Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dimpatra έγραψε:Μεγάλους δεν θετε, μικρούς δεν θετε,
Μεταγραφές ο Γιώργος δεν θετε,
Μεταγραφές ο Μποτο δεν θετε,
Τι θετε;
Εκτός από μερικές ψύχραιμες και λογικές πένες εδώ πέρα (John dag, Γέρος, surme, ginola κ.α.)
οι περισσότεροι κάνετε σαν @γ@μητες χήρες στα πρόθυρα της υστερίας.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν γράφουμε 10 φορές την ίδια άποψη με διαφορετικά λόγια,
που έχουμε ζήσει τα παλιά χρόνια και αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν έχω άγχος αλλά εμπιστοσύνη στον Ιβάν , Λουτσεσκου και ελπίδα καλής συνεργασίας με τον Μποτο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα μονο εσεις τον αγαπατε τον ΠΑΟΚ ,αν τον αγαπουσατε θα αντιδρουσατε για την 1 νικη σε 13 ματς και το χαμενο κυπελλο αλλα ειστε λουτσεσκου μαλλον και οχι ΠΑΟΚ
Γιατι George,αδικο εχει;Οι περισσοτεροι οντως κανουν σαν αγ@μητες χηρες,μιζεριαζουν διχως λογο και βγαζουν αρνητικοτητα.Μαλλον ολο αυτο προερχεται απο το περιβαλλον που ζουν και οχι λογω ΠΑΟΚ,αλλα δεν γ@μεις,ας ξεσπασουμε στην ομαδα,στο γηπεδο κτλ
abc_o_ karpouzas έγραψε:εγω θελω να ο λουτσ και ο μποτο να ετοιμασουν την ομαδα λαμβανοντας πρωτα απο ολα υποψιν τους το πως νομιζω εγω για το τι πρεπει να γινει για να δουμε την νεα χρονια εναν νεον ταχυδυναμικο ΠΑΟΚ που θα εχει μεσον ορο σε καθε αγωνα 14,3 χλμ,τρεξιμο, ασφυκτικο πρεσινγκ, κοντα τις γραμμες, υπεραριθμιες , συνδιαστικο ποδοσφαιρο που να καταλαβαινουμε οτι δουλευουν στην προπονηση και στο τελος -τελος και εαν ειναι να ερθει το κακο αποτελεσμα....που θα ερθει...να μην μπορουμε να πουμε τιποτα γιατι η ομαδα ...εχασε αλλα επαιξε καλα....
οποτε θα στηριξω για τα καλα φτιαχνοντας...και τοτε...καλοπιστη κριτικη...
ζηταω πολλα??
Ενταξει....εισαι πολυ μπροστα μπρο!!
τωρα σε ειδα ρε...σειρα...
ολα καλα ?? που εισαι τωρα?? εφυγες απο το...ιρακ??
Έχουν βρει την καραμέλα 5-10 εδώ μέσα με τον Λουτσεσκου και σπάνε μπάλες νύχτα μέρα επειδή "αγαπάνε" την ομάδα. Αν τους πεις βέβαια ότι δεν είναι ΠΑΟΚ μιλάνε για ΠΑΟΚομετρα και τα λοιπά, αλλά συνεχίζουν και σπαμαρουν οι ίδιοι και παντού. Λες και πληρώνονται με την ανάρτηση.
kounavi έγραψε:Έχουν βρει την καραμέλα 5-10 εδώ μέσα με τον Λουτσεσκου και σπάνε μπάλες νύχτα μέρα επειδή "αγαπάνε" την ομάδα. Αν τους πεις βέβαια ότι δεν είναι ΠΑΟΚ μιλάνε για ΠΑΟΚομετρα και τα λοιπά, αλλά συνεχίζουν και σπαμαρουν οι ίδιοι και παντού. Λες και πληρώνονται με την ανάρτηση.
Eδώ μας εχουν σπάσει τις μπάλες με τον Πασχαλάκη που ακόμα δεν έχουν στερέψει τα δάκρυα από την αποχωρησή του με τον Λουτσέσκου θα κολλήσουν!
Πάντως εγώ για να μην αρχίσουν τα αδέρφια να με κράζουν , δεν έχω θέμα
εγω θεωρω οτι οι 4 εαν μεινουν μονο καλο θα ειναι για την ομαδα...
εκτος εαν νομιζουμε οτι την ...πειθαρχεια ....στα αποδυτηρια θα την επιβαλει στον βαθμο που πρεπει ο λουτσος ο μποτος ή ...εμείς ...με τις γνωσεις μας...
george89 έγραψε:Οι μεγαλοι να πανε στην ευχη της παναγιας μπας και δουμε λιγο μπαλιτσα γιατι φετος δεν αφήσαμε απουλητο κολλυριο απ τον πονοματο που βλεπαμε
Και δε σου έφταιγαν οι μουργκ τευλορ μιτριτα
Και σου έφταιξε ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ο κρεσπο και ο μπισε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω λαμβανεται απο μερικους πιο σοβαρα η λαλακια που θα πεταξει ο Ραπτοπουλος παρα το γεγονος οτι εχεις προπονητη που - με ολα τα καλα και τα στραβα του - ειναι ο δημιουργος της καλυτερης πορειας που εκανε η ομαδα ever, σου εκανε μια καλη χρονια, ασχετα αν το τελος ήταν πικρό και ετοιμαζεται εχοντας παρουσιασει τα θελω του σε ενα ΤΔ, ο οποιος εχει δει και αξιολογησει το ροστερ εδω κ καιρο, εκανε την προεργασία του κι ερχεται να μας φτιαξει το ροστερ της επομενης ημερας. Δυο βασικοτατες σταθερες δηλαδη, προπονητης και ΤΔ , εγκαιρα στην ομαδα αλλα εμεις θα ακουμε και θα διαβαζουμε γραφικους.
george89 έγραψε:Οι μεγαλοι να πανε στην ευχη της παναγιας μπας και δουμε λιγο μπαλιτσα γιατι φετος δεν αφήσαμε απουλητο κολλυριο απ τον πονοματο που βλεπαμε
Και δε σου έφταιγαν οι μουργκ τευλορ μιτριτα
Και σου έφταιξε ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ο κρεσπο και ο μπισε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιτριτα,/μουργκ και τειλορ ουτε για Ποσειδώνα Μηχανιώνας και πρέπει να είναι οι επομενοι που θα λαβουν το πτηνό μετα τους παλιους
Οι 4 να μείνουν αν τους θελει ο Λουτσε μονο με όρους ΠΑΟΚ ομως..300-400χιλ μαξ συμβολαιο για 15-20 παιχνιδια τη χρονια …Αν μπουμε σε διαδικασία συναισθήματισμων και παζάρια για περισσοτερα λεφτα παλι μια τρύπα στο νερο θα κανουμε…Αν εισαι ανίκανος να βρεις ενα δεκαρι να κανει 40 ποιοτικά παιχνιδια τη χρονια και πας παλι με Μπισε εισαι άξιος της μοίρας σου απλα!!!
Αν δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποιος πως το ποδόσφαιρο δεν είναι football manager δεν ευθύνεται για αυτό κανένας Λουτσέσκου.
Μια ομάδα δεν μπορεί να κάνει 20 αλλαγές το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο να παρουσιαστεί ως Μάντσεστερ Σίτι.
Μια ομάδα έχει την ανάγκη να φτιάξει ένα ηλικιακό κράμα νέων και έμπειρων.
Η παρουσία παικτών όπως ο Βιεϊρίνια και ο Κρέσπο είναι απαραίτητη.
Αυτά που προσφέρουν στο εσωτερικό της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από κομβικά.
Για να μην υπάρχουν αύριο-μεθαυριο κανένας που θα πει "δεν υπάρχει κανένας να πει στον τάδε Κουαλιάτα που παίζει".
Φυσικά αγωνιστικά, η παρουσία του Βιεϊρίνια στο γήπεδο δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε παιχνίδι.
Αγωνιστικοί όμως λόγοι υπάρχουν και για τον Κρέσπο ο οποίος είναι μια σίγουρη λύση μέχρι να επιστρέψει και ο Μιχαηλίδης που φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε καθώς δεν τον θάβεις.
Πέμπτη λύση στόπερ καλύτερη από τον Κρέσπο δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε και το υπογράφω με δύο χέρια.
Ας πάμε όμως και στο κομμάτι αναγνώριση. Εε ναι λοιπόν ένας παίκτης που έχει δείξει ΑΠΟΛΥΤΟ ήθος απέναντι στον ΠΑΟΚ αξίζει να αναγνωριστεί, ειδικότερα όταν ακόμη έχει να δώσει.
Συνοψίζοντας, έχουμε κολλήσει σε δύο-τρεις ανανεώσεις και δεν βλέπουμε ένα πλάνο που φαίνεται να υπάρχει μετά από πολλά χρόνια.
Πέντε μεταγραφές κλεισμένες στα τέλη του Μαΐου. Πέντε παίκτες που δεν έχουμε δει ποτέ στο χορτάρι αλλά τους έχουμε ήδη κρίνει. Όπως φυσικά έχουμε κάνει με Κρέσπο, Μισιτς και πολλούς άλλους.
Άραγε, έχει αναλογιστεί κανείς από αυτούς που αρέσκονται στα πολλά λόγια και στις εύκολες κριτικές να πει στον εαυτό του πόσο ποδοσφαιρική σκέψη έχει;
Μιας και λέει πως είναι το άθλημα που αγαπάει και παρακολουθεί..
abc_o_ karpouzas έγραψε:εγω θεωρω οτι οι 4 εαν μεινουν μονο καλο θα ειναι για την ομαδα...
εκτος εαν νομιζουμε οτι την ...πειθαρχεια ....στα αποδυτηρια θα την επιβαλει στον βαθμο που πρεπει ο λουτσος ο μποτος ή ...εμείς ...με τις γνωσεις μας...
.εεεεεε!!.....αυτο.!!!!!ετσι ακριβως!!
Εισαι η φωνη της λογικης....Αρχοντα!!!!
....μαζι βεβαια με τον. Sourme τον Καταραμενο τον Παπα και τον δασκαλο και τον ποδηλατη
Εγώ τον αγαπάω χάνει κερδίζει και είμαι δίπλα του. Αυτονόητο είναι ότι θέλω να κερδίζει αλλά δεν θα ακούω και πολύ περισσότερο να πιστεύω τον κάθε Ραπτόπουλο που ζει από την μιζέρια μας.
Αν είσαι γεννημένος το 89 εκείνη την εποχή έψαχνα να βρω εισιτήριο για το παλε, αλλά που να ξέρω εγώ.