Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Εγω πιστεύω οτι με νέους σε ηλικία παίκτες μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό, φτάνει αυτοί οι νέοι να είναι τόσο ποιοτικοί που άμεσα να παίξουν βασικοί. Ο Αντριγια Ζιβκοβιτς πχ οταν ήταν 20 ετών άμεσα θα επαιζε στον ΠΑΟΚ. Επίσης υπάρχουν μπόλικοι 24-25χρονοι που εχουν αρκετές παραστάσεις και την ποιότητα να παίξουν βασικοί άμεσα.
Το θέμα είναι να θες να ξοδέψεις, να επενδύσεις. Εγώ προτιμώ μια, ομαδα να ξοδεύει κάθε χρόνο 15εκ σε μεταγραφές πάρα σε μισθούς γηρολογων που ποτέ δε θα φέρουν πίσω χρήματα. Αν η ομάδα κάθε χρόνο αγοράζει 4 παίκτες με 15εκ και πουλάει 1-2 ποδοσφαιριστές 10-20εκ, θα έχει σταθερά ομαδαρα ανανεωμένη. Οι καλοί που θα ανανεώνουν θα μπαίνουν στο γκρουπ των έμπειρων, όπως εγινε με Ινγκασον φέτος. Έμπειρος, όχι όμως παππούς.
Για να γίνει αυτό το προτζεκτ θέλει χαμηλούς μισθούς και εξαιρετικό σκαουτινγκ. Φυσικά το να βρεις κάποιον παίκτη σαν τον Αντριγια, σε καλή ηλικία, με υψηλό συμβόλαιο, αλλά ελεύθερο, δε λες όχι. Ούτε έναν έμπειρο value/money σε απολαβές. Ο Σβαμπ πχ ήταν μια καλή κίνηση πέρυσι με χαμηλές απολαβές. Ο Μάτος ήταν η τέλεια κίνηση!
Το θέμα είναι να θες να ξοδέψεις, να επενδύσεις. Εγώ προτιμώ μια, ομαδα να ξοδεύει κάθε χρόνο 15εκ σε μεταγραφές πάρα σε μισθούς γηρολογων που ποτέ δε θα φέρουν πίσω χρήματα. Αν η ομάδα κάθε χρόνο αγοράζει 4 παίκτες με 15εκ και πουλάει 1-2 ποδοσφαιριστές 10-20εκ, θα έχει σταθερά ομαδαρα ανανεωμένη. Οι καλοί που θα ανανεώνουν θα μπαίνουν στο γκρουπ των έμπειρων, όπως εγινε με Ινγκασον φέτος. Έμπειρος, όχι όμως παππούς.
Για να γίνει αυτό το προτζεκτ θέλει χαμηλούς μισθούς και εξαιρετικό σκαουτινγκ. Φυσικά το να βρεις κάποιον παίκτη σαν τον Αντριγια, σε καλή ηλικία, με υψηλό συμβόλαιο, αλλά ελεύθερο, δε λες όχι. Ούτε έναν έμπειρο value/money σε απολαβές. Ο Σβαμπ πχ ήταν μια καλή κίνηση πέρυσι με χαμηλές απολαβές. Ο Μάτος ήταν η τέλεια κίνηση!
Θα σερβίρει ο Κουαλιάτα κ θα σκοράρει ο Τσοκιγκολ κ ο Ολιβειρα. Λογικά θα ρθει κ 3ος εκτός κ αν μείνει ο Κουτσιας
- buffalobill4
Πρέπει να προσέξουμε πολύ στο θέμα γηγενων. Δεν έχουμε γηγενεις και καλό θα ήταν να αποκτηθουν 2 Έλληνες να συμπληρώνουν το ροτεισο ή να ανέβουν από την Β αν υπάρχουν κάποιοι που στέκονται.
Καλή λύση για αντί Σβαμπ είναι ο Μπαλογιάννης. Για 3ο αριστερό μπακ και 5ο χαφ. Σίγουρα θα πάρει παιχνίδια
- buffalobill4
Πολύ σωστή παρατήρηση. Και γηγενής και από το κλαμπ και επίσης πολυθεσιτης. Με δεδομένου τους τραυματισμους αλλά και τα 60 ματς θα χρειαστεί και ως μπακ αλλά και ως χαφ. Μακάρι. Προσωπικά θα ήθελα ο μποτο να φέρει και Έλληνες με προοπτική.
buffalobill4 έγραψε:Πρέπει να προσέξουμε πολύ στο θέμα γηγενων. Δεν έχουμε γηγενεις και καλό θα ήταν να αποκτηθουν 2 Έλληνες να συμπληρώνουν το ροτεισο ή να ανέβουν από την Β αν υπάρχουν κάποιοι που στέκονται.

Απο την Β' οι μονοι που μπορουν να στεκονται ειναι Panagiotis Tzimas/Achilleas Salamouras (πέρα απο τους) Marios Tsaousis+ Georgios Koutsias επισης περα από τον Μιχαηλίδη/Λυρατζη + Πασχαλάκη(αν μεινει)/Τσιγγάρα/Ταλιχμανιδη επιστρεφουν απ δανεισμό οι Λάμπρου+Βρακας ανπαρεις κ 2 Ελληνες ακομα εισαι μπομπα εγω θα έπραρνα για 2 Ελληνες τους Χ'γιοναννης(απο Βαζελο)+αρ.μπακ τον Κυριακοπουλο ή Μπαλογιαννη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 04 Μάιος 2022, 08:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Amsterdamer_87
Γιατι θεωρειτε προδιαγεγραμμενο οτι οι παιχτες που πηραμε δεν ειναι ετοιμοι για βασικοι ??
Ολα φαινονται στο γηπεδο γιατι απλως μπαλα παιζεις ..
Αν το εχεις το εχεις και τελος..
Δηλαδη ο Μιτριτσα που ειναι θεωρητικα "κανονικος" και εμπειρος προσφερε κατι ??
Εγω πιστευω οτι και ο Κουλιατα και ο Νασμπεργκ μετα την προετοιμασια θα ειναι βασικοτατοι..και ο Σοαρες..
Ερχεται με το καλο και το Αρ Μπακ..
Χρειαζομαστε επειγοντως 2 εξτρεμ τουρμπο και οχι Μιτριτσα και Μουργκ,για να αποδωσουν και τα φορ μας..
εκει ποναμε και πρεπει να παμε σε δυνατες προσθηκες..
Αν γινουν αυτα Πιστευω οτι του χρονου θα παμε ανετα για Πρωταθλημα περιπατο..
Δηλαδη οι πουστογαυροι και οι αλλοι τι θα φερουν,ετοιμους βασικους απο την Μπαρτσα και την Σιτι ας πουμε ??
Ολα φαινονται στο γηπεδο γιατι απλως μπαλα παιζεις ..
Αν το εχεις το εχεις και τελος..
Δηλαδη ο Μιτριτσα που ειναι θεωρητικα "κανονικος" και εμπειρος προσφερε κατι ??
Εγω πιστευω οτι και ο Κουλιατα και ο Νασμπεργκ μετα την προετοιμασια θα ειναι βασικοτατοι..και ο Σοαρες..
Ερχεται με το καλο και το Αρ Μπακ..
Χρειαζομαστε επειγοντως 2 εξτρεμ τουρμπο και οχι Μιτριτσα και Μουργκ,για να αποδωσουν και τα φορ μας..
εκει ποναμε και πρεπει να παμε σε δυνατες προσθηκες..
Αν γινουν αυτα Πιστευω οτι του χρονου θα παμε ανετα για Πρωταθλημα περιπατο..
Δηλαδη οι πουστογαυροι και οι αλλοι τι θα φερουν,ετοιμους βασικους απο την Μπαρτσα και την Σιτι ας πουμε ??
- buffalobill4
Τον Λάμπρου προσωπικά θα τον έδινα στον οφη για να πάρω μπαλογιαννη. Δεν κανει το παλικάρι για ΠΑΟΚ τέλος. Πήρε τις ευκαιρίες του και δεν έδειξε κάτι.Darkm4n έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Πρέπει να προσέξουμε πολύ στο θέμα γηγενων. Δεν έχουμε γηγενεις και καλό θα ήταν να αποκτηθουν 2 Έλληνες να συμπληρώνουν το ροτεισο ή να ανέβουν από την Β αν υπάρχουν κάποιοι που στέκονται.![]()
![]()
![]()
![]()
Απο την Β' οι μονοι που μπορουν να στεκονται ειναι Panagiotis Tzimas/Achilleas Salamouras (πέρα απο τους) Marios Tsaousis+ Georgios Koutsias επισης περα από τον Μιχαηλίδη/Λυρατζη + Πασχαλάκη(αν μεινει)/Τσιγγάρα/Ταλιχμανιδη επιστρεφουν απ δανεισμό οι Λάμπρου+Βρακας ανπαρεις κ 2 Ελληνες ακομα εισαι μπομπα εγω θα έπραρνα για 2 Ελληνες τους Χ'γιοναννης(απο Βαζελο)+αρ.μπακ τον Κυριακοπουλο ή τον Μπλαλογιάννη
1ον πρεπει να ξεφορτωθουμε τον Μurg αν κ πιστευω τον Mitrita(θα τον θέλει ελευθερος μενει με βατο συμβολαιο) 1 φορα ΠΑΟΚ για παντα ΠΑΟΚ (να κανει κ προτοιμασια 26-27 ειναι). Για εμένα θα είναι μεγα λαθος που το θελουν κ εδω μερικοι φιλοι να ανανεωσει περα απ τον αρχηγο(που ανανεωσε) οι Crespo(36-37παει) κ Biseswar(εδωσε οτι ειχε να τοσοι παιχτες υπαρχουν 27-28 να ερθουν στη θεση 10).
Θα φέρουν μερικούς παπούδες + να συμπληρωσουν τα ΚΑΠΗ με αυτους που εχουν οι gayRoi.
Θα φέρουν μερικούς παπούδες + να συμπληρωσουν τα ΚΑΠΗ με αυτους που εχουν οι gayRoi.
Από τους μικρούς που λές μόνο ο βρακας θα μπορούσε να σταθεί στην 1η ομάδα.Darkm4n έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Πρέπει να προσέξουμε πολύ στο θέμα γηγενων. Δεν έχουμε γηγενεις και καλό θα ήταν να αποκτηθουν 2 Έλληνες να συμπληρώνουν το ροτεισο ή να ανέβουν από την Β αν υπάρχουν κάποιοι που στέκονται.![]()
![]()
![]()
![]()
Απο την Β' οι μονοι που μπορουν να στεκονται ειναι Panagiotis Tzimas/Achilleas Salamouras (πέρα απο τους) Marios Tsaousis+ Georgios Koutsias επισης περα από τον Μιχαηλίδη/Λυρατζη + Πασχαλάκη(αν μεινει)/Τσιγγάρα/Ταλιχμανιδη επιστρεφουν απ δανεισμό οι Λάμπρου+Βρακας ανπαρεις κ 2 Ελληνες ακομα εισαι μπομπα εγω θα έπραρνα για 2 Ελληνες τους Χ'γιοναννης(απο Βαζελο)+αρ.μπακ τον Κυριακοπουλο ή Μπαλογιαννη
-
- Επικοινωνία:
Την μόνη κίνηση που δεν βλέπω λογική και μου ξενίζει είναι αυτός! 26 στα 27 χωρις να είναι διεθνής και με βιογραφικό Taylor......Για Έλληνες που λέτε θα μπορούσαμε να πάρουμε πίσω Μπαλογιάννη η ακόμα και Τζοβάρα για μπακ απ στο αριστερό μπακ.Επισης θα συμφωνήσω πως στο rotation ο μόνος από δανεικούς και δεύτερη ομάδα που μπορεί να σταθεί είναι ο ΒρακάςNapoli4 έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα οποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουμε ως κλαμπ.
Ωστόσο περιμένω (έως και απαιτώ) να δωθεί χρόνο στο πρότζεκτ που επιλέξαμε. Αν έρθουν παίκτες στυλ Νασμπεργκ, δεν γίνεται να ζητάς πρωτάθλημα.
Καραχάλιος και Καργας εξαιρετικοί
Δεν ξέρω αν είναι για ΠΑΟΚ
Όμως άνετα θα μπορούσαν να σταθούν σε ομάδα ένα λεβελ πάνω από τα Γιάννινα
Δεν ξέρω αν είναι για ΠΑΟΚ
Όμως άνετα θα μπορούσαν να σταθούν σε ομάδα ένα λεβελ πάνω από τα Γιάννινα
Να γράψω κι εγώ πέντε πραγματάκια.
Όποιος και να ήταν στην θέση του Μποτο θα ξεκίναγε προωρα την ενίσχυση για τον λόγο ότι ήταν η προσταγή της Διεύθυνσης και του Λουτσε.
Να έχει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο το γκρουπ του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Όπως επίσης ο λόγος της υπέρ αυξημένης εργασίας από λήξη συμβολαίων και δανεισμών.
Γι'αυτό λοιπόν μην αρχίζουμε τα παλαμάκια για την ταχύτητα. Αλλά να τα ξοδέψουμε για το αποτέλεσμα.
Θα είμαι ευχαριστημένος αν καλυφθούν οι βασικές μας ανάγκες. Σε πρώτη φάση με το αριστερό μπακ, το δεκάρι κι έναν ακραίο μεσοεπιθετικό.
Θέλω να πιστεύω ότι και οι άλλες προσθήκες θα είναι καλύτεροι από τους περσινούς. Μιτριτσα, Σιντκλει και Παραγυιος. Αν προσθέσουμε τον Βαρελα, τον Μουργκ, και τον καγκαβα κοντα σε αυτούς τους τρεις αντιλαμβανόμαστε ότι η ομάδα έχασε χρόνο, βαθμούς, καθυστέρησε ο Λουτσε στην δημιουργία του συνόλου που προσδοκούσε και ήταν τελικά ελλιπές. Βασικός λόγος λοιπόν η μη ενίσχυση της.
Ο ουρουγουανος παρότι από την παιδική ηλικία των πέντε ετών περπατά, τρέχει με τακουνακι όπως δήλωσε η μητέρα του.... μου δείχνει έναν νεαρό που μπορεί πολύ γρήγορα να εξελιχθεί με τον Λουτσε.
Πιο δυνατός από τον κωνσταντελια. Πιο ώριμος και πιο ομαδικός. Επίσης με παιχνίδια στα πόδια του.
Δεν παρασυρομαι από τα βίντεο. Οι τριπλές, τα καταπληκτικά του γυρίσματα 90 μοιρών με την μπάλα στα πόδια, τα κάποια του σουτ και γκολ είναι κάποιες στιγμές που μας ξεγέλασαν όπως
και τα βίντεο του Μιτριτσα και άλλων.
Το ομαδικό του παιχνίδι, οι πάσες του, οι ασίστ, οι κάθετες, η ευστοχία να βρίσκει συμπαίκτη σε όποια απόσταση δεν σε ξεγελούν. Αυτό είναι το παιχνίδι του. Μπροστά κι όχι πλάγια, γρήγορη ανάπτυξη, αναζήτηση πάσας σε συμπαίκτη σε πλεονεκτική θέση και πολύ πάτημα γύρω από την αντίπαλη περιοχή.
Τον πιστεύω!!!
Ή ομάδα του Λουτσε δεν θέλει πολλά.
Τρείς να καλύψουν τα βασικά κενά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κανονικοί σύγχρονοι ποδοσφαιριστές. Ας είναι μέτριοι αλλά παίκτες στις θέσεις τους.
Όποιος και να ήταν στην θέση του Μποτο θα ξεκίναγε προωρα την ενίσχυση για τον λόγο ότι ήταν η προσταγή της Διεύθυνσης και του Λουτσε.
Να έχει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο το γκρουπ του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Όπως επίσης ο λόγος της υπέρ αυξημένης εργασίας από λήξη συμβολαίων και δανεισμών.
Γι'αυτό λοιπόν μην αρχίζουμε τα παλαμάκια για την ταχύτητα. Αλλά να τα ξοδέψουμε για το αποτέλεσμα.
Θα είμαι ευχαριστημένος αν καλυφθούν οι βασικές μας ανάγκες. Σε πρώτη φάση με το αριστερό μπακ, το δεκάρι κι έναν ακραίο μεσοεπιθετικό.
Θέλω να πιστεύω ότι και οι άλλες προσθήκες θα είναι καλύτεροι από τους περσινούς. Μιτριτσα, Σιντκλει και Παραγυιος. Αν προσθέσουμε τον Βαρελα, τον Μουργκ, και τον καγκαβα κοντα σε αυτούς τους τρεις αντιλαμβανόμαστε ότι η ομάδα έχασε χρόνο, βαθμούς, καθυστέρησε ο Λουτσε στην δημιουργία του συνόλου που προσδοκούσε και ήταν τελικά ελλιπές. Βασικός λόγος λοιπόν η μη ενίσχυση της.
Ο ουρουγουανος παρότι από την παιδική ηλικία των πέντε ετών περπατά, τρέχει με τακουνακι όπως δήλωσε η μητέρα του.... μου δείχνει έναν νεαρό που μπορεί πολύ γρήγορα να εξελιχθεί με τον Λουτσε.
Πιο δυνατός από τον κωνσταντελια. Πιο ώριμος και πιο ομαδικός. Επίσης με παιχνίδια στα πόδια του.
Δεν παρασυρομαι από τα βίντεο. Οι τριπλές, τα καταπληκτικά του γυρίσματα 90 μοιρών με την μπάλα στα πόδια, τα κάποια του σουτ και γκολ είναι κάποιες στιγμές που μας ξεγέλασαν όπως
και τα βίντεο του Μιτριτσα και άλλων.
Το ομαδικό του παιχνίδι, οι πάσες του, οι ασίστ, οι κάθετες, η ευστοχία να βρίσκει συμπαίκτη σε όποια απόσταση δεν σε ξεγελούν. Αυτό είναι το παιχνίδι του. Μπροστά κι όχι πλάγια, γρήγορη ανάπτυξη, αναζήτηση πάσας σε συμπαίκτη σε πλεονεκτική θέση και πολύ πάτημα γύρω από την αντίπαλη περιοχή.
Τον πιστεύω!!!
Ή ομάδα του Λουτσε δεν θέλει πολλά.
Τρείς να καλύψουν τα βασικά κενά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κανονικοί σύγχρονοι ποδοσφαιριστές. Ας είναι μέτριοι αλλά παίκτες στις θέσεις τους.