28.Alexandru Ionuț Mitriță
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Μόνο εσυ μου χαλάς το έργο στο μυαλό μου . Μην εισαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα αλα ΣΤΟΧ και παίζεις μόνος σου γιατί έτσι θα χάσουμε. Πάγκο σε θέλω και να μην χρειαστεί καν να μπεις 

1.1εκ δολάρια συμβόλαιο στην new york city.
Ελπίζω να μην μένεις μόνο στις χειραψίες με τον manager σου. Ο τύπος αξίζει τραπέζι με γουρούνια και κόκκινο κράσι Chateau Lafite του 76.
Ελπίζω να μην μένεις μόνο στις χειραψίες με τον manager σου. Ο τύπος αξίζει τραπέζι με γουρούνια και κόκκινο κράσι Chateau Lafite του 76.
Μετράμε τις ώρες να βγεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση (αν και δε προσέφερες και πολλά) που θα σου εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα σου, μακριά από μας.
Psaras έγραψε:Την μπαλα που ξερει ο Μιτριτσα δεν την ξερει ολο το ροστερ μας μαζι. Το θεμα ειναι εαν σε αυτην την ηλικια που βρισκεται, μπορει καποιος να καλουπωσει ολο το ταλεντο του. Εχει ελλειψη τακτικης παιδειας και του λειπει το τσαγανο. Εαν τα βελτιωσει αυτα, θα ειναι παικτης τοπ επιπεδου για την Σουπερλιγκα. Θεωρω οτι η φετινη χρονια ειναι χρονια εγκληματισμου στην Ευρωπαικη ποδοσφαιρικη πραγματοτικοτητα. Με ενα λογικο κοστος, εγω θα τον κρατουσα. Ο Ροντριγκεζ του γαυρου εκανε καλυτερα παιχνιδια; Και μιλαμε για παικτη πιο εμπειρο και με περισσοτερες παραστασεις.
Τακτική παιδεία χειρότερη του ζαμπα, τραγανό λιγότερο από τον Λάμπρου. Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Αν πληρώνουν οι Αμερικάνοι το 1εκ και εμείς τα 150 χιλιάρικα ίσως
Επειδή έχω ένα κόλλημα με τα νούμερα και όχι επειδή διαφωνώ με το αν πρέπει να φύγει ή να μείνει ο παίχτης.
Ξεκάθαρα πρέπει να φύγει,εκτός αν όπως έγραψε ο kos μας στοιχίσει 200-300 χιλιάρικα η παραμονή του,είμαι λίγο πιο large εγώ.
Ο Μιτριτσα παίρνει 600 χιλιάρικα σε ευρώ, τόσα δώσαμε για το συμβόλαιο του (μετατρέψτε σε δολάρια) που είναι όλες οι ετήσιες απολαβές του.
Επίσης δώσαμε 500 χιλιάρικα ετήσιο νοίκι.
Αυτό μας κάνει 1,1 μύρια ευρώ κόστος.
Καμία σχέση με το ετήσιο συμβόλαιο του.
Ξεκάθαρα πρέπει να φύγει,εκτός αν όπως έγραψε ο kos μας στοιχίσει 200-300 χιλιάρικα η παραμονή του,είμαι λίγο πιο large εγώ.
Ο Μιτριτσα παίρνει 600 χιλιάρικα σε ευρώ, τόσα δώσαμε για το συμβόλαιο του (μετατρέψτε σε δολάρια) που είναι όλες οι ετήσιες απολαβές του.
Επίσης δώσαμε 500 χιλιάρικα ετήσιο νοίκι.
Αυτό μας κάνει 1,1 μύρια ευρώ κόστος.
Καμία σχέση με το ετήσιο συμβόλαιο του.
- τσιριγωτης
Τωρα που τελειωσε απο την ομαδα ..
Δεν ειναι ποδοσφαιριστης για σοβαρη ομαδα.
Παικτης αλανας, χωρίς τακτικη παιδια και ανυπαρκτος αμυντικα.
Βιολογικα αναθεμα να μπορει να βγαλει 2 ματς το μηνα.
Εγκλημα να αγοραστει ή να χαραμιζεις μπατζετ 11αδου για παικτη που ζητημα να κανει 5 καλα 45λεπτα
Δεν ειναι ποδοσφαιριστης για σοβαρη ομαδα.
Παικτης αλανας, χωρίς τακτικη παιδια και ανυπαρκτος αμυντικα.
Βιολογικα αναθεμα να μπορει να βγαλει 2 ματς το μηνα.
Εγκλημα να αγοραστει ή να χαραμιζεις μπατζετ 11αδου για παικτη που ζητημα να κανει 5 καλα 45λεπτα
Έπαιξε πολλά παιχνίδια.
Είχε πολλά λεπτά συμμετοχής.
Πήρε χρόνο ο δανεικός που κόστισε πολλά για έναν χρόνο.
Έφαγε χρόνο από άλλους που θα έπρεπε να είχαν πάρει τον μισό δικό του.
Ούτε ελεύθερος με χαμηλό συμβόλαιο.
Ούτε τζάμπα.
Είχε πολλά λεπτά συμμετοχής.
Πήρε χρόνο ο δανεικός που κόστισε πολλά για έναν χρόνο.
Έφαγε χρόνο από άλλους που θα έπρεπε να είχαν πάρει τον μισό δικό του.
Ούτε ελεύθερος με χαμηλό συμβόλαιο.
Ούτε τζάμπα.
- PAOK_Antarctica
- Caballo Viejo
Άσε μας ρε φίλε. Αρκετά. Πάνε Κραιόβα να βρεις την υγειά σου και εμείς το ίδιο.
- john4serres
Έλα αντε, σε σιχαθηκαμε και εσενα
Στον ΠΑΟΚ παίζεις, όχι σε κανένα χωριό. Τακτική αντίληψη ΜΗΔΕΝΙΚΗ
Ελπίζω να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα ασπρόμαυρα, μην κάνετε το λάθος και τα "σκάσετε".
Στον ΠΑΟΚ παίζεις, όχι σε κανένα χωριό. Τακτική αντίληψη ΜΗΔΕΝΙΚΗ
Ελπίζω να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα ασπρόμαυρα, μην κάνετε το λάθος και τα "σκάσετε".
-
Εισαι μια κατηγορια μονος σου.
Αν ησουν γελοιογραφια θα ησουν απο αυτες που γραφανε κατω απο το σκιτσο.
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.
Αν ησουν γελοιογραφια θα ησουν απο αυτες που γραφανε κατω απο το σκιτσο.
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.