Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Τετ 25 Μάιος 2022, 03:25

Όταν.... Η γνώμη... Δεν είναι αντικειμενική είναι....απλα...μια γνώμη αμπαλη
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
 
Δημοσιεύσεις: 5947
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 » Τετ 25 Μάιος 2022, 06:26

[quote="Γερασίμου"]Αναμφισβήτητα ο πλέον πετυχημένος προπονητής στον ΠΑΟΚ με βάση τους 4 τίτλους που κατέκτησε μέσα στο γήπεδο. Στην επιστροφή του καλλιεργεί προσδοκίες, χωρίς όμως στέρεη βάση. Ζητά επίμονα και παίρνει την παραμονή του Καντουρί ο οποίος με εύθραυστο μυικό σύστημα δεν δικαιώνει την επιλογή. Βασίζεται σε παίκτες τη φρουρά του 2017-19 εμμένοντας μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή. Δεν δικαιώνεται. Πιστεύει πως μπορεί να κάνει και τον ΤΔ υπερεκτιμώντας μάλλον τις δυνατότητες του με αποτέλεσμα σε συνεργασία με τον Μιρτσέα να βλέπουμε παίκτες με ελάχιστες τα προηγούμενα χρόνια συμμετοχές, ατάλαντους, λίαν περιορισμένων δυνατοτήτων, βλ. Τέιλορ, Σίντκλεϊ. Επιμένει για δύο μήνες στην απόκτηση του 35άρη Τζιοβίνκο και όταν χάνεται η υπόθεση περιοριζόμαστε την τελευταία στιγμή στον Μιτρίτσα. Πιστεύει μέχρι και στην ανάσταση του Εσίτι. Στο ξεκίνημα της περιόδου δηλώνει πως πάμε για αήττητο πρωτάθλημα, ευχαριστημένος από τις κινήσεις του θέρους.
Δυστυχώς τα γεγονότα έρχονται σύντομα ανάποδα. Επιμένοντας μέχρι τον Δεκέμβριο σε δυάδα Curtic-Schwab στον άξονα, δύο παικτών με τεχνική μεν αλλά χωρίς ταχύτητα και τρεξίματα και με εναλλακτική τον Εσίτι, η ομάδα είναι εύκολη λεία στην πίεση των αντιπάλων και αποκορύφωμα οι 3 συνεχείς ήττες σε αγώνες που και η κατάκτηση 7 βαθμών μόνο επιτυχία δεν συνιστούσε. Εμμένει στο 4-2-3-1, χωρίς κλασικό 10, χρησιμοποιώντας στη θέση αυτή περιστασιακά παίκτες θέσης 8 (Αουγκούστο και μετά Σοάρες). Διορθώθηκε η κατάσταση στα μέσα Δεκεμβρίου όταν επιτέλους εμπιστεύθηκε τον Τσιγγάρα. Δεν δοκίμασε το 4-3-3 με αυτούς τους μέσους, κολλημένος στο αγαπημένο του σύστημα.
Η ομάδα βγάζει ποσοστά κατοχής υψηλά με τα οποία λες πως θα πνίξει τον αντίπαλο. Είναι όμως παροράματα, γιατί βγαίνουν από το build up Πασχαλάκης, κεντρικός αμυντικός, πλάγιοι αμυντικοί, πάλι Πασχαλάκης, βολέ αν υπάρξει πίεση. Build up από άμυνα παίζουν π.χ. Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτυ, αλλά με τι παίκτες. Το σύστημα με τον Curtic να βγαίνει σαν αριστερός χαφ στην επίθεση, χωρίς να διαθέτει ταχύτητα και ντρίπλα είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν αποδίδει. Ο Άντρια με πολύ καλή χρονιά πέρσι και επίσης πολύ καλή αρχή μέχρι τις γιορτές, πέφτει πιθανώς γιατί εκτός από δεξιός μεσοεπιθετικός παίζει και 6 και 8 και δεξί μπακ και πρέπει που και που να καλύπτει και αριστερά με αποτέλεσμα να έχει χάσει σε ατομική ενέργεια από ένα σημείο και μετά. Δυστυχώς στον Άντρια και στον Κούρτιτς η διαχείριση δεν ήταν η πρέπουσα και αυτοί οι δύο παίκτες μαζί με αγώνες των Εθνικών τους ομάδων ξεπέρασαν τους 55.
Δεν εμπιστεύεται τους νεαρούς (πέραν της αναγκαστικής από τον Δεκέμβριο χρησιμοποίησης Λύρατζη και Τσιγγάρα), δεν τους δίνει χρόνο ακόμα και σε αγώνες κυπέλλου με ομάδες SL2 και έχουμε και τον αποτυχημένο δανεισμό του Κωνσταντέλια.
Η χρονιά εντός συνόρων δεν κρίνεται πετυχημένη, αλλά ας κρατήσουμε την καλή πορεία στο Con.L. που έσβησε προηγούμενες μέτριες-κακές και μας ανέβασε στο UEFA ranking.
Μπορεί τα δύο χρόνια από το '19 ως το '21 να φαίνονται λίγα, είναι όμως πολλά ώστε το ποδόσφαιρο και οι εξελίξεις να τον ξεπεράσουν. Έχει αναμφισβήτητες ικανότητες στον χειρισμό των αγώνων, παίρνει το μέγιστο ίσως από τους παίκτες, είναι πολύ καλός στην ψυχολογία, αλλά οι εμμονές του τον αδικούν και μαζί με αυτόν και την ομάδα. Ελπίζω και πιστεύω πως η δήλωση του μετά τον τελικό πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και το στάτους της ομάδας να δείχνει πως πλέον βλέπει τα πράγματα με άλλο πρίσμα, πως η ομάδα πρέπει να γίνει πλέον αθλητική και ταχυδύναμη, να πάψει να είναι προβλέψιμη και θα σταματήσουμε πλέον να βλέπουμε παίκτες τεχνίτες μεν αλλά αργούς, χωρίς δύναμη που το μόνο που περιμένουν είναι το να κερδίσουν ένα φάουλ και θα αντικατασταθούν από παίκτες εκφραστές του σύγχρονου ποδοσφαίρου που βλέπουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία ΠΑΟΚ. Αν γίνουν αυτά που πρέπει πιστεύω πως ο Λουτσέσκου θα μπορεί να προσθέσει άλλα δύο τουλάχιστον λαμπρά και λαμπερά χρόνια στην ομάδα μας αλλά και στο βιογραφικό του.[/quo
Κατά την προσωπική μου άποψη, η πιο εμπεριστατωμένη αξιολόγηση του Λουτέσκου η οποία αποτυπώνει την πραγματικότητα όσον αφορά το ρόλο του στη χρονιά 2021-2022. Ούτε απαξιωτική, ούτε επιθετική. Απλά δίκαιη και ορθή.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
 
Δημοσιεύσεις: 1402
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2020, 09:35

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Parolos » Τετ 25 Μάιος 2022, 08:03

Cellophan, ούτε ανιστοριτο είναι το ποστ ούτε αναληθές. Απεναντίας το δικό σου (το πρώτο), εκτός από οφτοπικ και εννοείται αχρειαστο, είναι τσουβαλιασμα εντυπωσιασμού και ναι έχει τις ρίζες του προ δεκαετίας. Τώρα τα υπόλοιπα και ημιχαρακτιρισμους, ξέπλυμα και να χαμε να λέγαμε.

Αυτό και δεν το συνεχίζω.
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή...
Pablo Garcia
Άβαταρ μέλους
Parolos
 
Δημοσιεύσεις: 6011
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 17:33

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό paok düsseldorf » Τετ 25 Μάιος 2022, 19:00

abc_o_ karpouzas έγραψε:Όταν.... Η γνώμη... Δεν είναι αντικειμενική είναι....απλα...μια γνώμη αμπαλη


Εισαι η μεγαλη μου αδυναμια.

Νεα ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ προσεγγιση.

Ανατρεπεις την αναχρονιστικη αντιληψη οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

Μηπως ανακαλυψες και το φαρμακο εναντιον του καρκινου να σωσεις την ανθρωποτητα;

Αλλα μην στεναχωριεσαι.
ΑΜΠΑΛΟΣ μπορει να εισαι ακομα και αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.
Μπορεις να εισαι ΜΟΥΓΓΟΣ και ΑΜΠΑΛΟΣ.

Κατα τα αλλα εισαι θεουλης.
paok düsseldorf
 
Δημοσιεύσεις: 1366
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2018, 01:13

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Τετ 25 Μάιος 2022, 20:22

paok düsseldorf έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Όταν.... Η γνώμη... Δεν είναι αντικειμενική είναι....απλα...μια γνώμη αμπαλη


Εισαι η μεγαλη μου αδυναμια.

Νεα ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ προσεγγιση.

Ανατρεπεις την αναχρονιστικη αντιληψη οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

Μηπως ανακαλυψες και το φαρμακο εναντιον του καρκινου να σωσεις την ανθρωποτητα;

Αλλα μην στεναχωριεσαι.
ΑΜΠΑΛΟΣ μπορει να εισαι ακομα και αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.
Μπορεις να εισαι ΜΟΥΓΓΟΣ και ΑΜΠΑΛΟΣ.

Κατα τα αλλα εισαι θεουλης.


ποσο πηγε το λιτρο η βενζινα εκει...στην γειτονια σου??
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
 
Δημοσιεύσεις: 5947
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Jairo » Τετ 25 Μάιος 2022, 22:02

Düsseldorf, κάνε ένα τέστ το νερό που πίνετε εκει πάνω ρε φίλε, κάτι πρέπει να βάζουν μέσα, δέν εξηγείται το φάσμα σου, δέν πιάνεσαι απο πουθενά.
agent of shield
Άβαταρ μέλους
Jairo
 
Δημοσιεύσεις: 1522
Εγγραφή: Δευτ 31 Αύγ 2015, 22:33
Τοποθεσία: >>>

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό fossa » Πέμ 26 Μάιος 2022, 00:39

15_50 έγραψε:Είχαμε τον Σάκοτα, μετά τον Ίβκοβιτς και μετά ξανά τον Σάκοτα.
Καλός ο Σάκοτα, αλλά μπροστά στον Ίβκοβιτς ήταν απλά ικανοποιητικός
Από κει και πέρα η ιστορία του καθενός είναι γνωστή σε όλους.
Άλλη κλάση ο Σάκοτα και άλλη ο Ίβκοβιτς.


Βασικά έπρεπε να μείνει ο Σούλης που απ'τη στιγμή που έφυγε ο Ίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όλων των εποχών (1994). Εμείς δεν τον κρατήσαμε, ήρθε πίσω ο Σάκοτα, έφυγε και ο Μπέρι πήραμε τον Λάμπλεϊ, τραυματίστηκε ο παικταράς Μουστάφ και η ομάδα ήταν μέτρια (για τα υψηλά δεδομένα μας τότε).

Όσον αφορά τον Λουτσέσκου.
Με τη ψυχρή λογική των αριθμών και θέσεων τις 3 σεζόν που έχει ολοκληρώσει είναι απόλυτα επιτυχημένος.
Τα πρώτα 2 χρόνια γνωστά, με κακή πορεία στην Ευρώπη στον όμιλο γιατί στα προκριματικά ήταν φανταστικός ο ΠΑΟΚ. Στον αποκλεισμό απ'την Έστερσουντ ήταν μια βδομάδα προπονητής μας αλλά άντε να βάλω ότι έχει και κει μια ευθύνη. Στις εγχώριες διοργανώσεις 2 νταμπλ στο χορτάρι.
Φέτος απόλυτα επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη (έστω και με καλές κληρώσεις), δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα δηλαδή μάλλον ταβάνι με κακή διαφορά όμως και εικόνα στο τέλος. Στο κύπελλο επίσης έφτασε τελικό δηλαδή σχεδόν ταβάνι όπου έχασε έναν στημένο τελικό.
Δεν θα κρίνω επιτυχημένη ή όχι μια χρονιά από το αν έβαλε ο Κρμέντσικ γκολ στο 90' ή ο Ακπομ δεν καρφώνει τη μπάλα απ'τα 3 μέτρα σε 2 τελικούς που παίχτηκαν στις λεπτομέρειες.
Η γενική εικόνα ότι πως και φέτος η ομάδα έκανε -σχεδόν- ότι καλύτερο μπορούσε, όπως και πέρσι και γενικά τα τελευταία 6 χρόνια. Αυτό είναι καλό.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ πιάνει τους κατώτερους στόχους που έχει σίγουρα, δεν είναι μικρό πράγμα στον αθλητισμό αυτό. Οι άλλοι εκτός απ'τον Ολυμπιακό τόσα χρόνια δεν κάνουν ούτε αυτά όπως και ο ΠΑΟΚ άλλες χρονιές.
Ακόμα κι αν δεν θεωρείται επιτυχημένη η χρονιά χαμένη δεν την λες σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
fossa
 
Δημοσιεύσεις: 1877
Εγγραφή: Πέμ 06 Φεβ 2014, 22:25

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό 15_50 » Πέμ 26 Μάιος 2022, 01:44

15_50 έγραψε:
Re: Razvan Lucescu
Δημοσίευσηαπό 15_50 »
Τετ 26 Μάιος 2021, 19:18


Άντεξα με τα χίλια ζόρια, μόνο και μόνο στον βωμό των αποτελεσμάτων και των τίτλων που αυτά φέρνουν, να δω το "ποδόσφαιρο" που έπαιζε η ομάδα επί των ημερών σου.

Ειλικρινά, αν δεν σε έχουν φέρει με σκοπό την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, δεν ξέρω πως θα το ξανά αντέξω αυτό.

Σε αυτή την δεύτερη θητεία σου, εκτός από την αποτελεσματικότητα, θέλουμε και φαντασία και ταχύτητα και προώθηση ταλέντων και κα και.

Θέλουμε τον ΠΑΟΚ να τον βλέπουμε να παίζει σαν ΠΑΟΚ και όχι να αλλάξει το αγωνιστικό DNA στον βωμό ενός, δύο ή και δέκα τίτλων.
Νιώσε.

"Πρόβλεψη":
Οι αλλαγές θα γίνονται στο 63ο, 73ο και 83ο λεπτό του αγώνα.


Πέρασαν οι πρώτες 365 μέρες

Στην Ευρώπη, η χρονιά κρίνεται βαθμολογικά επιτυχημένη.
Χωρίς να κάνεις κάποιου είδους υπέρβαση, κατάφερες να ξεπεράσεις όλες τις ομάδες που είχαν μικρότερης ή περίπου ίσης δυναμικής ρόστερ.

Το κακό ποδόσφαιρο συνεχίστηκε από εκεί ακριβώς που το είχες αφήσει πριν 3 χρόνια.

Όσον αφορά στην ταχύτητα και την φαντασία, ούτε κατά διάνοια...

Στην προώθηση παικτών, αφού μας έβγαλες την ψυχή με Εσίτι, Κούρτιτς στην θέση του αμυντικού χαφ και Ροντρίγκο, Τέυλορ, Κρέσπο, Βιειρίνια στην θέση του δεξιού μπακ (+μεταγραφή Σάστρε) και μη μπορώντας να συνεχίσεις να κάνεις τα στραβά μάτια στους Λύρατζη και Τσιγγάρα, τελικά τους έβαλες και πήραν (όπως ήταν φυσικό) την φανέλα του βασικού στο σπίτι.

Στο κομμάτι των αλλαγών και τις επιδράσεις που αυτές είχαν στην αλλαγή της ροής ενός αγώνα, κολλάει το "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..."

Πάμε για τις επόμενες 365 μέρες, που μάλλον θα είναι και οι πιο δύσκολες της προπονητικής σου καριέρας, αφού θα πρέπει να στήσεις από την αρχή μια ολόκληρη ομάδα η οποία θα έχει την σφραγίδα σου.
Το έχουν κάνει στο παρελθόν Μπάγεβιτς, Σάντος και Ίβιτς με επιτυχία, καιρός να δούμε κάτι αντίστοιχο και από τον πιο επιτυχημένο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ευχή και ελπίδα (ευτυχώς πεθαίνει τελευταία) για την επόμενη χρονιά, όσα έγραψα στις 26 Μαϊου 2021.
15_50
 
Δημοσιεύσεις: 1409
Εγγραφή: Παρ 29 Ιαν 2021, 19:47

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Λεμεσος4 » Πέμ 26 Μάιος 2022, 09:09

To να ειμαι 20 βαθμους πισω στο πρωταθλημα και να λεω η χρονια ειναι πετυχημενη δεν το καταλαβαινω.
Θεωρω οτι η περσινη χρονια ειναι εντελως χαμενη αν εξαιρεσω την βελτιωση της θεσης μας στην Ευρωπη.
Ενα χρονο στο τιμονι δεν εκτισε κατι ο Λουτσεσκου. Επαιζε με τους παλιου και τους δανεικους. Καμια διαθεση δεν
εδειξε να βαλει νεα παιδια και να κτισει τον νεο μεγαλο ΠΑΟΚ. Οι επιλογες του στους παικτες 80% αποτυχημενες. Ελπιζω να του φερει παικτες ο Μποτο και η διοικηση γιατι αν διαλεξει ο Ραζβαν μπορει να μας τα πριξει με κανενα Τζοβινκο παλι.
1104 χιλιομετρα ειναι λιγα
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4
 
Δημοσιεύσεις: 983
Εγγραφή: Τετ 05 Σεπ 2018, 23:13

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Πέμ 26 Μάιος 2022, 10:25

Φίλοι μου Λεμεσός και 15-50 πολλές φορές συμμερίζομαι τις ενστάσεις σας όπως αντίστοιχα κι εγώ πολλάκις έχω καταθέσει τις απόψεις μου έναντι τακτικών και επιλογών που αφορούν τον Λουτσε.
Ωστόσο η άποψη μου, σε έναν ατελή κόσμο, λέει ότι ο Λουτσε έδειξε ότι είναι ο κατάλληλος καπετάνιος να οδηγεί την ομάδα μου.
Έχω ζυγιασει αρκετά πραγματουδια.
Δουλευταρας, άριστος στην ψυχολογία της ομάδας και επί κάθε ξεχωριστού μέλους της.
Έχει επιδείξει αποτελέσματα και όντως ο πιο πετυχημένος.
Ζυγιαζω και κάτι άλλο, πολύ πιο βαρύ.
Η διοίκηση μα πρωτίστως ο Ιβάν αποφάσισε να τον ξανά επαναφέρει μετά τα όσα είχαν λάβει μέρος τότες.... μάλιστα δίνοντας του μεγαλύτερο μεροκάματο. Ας αναλογιστούμε λοιπόν τι σημαίνει αυτό. Ότι κρίνει την σπουδαιότητα και την ικανότητα του να είναι ο Κουμανταδορος του γκρουπ και έτσι ο Ιβάν να έχει την ησυχία του.
Φυσικά και έχουμε λόγο όπως επίσης να χειροκροτήσουμε ακόμη και να γιουχαρουμε.
Μπορεί οι αλλαγές στην ζωή να με εξιτάρουν αλλά είμαι πεπεισμένος ότι οι συχνές αλλαγές προπονητή δεν ωφελούν.
Τριετές είναι το συμβόλαιο?
Ξοδέψαμε τον πρώτο χρόνο?
Πετυχημένος? Ικανοποιητικός? Αποτυχημένος?
Δεν θα του βάλω κανένα πρόσημο. Θα αναλύσω τα θετικά και τα αρνητικά.
Έχουν υπάρξει αρκετές αστοχίες αλλά έχω την απαίτηση αυτή την χρονιά να δω τους στόχους. Έχουν πάρει όλοι τους το μάθημα.
Maxpaok
 
Δημοσιεύσεις: 1874
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Πέμ 26 Μάιος 2022, 11:12

Λεμεσος4 έγραψε:To να ειμαι 20 βαθμους πισω στο πρωταθλημα και να λεω η χρονια ειναι πετυχημενη δεν το καταλαβαινω.
Θεωρω οτι η περσινη χρονια ειναι εντελως χαμενη αν εξαιρεσω την βελτιωση της θεσης μας στην Ευρωπη.
Ενα χρονο στο τιμονι δεν εκτισε κατι ο Λουτσεσκου. Επαιζε με τους παλιου και τους δανεικους. Καμια διαθεση δεν
εδειξε να βαλει νεα παιδια και να κτισει τον νεο μεγαλο ΠΑΟΚ. Οι επιλογες του στους παικτες 80% αποτυχημενες. Ελπιζω να του φερει παικτες ο Μποτο και η διοικηση γιατι αν διαλεξει ο Ραζβαν μπορει να μας τα πριξει με κανενα Τζοβινκο παλι.


Η χρονια ειναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ με ευθυνη του προπονητη. Καμια δικαιολογια. Ευθυνη του ειναι και η νεα χρονια οποτε αν γινει παλι κατι αναλογο πρεπει να ερθει αλλος
Dimg4
 

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό van rooy » Πέμ 26 Μάιος 2022, 11:39

Ο Λουτσέσκου βρίσκεται για 2η φορά στον ΠΑΟΚ .

Έχουμε την εποχή των νταμπλ και την τωρινή.

Στην πρώτη του θητεία πάλι υπήρχαν φωνές ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και η αντικατάσταση του έρχονταν όλο και πιο κοντά βάσει εικόνας και αποτελεσμάτων. Κέρδισε μέσα στην Ξάνθη και παρέμεινε. Την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι μας.

Ο Λουτσέσκου ερχόμενος απο την ξάνθη έπαιζε διαφορετικά απο ότι έπαιξε στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα εκείνη είχε στηθεί σε μεγάλο βαθμό απο την εποχή Ιβιτς.

Οι σταθερές του στο παιχνίδι είναι γνώριμες σε όλους.

Στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ παρουσίασε στην αρχή διαφορετικό ποδόσφαιρο , είχαμε περισσότερα τρεξίματα και μεγαλύτερη φαντασία στο παιχνίδι μας. Στράβωσαν όμως πολλά ματς , δεχόμασταν εύκολα γκολ, παίκτες στους οποίους επένδυσε δεν του βγήκαν και κάπου εκει άλλαξε και πάλι ρότα. Ακολούθησε την περπατημένη του νταμπλ.

Το αποτέλεσμα γνωστό , 19 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο, απώλεια κυπέλλου και Ευρώπη μέχρι τους 8.

Στην Ευρώπη τα πήγαμε καλύτερα γιατί λειτούργησε το στοιχείο της τύχης και του αιφνιδιασμού, οι αντίπαλοι μας δεν γνώριζαν το παιχνίδι μας όπως οι αντίπαλοι μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο γαύρος ήταν μέτριος και παρόλα αυτά πήρε άνετα το πρωτάθλημα, στα δικά μου μάτια εκτός απο σφυρίγματα που πήραν είχαν περισσότερες αλλαγές στο ρόστερ τους δημιουργώντας με αυτό το στοιχείο του αιφνιδιασμού καθώς ο αντίπαλος δεν γνώριζε τον παίκτη όπως κάποιον που βρίσκεται σε μια ομάδα για 5-7 χρόνια.

Επίσης δοκίμασε αλλαγή συστήματος παίζοντας με 3 στόπερ πίσω, δημιουργώντας νέες συνθήκες στο παιχνίδι , πάλι κάτι νέο να αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοι.

Εμεις απο την πλευρά μας παίζοντας με το ίδιο ακριβώς σύστημα και σε μεγάλο βαθμό με τους ίδιους παίκτες ειδικά στις κομβικές θέσεις αντιμετωπιστήκαμε πολύ εύκολα απο τους αντιπάλους μας. Δεν είχαμε να κρύψουμε τίποτα απο τον αντίπαλο.

Όσοι παίκτες του ντάμπλ έφυγαν απο τον ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό απο παίκτες χαμηλότερης ποιότητας.

Οι αντίπαλοι μας ανάγκασαν να παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα κόκκινα γνωρίζοντας τα αδύναμα σημεία της ομάδας και της τακτικής μας.

Τη νέα σεζόν με ενδιαφέρει περισσότερο να προσεγγίσει με νέα τακτική και σύστημα τα ματς , να προσθέσει κομπίνες στα στημένα, στα κόρνερ, στα φάουλ. Να δοκιμάσει νέους τρόπους ανάπτυξης παιχνιδιού. Να μάθουμε να παίζουμε στην γρήγορη μετάβαση. Να παίζουμε περισσότερο επιθετική άμυνα .

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, όπως λένε όλοι οι μάγειρες του κόσμου δεν αρκεί ένας καλός μάγειρας πρέπει να έχει και καλά υλικά.

υγ: Μήπως κάποιος γνωρίζει αν ο Αρνεσεν που πέρασε απο την ομάδα μας είναι τώρα στην Φέγενορτ που έπαιξε χθες τελικό conference?
Άβαταρ μέλους
van rooy
 
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό gika » Πέμ 26 Μάιος 2022, 11:42

Λεμεσος4 έγραψε:To να ειμαι 20 βαθμους πισω στο πρωταθλημα και να λεω η χρονια ειναι πετυχημενη δεν το καταλαβαινω.
Θεωρω οτι η περσινη χρονια ειναι εντελως χαμενη αν εξαιρεσω την βελτιωση της θεσης μας στην Ευρωπη.
Ενα χρονο στο τιμονι δεν εκτισε κατι ο Λουτσεσκου. Επαιζε με τους παλιου και τους δανεικους. Καμια διαθεση δεν
εδειξε να βαλει νεα παιδια και να κτισει τον νεο μεγαλο ΠΑΟΚ. Οι επιλογες του στους παικτες 80% αποτυχημενες. Ελπιζω να του φερει παικτες ο Μποτο και η διοικηση γιατι αν διαλεξει ο Ραζβαν μπορει να μας τα πριξει με κανενα Τζοβινκο παλι.


Θα συμφωνήσω και γω.

Ήταν η δεύτερη χρονιά μετά από εκείνη την καταραμένη πρώτη χρονιά του Άμπελ (με τον Ραζβαν να φεύγει μια μέρα πριν την προετοιμασία, με τα της πολυιδιοκτησίας κτλ) που η ομάδα δεν πήρε τίτλο.

Οι 20 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό έγιναν συνήθεια - τρίτη χρονιά συνεχόμενη που η διαφορά μας είναι τόσο μεγάλη, και μάλιστα είναι δεύτερη χρονιά σερί που φτάσαμε να αγχωνόμαστε για να μη χάσουμε την 2η θέση. Πρωταθλητισμό δεν κάναμε.

Όσον αφορά το χτίσιμο ομάδας,

- Παίκτες νέους δεν βάλαμε στην ομάδα. Ο Ράζβαν έλεγε ότι ο Τζόλης ήταν τυχερός και ότι πήρε χρόνο παιχνιδιού επειδή η ομάδα δεν κυνηγούσε τίτλο αλλά και φέτος που δεν κυνηγούσαμε τίποτα και είχαμε και 60 παιχνίδια δεν έβγαλε κανένα νέο παιδί από την ακαδημία.

- Κορμό δεν έφτιαξε μιας και η ομάδα στηρίχτηκε σε παίκτες που δεν θα είναι εδώ του χρόνου. Από τους βασικούς μας ζήτημα 4 να είναι βασικοί και του χρόνου (Λύρατζης, Ίνγκασον, Κούρτιτς, Αντρίγια).


Το μόνο θετικό που μένει είναι οι βαθμοί που πήραμε από το conference και θα μας φέρουν καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον και το δικαίωμα να κυνηγήσουμε το όνειρο του τσουλου αν φέτος βγούμε δεύτεροι.

Επιτυχημένη χρονιά δεν την λες πάντως σε κανένα σημείο.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Λεμεσος4 » Πέμ 26 Μάιος 2022, 12:22

Maxpaok έγραψε:Φίλοι μου Λεμεσός και 15-50 πολλές φορές συμμερίζομαι τις ενστάσεις σας όπως αντίστοιχα κι εγώ πολλάκις έχω καταθέσει τις απόψεις μου έναντι τακτικών και επιλογών που αφορούν τον Λουτσε.
Ωστόσο η άποψη μου, σε έναν ατελή κόσμο, λέει ότι ο Λουτσε έδειξε ότι είναι ο κατάλληλος καπετάνιος να οδηγεί την ομάδα μου.
Έχω ζυγιασει αρκετά πραγματουδια.
Δουλευταρας, άριστος στην ψυχολογία της ομάδας και επί κάθε ξεχωριστού μέλους της.
Έχει επιδείξει αποτελέσματα και όντως ο πιο πετυχημένος.
Ζυγιαζω και κάτι άλλο, πολύ πιο βαρύ.
Η διοίκηση μα πρωτίστως ο Ιβάν αποφάσισε να τον ξανά επαναφέρει μετά τα όσα είχαν λάβει μέρος τότες.... μάλιστα δίνοντας του μεγαλύτερο μεροκάματο. Ας αναλογιστούμε λοιπόν τι σημαίνει αυτό. Ότι κρίνει την σπουδαιότητα και την ικανότητα του να είναι ο Κουμανταδορος του γκρουπ και έτσι ο Ιβάν να έχει την ησυχία του.
Φυσικά και έχουμε λόγο όπως επίσης να χειροκροτήσουμε ακόμη και να γιουχαρουμε.
Μπορεί οι αλλαγές στην ζωή να με εξιτάρουν αλλά είμαι πεπεισμένος ότι οι συχνές αλλαγές προπονητή δεν ωφελούν.
Τριετές είναι το συμβόλαιο?
Ξοδέψαμε τον πρώτο χρόνο?
Πετυχημένος? Ικανοποιητικός? Αποτυχημένος?
Δεν θα του βάλω κανένα πρόσημο. Θα αναλύσω τα θετικά και τα αρνητικά.
Έχουν υπάρξει αρκετές αστοχίες αλλά έχω την απαίτηση αυτή την χρονιά να δω τους στόχους. Έχουν πάρει όλοι τους το μάθημα.

Συμφωνουμε απολυα. Δεν θελουμε να φυγει να μεινει και να δουλεψει θελουμε αλλα να βελτιωσει καποια πραγματα και ανεβασει και αυτος επιπεδο και την προπονητικη του αποδοση. Αυτο το χρονο ειδε ολες τις ομαδες ξερει τι πρεπει να κανει για να κανουμε πρωταθλητισμο.
1104 χιλιομετρα ειναι λιγα
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4
 
Δημοσιεύσεις: 983
Εγγραφή: Τετ 05 Σεπ 2018, 23:13

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό vs40 » Πέμ 26 Μάιος 2022, 13:38

van rooy

Η περίπτωση Άρνεσεν αποδεικνύει καταφανέστατα πόσο άμπαλη διοίκηση έχουμε. Εγώ θα το ξαναπώ: Άλλο πράγμα είναι να αγοράζεις 10 Ζάιρο με 300Κ, για να σου βγουν κανονικοί παίκτες οι μισοί (δίχως κάποια υπέρβαση ποιότητας) και άλλο να αγοράζεις ταλέντα 3-10εκ. Εδώ ο ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να κρατήσει ή καλύτερα πούλησε το Γιαννούλη, θέλει ομάδα να κάνει;

Τώρα όσον αφορά τα διαφορετικά συστήματα, θα διαφωνήσω. Οι μπερδεμένοι συνήθως κάνουν τετοιες ριζικές αλλαγές. Το ίδιο σύστημα να έχεις, μόνο που θα αλλάξεις πρόσωπα, αλλάζει όλη η ομάδα. Άλλο Σοάρες στο 10, άλλο Αουγκούστο, άλλο Μπίσεσβαρ. Άλλο το δύδιμο Κούρτιτς - Σβαμπ και άλλο Κούρτιτς - Τσιγγάρα.

Φέτος ο κόουτς δεν έκανε από νωρίς ροτέισον, και δεν έβαλε παίκτες των ακαδημιών, ούτε της β' ομάδας. Η β' ομαδα έγινε δηλαδή για να πληρώνονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι επιπλέον 25 παίκτες και τόσοι προπονητές; Έσοδα έχουν ελάχιστα. Θα ήταν καλύτερο αυτά τα χαμένα 2-3εκ να πήγαιναν σε 1-2 παικταράδες αν είναι.

Η ομάδα πάντως απέκτησε ομοιογένεια και έπαιξε ποδόσφαιρο. Είχε όμως μέλλον αυτή η ομάδα; Ο ίδιος έχει 3ετές και όχι μονοετές συμβόλαιο.. Φέτος καλείται να χτίσει μια νέα ομάδα και να δείξει αν όντως είναι κοντά στην ποιότητα των Μπάγιεβιτς και Σάντος, που έχουν χτίσει πολλές ομάδες στην καριέρα τους. Είναι ο πιο πετυχημένος στην ιστορία μας και περιμένω να μου βγάλει πλέον και αυτό το στοιχείο. Την προηγούμενη ομάδα την έστησε ο Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5220
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες