Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Εγω καίμε νέους ευχαριστημένος θα ειμαι, δείχνει πλάνο και εξορθολογισμό. Με τον Ιβαν να δέχεται τόσο πόλεμο και τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχιζεται , η παραμονή του και ενασχόληση του με την ομαδα μου αρκεί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Τετ 04 Μάιος 2022, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- keep_paokizein
Ειναι προφανές ότι πάμε στην απόκτηση έτοιμων παικτών μικρής ηλικίας 22, 23, 24 χρόνων, οι οποίοι έρχονται για να παίξουν κι όχι για να σκουπίζουν τον πάγκο. Κι έρχονται νωρίς για να προλάβουν να προσαρμοστούν. Παίκτες όπως ο Σάστρε και ο Σοάρες δεν ήρθαν ως ταλέντα για να παίξουν σε 3 χρόνια αλλά για να παίξουν τώρα, κι όπως φαίνεται θα βρίσκονται στο βασικό κορμό του χρόνου. Κορμός του ΠΑΟΚ δεν θα είναι οι παλιοί τύπου Βιερίνια, Μπίσεσβαρ. Αυτοί θα είναι η καρδιά της ομάδας, στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο όταν χρειάζεται. Βασικός αγωνιστικός κορμός θα είναι οι παλιοί τύπου Ινγκασον, Κούρτιτς, Ζιφκοβιτς, Αουγκούστο, Ολιβέιρα, πιθανόν Τσόλακ και μαζί τους ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποιον αυτή τη στιγμή. Οι νεοαποκτηθέντες θα ενσωματώνονται μετά από τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής τους. Δεν θα είναι καραβιές ταλέντων, κι αν βγει κάποιος...οκ, θα παιξει μετά από τρια χρόνια. Αυτό νομίζω είναι το πλάνο, με το οποίο και συμφωνώ, γι' αυτό μην περιμένετε νέους σουπερ σταρς!!! Αλλωστε ο Μπότο δεν προσλήφθηκε για να του δώσει το αφεντικό 20 εκ να φέρει 5 σταρς και να πάρουμε πρωτάθλημα. Προσλήφθηκε για να φτιάξει ομάδα σε βάθος χρόνου, ανταγωνιστική όμως για να διεκδικήσει πρωτάθλημα από τον πρώτο χρόνο, αφού ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς έχει ήδη αγναγωνιστικό ρόστερ για την διεκδίκηση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Doomlord4 έγραψε:Ας περιμένουμε,μπορεί να πάνε όλα καλάjoshua έγραψε:Doom δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλα μια ανησυχία οτι θα παμε σε αποκτηση ταλεντων και συμπληρωματων με τον ρολο των ''stars" να τον έχουν παλι οι παλιοι τυπου Βιερινια,Καντουρι,Μπισεσβαρ την εχω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Τετ 04 Μάιος 2022, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτό μου θυμίζει το περσινό "είμαστε πλήρεις στα χαφ" ....renegade έγραψε:Πολύ ανησυχητικό το ότι στην συνέντευξη του σήμερα ο Κ.Κ σε ερωτήσεις για την πολιτική να πάμε σε νεαρούς παίκτες,όχι μόνο δεν έδωσε κάποιο διαφορετικό στίγμα ή τουλάχιστον μία απάντηση του τύπου " δεν θα κινηθούμε μόνο για νεαρούς ", αντί αυτού δήλωσε ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους με νεαρούς κάτι που γίνεται και στο εξωτερικό.
Υγ μάκαρι να έρχονταν πίσω ο λημνιός αλλά που
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όποιος δεν βλέπει την ποιότητα του Σοάρες να πάει στον Φερέιρα να του μάθει τα χρώματα
Βασικα οποιος δε καταλαβαινει τη διαφορα ενως παικτη που θελει δουλεια αλλα ειναι κανονικος συγχρονος ποδοσφαιριστης οπως ο Σοαρες, και "ταλεντων" τυπου σαμπο και νινουα απλα ειναι ασχετος
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
+++CCCP έγραψε:Βασικα οποιος δε καταλαβαινει τη διαφορα ενως παικτη που θελει δουλεια αλλα ειναι κανονικος συγχρονος ποδοσφαιριστης οπως ο Σοαρες, και "ταλεντων" τυπου σαμπο και νινουα απλα ειναι ασχετος
- Scientist@PAOK
Αυτό που λέει ο φίλος απο πάνω, αυτό γίνεται και αυτό θα γίνει απο εδώ και πέρα. Αυτό είπε ο Μπότο στην συνεντευξη. Αν δεν την θυμάστε ξαναάκουστε την για να καταλάβετε που πάμε. Παίκτες έτοιμοι με αγώνες στην πλάτη απο οποιοδήποτε πρωτάθλημα το πολύ μέχρι 25 χρονών. Λόγια του μπότο. Στόχος να αποκτούν αξία και να πουλιούνται σε μεγάλες ομάδες στα 26-27. Και επίσης τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γίνετε και πρωταθλητισμός και selling club; Και είπε αυτολεξή, αυτός είναι ο στόχος μας, αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον συνδυασμό, δεν θα ήμουν τώρα στον ΠΑΟΚ.keep_paokizein έγραψε:Ειναι προφανές ότι πάμε στην απόκτηση έτοιμων παικτών μικρής ηλικίας 22, 23, 24 χρόνων, οι οποίοι έρχονται για να παίξουν κι όχι για να σκουπίζουν τον πάγκο. Κι έρχονται νωρίς για να προλάβουν να προσαρμοστούν. Παίκτες όπως ο Σάστρε και ο Σοάρες δεν ήρθαν ως ταλέντα για να παίξουν σε 3 χρόνια αλλά για να παίξουν τώρα, κι όπως φαίνεται θα βρίσκονται στο βασικό κορμό του χρόνου. Κορμός του ΠΑΟΚ δεν θα είναι οι παλιοί τύπου Βιερίνια, Μπίσεσβαρ. Αυτοί θα είναι η καρδιά της ομάδας, στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο όταν χρειάζεται. Βασικός αγωνιστικός κορμός θα είναι οι παλιοί τύπου Ινγκασον, Κούρτιτς, Ζιφκοβιτς, Αουγκούστο, Ολιβέιρα, πιθανόν Τσόλακ και μαζί τους ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποιον αυτή τη στιγμή. Οι νεοαποκτηθέντες θα ενσωματώνονται μετά από τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής τους. Δεν θα είναι καραβιές ταλέντων, κι αν βγει κάποιος...οκ, θα παιξει μετά από τρια χρόνια. Αυτό νομίζω είναι το πλάνο, με το οποίο και συμφωνώ, γι' αυτό μην περιμένετε νέους σουπερ σταρς!!! Αλλωστε ο Μπότο δεν προσλήφθηκε για να του δώσει το αφεντικό 20 εκ να φέρει 5 σταρς και να πάρουμε πρωτάθλημα. Προσλήφθηκε για να φτιάξει ομάδα σε βάθος χρόνου, ανταγωνιστική όμως για να διεκδικήσει πρωτάθλημα από τον πρώτο χρόνο, αφού ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς έχει ήδη αγναγωνιστικό ρόστερ για την διεκδίκηση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Doomlord4 έγραψε:Ας περιμένουμε,μπορεί να πάνε όλα καλάjoshua έγραψε:Doom δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλα μια ανησυχία οτι θα παμε σε αποκτηση ταλεντων και συμπληρωματων με τον ρολο των ''stars" να τον έχουν παλι οι παλιοι τυπου Βιερινια,Καντουρι,Μπισεσβαρ την εχω...
Μετά τα 8 τελευταία αποτελέσματα έχω πειστεί πως με τον Νορβηγό της βαλερενγκα και τον 23χρονο Κωνσταντελια της Ουρουγουάης θα το σηκώσουμε του χρόνου.
-
Ελπίζω ο Μποτο να βλέπει το ματς και να καταλάβει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ότι για να το κατακτήσεις θέλεις κορμό από παίκτες ψημένους όχι παιδάκια.
Θέλεις και έτοιμους παίκτες. Με αυτούς που πήραμε δεν πας πουθενά.gika έγραψε:Μετά τα 8 τελευταία αποτελέσματα έχω πειστεί πως με τον Νορβηγό της βαλερενγκα και τον 23χρονο Κωνσταντελια της Ουρουγουάης θα το σηκώσουμε του χρόνου.

Πειτε μου εμενα ξανα οτι ειμαστε πληρεις στα χαφ...Η ομαδα θελει εναν παικτη σταθερα σε καθε γραμμη και μην πω οτι το χαφ εξακολουθει να ειναι η προταιρεοτητα.
7 με 8 μεταγραφές ποιότητας με τους 4 να είναι παιχτες για να μπούνε κατευθείαν 11αδα.
Όσα αυγά και να έβαψε με πορδές φέτος ο Λουτσε (και μπράβο του προφανώς) αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνεις το βήμα παραπάνω.
Ρίξτε χρήμα και φέρτε επιτέλους παιχτες ποιότητας. Φτάνει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσα αυγά και να έβαψε με πορδές φέτος ο Λουτσε (και μπράβο του προφανώς) αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνεις το βήμα παραπάνω.
Ρίξτε χρήμα και φέρτε επιτέλους παιχτες ποιότητας. Φτάνει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέρτε παίκτες γαμω τα πάντα. Δεν είναι δυνατόν να περάσουμε και άλλη χρονιά με αυτούς τους μέτριους μπροστά