Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ο σχεδιασμός στα στόπερ για του χρόνου είναι ο Ίγκασον και ο Μιχαηλίδης βασικό δίδυμο, ο Μιχάϊ με το Νορβηγό αλλαγές και ο Κρέσπο 5ος, αν και στα αρχικά ματς για προκριματικά και πρωτάθλημα θα είναι ίσως και βασικός. Οπότε ο Νορβηγός για δεύτερο αριστερό στόπερ που θα λογίζεται έχει το βιογραφικό που πρέπει, χωρίς να είναι και κάποια ακριβή λύση. Τον παίρνουμε ως ελεύθερο και τα συμβόλαια των παικτών σε αυτά τα πρωταθλήματα δεν είναι μεγάλα.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Μιχάϊ και εάν τελικά θα μείνει, δεν ξέρω εάν η ομάδα και ο Μπότο τον πιστεύουν ότι έχει θέση στο ρόστερ. Αν ναι θα πρέπει να τον ανανεώσουν, αν όχι καλύτερα να φύγει το καλοκαίρι. Να πω την "αμαρτία" μου, πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να κρατήσει και το Βαρέλα. Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, λόγω αυτού που έχει συμβεί με το γιό του αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Ραζβάν θα επιχειρήσει να τον κρατήσει....
Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Μιχάϊ και εάν τελικά θα μείνει, δεν ξέρω εάν η ομάδα και ο Μπότο τον πιστεύουν ότι έχει θέση στο ρόστερ. Αν ναι θα πρέπει να τον ανανεώσουν, αν όχι καλύτερα να φύγει το καλοκαίρι. Να πω την "αμαρτία" μου, πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να κρατήσει και το Βαρέλα. Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, λόγω αυτού που έχει συμβεί με το γιό του αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Ραζβάν θα επιχειρήσει να τον κρατήσει....
Δεν τον ξέρω φυσικά τον παίκτη αλλά η κίνηση για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού έχει λογική. Ο Μιχαηλίδης θα χάσει όπως φαίνεται την προετοιμασία και ίσως θα αργήσει να ετοιμαστεί. Οπότε θέλουμε έναν παίκτη να τον αντικαθιστά.
Επίσης ο παίκτης είχε ξεκινήσει την καριέρα του σαν αριστερό μπακ και τα τελευταία χρόνια γύρισε στα στόπερ. Συνεπώς ξέρει και τις δύο θέσεις. Τον βλέπω σαν μια λύση από το μεσαίο ράφι τύπου Τόσκα. Ενα μπακ απ δηλαδή που θα παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα.
Επίσης ο παίκτης είχε ξεκινήσει την καριέρα του σαν αριστερό μπακ και τα τελευταία χρόνια γύρισε στα στόπερ. Συνεπώς ξέρει και τις δύο θέσεις. Τον βλέπω σαν μια λύση από το μεσαίο ράφι τύπου Τόσκα. Ενα μπακ απ δηλαδή που θα παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα.
Του περεα από το φορουμ βγήκε, νομίζω ο metagrafakias το ανέφερε. Δεν παίζει σε κανένα σαιτcellophan έγραψε:Μαζί βγήκαν και οι δύο - μάλλον διαρροές δικές μας είναι. Με άλλα λόγια δώσαμε το ΟΚ να λαλήσουν τα πουλάκια.george188 έγραψε:Aπο ουρουγουάη βγήκε το ρεπορτάζ για τον μικρό πάντως, οχι απο εδώ
-
ο περεα απο που προεκυψε δεν το βρισκω πουθενα...μονο στο φορουμ εχει γραφτει ?
Να παει στην ευχη του θεου κ ας φερουν εναν ινγκασον η εναν κρεσπο στη θεση του. Αν θεωρουν οτι αυτος ειναι ο νασμπερκ, κατι θα ειδαν σε αυτον.dimitris88 έγραψε:.....
Να πω την "αμαρτία" μου, πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να κρατήσει και το Βαρέλα. Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, λόγω αυτού που έχει συμβεί με το γιό του αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Ραζβάν θα επιχειρήσει να τον κρατήσει....
Αν δεν θελουν, ας ανεβασουν εναν μικρο ωστε να παιρνει εμπειριες. Οχι ομως αλλο βαρελα που θα κλεινει κ χωρο στους μικρους.
Μετα απο 3 χρονια θυμηθηκε να παιξει μπαλα;
Μετα απο το κραξιμο; στα 35 του;
Να μας λειπει!!!
- soflodoras
Πλλλακα με κανεις ρε φιλαρακι; Να κραταμε και αγγλοελληνικο λεξικο ναουμε καθε φορα που θα μπαινουμε στο παοκμανια;cellophan έγραψε:Calculated και ελπίζω scientifically justified bets οι δύο μεταγραφές του Ουρουγουανού και του Νορβηγού. Το ακούω. Τον Περέα τον ξέρουμε. Καλός παίκτης με δυναμική αλλά γκιόζης. Από αυτούς που συχαίνεσαι όταν παίζουν σε άλλη ομάδα, αλλά το καταπίνεις όταν παίζουν στη δικιά σου. Μια χαρά - καμία αντίρρηση με τη στρατηγική των μεταγραφικών στόχων. Έχω μια αμφιβολία για το timing και την επίδραση που θα έχει στην ψυχολογία και το mentality των παικτών που είναι στην πόρτα και αναρωτιούνται αν θα την κλείσουν από μέσα ή από έξω.
Καλός ο Λουτσέσκου στο team management αλλά μην του κάνουμε τη ζωή πιο δύσκολη από ότι είναι. Δε θα έχανε η βενετιά βελόνι να μαθαίναμε για τις κινήσεις μετά τον τελικό του κυπέλου. Τέλος πάντων.
- Montrealiotis
Κάπου γράφτηκε για παίκτη από την πρώτη εξάδα, και τα λαγωνικά (δεν το λέω ειρωνικά) του φόρουμ κατέληξαν στον Περεαkosths BXL έγραψε:ο περεα απο που προεκυψε δεν το βρισκω πουθενα...μονο στο φορουμ εχει γραφτει ?
Για Perea το εγραψε νομίζω η το sdna η του μουστάκια πως υπαρχει εντονο ενδιαφερον κ ειναι στα υποψιν.
Έντονη φημολογία για ΠΑΟΚ και Περέα!
26/04/2022
Μια έντονη φημολογία, που αναπτύχθηκε εσχάτως, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χουάν Χοσέ Περέα!
Ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι μόλις 22 ετών κι επειδή είναι ταχύς, θρασύς και σκοράρει, φαίνεται πως αρέσει στους ασπρόμαυρους. Ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Κολομβιανός πραγματοποιεί την καλύτερή του χρονιά στη χώρα μας, καθώς μετά τα 3 γκολ σε 31 παρουσίες στον Βόλο και τα ισάριθμα τέρματα σε 28 φορές που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τη χρονιά που διανύουμε έχει βρει δίχτυα 9 φορές κι έχει μοιράσει 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Έντονη φημολογία για ΠΑΟΚ και Περέα!
26/04/2022
Μια έντονη φημολογία, που αναπτύχθηκε εσχάτως, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χουάν Χοσέ Περέα!
Ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι μόλις 22 ετών κι επειδή είναι ταχύς, θρασύς και σκοράρει, φαίνεται πως αρέσει στους ασπρόμαυρους. Ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Κολομβιανός πραγματοποιεί την καλύτερή του χρονιά στη χώρα μας, καθώς μετά τα 3 γκολ σε 31 παρουσίες στον Βόλο και τα ισάριθμα τέρματα σε 28 φορές που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τη χρονιά που διανύουμε έχει βρει δίχτυα 9 φορές κι έχει μοιράσει 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 30 Απρ 2022, 06:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
ΠΑΟΚ σ'αγαπω
ΠΑΟΚ είσαι ο ένας
μεταγραφές Απρίλιο δεν έκανε κανένας
Είπαμε ρε Μποτο, να κινηθούμε γρήγορα, αλλά εσύ...

Υ.Γ. Προφανώς επικροτώ την κίνηση της ΠΑΕ, καθ'οτι των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Αναρωτιέμαι μόνο, το timing - είδες cellophan, κι εμείς το κατέχουμε
- το timing της ανακοίνωσης που λέγαμε, τι και ποιον εξυπηρετεί;
ΠΑΟΚ είσαι ο ένας
μεταγραφές Απρίλιο δεν έκανε κανένας
Είπαμε ρε Μποτο, να κινηθούμε γρήγορα, αλλά εσύ...

Υ.Γ. Προφανώς επικροτώ την κίνηση της ΠΑΕ, καθ'οτι των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Αναρωτιέμαι μόνο, το timing - είδες cellophan, κι εμείς το κατέχουμε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Σάβ 30 Απρ 2022, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimitris88 έγραψε:Ο σχεδιασμός στα στόπερ για του χρόνου είναι ο Ίγκασον και ο Μιχαηλίδης βασικό δίδυμο, ο Μιχάϊ με το Νορβηγό αλλαγές και ο Κρέσπο 5ος, αν και στα αρχικά ματς για προκριματικά και πρωτάθλημα θα είναι ίσως και βασικός. Οπότε ο Νορβηγός για δεύτερο αριστερό στόπερ που θα λογίζεται έχει το βιογραφικό που πρέπει, χωρίς να είναι και κάποια ακριβή λύση. Τον παίρνουμε ως ελεύθερο και τα συμβόλαια των παικτών σε αυτά τα πρωταθλήματα δεν είναι μεγάλα.

Το Βαρέλα ξέρει κ ο ίδιος οτι ο χρόνος του τελείωσε εδώ ξανα ενεργοποιηθηκε γιατί τραυματιστηκε ο Μιχαηλιδης κ ποιον να εβαζε με τα κρισημα ματς το Κουλιερακη η τον Παναγιωτου;
.. υπάρχει κ ο Boto που δεν ακολουθουμε αλλο μοτιβο από παππούδες θα παίρνουμε έμειρους 28-29αριδες με ταλέντα όπως ήρθαν παλαιότερα o Biseswar/El-Kaddouri/Crespo/Varela+++ δε το κατάλαβες ακόμα πως λειτουργούν για αυτό ήρθε κ ο Botos ότι έκανε κ στην Benfica+Shakhtar,
Επίσης ο Βοto ήθελε κ 1 Βραζιλιάνο αλλά τελικά δεν τον έφερε για θέμα να ειναι ετοιμος για τα κρισημα ματς στο ConferenceEL κυπελλο κ σουπαλιγδα! κεντρικο αμυντικο από την Σαχτάρ αρα πιθανων να τελειώνει κ ο Βαρελα κ ο Κρεσπουρας στα 35-36τους!
Άρα η αμαρτία σου δε θα γίνει μη σκας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 30 Απρ 2022, 06:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλορίζικο το topic!!
2 μεταγραφές πριν καν τελειώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πιθανότατα σύμφωνα με τους αρδ έχουμε κλείσει και άλλες 2
Πέρσι κάναμε ρεκόρ με 4 topic, φέτος που ανοίξαμε από τώρα μπορούμε και παραπάνω!
2 μεταγραφές πριν καν τελειώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πιθανότατα σύμφωνα με τους αρδ έχουμε κλείσει και άλλες 2
Πέρσι κάναμε ρεκόρ με 4 topic, φέτος που ανοίξαμε από τώρα μπορούμε και παραπάνω!
Nikos 74 έγραψε:Ο Νορβηγός πάντως σαν ελεύθερος θα έρθει.

Καλή κίνησει με τα δεδομενα του Παιχτη σε συμμετοχες! σαν ελευθερος!
Ενω για τον Ουρουγουανο λήγει το χειμωνα το 2023 500χιλ τον εχει αλλα λενε οτι εκλεισε η συμφωνια στα 1.8χαρτια
-
Εγώ θα το ξαναπώ και ας φανώ κακός.. Σας φαίνονται εσάς αυτές οι μεταγραφές δείγμα ότι θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου? Δηλαδή από Βιτάο καταλήξαμε στον Νορβηγό? Επίσης ποιος Περέα έλεος. Καλός χρυσός αλλά είναι για ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα? Εγώ συμπεραίνω δύο πράγματα.. Είτε το μπάτζετ πάλι δε θα είναι μεγάλο για τις μεταγραφές είτε θα κάνουμε πάνω από 10 γιατί τα πρώτα ονόματα που ακούγονται περισσότερο μούδιασμα προκαλούν παρά ενθουσιασμό. Το λέω τώρα 30/4/2022.
Υπάρχει μάνατζερ που αμοιβεται γιαυτη τη δουλειά και κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Οπότε και τον Ξιδαρχιδοπουλο να φέρουν από την Ραχουλα εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αρχικά από την οργάνωση και θα κριθεί στο γήπεδο όπως κρίνεται και ο Ρόναλντο καθημερινά στην ομάδα του. Κάτι φαίνεται να αλλάζει και μου αρέσει.