θα μας έλεγε γειά.
Όταν θα έχει μπροστά του έναν πιο αξιόπιστο-αξιόλογο παίχτη από τον Σιντγκλει που έχει βάλει το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα, τότε και καλύτερη διαχείριση θα γίνει και η επιβάρυνση του θα είναι τόση όση χρειάζεται για να είναι πολύτιμος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε μπανε αν σκασει μυτη στη προετοιμσια γιουβαρλακι και βγαλει θλαση ξερω γω στο πρωτο παιχνιδι,η ομαδα θα πει θα τον κρατησω για 20 παιχνιδια βασικο? Σοβαρα μιλαμε? Θυμαστε πως ηταν περσι ο Βιερινια με τους Ιρλανδους,που ειχε γινει ηρωας ενα 20χρονο που δεν ηξερε η μανα του και βαραγαμε το κεφαλι μας εδω μεσα? Ξεχασατε οτι στα τελευταια παιχνιδια φετος γινοταν αλλαγη στο ημιχρονο? Σοβαρα λετε οτι θα παρει φετος 20 90λεπτα και καμια 20ρια 20λεπτα?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Από την εικόνα που θα έχει στα φιλικά θα δείξει που θα πάει το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μακη.
Ρεντε ,Νασμπεργκ είναι οι αντι Μιχαι,Βαρελα και αν ανανεώσει ο Κρεσπο ,δεν έρχεται άλλος.
Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.
Αν όπως φαίνεται δεν ανανεώσει ο Ισπανός, τότε ναι θα πάρουμε και άλλο στόπερ.
Μπορεί να είμαι λάθος δεν ξερω αλλά οι προσδοκίες σας είναι εκτος πραγματικότητας,κατά τη γνώμη μου δεν τα έχετε μεταφράσει σωστά τα πράγματα.
Το σκέφτηκα και εγώ στην αρχή, αλλά όταν δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στους 4 παλιούς, πισινές πολλές κρατήστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 07 Ιουν 2022, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Να μη ξεχνάμε ότι οι ομάδες θα σταματήσουν να παίζουν τέλος Νοέμβρη και θα έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο μήνα χωρίς υποχρεώσεις για να καλυφθούν τα όποια κενά ή λάθη που θα γίνουν το καλοκαίρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”