15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
πριν απο λιγο καιρο,σε δηλωσεις που εκανε
ειπε οτι δεν τον ειχε πλησιασει κανεις για ανανεωση
ξερω κι εγω,τοσες μαλακιες καναμε τελευταια
μακαρι να μπορει και να θελει να κλεισει την καριερα του σε μας
ειπε οτι δεν τον ειχε πλησιασει κανεις για ανανεωση
ξερω κι εγω,τοσες μαλακιες καναμε τελευταια
μακαρι να μπορει και να θελει να κλεισει την καριερα του σε μας
- Kabamaru11
- Montrealiotis
Τέτοιο πακετάρισμα με βαλίτσες, τσάντες κλπ δεν μου κάνει για διακοπές πάντως. Μακαρι να κάνω λάθος και να μείνει άλλον ένα χρόνο και να κλείσει την καριέρα του εδώ.
- Kabamaru11
Θα κανουν λιγες μερες διακοπες,μετα ο Κρεσπο θα ξεκινησει προετοιμασια,η φαμιλια θα παει Σεβιλλη να αραξει.Αυτο πιστευω.Αν ηταν να φυγει,θα χαιρετουσε κ αυτος την Τουμπα οπως ο Πασχα κ ο Βαρελα.Για τον Κρεσπο μιλαμε,τον ΚΡΕΣΠΟ!Εδω θα μεινει!
θεωρουσα δεδομενη την παραμονη του παρα τους συνεχομενους τραυματισμους που ειχε φετος γιατι μπορει να παιζει λιγο αλλα το κανει παντα σε πολυ υψηλο επιπεδο...
θα εχει ενδιαφερον μετα τον τελικο να καταλαβουμε λιγο καλυτερα τον σχεδιασμο γιατι φαινεται πως οι αλλαγες στο ροστερ θα ειναι περισσοτερες απο αυτες που πιστευαμε μεχρι τωρα
θα εχει ενδιαφερον μετα τον τελικο να καταλαβουμε λιγο καλυτερα τον σχεδιασμο γιατι φαινεται πως οι αλλαγες στο ροστερ θα ειναι περισσοτερες απο αυτες που πιστευαμε μεχρι τωρα
Norte έγραψε:θεωρουσα δεδομενη την παραμονη του παρα τους συνεχομενους τραυματισμους που ειχε φετος γιατι μπορει να παιζει λιγο αλλα το κανει παντα σε πολυ υψηλο επιπεδο...

Αυτός που ίσως λέω <ίσως> ανανεώσει είναι ο Biseswar αφού ανανέωσε ο Vieirinha(το ανακοίνωσε 1χρόνο ακόμα ο Boto) δεν νομίζω να ανανεώσει άλλον μόνο αν ανανεώσει 1 χρόνο και τον Schwab(που κ αυτό δύσκολο)εκτος αν έχουμε κ προσθαφαιρεσεις Πωλήσεις παιχτών κ αντικατασταθούν με 'Καλύτερους' στα μάτια του Boto.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 19 Μάιος 2022, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν τυχόν δεν ανανεώσουν αυτόν τον άνθρωπο θα τους τα χώνω μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική αξία του είναι πολλά περισσότερα.
Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική αξία του είναι πολλά περισσότερα.
Αν ήταν να μην ανανεώσει δε θα αποχαιρετούσε τον κόσμο στην Τούμπα μετά το ματς με το βάζελο ή μήπως περιμένει να το κάνει μετά τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ...?
Πάντως φαίνεται ότι από την παλιά φρουρά μόνο ο αρχηγός είναι σίγουρος ότι μένει κι ο Βαρέλα ότι φεύγει. Όλοι οι άλλοι είναι στον αέρα...
Πάντως φαίνεται ότι από την παλιά φρουρά μόνο ο αρχηγός είναι σίγουρος ότι μένει κι ο Βαρέλα ότι φεύγει. Όλοι οι άλλοι είναι στον αέρα...
- Mutasevic
Πλην Βαρελα οι άλλοι παλιοί(αντελινο κρεσπο μπισε σβαμπ )πρέπει να μείνουν με χαμηλά συμβόλαια σε μη βασικούς ρολους, σε χρονιά με 60 ματς όλοι θα χρειαστούν κ πολύ κιολας. Χίλιες φορές να φερνω κρεσπο από τον πάγκο πάρα Τέιλορ κ στα ίδια λεφτά κιολας
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Crespo πρέπει να μείνει
1. Σαν επιβράβευση για τα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα
2. Για το ότι δεν έχει δημιουργήσει ΠΟΤΕ πρόβλημα στην ομάδα και ΚΥΡΙΩΣ
3. Για να βλέπουν οι νέοι παίκτες ποιο είναι το πρότυπο συμπεριφοράς παίκτη προς την ομάδα.
1. Σαν επιβράβευση για τα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα
2. Για το ότι δεν έχει δημιουργήσει ΠΟΤΕ πρόβλημα στην ομάδα και ΚΥΡΙΩΣ
3. Για να βλέπουν οι νέοι παίκτες ποιο είναι το πρότυπο συμπεριφοράς παίκτη προς την ομάδα.
Απόστολε αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω κι ένα τέταρτο.
Γιατί χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι για την περαιτέρω στελέχωση της ομάδας μετά τη λήξη της καριέρας του.
Γιατί χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι για την περαιτέρω στελέχωση της ομάδας μετά τη λήξη της καριέρας του.
- ΑποστόληςΑ
Ρε μλκ Κρεσπο του εύχεσαι που του εύχεσαι εκεί στο τέλος ριξτου και μια να έχουμε να θυμόμαστε ακόμα κάτι