Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Мир »

pavlaras k έγραψε: 17,5%
Πολυ καλο ποσοστό, ελπιζω να μην ισχυει για ποσα πανω της αξιας πωλησης απο εμας.

Αν και λογικα θα εχει πέσει η τιμη πωλησης ή θα μπει σαν δικλείδα δανεισμος με οπσιον, εγω θα προτιμούσα να πέρναμε τον Γιαννουλη πίσω ως αντάλλαγμα.

Τους σοαρες τους έχω παρει με στραβο ματι μετά τον Ροντρογκο Σοαρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 29 Μάιος 2022, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Ettien26 »

nunies4 έγραψε:
Dimpatra έγραψε:Εγώ τον αγαπάω χάνει κερδίζει και είμαι δίπλα του. Αυτονόητο είναι ότι θέλω να κερδίζει αλλά δεν θα ακούω και πολύ περισσότερο να πιστεύω τον κάθε Ραπτόπουλο που ζει από την μιζέρια μας.
Αν είσαι γεννημένος το 89 εκείνη την εποχή έψαχνα να βρω εισιτήριο για το παλε, αλλά που να ξέρω εγώ.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ νοιωθω τι λες. Η εποχή Ιβάν εχει άπειρα καλά αλλά και ορισμένα κακά.
Δημιούργησε πχ οπαδούς ΠΑΟΚ νικης.
Από την μια το καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ θεωρητικά πάντα θα έπρεπε να διεκδικεί τίτλους. Για Χ,Ψ λόγους αυτό δεν ίσχυε και τώρα που υπάρχει η οικονομική ευρωστία τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα.
Κάπου βάλαμε λίγο πιο πίσω το στηρίζουμε ασχέτως αποτελεσμάτων. Και το λέω και για της γενιάς μου που έζησαν τον παλιό ΠΑΟΚ της ανυποληψίας.
Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί και πάντα πρέπει να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους.

Αυτή είναι η αφετηρία μας.

Το αν για κάποιους λόγους δεν το κατορθώνει είναι άλλο καπέλο. Θα υπάρχουν και οι άτυχες και οι μέτριες χρονιές. Ολα είναι μες το παιχνίδι.

Αλλά οι στόχοι σαφώς πρέπει να είναι η διεκδίκηση των τίτλων και της ευρωπαϊκής καταξίωσης.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Κριτική ναι ρε φιλε. Αλλά κριτική. Όχι "αν α=χ και αν β=ψ, τότε θα βγούμε 5οι".

Μια βδομάδα μετά τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Με 0 παίκτες να έχουν έρθει. Με άγνωστο το ποιοί πλην 2 (μάλλον και αυτό) θα έρθουν τελικά.

Με το να βγαίνουν συμπεράσματα βασιζόμενοι στο τι λένε τύποι όπως ο Κόλκας και ο Τσορμπατζόγλου. Που δεν μπορούσαν να βρουν το γήπεδο προετοιμασίας της ομάδας από το πανδοχείο που μένανε ακόμα και με gps και χανότανε σε 2 χιλιόμετρα δρόμο. Ή με το να χρησιμοποιούν επιχειρήματα γαυροπροσκυνημένων φαλακρών παραγωγών/χαρτζηλικάκηδων που αποκαλούν όλη τη χρονιά τον προπονητή "γυφτορούμανο" και τον Κούρτιτς "κοπρίτη" και άλλα παρόμοια. Και γίνονται κλιπς που παίζουν σε όλα τα social media.

Και στο κάτω - κάτω της γραφής, όταν παρατάς τις δουλειές σου μια φορά το χρόνο για να κυνηγήσεις τον κάθε Βουλινό/Παγώνη/Μπατατούδη και τρέχεις να κατεβάσεις την ομάδα σε τελικό κυπέλλου με το κράτος του Κόκκαλη ενώ το προηγούμενο βράδυ έτρεχες στα νοσοκομεία γιατί δεν υπάρχει άλλος να πάει να διαπραγματευτεί την υστεροφήμία σου και την ιστορία του συλλόγου σου, έ για κάποιους είναι χαρά να έχουν μόνο ένα αγωνιστικό να απασχολούνται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος famagusta72 την Κυρ 29 Μάιος 2022, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Πόσοι από εσάς εδώ μέσα έγραφαν καθημερινά για εμπειρία με νιάτα . Είναι η πρώτη χρόνια που θα μετουσιωθεί αυτό που όλοι ζητούσατε . Βιεϊρίνια Σβαμπ Μπισε Κρεσπο , μαζί βαριά 2 χαρτιά θα σου κρατήσουν .το 1/8 του μπατζετ . Μαζί με Καντουρι Κουρτιτς Ολιβέιρα Ινγκι μιλάμε για την παλιά φρουρά . Στα νιάτα που έχεις έρχεται να προστεθεί ο τέρμας και ο Κουαλιατα. Στην ενίσχυση των μεσαίων ηλικιών έρχεται ο Νασμπεργκ και μάλλον ο Ράφα σοαρες ή ο Μανγκας .
Οι άνωθεν μαζί πάνω από 1,5 μυριο δεν πρόκειται να πάρουν καθαρά.
Και μένουν : 1ΤΦ,1CB,2εξτρεμ και αν έχει πωλήσεις 1χαφ ,1φορ και ίσως 1 ακόμα cb.
Δηλαδή με περίπου 5 χαρτιά μπατζετ μισθών ελεύθερο έχει να φέρεις. 3 ή 4 βασικούς .
Γιατί σας πιάνει τρελα δηλαδή ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

...φτάνει ρε φίλε τα ίδια πράγματα γράφεις 663625 φορές, μας έχεις πρίξει τα @@²² x2 εις το τετράγωνο.
απλά φτάνει. Τα είπες με 897897 τρόπους. Ε φτάνει.
Πάνε κάνε δικό σου φόρουμ και γράφε μέρα νύχτα ότι θές, απλά φτάνει, μας έχεις πρίξει...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Jairo έγραψε:...φτάνει ρε φίλε τα ίδια πράγματα γράφεις 663625 φορές, μας έχεις πρίξει τα @@²² x2 εις το τετράγωνο.
απλά φτάνει. Τα είπες με 897897 τρόπους. Ε φτάνει.
Πάνε κάνε δικό σου φόρουμ και γράφε μέρα νύχτα ότι θές, απλά φτάνει, μας έχεις πρίξει...
Αν αυτό πάει για εμένα που γράφω πρώτη φορά σε αυτό το τοπικ για τον σχεδιασμό της ομάδας , τότε ίσως μπερδεύτηκες ή ίσως ζορίστηκες που η μιρλα σου δεν πιάνει τόπο. Να πεις τι από τα δυο ισχύει .

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

george89 έγραψε:
Dimpatra έγραψε:Μεγάλους δεν θετε, μικρούς δεν θετε,
Μεταγραφές ο Γιώργος δεν θετε,
Μεταγραφές ο Μποτο δεν θετε,
Τι θετε;
Εκτός από μερικές ψύχραιμες και λογικές πένες εδώ πέρα (John dag, Γέρος, surme, ginola κ.α.)
οι περισσότεροι κάνετε σαν @γ@μητες χήρες στα πρόθυρα της υστερίας.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν γράφουμε 10 φορές την ίδια άποψη με διαφορετικά λόγια,
που έχουμε ζήσει τα παλιά χρόνια και αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν έχω άγχος αλλά εμπιστοσύνη στον Ιβάν , Λουτσεσκου και ελπίδα καλής συνεργασίας με τον Μποτο.

Καλα μονο εσεις τον αγαπατε τον ΠΑΟΚ ,αν τον αγαπουσατε θα αντιδρουσατε για την 1 νικη σε 13 ματς και το χαμενο κυπελλο αλλα ειστε λουτσεσκου μαλλον και οχι ΠΑΟΚ
Όχι τον αγαπάνε οι μαλακες που όταν χάνει η ομάδα κάνουν ντου και φωνάζουν βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα.
Τους μαλακες περιμέναμε να μάθουμε τι φανέλα έχει ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

chri5ti9, δέν πάει σε εσένα,για τον george89 το έγραψα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Κυρ 29 Μάιος 2022, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αντς κάνε μας τη χάρη που θα μας πεις τι είμαστε!!

Αντε τελικά τα χεις γαμησει σε όλα τα τοπικ

Μαζεψου!
Raja

Δημοσίευση από Raja »

Καλησπέρα παιδιά! Η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει deadline την 15η του Σεπτέμβρη, σε αντίθεση με τις προγενέστερες που τελείωναν την 31η του Αυγούστου.

Υ.Γ. Σας διαβάζω χρόνια τώρα αλλά έχω να γράψω από την εποχή που ο κύριος Σαββίδης αγόρασε την ΠΑΕ. Υγεία σε όλους!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ο κάθε Βιερινια για να ανανεώνει στον ΠΑΟΚ και εφόσον σέβεται τον κόσμο και την φανέλα που φοράει και πάνω από όλα τον ίδιο του τον εαυτό θα πρέπει να φροντίζει να διατηρεί τον εαυτό του σε άριστη φυσική κατάσταση όπως παράδειγμα που αναφέρατε ο Μοντριτς, ο Πιρλο στα 38 του και όπως όλοι αυτοί οι παιχταράδες που έπαιξαν μέχρι μεγάλοι

Κι αυτό το γράφει κάποιος που με έχετε κατηγορήσει για την λατρεία που του έχω … για εμένα το έχω γράψει ξανά είναι απαράδεκτη η εικόνα του στο θέμα των κιλών … αν δεν το σέβεται ο ίδιος ας το κάνει ο προπονητής ή η ομάδα … αλλιώς φαινόμαστε πάλι σκορποχώρι και είμαστε και κακό παράδειγμα για νέους παίχτες και παλιούς
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Jairo έγραψε:chri5ti9, δέν πάει σε εσένα,για τον george89 το έγραψα
Έγινε φίλε όλα καλά !

EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Μπαίνω να δω κάνα νέο 29 του Μάη και αντί να διαβάσω κάναν παπά βλέπω φαγωμάρα και γκρίνια. Κομπλαρω. Ξανακοιτάω ημερομηνία να βεβαιωθώ ότι είναι 29 Μαΐου και όχι Αυγούστου...

Παιδιά, το έχουμε χάσει λίγο τελευταία ;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

george89 έγραψε:
Dimpatra έγραψε:Εγώ τον αγαπάω χάνει κερδίζει και είμαι δίπλα του. Αυτονόητο είναι ότι θέλω να κερδίζει αλλά δεν θα ακούω και πολύ περισσότερο να πιστεύω τον κάθε Ραπτόπουλο που ζει από την μιζέρια μας.
Αν είσαι γεννημένος το 89 εκείνη την εποχή έψαχνα να βρω εισιτήριο για το παλε, αλλά που να ξέρω εγώ.

Αρα εγω δεν ξέρω επειδη ειμαι νέος και να κανω τουμπεκι επειδη εσυ εψαχνες το 89 εισητηριο στο παλε,οκ οτι πεις
Το να μην σχολιάζεις ότι δεν γουστάρεις και να μην λες για παίχτες του ΠΑΟΚ να "πάρουν το πτηνό", δεν σε απασχολεί έτσι;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Мир έγραψε:
pavlaras k έγραψε: 17,5%
Πολυ καλο ποσοστό, ελπιζω να μην ισχυει για ποσα πανω της αξιας πωλησης απο εμας.

Αν και λογικα θα εχει πέσει η τιμη πωλησης ή θα μπει σαν δικλείδα δανεισμος με οπσιον, εγω θα προτιμούσα να πέρναμε τον Γιαννουλη πίσω ως αντάλλαγμα.

Τους σοαρες τους έχω παρει με στραβο ματι μετά τον Ροντρογκο Σοαρες.
Ακόμα και αν πάρουμε τον Λουίς Σοαρες για φορ; :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”