Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Kabamaru11
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Είχα την αίσθηση ότι ήταν μικρότερος, έχεις δίκιο τον Αύγουστο κλείνει τα 25joshua έγραψε:25 χρονων δεν τον λες και πιτσιρικα...
Στα βιντεακια φαινεται ενδιαφερουσα περίπτωση παντως
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κανίς ή ο κανείς (ότι προτιμάτε) θα ρίξει τα τσιμέντα της Τούμπας. Να το εξτρέμ - παιχταράς που ψάχναμε...
- ΑποστόληςΑ
Πας καλά ρε νέος;invincible έγραψε:...Αν αυτός βγει καλός θέλω να με σκίσετε ρόμπα να με κάνετε να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Αν όμως στην πρώτη βγήκε και κράξετε θα σας περιμένω τα έβγαλα φωτογραφία τα ποστ ....
Τι σκίζεσαι έτσι για έναν παίκτη που δεν ξέρεις;
Μήπως έχεις info από τους ίδιους ΑΡΔ, που πληροφορήθηκες αυτές τις βλακείες που έγραψες ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν Μπότο και Λούτσε, αλλά ούτε Μπότο και Γκαρσία;
- constadine
Δηλαδή για εξτρέμ θα παίζει ...κανείςpapwolf έγραψε:Το κανίς ή ο κανείς (ότι προτιμάτε) θα ρίξει τα τσιμέντα της Τούμπας. Να το εξτρέμ - παιχταράς που ψάχναμε...

Τον είχαμε φέτος αυτόν τον...κανείς στα εξτρεμ και δεν μας βγήκε καλός ρε σεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Πορτογάλος João Novais σε 46 ημέρες συμπληρώνει τα 29. Στα 28 του, τον έδωσαν δανεικό...
30αρης είναι αλλά το 28 κολλάει καλύτερα φαίνεται.omerta76 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/kevin-lasagna/profil/spieler/131951
"Ο 28χρονος φορ ανήκει στο δυναμικό της Ουντινέζε από το 2017, αλλά την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα. Ο Λαζάνια στην Serie A μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές, με απολογισμό 39 γκολ και 12 ασίστ, ενώ έχει διατελέσει αρχηγός της ομάδας από την Ούντινε.
Η περίπτωση του Λαζάνια είναι γνωστή στον Ράζβαν Λουτσέσκου και δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει το όνομα του στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος κόουτς του Δικεφάλου γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει ο Ιταλός φορ στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί ότι μπορεί να «κουμπώσει» στο πλάνο του για την νέα αγωνιστική σεζόν".
Πηγή: paokvoice
Πάντως ο boto ακολουθησε πρόσφατα τον piastorello που έχει την p&p που εκπροσωπεί τον λασανια. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό για τον συγκεκριμένο η κάποιον άλλον
Κανις και λαζανιας, κουαλιατα και κοταρσκι……
Χμ απο οναματα σκιζουμε. Ενας μουνιτης λειπει και ο αλλος ο ζμπουτσαμ….
Ποτε ξεκιναει η προετοιμασια να δουμε κανα φιλικο? Μεχρι τοτε τοποτα δεν μας σωζει..λλ.

Χμ απο οναματα σκιζουμε. Ενας μουνιτης λειπει και ο αλλος ο ζμπουτσαμ….
Ποτε ξεκιναει η προετοιμασια να δουμε κανα φιλικο? Μεχρι τοτε τοποτα δεν μας σωζει..λλ.

- Kabamaru11
-
- Επικοινωνία:
Ελπίζω να μην ισχύει. Μπροστά του ο Κλάους μοιάζει Van Nistelrooyomerta76 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/kevin-lasagna/profil/spieler/131951
"Ο 28χρονος φορ ανήκει στο δυναμικό της Ουντινέζε από το 2017, αλλά την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα. Ο Λαζάνια στην Serie A μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές, με απολογισμό 39 γκολ και 12 ασίστ, ενώ έχει διατελέσει αρχηγός της ομάδας από την Ούντινε.
Η περίπτωση του Λαζάνια είναι γνωστή στον Ράζβαν Λουτσέσκου και δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει το όνομα του στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος κόουτς του Δικεφάλου γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει ο Ιταλός φορ στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί ότι μπορεί να «κουμπώσει» στο πλάνο του για την νέα αγωνιστική σεζόν".
Πηγή: paokvoice