Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:05

Δεν υπάρχει περίπτωση να πωλείται ο Λύρατζης, βλακείες γράφουν.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15316
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό don PAOK » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:15

DamoN έγραψε:Έβλεπα χθες το μανειμπολ πάλι και ψήθηκα. Μόνο βιειρινια κρεσπο να μείνουν :twisted:


2 φορες το ειδα την προηγουμε εβδομαδα. ωραια ταινια. βιερινια - κρεσπο - σβαμπ θα ελεγα εγω
Άβαταρ μέλους
don PAOK
 
Δημοσιεύσεις: 1165
Εγγραφή: Παρ 29 Μάιος 2009, 22:16

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό Roarrr » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:17

Το χαλαρο τρεξιματάκι που έκανε,μαζί με ζιβκοβιτς και αουγκούστο στο 27', στην σέντρα του πέναλτι και μετά ο τρόπος με τον οποίο έχασε την μπαλα μετά ήταν τρελό, όπως επίσης γίνεται τρελός και ο πρόεδρος σου όταν βλέπει να μην παίζουν με πάθος οι παίχτες του και μάλιστα σε τελικό. Δεν αποκλείω τίποτα.
“I once cried because I had no shoes to play soccer, but one day, I met a man who had no feet.”

41.926
Roarrr
 
Δημοσιεύσεις: 287
Εγγραφή: Τρί 08 Μαρ 2022, 15:06

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό giapas » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:19

Ευχαριστώ Αποστόλη.
O χρήστης Γέρος έγραψε κάτι στο ποστ των μεταγραφών ,ύστερα από μια συνομιλία του με κάποιον άνθρωπο που μάλλον είναι κοντά στην ομάδα. Προφανώς τέτοιες πληροφορίες ίσως έχουν και την υποκειμενική ματιά αυτού που τα μεταφέρει , αλλά σε γενικές γραμμές μου φαίνονται λογικά και προσωπικά θα τα δεχτω ως μια αξιόλογη υπόθεση εργασίας.

Μιας και είμαι αρκετά κοντά σε φιλοσοφια σε αυτό που δείχνει ο Λουτσέσκου θα πω τι θα έκανα εγώ ελπίζοντας να έχω πέσει κοντά στις προθέσεις του προπονητή ( αλλά και του Μπότο). Να διευκρινίσω ότι δε θα παίξω το παιχνιδάκι "φέρε παικταράδες του εκατομμυρίου να τους πατήσουμε όλους και να πάμε για τρεμπλ γιατί ΠΑΟΚ είσαι" , αλλά έχω κατά νου και τις (διαφαινόμενες) προθέσεις Σαββίδη για χρηματοδότηση σε λογικά πλαίσια και τις γενικότερες πολιτικοοικονομικές συνθήκες στη περιοχή και φυσικά τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας.

Στην επίθεση προφανώς βασικός θα είναι ο Ολιβέιρα. Θα ευχαριστούσα τον Άκπομ για τη προσφορά του και θα έψαχνα κάτι διαφορετικό που να μπορεί να συμπληρώσει σε χαρακτηριστικά τον Ολιβέιρα. Ως τρίτος ειλικρινά δε βρίσκω λόγο να μη πάρει παιχνίδια κάποιο παιδί από τους μικρούς. Τον Τσόλακ δε τον πιστεύω και θα ήθελα να πουληθεί αν γίνεται. Αν όχι , αναγκαστικά θα πάμε με δίδυμο Τσολακ-Ολιβειρα.

Στο τέρμα λογικά πάμε σε 2 τερματάδες. Μέσα μου κρατάω ζωντανή την ελπίδα να μη βρει ο Πασχαλάκης το συμβόλαιο που θέλει στο εξωτερικό και να ξαναγυρίσει εδώ ( α λα Τσιρίλο κάποτε που τον χαιρετήσαμε και σε λίγο τον ξανα υποδεχτήκαμε) . Φυσικά με λογικές οικονομικές απαιτήσεις, έχω ψυχολογικό πρόβλημα με παίκτες που παίζουν καλά τη τελευταία χρονιά του συμβολαίου τους και στη συνέχεια αράζουν. Επειδή ο Πάσχα φαίνεται να είνα ι πραγματικά εντάξει παιδί ,μέσα μου θα συνεχίσω να ελπίζω. Αν οι ελπίδες αποδειχθούν φρούδες , πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Θα χρειαστούμε τύχη πιστεύω.

Στην άμυνα θα προσπαθούσα να κρατήσω με φυσιολογικό συμβόλαιο το Κρέσπο. Όσο μπορώ να καταλάβω από ποδόσφαιρο μου δείχνει άψογος επαγγελματίας, εγκεφαλικός παίκτης που δεν έχει χάσει μεγάλη αξία λόγω της ηλικίας και σαφώς ο ρόλος του στα αποδυτήρια και η εμπειρία του είναι σημαντικοί παράγοντες. Αν μείνει τολμώ να πω δε θέλουμε μεταγραφή, αν φύγει προφανώς πρέπει κάπως να αντικατασταθεί.

Στα μπακ θα ήθελα να πειστεί ο Βιερίνια να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο άνθρωπος έχει τη θέση στις καρδιές μας που έχουν θρύλοι του συλλόγου , δεν είναι ανάγκη να συνεχίσει αυτή η σχέση που θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερη φθορά. Είναι πολύ απαιτητική η θέση του μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και δε μπορώ να σκεφτώ καλή ομάδα για τα Ελληνικά δεδομένα που να μην είχε μπακ φυσέκια. Προφανώς θέλω 1 αξιόπιστο βιογραφικό για αριστερά και έναν αναπληρωματικό. Στα δεξιά δε θα άλλαζα τίποτα, Λύρατζης και Σάστρε με καλύπτουν. Ο Τεηλορ το παλικάρι τα έχουμε πει όλα, τι παραπάνω να πω κι εγώ.

Στα κεντρικά χαφ , με δεδομένο το συμβόλαιο Καντουρί , δε θα άλλαζα τίποτα. Ελπίζω ο αγαπημένος μου κοουτς να πήρε κάπως το μάθημά του φέτος , να μοιράσει σωστά το χρόνο ανάμεσα σε Τσιγγάρα , Κουρτιτς, Αγκούστο , Κουρτις. Για το Σβαμπ ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αν φύγει προφανώς πρέπει να αντικατασταθεί ίσως με κάποιον πιο νέο με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Μεσοεπιθετικά και εξτρεμ πιστεύω πρέπει να πέσει όλο το χρήμα. Φυσικά ο μιτρίτσα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισε και να τον αποχαιρετήσουμε. Μουργκ ( πέρα απο τα καλά λόγια που είπε για εμένα και τον ευχαριστώ) μάλλον θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να αποχωρήσει. Τις ακριβότερες μεταγραφές θα τις έκανα έξω αριστερά και στο 10. Πρέπει επιτέλους να έρθουν γρήγοροι παίκτες , με νούμερα στο βιογραφικό τους και να είναι οι μπροστάρηδες της ομάδας. Η καψούρα ( και αντί-καψούρα για άλλους) Μπίσε θα εξαντλούσα κάθε περιθώριο να μείνει αλλά με δεδομένη την αλλεργία του Ιβαν στο να πληρώνει τσάμοα συμβόλαια δε βλέπω πως γίνεται να έχω και Μούργκ και Μπίσε. Μακάρι για μένα να αποδεσμευόταν ο πρώτος και να κράταγα τον 2ο σε λογικά πλαίσια.

Αν και αντιτουριστική άποψη , ειλικρινά πιστεύω όμως ότι με 4 καλές μεταγραφές ( τέρμα, αριστερό μπακ , εξτρεμ, 10αρι) και 2-3 συμπληρωματικές ο ΠΑΟΚ γίνεται κούκλος. Προφανώς και δε θα είναι galacticos αλλά νομίζω θα είναι μια πολύ καλη μεταγραφική περίοδος αν τα καταφέρει. Υπόψη ότι επειδή θα δώσεις κάποια λεφτά δεν εξασφαλίζεις ότι θα σου βγει ο παίκτης. Για αυτό και θέλει προσοχή και υπομονή, τα κόψε ράψε το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σου αδειάζουν τα ταμεία και να πλουτίζουν οι ατζέντηδες και οι μανατζερ. Προφανώς τις τρύπες πρέπει να τις καλύψεις και με παίκτης απο τη Β ομάδα , έχουμε πανάκριβες ακαδημίες και οι παίκτες μας δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους β διαλογής ξένους που συχνά τους πληρώνεις καραβίσιους. Ας σκεφτούμε και τη ψυχική υγεία του tad και ας εκμεταλλευθούμε περισσότερο αυτά τα παιδιά :D

Ταμείο τον Άυγουστο λοιπόν να δω που έπεσα μέσα και που όχι !
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό DamoN » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:21

don PAOK έγραψε:
DamoN έγραψε:Έβλεπα χθες το μανειμπολ πάλι και ψήθηκα. Μόνο βιειρινια κρεσπο να μείνουν :twisted:


2 φορες το ειδα την προηγουμε εβδομαδα. ωραια ταινια. βιερινια - κρεσπο - σβαμπ θα ελεγα εγω


Για σβαμπ και εγώ είμαι πολύ θετικός . Αρκεί να έχει ρόλο και να παίρνει ματς σαν βασικός και όχι το φετινό …
DamoN
 
Δημοσιεύσεις: 3572
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό makispaspartou » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:38

Ποιος Σβαμπ και ποιος Κούρτιτς.. Φτάνει πια με τους αργούς στα χαφ. Έλεος.. Όλοι εκείνοι που είναι υπέρμαχοι στο να μείνουν κάποιοι, ποιοι να μείνουν ρε παιδιά? Ο Μπίσεσβαρ για 20 λεπτά? Εγώ θέλω δύο στη θέση του που να παίζουν και να μοιράζονται τα παιχνίδια. Ο Κρέσπο για πέμπτο στόπερ? Δηλαδή γιατί να μην είναι ο Μιχάι το 5ο στόπερ? Να μείνει ο Σβαμπ γιατί? Ο Σάστρε που είναι χειρότερος του Λύρατζη? Έχουν μικρύνει πολύ οι απαιτήσεις μας.
Το 2018 ο ΠΑΟΚ είχε κορμό για να χτίσει. Το 2022 ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα πέρα από Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα και Ίνγκασον. Αυτοί να μείνουν μαζί με τους ταλαντούχους Έλληνες , Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Λύρατζη, Κούτσια, Κωνσταντέλια και να πάνε να πάρουν παίκτες με προοπτική και κάποιους έμπειρους. Το ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο φταίει ότι οι παλιά φρουρά δεν αντικαταστάθηκε ποτέ σε 6 μεταγραφικές περιόδους.
ΠΑΟΚ εγώ γεννήθηκα
Το φως του ονείρου ντύθηκα
Κι αν με αστραπές χτυπήθηκα
Στο πέταγμα του αετού κρατήθηκα
ΠΑΟΚ είμαι γι'αυτό αναπνέω............
makispaspartou
 
Δημοσιεύσεις: 4051
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:47

Φίλε μου psara, διάβασα με προσοχή το σχόλιο σου. Δεν θα σταθώ στην αξιολόγηση και στις προσωπικές επιθυμίες των ποιων θα μείνουν ή να φύγουν αλλά στον αριθμό των 4αρων καλών ποδοσφαιριστών που θα φτιάξουν την ομάδα κουκλί.
Να σου πω την αλήθεια ότι και γω αυτό ασπαζομουν μέχρι πρότινος. Τέσσερις που θα πάρουν φανέλα βασικού και θα κλείσουν τις τρύπες. Ωστόσο τελευταία έχω αναθεωρήσει.
Ναι,χρειαζόμαστε τουλάχιστον τέσσερις αλλά αν δεν υπάρχουν ικανοί ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τις απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών, δεν θα την βγάλουμε ικανοποιητικά κι αυτή την χρονιά. Δεν θα είμαστε πρωταγωνιστές.
Δυστυχώς η χρονιά έδειξε ότι θέλεις και μεγάλο βάθος.
Τέσσερις λοιπόν δυνατές προσθήκες την ώρα που η ομάδα θα χρειαστεί παραπάνω. Βλέπε Μιχαηλίδης, Κρέσπο? Άρα και στα σέντερ μπακ.
Στα σέντερ φορ Πώς θα είμαστε?
Ο τσολακ δεν δείχνει να μπορεί.
Στα χαφ φάνηκε η γύμνια μας.
Τα οκταρια να παίζουν δεκάρια.
Ο αργός σβαμπ να πρέπει να γίνει εξαρι.
Ο Κουρτιτς λίγο απ'όλα και με αδυναμίες στο κάθε τι.
Έχω την εικόνα ότι η ομάδα χρειάζεται 4-5 μεταγραφαρες και οι από πίσω πιο ικανοί από αυτούς που είχαμε. Εύκολο το δεύτερο μα θα πρέπει πολύ γρήγορα να γίνουν γκρουπ κι αυτό με τρομάζει!!!
Maxpaok
 
Δημοσιεύσεις: 1874
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:49

Συγγνώμη για την αλλαγή του ονόματος σου,φιλε
Giapas!
Maxpaok
 
Δημοσιεύσεις: 1874
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τετ 25 Μάιος 2022, 10:54

Έχει δίκαιο το σχόλιο σου Μάκη.
Αλλά είναι εφικτό?
Τα λάθη έγιναν αλλά δεν πιστεύω ότι σε μια μεταγραφική μπορούν να διορθωθούν όλα.
Πρέπει να έχεις μια αφετηρία, την καλοκαιρινή αυτή σεζόν, να κάνεις ένα βήμα επιπλέον τα Χριστούγεννα και έτσι να φθάσεις το επόμενο καλοκαίρι να ολοκληρώσεις το σχέδιο σου.
Maxpaok
 
Δημοσιεύσεις: 1874
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό don PAOK » Τετ 25 Μάιος 2022, 11:10

κ εγω πιστευω οτι εχει δικαιο το σχολιο σου μακη αλλα δεν μπορουμε να κρατησουμε 6-7 παικτες και να φερουμε 20 νεους.

οπως τα λεει ο μαξ βημα βημα σε 2-3 μεταγραφικες αλλαζεις την ομαδα
Άβαταρ μέλους
don PAOK
 
Δημοσιεύσεις: 1165
Εγγραφή: Παρ 29 Μάιος 2009, 22:16

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 25 Μάιος 2022, 11:10

Συμφωνώ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό Roarrr » Τετ 25 Μάιος 2022, 11:44

«Πωλητήριο» σε Μουργκ και Τέιλορ – Αποχωρεί ο Μιτρίτσα
πηγή sfina.gr

Ενα σύννεφο να πέσω.
“I once cried because I had no shoes to play soccer, but one day, I met a man who had no feet.”

41.926
Roarrr
 
Δημοσιεύσεις: 287
Εγγραφή: Τρί 08 Μαρ 2022, 15:06

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 25 Μάιος 2022, 11:56

Το έχω γράψει αναλυτικά στην προηγούμενη σελίδα.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό tad » Τετ 25 Μάιος 2022, 12:05

giapas έγραψε:Ευχαριστώ Αποστόλη.
O χρήστης Γέρος έγραψε κάτι στο ποστ των μεταγραφών ,ύστερα από μια συνομιλία του με κάποιον άνθρωπο που μάλλον είναι κοντά στην ομάδα. Προφανώς τέτοιες πληροφορίες ίσως έχουν και την υποκειμενική ματιά αυτού που τα μεταφέρει , αλλά σε γενικές γραμμές μου φαίνονται λογικά και προσωπικά θα τα δεχτω ως μια αξιόλογη υπόθεση εργασίας.

Μιας και είμαι αρκετά κοντά σε φιλοσοφια σε αυτό που δείχνει ο Λουτσέσκου θα πω τι θα έκανα εγώ ελπίζοντας να έχω πέσει κοντά στις προθέσεις του προπονητή ( αλλά και του Μπότο). Να διευκρινίσω ότι δε θα παίξω το παιχνιδάκι "φέρε παικταράδες του εκατομμυρίου να τους πατήσουμε όλους και να πάμε για τρεμπλ γιατί ΠΑΟΚ είσαι" , αλλά έχω κατά νου και τις (διαφαινόμενες) προθέσεις Σαββίδη για χρηματοδότηση σε λογικά πλαίσια και τις γενικότερες πολιτικοοικονομικές συνθήκες στη περιοχή και φυσικά τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας.

Στην επίθεση προφανώς βασικός θα είναι ο Ολιβέιρα. Θα ευχαριστούσα τον Άκπομ για τη προσφορά του και θα έψαχνα κάτι διαφορετικό που να μπορεί να συμπληρώσει σε χαρακτηριστικά τον Ολιβέιρα. Ως τρίτος ειλικρινά δε βρίσκω λόγο να μη πάρει παιχνίδια κάποιο παιδί από τους μικρούς. Τον Τσόλακ δε τον πιστεύω και θα ήθελα να πουληθεί αν γίνεται. Αν όχι , αναγκαστικά θα πάμε με δίδυμο Τσολακ-Ολιβειρα.

Στο τέρμα λογικά πάμε σε 2 τερματάδες. Μέσα μου κρατάω ζωντανή την ελπίδα να μη βρει ο Πασχαλάκης το συμβόλαιο που θέλει στο εξωτερικό και να ξαναγυρίσει εδώ ( α λα Τσιρίλο κάποτε που τον χαιρετήσαμε και σε λίγο τον ξανα υποδεχτήκαμε) . Φυσικά με λογικές οικονομικές απαιτήσεις, έχω ψυχολογικό πρόβλημα με παίκτες που παίζουν καλά τη τελευταία χρονιά του συμβολαίου τους και στη συνέχεια αράζουν. Επειδή ο Πάσχα φαίνεται να είνα ι πραγματικά εντάξει παιδί ,μέσα μου θα συνεχίσω να ελπίζω. Αν οι ελπίδες αποδειχθούν φρούδες , πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Θα χρειαστούμε τύχη πιστεύω.

Στην άμυνα θα προσπαθούσα να κρατήσω με φυσιολογικό συμβόλαιο το Κρέσπο. Όσο μπορώ να καταλάβω από ποδόσφαιρο μου δείχνει άψογος επαγγελματίας, εγκεφαλικός παίκτης που δεν έχει χάσει μεγάλη αξία λόγω της ηλικίας και σαφώς ο ρόλος του στα αποδυτήρια και η εμπειρία του είναι σημαντικοί παράγοντες. Αν μείνει τολμώ να πω δε θέλουμε μεταγραφή, αν φύγει προφανώς πρέπει κάπως να αντικατασταθεί.

Στα μπακ θα ήθελα να πειστεί ο Βιερίνια να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο άνθρωπος έχει τη θέση στις καρδιές μας που έχουν θρύλοι του συλλόγου , δεν είναι ανάγκη να συνεχίσει αυτή η σχέση που θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερη φθορά. Είναι πολύ απαιτητική η θέση του μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και δε μπορώ να σκεφτώ καλή ομάδα για τα Ελληνικά δεδομένα που να μην είχε μπακ φυσέκια. Προφανώς θέλω 1 αξιόπιστο βιογραφικό για αριστερά και έναν αναπληρωματικό. Στα δεξιά δε θα άλλαζα τίποτα, Λύρατζης και Σάστρε με καλύπτουν. Ο Τεηλορ το παλικάρι τα έχουμε πει όλα, τι παραπάνω να πω κι εγώ.

Στα κεντρικά χαφ , με δεδομένο το συμβόλαιο Καντουρί , δε θα άλλαζα τίποτα. Ελπίζω ο αγαπημένος μου κοουτς να πήρε κάπως το μάθημά του φέτος , να μοιράσει σωστά το χρόνο ανάμεσα σε Τσιγγάρα , Κουρτιτς, Αγκούστο , Κουρτις. Για το Σβαμπ ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αν φύγει προφανώς πρέπει να αντικατασταθεί ίσως με κάποιον πιο νέο με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Μεσοεπιθετικά και εξτρεμ πιστεύω πρέπει να πέσει όλο το χρήμα. Φυσικά ο μιτρίτσα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισε και να τον αποχαιρετήσουμε. Μουργκ ( πέρα απο τα καλά λόγια που είπε για εμένα και τον ευχαριστώ) μάλλον θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να αποχωρήσει. Τις ακριβότερες μεταγραφές θα τις έκανα έξω αριστερά και στο 10. Πρέπει επιτέλους να έρθουν γρήγοροι παίκτες , με νούμερα στο βιογραφικό τους και να είναι οι μπροστάρηδες της ομάδας. Η καψούρα ( και αντί-καψούρα για άλλους) Μπίσε θα εξαντλούσα κάθε περιθώριο να μείνει αλλά με δεδομένη την αλλεργία του Ιβαν στο να πληρώνει τσάμοα συμβόλαια δε βλέπω πως γίνεται να έχω και Μούργκ και Μπίσε. Μακάρι για μένα να αποδεσμευόταν ο πρώτος και να κράταγα τον 2ο σε λογικά πλαίσια.

Αν και αντιτουριστική άποψη , ειλικρινά πιστεύω όμως ότι με 4 καλές μεταγραφές ( τέρμα, αριστερό μπακ , εξτρεμ, 10αρι) και 2-3 συμπληρωματικές ο ΠΑΟΚ γίνεται κούκλος. Προφανώς και δε θα είναι galacticos αλλά νομίζω θα είναι μια πολύ καλη μεταγραφική περίοδος αν τα καταφέρει. Υπόψη ότι επειδή θα δώσεις κάποια λεφτά δεν εξασφαλίζεις ότι θα σου βγει ο παίκτης. Για αυτό και θέλει προσοχή και υπομονή, τα κόψε ράψε το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σου αδειάζουν τα ταμεία και να πλουτίζουν οι ατζέντηδες και οι μανατζερ. Προφανώς τις τρύπες πρέπει να τις καλύψεις και με παίκτης απο τη Β ομάδα , έχουμε πανάκριβες ακαδημίες και οι παίκτες μας δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους β διαλογής ξένους που συχνά τους πληρώνεις καραβίσιους. Ας σκεφτούμε και τη ψυχική υγεία του tad και ας εκμεταλλευθούμε περισσότερο αυτά τα παιδιά :D

Ταμείο τον Άυγουστο λοιπόν να δω που έπεσα μέσα και που όχι !


Ευχαριστώ καταρχήν συναγωνιστή που με σκέφτεσαι ... η αλήθεια είναι ότι πειράχθηκε λίγο η ψυχική υγεία όταν είχαμε εκτός αποστολής τον Λευτεράκη και Θεοχάρη για να βλέπουμε Οκτώβριο τον γητευτή της μπάλας Τέιλορ και τον αέρινο σκουρόχρωμο Ρεντόντο... αλλά δεν μαμείς ... παοκτσήδες είμαστε ... συνηθισμένοι σε ανορθογραφίες από μωρά ...

κατά τα άλλα δεν αλλάζω ούτε ΚΑΙ από αυτά που γράφεις ... εντυπωσιακό και το ποστ του γέρου ... πολλά εξηγούνται και είναι όντως όλα απόλυτα λογικά ...

ειλικρινά αδερφέ αν γίνουν αυτά που γράφεις εγώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ... ο Λούτσε πιστεύω ότι θα φτιάξει πολύ καλύτερη ομάδα ... και θα ξεκινήσουμε να χτίζουμε πολύ δυνατό κορμό .... τον Ιανουάριο ένα βήμα ακόμα ... και του χρόνου το ίδιο ...

Το θέμα είναι οι 4 καλές μεταγραφές να πιάσουν ... εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
tad
 
Δημοσιεύσεις: 2356
Εγγραφή: Δευτ 05 Μάιος 2008, 11:13

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό van rooy » Τετ 25 Μάιος 2022, 12:56

ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ΑΚΠΟΜ 5 ΓΚΟΛ
ΣΒΙΝΤΈΡΣΚΙ 4 ΓΚΟΛ
ΜΟΥΡΓΚ 3 ΓΚΟΛ
ΖΑΜΠΑ 2 ΓΚΟΛ
ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ 2 ΓΚΟΛ
ΜΙΤΡΙΤΑ 1 ΓΚΟΛ
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ 1 ΓΚΟΛ

Σύνολο γκολ 18 γκολ

ΜΕΣΟΙ

ΚΟΥΡΤΙΤΣ ΓΙΑΣΜΙΝ 15 γκολ
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ 3 ΓΚΟΛ
ΣΒΑΑΜΠ 2 ΓΚΟΛ

Σύνολο γκολ : 20 γκολ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 2 ΓΚΟΛ
ΙΝΓΚΑΣΣΟΝ 2 ΓΚΟΛ
ΣΑΣΤΡΕ 2 ΓΚΟΛ
ΚΡΕΣΠΟ 1 ΓΚΟΛ
ΒΙΕΡΙΝΙΑ 1 ΓΚΟΛ
ΛΥΡΑΤΖΗΣ 1 ΓΚΟΛ

Σύνολο γκολ : 9 γκολ
Άβαταρ μέλους
van rooy
 
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot], Leonardo10 και 19 επισκέπτες