Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- paok4kyriakos
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Θα παρακαλούσα τους τεμπέληδες που βαριούνται να γράψουν Ελληνικά ή θεωρούν βλακεία να γράφουν στην γλώσσα μας να εγκαταστήσουν το εξής add-on στον Mozilla μια διαδικασία που έχει διάρκεια 1-2 λεπτών.
https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/1193
Δεν φταίνε οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να κουράζονται απο τα Greeklish.
Υ.Γ Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα greeklish και θεωρώ βλακεία να κάνω κάθε 3 και λίγο παρατήρηση σε κάποιον για αυτόν τον λόγο.
Το συγκεκριμένο add-on κάνει το εξής απλό μετατρέπει τα greeklish σε Ελληνικά.
Αν δεν θέλετε να τηρήσετε τους κανονισμούς γιατί δεν μπορείτε με τα Ελληνικά εγκαταστήστε το.
Αν δεν έχετε την καλή διάθεση τότε το μήνυμα σας θα αποτελέσει παρελθόν απο εδώ και στο εξής.
Ευχαριστώ πολύ.
https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/1193
Δεν φταίνε οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να κουράζονται απο τα Greeklish.
Υ.Γ Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα greeklish και θεωρώ βλακεία να κάνω κάθε 3 και λίγο παρατήρηση σε κάποιον για αυτόν τον λόγο.
Το συγκεκριμένο add-on κάνει το εξής απλό μετατρέπει τα greeklish σε Ελληνικά.
Αν δεν θέλετε να τηρήσετε τους κανονισμούς γιατί δεν μπορείτε με τα Ελληνικά εγκαταστήστε το.
Αν δεν έχετε την καλή διάθεση τότε το μήνυμα σας θα αποτελέσει παρελθόν απο εδώ και στο εξής.
Ευχαριστώ πολύ.
"Ήτανε... Τέλος πάντων, ήτανε κυρίως ένα είδος δύναμης που δεν ανήκει στη δική μας διάσταση. Ένα είδος δύναμης που ενεργεί, αναπτύσσεται κι υλοποιείται σύμφωνα μ' άλλους νόμους απ' αυτούς που διέπουν τη Φύση που γνωρίζουμε μεις. Δε πρέπει να καλούμε τέτοια πράγματα από το υπερπέραν και μόνο πολύ μοχθηροί άνθρωποι και πολύ μοχθηρές λατρείες το επιχειρούν.
Ένα μέρος του ήταν και μέσα στον ίδιο τον Gash04 αρκετό για να τον μετατρέψει σε δαίμονα κι υπερανεπτυγμένο τέρας και να κάνει το θάνατό του ένα πραγματικά φρικτό θέαμα. Θα κάψω το καταραμένο ημερολόγιό του κι αν είστε συνετοί θα τινάξετε στον αέρα το βωμό κει πάνω και θα γκρεμίσετε όλους τους κίονες που σχηματίζουν κύκλους πάνω στους άλλους λόφους. Γιατί τέτοια πράγματα φέρανε στον κόσμο μας τα πλάσματα που λάτρευαν oi Αdmins και θα τ' άφηναν να υλοποιηθούν για ν' αφανίσουν την ανθρώπινη φυλή και να σύρουνε τη γη σε κάποιο ακατονόμαστο μέρος για κάποιον ανομολόγητο σκοπό. Αλλά όσο για το πλάσμα που μόλις στείλαμε πίσω... Tο ανέθρεψαν για να παίξει ένα φοβερό ρόλο σ' αυτά που θ' ακολουθούσαν. Μεγάλωσε γρήγορα αλλά τον νίκησε επειδή είχε μεγαλύτερη δόση από το υπερπέραν μέσα του. Δε χρειάζεται να με ρωτάτε πώς το κάλεσε ο Gash04 από το πουθενά. Γιατί δεν το κάλεσε. Ήταν ο δίδυμος αδερφός του... αλλά έμοιαζε περισσότερο με τον πατέρα Αdmin απ' όσο ο Moderator".
ALL TOPICS CLEANED
P.S τα post σας θα μειωθούν δραματικά σε λίγα λεπτά καθώς η καταστροφή άγγιξε το 40%.
Ένα μέρος του ήταν και μέσα στον ίδιο τον Gash04 αρκετό για να τον μετατρέψει σε δαίμονα κι υπερανεπτυγμένο τέρας και να κάνει το θάνατό του ένα πραγματικά φρικτό θέαμα. Θα κάψω το καταραμένο ημερολόγιό του κι αν είστε συνετοί θα τινάξετε στον αέρα το βωμό κει πάνω και θα γκρεμίσετε όλους τους κίονες που σχηματίζουν κύκλους πάνω στους άλλους λόφους. Γιατί τέτοια πράγματα φέρανε στον κόσμο μας τα πλάσματα που λάτρευαν oi Αdmins και θα τ' άφηναν να υλοποιηθούν για ν' αφανίσουν την ανθρώπινη φυλή και να σύρουνε τη γη σε κάποιο ακατονόμαστο μέρος για κάποιον ανομολόγητο σκοπό. Αλλά όσο για το πλάσμα που μόλις στείλαμε πίσω... Tο ανέθρεψαν για να παίξει ένα φοβερό ρόλο σ' αυτά που θ' ακολουθούσαν. Μεγάλωσε γρήγορα αλλά τον νίκησε επειδή είχε μεγαλύτερη δόση από το υπερπέραν μέσα του. Δε χρειάζεται να με ρωτάτε πώς το κάλεσε ο Gash04 από το πουθενά. Γιατί δεν το κάλεσε. Ήταν ο δίδυμος αδερφός του... αλλά έμοιαζε περισσότερο με τον πατέρα Αdmin απ' όσο ο Moderator".
ALL TOPICS CLEANED
P.S τα post σας θα μειωθούν δραματικά σε λίγα λεπτά καθώς η καταστροφή άγγιξε το 40%.
Αντι των κοινότυπων συγχαρητηρίων σου αποδίδω ένα διάλογο από την ταινία έπος "Τελευταία Έξοδος" ως ελάχιστο φόρο τιμής.
Ο κατάδικος Μοργκαν Φριμαν μονολογεί μετά την απόδραση του φίλου του: " Νόμιζα πως θα χρειαστούν 400 χρόνια να σκαλίζει κάποιος αυτόν τον τοίχο με αυτό το σουγιαδάκι. Τελικά 20 χρόνια ήταν αρκετά".
Κάτι αντίστοιχο ισχύει στην επιχειρηση Demolition. Πρακτωρ Gash04
(με τη συνδρομή Manolis4 και Novito για να μην αδικώ τη συνεισφορά τους)
Ο κατάδικος Μοργκαν Φριμαν μονολογεί μετά την απόδραση του φίλου του: " Νόμιζα πως θα χρειαστούν 400 χρόνια να σκαλίζει κάποιος αυτόν τον τοίχο με αυτό το σουγιαδάκι. Τελικά 20 χρόνια ήταν αρκετά".
Κάτι αντίστοιχο ισχύει στην επιχειρηση Demolition. Πρακτωρ Gash04

Να σαι καλά φίλε μου Vanroy.
Συνεχίζω τον δρόμο μου προς τα βουνά της τρέλας....
Ένας καρκίνος δρόμος είναι πλεον....
Συνεχίζω τον δρόμο μου προς τα βουνά της τρέλας....
Ένας καρκίνος δρόμος είναι πλεον....
Mπράβο ρε Γκας... Επρεπε να γίνει και ήσουν εσύ αυτός που έβγαλε το φίδι απο την τρύπα... Ρισπεκτ σε σενα και σε όσους βοηθησαν...
Τα δικά μου γιατί δε μειώθηκαν???gash04 έγραψε: ALL TOPICS CLEANED

Ακόμα και ο δαίμονας του gash δε ναι τόσο χαζός για να πειράξει τα ποστ σου μεσιέ... 

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ευγε κι απο μενα στο νεκροθαφτη-grobari gash04 για τον καθαρισμο του κοπρου του Αυγεια!!
δικια σου δουλεια ειναι και το ανοιγμα απευθειας στη τελευταια σελιδα?
ηθελα καιρο τωρα να το ζητησω...
keep paoking!!

δικια σου δουλεια ειναι και το ανοιγμα απευθειας στη τελευταια σελιδα?
keep paoking!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλορίζικο λοιπόν το νέο φόρουμ!
Ξεκινάμε πάλι από την αρχή!!!!
Ξεκινάμε πάλι από την αρχή!!!!
Ακόμα δεν τελειώσαμε με τις εργασίες.
Θα παιχτεί και άλλη μια πράξη σε συνεργασία με τους Admins πάντα για να γίνει ακόμα ποιο λειτουργικό.
Θα παιχτεί και άλλη μια πράξη σε συνεργασία με τους Admins πάντα για να γίνει ακόμα ποιο λειτουργικό.
μα καιρό τώρα γίνεται!!!!ehemithos 199 έγραψε:... και το ανοιγμα απευθειας στη τελευταια σελιδα?

Πατώντας στο πορτοκαλί πλαίσιο δίπλα στον τίτλο σε βγάζει τα μη αναγνωσμένα σου, αν αυτό εννοείς...
- Maximus
Πως ειπατε;! Πατας λεει το πορτοκαλι κουμπί και σε βγάζει τα μη αναγνωσμένα σου;
...
....
Για δεν το λετε τοσο καιρό και παιδευομαι να θυμηθω ποιο διαβασα τελευταιο;;;
Να φυγετε! Να πατε αλλου!
...

Για δεν το λετε τοσο καιρό και παιδευομαι να θυμηθω ποιο διαβασα τελευταιο;;;
Να φυγετε! Να πατε αλλου!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα από αυτό του Μάξιμου. Γενικώς έχω πολλά προβλήματα, προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά, υπαρξιακά, οπαδικά, αλλά θα περιοριστώ μόνο σ' αυτό του ιστοχώρου :
Το paokmania/forum δεν με αναγνωρίζει και δεν μπορώ να μπω κατ' ευθείαν (πχ από τα mail που μου έρχονται). Για να μπω στο forum πρέπει πρώτα να μπω στην κεντρική σελίδα του paokmania.gr και μετά, να πατήσω το "κουμπί" του φόρουμ.
Και πάλι, μετά από κάποια ώρα δεν με αναγνωρίζει, οπότε πρέπει να ξαναμπώ από την αρχή στο paokmania.gr και μετά στο φόρουμ!
Ένας καλός μου φίλος από το φόρουμ, μου είπε ότι φταίει o Explorer και πως αν χρησιμοποιούσα Mozilla δεν θα είχα πρόβλημα.
Υπάρχει περίπτωση να βοηθηθώ;
Το paokmania/forum δεν με αναγνωρίζει και δεν μπορώ να μπω κατ' ευθείαν (πχ από τα mail που μου έρχονται). Για να μπω στο forum πρέπει πρώτα να μπω στην κεντρική σελίδα του paokmania.gr και μετά, να πατήσω το "κουμπί" του φόρουμ.
Και πάλι, μετά από κάποια ώρα δεν με αναγνωρίζει, οπότε πρέπει να ξαναμπώ από την αρχή στο paokmania.gr και μετά στο φόρουμ!
Ένας καλός μου φίλος από το φόρουμ, μου είπε ότι φταίει o Explorer και πως αν χρησιμοποιούσα Mozilla δεν θα είχα πρόβλημα.
Υπάρχει περίπτωση να βοηθηθώ;