ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:DimitrisS έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγω σε στηριζω για ένα σημαντικό ματς (με σκουλήκι) και για τον τελικό. Τίποτε άλλο.
Απλα το διορθωσα.
ΟΚ
Θέλω νίκη του ΠΑΟΚ σε αυτά τα δύο ματς. Κι ας την πιστώσουν οι περισσότεροι στον (έχοντα κατ' εμέ σχεδόν όλη την ευθύνη για όσα είδαμε φέτος και θετικά και περισσότερα αρνητικά) Λουτσέσκου. Δεν με ενδιαφέρει.
Νίκη με ρούλη και με παο.
Να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε.
Μετά βλέπουμε ποιός θα κτίσει αγωνιστικά το ΝΕΟ ΠΑΟΚ.
Σου έχει πει κάποιος ότι υπάρχει κάποιου είδους ζήτημα Λουτσεσκου;
Ή, ακόμα περισσότερο, ότι θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το ποιος θα οδηγήσει την ομάδα του χρόνου;
Αν ναι, τότε μοιράσου μαζί μας όσα γνωριζεις
Αν ομως οχι, σημαίνει ότι εκφράζεις τα χειρότερα δυνατά στοιχεία του σύγχρονου ΠΑΟΚτση:
Καβαλημενο το καλάμι και απειλές για να γίνει αυτό που λέμε εμείς. Γιατί μόνο έτσι μπορώ να εκλαβω ατάκες του στυλ "με σένα Ρουμάνε θα λογαριαστουμε μετά" ή "μετά βλέπουμε ποιος θα κτίσει τον επόμενο ΠΑΟΚ".
Και προσωπικά το συνδέω άμεσα με το ντου που έγινε κόντρα στον Άρη. Βλέπω ότι κάποιοι, ΠΑΛΙ, έχουν χάσει το μέτρο και την αίσθηση της θέσης τους.
Όχι εσύ προσωπικά αλλά ίσως μια τάση του κοινού την οποία εκφραζεις
Υγ. Εμένα η άποψη μου είναι ότι η φετινή χρονιά είναι φοβερά ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Γιατί ουσιαστικά δεν επιτεύχθηκε κάποιου είδους πρόοδος στο σύλλογο. Ναι υπήρξε το κέρδος μιας μέτριας πορείας στην Ευρώπη (μέτριας γιατί εν τέλει για τα ευρωπαϊκά στάνταρ απλά κάναμε λίγο πιο γνωστό το όνομα μας και μαζέψαμε πόντους). Αλλά από εκεί και πέρα αγωνιστικά δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, ίσως μόνο κάποιες βάσεις για του χρόνου. Μεγάλη η ευθύνη αλλά παράλληλα ισχυρή ελπίδα ότι τα αισχρά λάθη του περασμένου καλοκαιριού έχουν ήδη διορθωθεί.