Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

DimitrisS έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγω σε στηριζω για ένα σημαντικό ματς (με σκουλήκι) και για τον τελικό. Τίποτε άλλο.
Απλα το διορθωσα.
ΟΚ
Θέλω νίκη του ΠΑΟΚ σε αυτά τα δύο ματς. Κι ας την πιστώσουν οι περισσότεροι στον (έχοντα κατ' εμέ σχεδόν όλη την ευθύνη για όσα είδαμε φέτος και θετικά και περισσότερα αρνητικά) Λουτσέσκου. Δεν με ενδιαφέρει.
Νίκη με ρούλη και με παο.
Να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε.
Μετά βλέπουμε ποιός θα κτίσει αγωνιστικά το ΝΕΟ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπορώ να σεβαστώ, να δεχτώ, ακόμα και να συμφωνήσω με απόψεις που λένε ότι κάποιος δεν πιστεύει ή δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους της ομάδας, τον ΤΔ και τον προπονητή.

Ότι δεν θα κάνουν καλή δουλειά, ότι δεν ξέρουν τι κάνουν, ότι τα τρώνε, αρκεί να υπάρχει έστω κάποιο επιχείρημα.

Αλλά δε μπορώ με τίποτα να καταπιω κοντόφθαλμες αναλύσεις που λένε ότι άμα κερδίσεις το Χ ματς δεν θα σε φάνε ζωντανό αλλα άμα χάσεις φύγε απ' τα όνειρα μας

ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγω σε στηριζω για ένα σημαντικό ματς (με σκουλήκι) και για τον τελικό. Τίποτε άλλο.
Απλα το διορθωσα.
ΟΚ
Θέλω νίκη του ΠΑΟΚ σε αυτά τα δύο ματς. Κι ας την πιστώσουν οι περισσότεροι στον (έχοντα κατ' εμέ σχεδόν όλη την ευθύνη για όσα είδαμε φέτος και θετικά και περισσότερα αρνητικά) Λουτσέσκου. Δεν με ενδιαφέρει.
Κυπελλο (τελικο, βλεπουμε αν το παρουμε) δευτερη θεση (αντε οσως και τριτη), 8 κονφερενς και παραλιγο 4 ειναι τα περισσοτερα αρνητικα δηλαδη, εχει ξαναγινει αυτο στο παρελθον περιπου 20 φορες και μας στεναχωρεσε φετος

ΥΓ: προς μοντεκριστο, καθαρα προσωπικη γνωμη, πετυχημενη η χρονια παρουμε δεν παρουμε κυπελλο. Ξαναλεω, υποκειμενικη προσωπικη γνωμη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη ποσο μεγαλη διαφορά εχει η φετινή απο τη περσινη χρονιά; Εγω βλεπω περισσοτερες ομοιοτητες παρα διαφορες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:
Απλα το διορθωσα.
ΟΚ
Σου έχει πει κάποιος ότι υπάρχει κάποιου είδους ζήτημα Λουτσεσκου;

Ή, ακόμα περισσότερο, ότι θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το ποιος θα οδηγήσει την ομάδα του χρόνου;

Αν ναι, τότε μοιράσου μαζί μας όσα γνωριζεις

Αν ομως οχι, σημαίνει ότι εκφράζεις τα χειρότερα δυνατά στοιχεία του σύγχρονου ΠΑΟΚτση:

Καβαλημενο το καλάμι και απειλές για να γίνει αυτό που λέμε εμείς. Γιατί μόνο έτσι μπορώ να εκλαβω ατάκες του στυλ "με σένα Ρουμάνε θα λογαριαστουμε μετά" ή "μετά βλέπουμε ποιος θα κτίσει τον επόμενο ΠΑΟΚ".

Και προσωπικά το συνδέω άμεσα με το ντου που έγινε κόντρα στον Άρη. Βλέπω ότι κάποιοι, ΠΑΛΙ, έχουν χάσει το μέτρο και την αίσθηση της θέσης τους.

Όχι εσύ προσωπικά αλλά ίσως μια τάση του κοινού την οποία εκφραζεις

Υγ. Εμένα η άποψη μου είναι ότι η φετινή χρονιά είναι φοβερά ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Γιατί ουσιαστικά δεν επιτεύχθηκε κάποιου είδους πρόοδος στο σύλλογο. Ναι υπήρξε το κέρδος μιας μέτριας πορείας στην Ευρώπη (μέτριας γιατί εν τέλει για τα ευρωπαϊκά στάνταρ απλά κάναμε λίγο πιο γνωστό το όνομα μας και μαζέψαμε πόντους). Αλλά από εκεί και πέρα αγωνιστικά δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, ίσως μόνο κάποιες βάσεις για του χρόνου. Μεγάλη η ευθύνη αλλά παράλληλα ισχυρή ελπίδα ότι τα αισχρά λάθη του περασμένου καλοκαιριού έχουν ήδη διορθωθεί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για να πάρει μια ομάδα πρωτάθλημα από τον γαύρο στην Ελλάδα,πρέπει να έχει τουλάχιστον ίδιο μπάτζετ αν οχι μεγαλύτερο ή να το κλέψει με κάποιον αθέμιτο τρόπο.
Το έκανε ο Βαζελος των 2 παγκόσμιων συμμετοχών και ακόμα το πληρώνει Joshua.
Το έκανε η χάρτινη με αθέμιτο τρόπο.
Εμείς λόγω Ιβάν την βγάλαμε σχετικά αναίμακτα την διετία της κλοπής και του αήττητου.
Στον ΠΑΟΚ τα εδωκαναλα προσφέρουν 4-5 μύρια τηλεοπτικό και αναγκάζεται να πάει σε μεταδόσεις μέσα από δικό του κανάλι και στη λέπρα του αθλητισμού 15 και τον παρακαλάνε.
Δεν έχει νόημα πλέον να λέμε τα ίδια συνέχεια.
Λάθη πολλά,ποιός δεν κάνει;
Στο τέλος όμως το αποτέλεσμα μετράει.
Όλα τέλεια αν γίνουν με 40% μικρότερο μπάτζετ δεν γαμησε κανείς.
Το πολύ πολύ οι 20-25 βαθμοί διαφορά,να ήταν 4-9,θα άλλαζε κάτι;
Τότε δηλαδή θα είχαμε πετύχει τον στόχο;
Τέλος πάντων,καταλαβαίνω ότι το ζητούμενο είναι να υπάρχει ένα σωστά δομημένο ροστερ με παίχτες στις θέσεις τους,με αριστεροποδαρους αριστερά με φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον,με επιθετικογενεις παίχτες που βάζουν γκολ κτλ κτλ.
Να γίνουν αυτά και ας αποτύχουμε, αυτό θέλουμε όλοι και αυτό είναι το σωστό.
Δεν θα αλλάξει τίποτα όμως, όσο ο αντίπαλος δίνει συμβόλαια 1,5-2 μύρια το χρόνο και ο ΠΑΟΚ 0,6-1.
Τώρα αν το ζητούμενο δεν είναι το πρωτάθλημα,τότε τι συζητάμε;
Είναι αποτυχία η είσοδος στους 8 Ευρωπαϊκής διοργάνωσης η συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου (αποκλείοντας μάλιστα μέσα στην έδρα τους 2 από τους 3 του ποκ) και η 2η θέση;
Να δούμε και την δεύτερη χρονιά του και την συνεργασία του με έναν αποδεδειγμένα κορυφαίο του χώρου;
Που ξέρετε,μπορεί του χρόνου να τον χάσουμε για 4 βαθμούς τον τίτλο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

joshua έγραψε:Δηλαδη ποσο μεγαλη διαφορά εχει η φετινή απο τη περσινη χρονιά; Εγω βλεπω περισσοτερες ομοιοτητες παρα διαφορες.
Εκτός από την ευρωπαϊκή πορεία;
Η πορεία στο πρωτάθλημα ήταν ακριβώς αντίθετη από πέρσι. Πέρσι μπαίνοντας στα πλέι-οφ ήμασταν με τα κομπιουτεράκια για να δούμε αν θα βγούμε Ευρώπη. Στα πλέι-οφ φορτσάραμε και καθαρίσαμε.
Φέτος μπήκαμε στα πλέι-οφ με μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας και έκτοτε καίμε εκείνο το λίπος.
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Να κανω και ενα σχολιο για τη προηγουμενη διαφωνια...Το να υποκρινομαστε οτι τα λογια του Μποτο ''εψαξα εξτρεμ αλλα ειδα τον Μιτριτσα στις προπονησεις και σε σχεση με εναν καινουριο που θα ηθελε δυο μηνες επιλεξαμε να τον στηριξουμε'' δεν ειναι επι της ουσιας λογια του Λουτσεσκου δεν βοηθαει σε τιποτα...
Η δήλωση copy paste ρεμπε που έκρινε ότι δεν ήθελε η ομάδα χάφ. Το θέμα είναι ξεκάθαρα οικονομικό.
Προχθές Έγινε επίσημη δήλωση ότι η επάρκεια δεν έχει επιτευχθεί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περι ευρωπαικης πορειας περσι περασα Μπενφικα,Μπεσικτας,εχασα τους ομιλους ΤσΛ για ενα χαμενο οεναλτι και στους ομιλους Γιουροπα ξεκινησα με 4ρα στην Αιντχοβεν,Χ μεσα στην Ισπανια και τα σκατωσαμε με Ομονοια. Καλυτερα αποτελεσματα ειχαμε περσι απλα φετος ακουγεται πιο ωραια το 8 του κονφερενς. Στο πρωτάθλημα εχουμε την ιδια βαθμολογικη συγκομιδή με διαφορετικα φινις και μενει να δουμε αν θα κατακτησουμε το κυπελο. Επιμενω οτι δεν βλεπω ιδιαιτερη διαφορα. Υπηρξαμε αδικοι με Φεεειρα ,ακομα και Γκαρσια και τωρα καποιες φορες υπερβαλουμε για τα σπαθια του Λουτσεσκου. Ουτε εκεινοι ηταν για τα μπαζα,ουτε ο Ραζβαν θεός. Αυτο που πρεπει να αλλαξει και ελπιζουμε σε αυτο λογο Μποτο ειναι η οργανωση της παε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 09 Μάιος 2022, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οχι ρε kos, ο προπονητης φταιει. Φετος ο Λουτσε προπερσι ο Αμπελ που του φεραν Εσιτι αντι Παλινια, αρα ηταν επιλογη του
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
DamoN έγραψε:Δεν γίνεται να διαβάζω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Όταν κερδίζουμε κάποια ομάδα μπαίνω σε κανα φόρουμ τους να γελάσω λίγο και έχω διαβάσει ότι κάποιοι έχουν λογαριασμό στο παοκμανια και γράφουν μλκιες.
Προτείνω για να κανείς λογκ ιν να πρέπει να απαντήσεις σωστά σε μια ερώτηση. Πχ για να γράψω εγώ αυτό το ποστ πρώτα θα έπρεπε να απαντήσω με ποιον έπαιζε δίδυμο ο ραμπουτλα στο εντός με την Σπαρτάκ τρναβα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και μετά να μπορώ να γράφω . Αντί μην πω τίποτα άλλο μεσημεριάτικα.
ραμπουτλα ρε φιλε?? :lol: :lol:
που το θυμηθηκες το θυριο ...αλλα αυτο ειναι ευκολο ...βαλε κατι δυσκολο...π.χ

ποιος ηταν παικτης του ΠΑΟΚ με το μικρο του ονομα να ειναι.... ΑΜΠΝΤΙΚΟΧΟΡ
Όχι ρε πουστη μου είχα φορτώσει την απάντηση κι δεν είδα ότι παρακάτω είχε απαντήσει ο Μπάνε. Πάντως είσαι μεγάλος αλήτης ρε καρπουζαα!! Τι πήγες και θυμήθηκες :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Δευ 09 Μάιος 2022, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Δηλαδη ποσο μεγαλη διαφορά εχει η φετινή απο τη περσινη χρονιά; Εγω βλεπω περισσοτερες ομοιοτητες παρα διαφορες.
Το εχω δηλωσει και την προηγουμενη βδομαδα, και απο την προηγουμενη χρονια δεν αλλαζα τιποτα. Εχω παραπονα αλλα στην τελικη ειμαι ικανοποιημενος. Φετος την θεωρω λιγο καλυτερη χρονια λογω βαθμων Ευρωπης (πηγαμε και στην 15θεση και ανοιγει προοπτικη Τσουλου και Γιουροπα του χρονου αν δεν παρουμε πρωταθλημα) και πιο ανετης κατακτησης θεσης για Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ΠΑΟΚ ,αν εξαιρέσουμε τους αγώνες με την Άρσεναλ και Φενέρ δεν έχει περάσει ποτέ σε διπλούς ευρωπαϊκούς αγώνες από ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτόν,τα τελευταία 35 χρόνια,αντίθετα έχει αποκλειστεί 2-3 φορές.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν συνέχισε από εκεί που τελείωσε πέρυσι.
Έκανε πολλά βήματα πίσω, και μετά προχώρησε ξανά, ώστε να φτάσει πάνω-κατω στο περσινό επίπεδο.
Υπάρχει ο φόβος ότι τα ίδια πάνε να γίνουν και φέτος, έτσι όμως δεν γίνεται δουλειά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν νομιζω οτι ειδικα Σπαρτακ Μοσχας αλλα και Βασιλεια ειχαν μικροτερο μπατζετ αλλα ναι ιδιαιτερη υπερβαση σε διπλα παιχνδια δεν εχει γινει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”