Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό astral » Πέμ 02 Ιουν 2022, 13:49

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για το νέο του ρόλο, αλλά και για τους βασικούς του στόχους, κατηγορώντας τον Λευτέρη Αυγενάκη ότι εξυπηρετεί πρόσκαιρο συμφέρον αναφορικά με το θέμα της διαιτησίας.
Παράλληλα ο κ.Μπαλτάκος αναφέρθηκε και στη διαιτησία, επισημαίνοντας ότι δεν έχει κάποιο ρόλο ο εκάστοτε υπουργός σε τέτοια ζητήματα, ενώ αναφορικά με τον κ.Κλάτενμπεργκ, τόνισε ότι ακόμη δεν ξέρει τι θα γίνει με την ανανέωση της σύμβασής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Το ποσοστό που πήραμε δίνει και αισιοδοξία, σημαίνει μια αποδοχή, μην ξεχνάμε ότι οι ενώσεις που ψηφίζουν, εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα, οπότε αυτό δίνει μια σταθερότητα, μια ενδυνάμωση στις προσπάθειες μας.

Ο βασικός μας στόχος είναι να αποκατασταθεί η κυριαρχία της ΕΠΟ στο ποδόσφαιρο, όπως θα έπρεπε να είναι βάσει του καταστατικού της και ο έτερος είναι να αποκατασταθεί η αξιοπιστία και το κύρος της Ομοσπονδίας. Εγώ θέλω να γίνει η ΕΠΟ ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός εφάμιλλη με τις ομοσπονδίες των ευρωπαϊκών χωρών και να είναι όπως όλες οι άλλες ομοσπονδίες. Δύσκολο γιατί στην Ελλάδα υπάρχει καχυποψία, υπάρχει άρνηση, υπάρχει επιθετικότητα όλων κατά πάντων, αλλά πιστεύω στα δύο αυτά χρόνια που έχουμε ως διοίκηση μπορούμε να τα καταφέρουμε.

«Το κακό κλίμα δικαιολογείται διαχρονικά, δεν είναι κάτι που έγινε τώρα, για να το βγάλεις αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορείς μια κατάσταση δεκαετιών να την αλλάξεις σε λίγο χρόνο, η προσπάθεια όμως θα γίνει, αυτό είναι σίγουρο».

Για τη διαιτησία:

«Για τη διαιτησία θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας. Τι δουλειά έχει ο κάθε υπουργός, που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, να περνάει διατάξεις για να εξυπηρετήσει ένα πρόσκαιρο συμφέρον, μια πρόσκαιρη δική του πολιτική, γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι μόνο δικό του θέμα, προσωπικό, διαχωρίζω την κυβέρνηση απ’ αυτό. Τι δουλειά έχει να παίζει μπάλα ο υπουργός και να μην παίζει η ΕΠΟ; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τότε η ΕΠΟ γιατί υπάρχει;

Ας καταθέσει το νομοσχέδιο, αλλά η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν θα το αφήσουν, αν το κάνουν, θα γίνει κι αλλού. Τότε θα το διοικεί το ποδόσφαιρο ο υπουργός, θα γίνουν τα γνωστά μετά, θα κινδυνεύσουν οι εθνικές ομάδες, θα έχουν το πρόβλημα αποκλεισμού. Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει με την υπόθεση του κ.Κλάτενμπεργκ, χρειάζομαι ενημέρωση, θα χρειαστεί να μιλήσω μαζί του και πάλι, εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η σύμβαση του τελειώνει 30/7, οπότε θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης, Libero 107.4:
Άβαταρ μέλους
astral
 
Δημοσιεύσεις: 6895
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευσηαπό WOLFMANN » Πέμ 02 Ιουν 2022, 16:17

rainmaker έγραψε:https://www.sdna.gr/podosfairo/972088_kai-i-kybernisi-kata-mpaltakoy-ehoyme-sobares-epifylaxeis



Πως σας φαίνεται ; Παίρνουν κανονικά μισθό ή κάνουν τους υπαλλήλους εθελουσια;


Πόσο ΜΟΣΧΑΡΙΑ είστε όσοι τους στηρίζετε

Ναι ναι σκουξτε λίγο ακόμα. Για λυπηση.


Έχεις απόλυτο δίκιο.
Ας βάλουν όλοι το μυαλό τους να δουλέψει.
Ακόμα και αυτοί που έκαναν το λάθος.
Ας το παραδεχτούν και ας το διορθώσουν, την επόμενη φορά.
Σε ΠΑΟΚτσήδες αναφέρομαι κυρίως και δευτερευόντως γενικά.
WOLFMANN
 
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: Τρί 19 Απρ 2022, 23:37

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό astral » Κυρ 05 Ιουν 2022, 12:41

Από «κατηγορούμενος» στην ΕΟ, ξαφνικά… αρχισυντάκτης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων! Έτσι από το πουθενά, το κράτος προκαλεί τον Έλληνα πολίτη, προσλαμβάνοντας σε καίρια θέση ενημέρωσης τον «εγκέφαλο» της εποχής Σαρρή-Γκιρτζίκη.

«Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον νέο αρχισυντάκτη ροής. Σας εύχομαι καλή συνεργασία». Κάπως έτσι γίνονται οι προσλήψεις νέων στελεχών σε έναν ιδιωτικό μιντιακό οργανισμό. Κάποια θέση αδειάζει, ο εκάστοτε εργοδότης-διευθυντής μελετά τα βιογραφικά, όσων ενδιαφέρονται για την θέση και επιλέγει τον κατάλληλο, με βάση τα δικά του κριτήρια.

Σε έναν δημόσιο μιντιακό οργανισμό, συνήθως γίνεται κάπως διαφορετικά. Προκηρύσσεται διαγωνισμός για την θέση, συνήθως υπάρχει κάποιου είδους αξιοκρατική μοριοδότηση και αυτός με το πιο «γεμάτο» βιογραφικό παίρνει την δουλειά.

Έτσι συμβαίνει πάντα και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Όχι όμως αυτή την φορά. Διότι αυτή τη φορά το πρόσωπο δεν χρειαζόταν μάλλον βιογραφικό ή διαγωνισμό που θα έδινε τη θέση αξιοκρατικά στον καλύτερο. Υπήρχαν προφανώς άλλοι λόγοι που καθόρισαν αυτή την πρόσληψη-πρόκληση.

Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες (από τις 10 Μαΐου) ο Χρήστος Υφαντής (στην κεντρική φωτό δίπλα στον Παυσανία Παπανικολάου, μαζί με τον Γιώργο Γκιρτζίκη) ανέλαβε τα καθήκοντα του ως νέος αρχισυντάκτης ροής, μία θέση εξαιρετικά στρατηγική σε επικοινωνιακό επίπεδο που ξεφεύγει από το αθλητικό κομμάτι, αφού η σφαίρα επιρροής αγγίζει ευαίσθητα οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και διεθνή ζητήματα.

Οι παροικούντες στο ΑΠΕ, τονίζουν ότι έκτοτε τον βλέπουν καθημερινά στο γραφείο του να σημειώνει όλη την ώρα στο γραφείο του. Τι σημειώνει εδώ και 25 μέρες; Ουδείς γνωρίζει. Αυτές οι σημειώσεις μοιάζουν με επτασφράγιστο μυστικό, μοιάζουν με… σταυρόλεξο (ή sudoku αν προτιμάτε) για δυνατούς λύτες! Μπορεί και για εύκολους λύτες για το πως βρέθηκε εκεί, δεν παίρνουμε και όρκο…

Για να επιστρέψουμε στο διαδικαστικό της συγκεκριμένης πρόσληψης, οι άνθρωποι που ξέρουν μέσα από το ΑΠΕ θορυβημένοι κι εκείνοι από την ξαφνική πρόσληψη, καταγγέλουν πως ήταν η πρώτη φορά που δεν προκηρύχθηκε κανενός είδους διαγωνισμός, στην Διαύγεια δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά.

Οι κακές γλώσσες θα έλεγαν πως ο Χρήστος Υφαντής πήγε «φυτευτός» στην συγκεκριμένη καρέκλα, ίσως αν σκαλίσει κάποιος τον βίο και την πολιτεία του νέου ισχυρού άνδρα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων να μπορέσει να βρει την άκρη του νήματος. Τα νήματα άλλωστε ξέρει να τα κινεί άριστα ο Χρήστος Υφαντής διότι τέτοιος ήταν ο ρόλος του στην ΕΠΟ, με μισθούς μυθικούς για την Ελλάδα των μνημονίων.

Ας ξεκινήσουμε από το… τέλος. Από τα φρέσκα κουλούρια. Θα περίμενε κανείς μία τόσο σημαντική και μάχιμη θέση να δοθεί σε κάποιον ενεργό δημοσιογράφο και όχι κάποιον απόμαχο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από το αντικείμενο, εκφράζοντας δημόσιο λόγο μόνο μέσω αρρωστημένα περιθωριακών Μέσων, τα οποία πρόσκεινται στην «Παράγκα νούμερο 2» που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα τα οποία πιθανότατα 999/1000 Έλληνες αγνοούν την ύπαρξη τους και μόνο η πιάτσα ξέρει πως υφίστανται, παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια πόσο αμετανόητοι είναι όσοι ρήμαξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο την προηγούμενη δεκαετία.

Τόσο το ΑΠΕ, όσο και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είναι έκθετοι, τόσο για την διαδικασία, όσο και για την επιλογή, ενός ανθρώπου που και ο ίδιος έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία του σοβαρή επαγγελματική δημοσιογραφική δραστηριότητα, αφού από το τέλος της δεκαετίας του ’90 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου του 2016, όταν απολύθηκε (επί προσωρινής διοίκησης Δρόσου) με αφορμή λάθη που έγιναν στο πρόγραμμα του Κυπέλλου, βιοποριζόταν με αμύθητα χρήματα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχοντας στο βιογραφικό του και μία ποινική δίωξη από το περίφημο πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αριστείδη Κορρέα για συμμετοχή στην φερόμενη «εγκληματική οργάνωση».

Μετά την ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο ανακριτής Ανδρεάδης δεν του απηύθυνε περιοριστικούς όρους, ενώ τέλος ο Εισαγγελέας Εφετών Δασκαλόπουλος έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να οδηγηθεί στο ακροατήριο ως κατηγορούμενος και ως εκ τούτου τον απάλλαξε.

Κι αφού λοιπόν απαλλάχθηκε, στην δίκη της «Συμμορίας» εμφανίστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Θόδωρου Κουρίδη, ζητώντας από πάνω και τα ρέστα! Όπως συνέβη με πολλούς άλλους κατηγορούμενους που στο τέλος ζητούσαν και εξηγήσεις από εισαγγελείς μέχρι δημοσιογράφους…

Αυτός ο άνθρωπος με τα πολλά γαλόνια στο ενεργητικό του, αυτός ο περπατημένος στα κόλπα παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το παρατσούκλι Ράσπουτιν, αυτός ο… ευπατρίδης του ποδοσφαίρου, που έλυνε και έδενε στις πιο αμαρτωλές περιόδους της ΕΠΟ, αυτός ο άμεσος συνομιλητής του λιμανιού στα ψηλότερα κλιμάκια (όχι της Θεσσαλονίκης, ούτε της Πάτρας για να προλάβουμε τους πονηρούς) είναι ο άνθρωπος που θα φιλτράρει τα τηλεγραφήματα από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που αίφνης βλέπει την διαύγεια, την αξιοκρατία και την εγκυρότητα του να τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Για να μην μιλάμε με θεωρίες, κι επειδή πάντα στο SDNA οι αποκαλύψεις γίνονται με επιχειρήματα και ντοκουμέντα, διαβάστε ποιον ρόλο έπαιζε σε εκείνη την ΕΠΟ ο Υφαντής. Το παρατσούκλι του και τι ισχυριζόταν…

https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... liksei?amp

Κι αν δεν φτάνει το SDNA ας δούμε κι ένα άλλο site που ασχολείται επισταμένως με το «κυβερνητικό ρεπορτάζ» τι έγραφε για τον Υφαντή…

https://oldschool-soccerplus.gr/article ... -ta-nimata

"Υφαντής, Παπανικολάου, Κουρίδης επιλέγουν πρόεδρο"

Κάπου εδώ προκύπτουν μερικές… συμπτωματικές συμπτώσεις, που θα έλεγε και ο Στιβ Γιατζόγλου. Πριν από μερικές ημέρες μία από τις πιο γνωστές αγγλικές εφημερίδες (Daily Mail), με άρθρο της ενημέρωσε ότι «Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, αντιμετωπίζει τον έλεγχο της Premier League μετά την άνοδο. Ο Έλληνας μεγιστάνας της ναυτιλίας κρίθηκε ικανός να είναι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου από την EFL προτού ολοκληρώσει την αγορά της Φόρεστ ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών πριν από πέντε χρόνια, παρά το γεγονός ότι ήταν αντικείμενο πολλαπλών ερευνών για φερόμενους στημένους αγώνες και διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, η Premier League κάνει τις διαδικασίες χορήγησης άδειας πιο αυστηρές καθώς προσπαθεί να αποτρέψει την απειλή μιας ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής».

Μία είδηση με έντονη ελληνική χροιά και ενδιαφέρον, αφού (αν δεν το γνωρίζουν στο ΑΠΕ) ο Ευάγγελος Μαρινάκης τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Είδατε πουθενά αυτή την είδηση να μεταβιβάζεται στα ελληνικά Μέσα από τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων;

Μπορεί να είχε πέσει το ρεύμα. Ή να είχε κοπεί το Ίντερνετ. Ή να κόπηκε το θέμα στο… μοντάζ. Όλα πιθανά είναι σε αυτήν την ζωή.

Τα χιλιόμετρα που έγραψε στο κοντέρ του ο Χρήστος Υφαντής, η (υπόγεια) διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια -επιτέλους- επιβραβεύτηκε με μία καίρια κρατική θέση και έναν παχυλότατο μισθό. Με απευθείας ανάθεση, δείγμα της μεγάλης συνολικής του προσφοράς, σε αυτό που επέλεξε να… υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια. Σε όλους… Άριστα! Κι ύστερα απορούμε γιατί οι έρευνες δείχνουν την Ελλάδα στην 108η θέση της παγκόσμιας κατάταξης σε ζητήματα ελευθερίας του Τύπου. Όταν ένας κρατικός φορέας σαν το ΑΠΕ προχωρά σε τέτοια πρόσληψη-πρόκληση, τότε η 108η θέση είναι πολύ… φτωχή. «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» ακόμα… πιο χαμηλά.
sdna
Άβαταρ μέλους
astral
 
Δημοσιεύσεις: 6895
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Κυρ 05 Ιουν 2022, 12:55

Από τη στιγμή που χειροκρότησαν την πρωθυπουργάρα μας 17 φορές στο Κογκρέσο, έχει κάθε δικαίωμα να στελεχώσει όλο τον κρατικό μηχανισμό με τανάκια του χοντρού.
Αν αυτά που έχουν γίνει από τους συγκεκριμένους σε περίπου μια τετραετία, είχαν γίνει από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση δεν ξέρω τι θα γινόταν πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6273
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Κυρ 05 Ιουν 2022, 13:50

Mīngus έγραψε:Από τη στιγμή που χειροκρότησαν την πρωθυπουργάρα μας 17 φορές στο Κογκρέσο, έχει κάθε δικαίωμα να στελεχώσει όλο τον κρατικό μηχανισμό με τανάκια του χοντρού.
Αν αυτά που έχουν γίνει από τους συγκεκριμένους σε περίπου μια τετραετία, είχαν γίνει από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση δεν ξέρω τι θα γινόταν πραγματικά.



εχουν...βαση...και τα κανουν..

ενας εχθες μου ειπε....αν και εχει περασει αρκετος καιρος...τα χερια τους ακομη πονανε...

για αυτους που χειροκροτουσαν στο κονκρεσο...


μονο ο ερντογανης θα μας σωσει...αλλα και αυτον... μπεζεβεγκη .. τον κοβω
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
 
Δημοσιεύσεις: 5986
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό papwolf » Κυρ 05 Ιουν 2022, 18:35

Το "πράσινο" SDNA γιατί ασχολείται με το ΑΠΕ, με την ΕΠΟ και τον Κλάντεμπεργκ δε μπορώ να καταλάβω. Αφού γαύρος και βάζελος τα έχουν βρει στη μοιρασιά για να πάρουν τις δύο θέσεις που οδηγούν CL τι θέλει τώρα το βάζελο-SDNA και χώνεται...?
Χαλάστρα στα αφεντικά τους θέλουν να κάνουν...?
Θύρα Ντουβάρ.....
Άβαταρ μέλους
papwolf
 
Δημοσιεύσεις: 3221
Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2021, 22:08

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό papwolf » Κυρ 05 Ιουν 2022, 18:45

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Mīngus έγραψε:Από τη στιγμή που χειροκρότησαν την πρωθυπουργάρα μας 17 φορές στο Κογκρέσο, έχει κάθε δικαίωμα να στελεχώσει όλο τον κρατικό μηχανισμό με τανάκια του χοντρού.
Αν αυτά που έχουν γίνει από τους συγκεκριμένους σε περίπου μια τετραετία, είχαν γίνει από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση δεν ξέρω τι θα γινόταν πραγματικά.



εχουν...βαση...και τα κανουν..

ενας εχθες μου ειπε....αν και εχει περασει αρκετος καιρος...τα χερια τους ακομη πονανε...

για αυτους που χειροκροτουσαν στο κονκρεσο...


μονο ο ερντογανης θα μας σωσει...αλλα και αυτον... μπεζεβεγκη .. τον κοβω

Ο Ερντογάν δεν τα πάει καλά στο εσωτερικό και το ξέρει καλά ότι αν χάσει τις εκλογές του 2023 θα έχει την τύχη του Μεντερές. Γι'αυτό θα κάνει το παν για να αποφύγει την εκλογική ήττα με κάθε τρόπο και κάθε κόστος, ακόμα και με πόλεμο με την Ελλάδα. Καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο που δείχνει περισσότερο πιθανό από κάθε άλλη φορά...
Θύρα Ντουβάρ.....
Άβαταρ μέλους
papwolf
 
Δημοσιεύσεις: 3221
Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2021, 22:08

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό iremidynami 4+ » Κυρ 05 Ιουν 2022, 19:39

Ρε συ φιλε astral
Τι τα θελεις και τα σκαλιζεις, μην τα φερνεις στην επιφανεια αυτα τα περι ΑΠΕ, υφαντη, αυγενακη κτλ κτλ, θα γινεις το μαυρο προβατο, τους χαλας το αφηγημα των πορτοσαλτοκουληδων και των φερεφωνων τους.
Ασε το λαο, καλα κοιμαται τον υπνο του δικαιου, ασε που ο κουλης μας μειωσε τον ενφια, αυτο που το πας;
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+
 
Δημοσιεύσεις: 993
Εγγραφή: Παρ 04 Μαρ 2022, 16:48

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ2019 » Κυρ 05 Ιουν 2022, 20:21

papwolf έγραψε:Το "πράσινο" SDNA γιατί ασχολείται με το ΑΠΕ, με την ΕΠΟ και τον Κλάντεμπεργκ δε μπορώ να καταλάβω. Αφού γαύρος και βάζελος τα έχουν βρει στη μοιρασιά για να πάρουν τις δύο θέσεις που οδηγούν CL τι θέλει τώρα το βάζελο-SDNA και χώνεται...?
Χαλάστρα στα αφεντικά τους θέλουν να κάνουν...?


Είσαι άδικος
ΚΩΣΤΑΣ2019
 
Δημοσιεύσεις: 3111
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό papwolf » Κυρ 05 Ιουν 2022, 20:53

Κώστα σε ποιο πράγμα είμαι άδικος?
Θύρα Ντουβάρ.....
Άβαταρ μέλους
papwolf
 
Δημοσιεύσεις: 3221
Εγγραφή: Πέμ 21 Ιαν 2021, 22:08

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό montekristo » Δευτ 06 Ιουν 2022, 08:34

astral έγραψε:
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για το νέο του ρόλο, αλλά και για τους βασικούς του στόχους, κατηγορώντας τον Λευτέρη Αυγενάκη ότι εξυπηρετεί πρόσκαιρο συμφέρον αναφορικά με το θέμα της διαιτησίας.
Παράλληλα ο κ.Μπαλτάκος αναφέρθηκε και στη διαιτησία, επισημαίνοντας ότι δεν έχει κάποιο ρόλο ο εκάστοτε υπουργός σε τέτοια ζητήματα, ενώ αναφορικά με τον κ.Κλάτενμπεργκ, τόνισε ότι ακόμη δεν ξέρει τι θα γίνει με την ανανέωση της σύμβασής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Το ποσοστό που πήραμε δίνει και αισιοδοξία, σημαίνει μια αποδοχή, μην ξεχνάμε ότι οι ενώσεις που ψηφίζουν, εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα, οπότε αυτό δίνει μια σταθερότητα, μια ενδυνάμωση στις προσπάθειες μας.

Ο βασικός μας στόχος είναι να αποκατασταθεί η κυριαρχία της ΕΠΟ στο ποδόσφαιρο, όπως θα έπρεπε να είναι βάσει του καταστατικού της και ο έτερος είναι να αποκατασταθεί η αξιοπιστία και το κύρος της Ομοσπονδίας. Εγώ θέλω να γίνει η ΕΠΟ ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός εφάμιλλη με τις ομοσπονδίες των ευρωπαϊκών χωρών και να είναι όπως όλες οι άλλες ομοσπονδίες. Δύσκολο γιατί στην Ελλάδα υπάρχει καχυποψία, υπάρχει άρνηση, υπάρχει επιθετικότητα όλων κατά πάντων, αλλά πιστεύω στα δύο αυτά χρόνια που έχουμε ως διοίκηση μπορούμε να τα καταφέρουμε.

«Το κακό κλίμα δικαιολογείται διαχρονικά, δεν είναι κάτι που έγινε τώρα, για να το βγάλεις αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορείς μια κατάσταση δεκαετιών να την αλλάξεις σε λίγο χρόνο, η προσπάθεια όμως θα γίνει, αυτό είναι σίγουρο».

Για τη διαιτησία:

«Για τη διαιτησία θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας. Τι δουλειά έχει ο κάθε υπουργός, που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, να περνάει διατάξεις για να εξυπηρετήσει ένα πρόσκαιρο συμφέρον, μια πρόσκαιρη δική του πολιτική, γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι μόνο δικό του θέμα, προσωπικό, διαχωρίζω την κυβέρνηση απ’ αυτό. Τι δουλειά έχει να παίζει μπάλα ο υπουργός και να μην παίζει η ΕΠΟ; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τότε η ΕΠΟ γιατί υπάρχει;

Ας καταθέσει το νομοσχέδιο, αλλά η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν θα το αφήσουν, αν το κάνουν, θα γίνει κι αλλού. Τότε θα το διοικεί το ποδόσφαιρο ο υπουργός, θα γίνουν τα γνωστά μετά, θα κινδυνεύσουν οι εθνικές ομάδες, θα έχουν το πρόβλημα αποκλεισμού. Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει με την υπόθεση του κ.Κλάτενμπεργκ, χρειάζομαι ενημέρωση, θα χρειαστεί να μιλήσω μαζί του και πάλι, εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η σύμβαση του τελειώνει 30/7, οπότε θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης, Libero 107.4:

Πεντακαθαρα εσωκομματικα παιχνιδια
απ το ακροδεξιο παρακλαδι του Σαμαρα!

Δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη κι ας
ξεκινησε να μοιραζει καθρεφτακια
και χαντρες στους ινδιανους μιλωντας
επισης για τους τελικους του Κυπελλου
και την αλλαγη του υφισταμενου status quo!

Με το ταξιμο δεν χανεις αλλα με το δωσιμο!
Απο ωραια λογια χορτασαμε και θελουμε εργα.-

Ελπιζω ο οργανισμος μας να ειναι επισης
υποψιασμενος με τον εν λογω "κυριο" και
να μην "κοιμηθει τον υπνο του δικαιου"
επειδη μας συνεδραμε ως δικηγορος
στην προσφατη φουσκα της συνιδιοκτησιας!



ΥΓ. Φετος η 2η θεση οδηγει στο τσουλου
και πρεπει να κατακτηθει με καθε θεμιτο τροπο.-
#FREEΠΟΡΚΥ-5
montekristo
 
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 06 Ιουν 2022, 10:29

Να μην ξεχνάμε ότι το sdna ήταν ανέκαθεν ενάντια στον γαύρο και το fat boy. Αν ο αφραγκούζος έχει κάνει επιχειρηματική στροφή σύμπλευσης, αυτό δεν σημαίνει ότι το sdna τον ακολουθεί.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89862
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Δευτ 06 Ιουν 2022, 18:41

Βλέπω τώρα ότι αυτός ο φυτευτός στο ΑΠΕ, εκτός από το να εξυμνεί τον Μαρινάκη στο fb, αρθογραφούσε και στο ΦΩΣ, με άρθρα όπως το Πόλεμος στην Ουκρανία: Έχει λόγους να ανησυχεί ο Ιβάν Σαββίδης για «αντίποινα»;


Αυτό είναι το κράτος που φτιάξανε και συνεχίζουν να φτιάχνουν. Από τον Μπραουδάκη μέχρι τον Υφαντή και την Τσιλιγγίρη...
Αν ήμουν ο Τάκης Τσουκαλάς θα είχα θιχτεί που ακόμη δεν έχω επιτελικό ρόλο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6273
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Δευτ 06 Ιουν 2022, 18:49

Επίσης φοβερή επιλογή για το ΑΠΕ όπως και να 'χει. Ο άνθρωπος φαίνεται φοβερός δημοσιογράφος.
Δεν υπάρχει άρθρο του που να μην έχει μέσα τη λέξη ''αριστερά''. Ο τύπος σχεδόν κάθε 2 μέρες γράφει κάτι τέτοιο:
Οι γκάνγκστερ των Πανεπιστημίων και οι ανήσυχες αριστερές «πσυχούλες»

Ιδεολογική μάχη και αριστερή μυθολογία | Lykavitos.gr

Οι αριστεροί πουτινοτσολιάδες κι ένα θέατρο στη Μαριούπολη | Lykavitos.gr

Το τέλος των μύθων της Αριστεράς | Lykavitos.gr

Η ημιθανής Αριστερά και η πουτινοδουλεία | Lykavitos.gr

Η αριστερή διανόηση, μια εισβολή κι ένας δικτάτορας | Lykavitos.gr

H Ρωσική εισβολή και το Βατερλώ της ελληνικής αριστεράς | Lykavitos.gr


Και πάλι μπράβο για την επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6273
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Δευτ 06 Ιουν 2022, 18:53

Μητσοτάκη θέλατε, φάτε Μητσοτάκη τώρα.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15431
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες