ΠΑΟΚτζης απο Αθηνα
-
ΠΑΟΚτζης απο Αθηνα
γεια σας παιδια! ειμαι new here. Λογω πατερα παοκτζης, γενικα οταν ημουν μικρος δεν μου αρεσε το ποδοσφαιρο, μετα αρχισα να βλεπω γυρω στα 14-15 και τωρα στα 18 βλεπω την παοκαρα συνεχεια, νιωθω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κατι παραπανω απο μια ομαδα, ειναι μια ιδεολογια, ενας τροπος ζωης, αλλα θελω να πιστευω οτι η ομαδα στο μελλον θα αυξηθει σε λαο, θα παρει και αλλους τιτλους, δε λεω φυσικα οτ εγινα ΠΑΟΚ για τους τιτλους, αλλα η ομαδα μπορει, βλεπω οτι ο γαυρος που ολοι λενε οτι ειναι υπερομαδα να μην παιζει κανενα σουπερ ποδοσφαιρο, στα ματια τα δικα μου τουλαχιστον, πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρουμε το επομενο πρωταθλημα. Δεν εχω γνωρισει απο κοντα τον λαο του ΠΑΟΚ μιας και μενω Αθηνα αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι ο πιο μαχημος με μεγαλες πορειες ακομα και στις δυσκολα χρονια της ομαδας. Πως νιωθετε εσεις οι ΠΑΟΚτζηδες που μενετε Αθηνα? νιωθετε οτι ειστε ακομα πιο "τρελοι" για τον ΠΑΟΚ? ποια ειναι η συμβουλη σε ενα μικρο ΠΑΟΚτζη που τωρα ξεκιναει να ειναι περισσοτερο διπλα στην ομαδα?
- iremidynami 4+
Re: ΠΑΟΚτζης απο Αθηνα
Jimmy Young έγραψε:γεια σας παιδια! ειμαι new here. Λογω πατερα παοκτζης, γενικα οταν ημουν μικρος δεν μου αρεσε το ποδοσφαιρο, μετα αρχισα να βλεπω γυρω στα 14-15 και τωρα στα 18 βλεπω την παοκαρα συνεχεια, νιωθω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κατι παραπανω απο μια ομαδα, ειναι μια ιδεολογια, ενας τροπος ζωης, αλλα θελω να πιστευω οτι η ομαδα στο μελλον θα αυξηθει σε λαο, θα παρει και αλλους τιτλους, δε λεω φυσικα οτ εγινα ΠΑΟΚ για τους τιτλους, αλλα η ομαδα μπορει, βλεπω οτι ο γαυρος που ολοι λενε οτι ειναι υπερομαδα να μην παιζει κανενα σουπερ ποδοσφαιρο, στα ματια τα δικα μου τουλαχιστον, πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρουμε το επομενο πρωταθλημα. Δεν εχω γνωρισει απο κοντα τον λαο του ΠΑΟΚ μιας και μενω Αθηνα αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι ο πιο μαχημος με μεγαλες πορειες ακομα και στις δυσκολα χρονια της ομαδας. Πως νιωθετε εσεις οι ΠΑΟΚτζηδες που μενετε Αθηνα? νιωθετε οτι ειστε ακομα πιο "τρελοι" για τον ΠΑΟΚ? ποια ειναι η συμβουλη σε ενα μικρο ΠΑΟΚτζη που τωρα ξεκιναει να ειναι περισσοτερο διπλα στην ομαδα?
καλως ηρθες
δεν μενω αθηνα για να σου πω,αλλα φανταζομαι θα ειναι πιο "σφιχτα".
καλη δυναμη και μια συμβουλη μια και εισαι νεος:μην αρρωσταινεις με τους τιτλους, ο ΠΑΟΚ ειναι πολλα περισσοτερα πραγματα απο τους τιτλους.
-
Re: ΠΑΟΚτζης απο Αθηνα
Μια περίοδο ζούσα Περιστέρι . Έχω αρκετά φιλαράκια μου στην Αθήνα και γνώρισα και ΠΑΟΚτσακια . Είμαστε πολύ περισσότεροι από όσο νομίζουμε αδέρφια στην Αθήνα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ