50. Filipe Soares

Άβαταρ μέλους
Norte

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από Norte »

οταν λεγανε τα ρεπορταζ οτι ειναι aggressive στο παιχνιδι του εννοουσαν πως προσπαθει να αποβληθει σε καθε παιχνιδι?
ενταξει παιζει συνεχεια σε σχηματα με 7-8 αλλαγες και μπερδεμενς 11αδες αλλα ειναι πολυ αγαρμπος...
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Πιτσιρικάς παίκτης, πρώτη φορά σε μεγάλη ομάδα, να παίζει στην χάση και στην φεξη, με ενδεκάδες που δεν βρίσκονται μαζί ούτε στο πουλμαντο που τους πηγαίνει στο γήπεδο και κράζετε.

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. Ο Ολιβέιρα δεν έπαιζε, ο Μισιτς το ίδιο. Ο Ρουμάνος είναι μετρ της ψυχολογίας και προσπαθεί να κρατήσει το γκρουπ ομοιογενές. Ένα γκρουπ το οποιο οι μισοί είναι υπ ατμών. Δώστε χρόνο!

Υγ. Το ίδιο ισχύει και για Σαστρε.
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Ένας παίκτης μπορεί να κριθεί όταν παίρνει συνεχόμενα γεμάτα παιχνίδια.

Όταν παίζεις ένα παιχνίδι στα πέντε και είτε γίνεσαι αλλαγή είτε μπαίνεις σαν αλλαγή ,είναι άδικο να βγαίνουν συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:το πρώτο μεγάλο φάουλ του μίστερ μπότο
Εισαι σιγουρος γι αυτο?
Σε τι θεση επαιζε και με τι συστημα πέρσι ?
Κι ειμαστε σιγουροι οτι τον εφερε για το 4-2-3-1 του Λουτσε?
Αν το καλοκαιρι παιζουμε κατι αλλο ειναι φαουλ?
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να τον δω σταθερά στα πλει οφ μέχρι το τέλος της χρονιάς στη θέση του Κουρτιτς μαζί με Νταγκλας η Τσιγγαρα. Για πρωτάθλημα προφανώς δεν πάμε, βάλε τον να παίξει στη θεση του.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

kataramenos5 έγραψε:
Εισαι σιγουρος γι αυτο?
κατι, εγώ με 3 μύρια θα περίμενα να μου φέρει παίχτη που θα μπει βασικός κι αναντικατάστατος στο κέντρο του γηπέδου

έναν επιπέδου μαουρίτσιο - μίσιτς

όσο για την προσαρμογή, οι παιχταράδες δε θέλουν πολύ χρόνο να φανούν. κι αυτός μέχρι στιγμής δε δείχνει τίποτα απολύτως

να ξεκαθαρίσω ότι το δε μου φταίει σε κάτι ο παίχτης
ο μπότος μου φταίει, που με τόσα διαθέσιμα χρήματα, δεν έφερε κάποιον καλύτερο και πιο έτοιμο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το κακό είναι ότι ο παίκτης έλλειπε από την ομάδα αρκετό διάστημα και ξαφνικά εμφανίζεται βασικός σε ένα ντέρμπυ και σε άλλη θέση από αυτήν που παίζει.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εκτός θέσης με καταστροφικό αποτέλεσμα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

kataramenos5 έγραψε:
Εισαι σιγουρος γι αυτο?
Οπα βόμβα μεγατόνων
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βιαζεσαι Ντανι .τα λεμε σε κανα δίμηνο
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Σε ομαδα γεματη 30+ αργοκαρουτες πρεπει να βλεπουμε με καλύτερο ματι παιχτες που τρεχουν, και δεν ειναι και αμπαλοι.
Κανει για βασικος στον νεο ΠΑΟΚ, η αξιζει 2 μυρια? Δε ξερω, αλλα ξερω οτι το δυδιμο Soares Τσιγγαρα ηταν απο τα καλυτερα που εχουμε δει. Θελω να τον δω και μαζι με τον Augusto.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ νομίζω ότι ο Μποτο ήθελε παρά πολύ τον παίκτη και φοβόταν μήπως τον χάσει αν δεν τον πάρει τον Ιανουάριο. Προφανώς το παλικάρι δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτα, αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι η πρώτη, ακριβή μεταγραφή του Μποτο βγήκε μάπα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στον ποδοσφαιριστή παρά το ότι δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα κι πολλές φορές θέλει να κάνει κι παραπάνω πράγματα. Είναι καλός και σύγχρονος ποδοσφαιριστής
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

kounavi έγραψε:Εγώ πάντως θα προτιμούσα να τον δω σταθερά στα πλει οφ μέχρι το τέλος της χρονιάς στη θέση του Κουρτιτς μαζί με Νταγκλας η Τσιγγαρα. Για πρωτάθλημα προφανώς δεν πάμε, βάλε τον να παίξει στη θεση του.
η μόνη ενθαρρυντική του εμφάνιση μέχρι σήμερα ήταν στο 0-0 στο βικελίδης στην κανονική περίοδο, όταν έπαιξε οχτάρι με τον Τσιγγάρα δίπλα του και ήταν καλοί στο κέντρο. Ο Κούρτιτς ναι μεν προσωπικότητα, γκολ κτλ, αλλά από από τρέξιμο και καλύψεις είναι μηδέν....γι' αυτόν μπορεί να παίζει μόνο με τον Τσιγγάρα ή και τον Αγκούστο όταν αυτός έχει κέφια. Όποτε έπαιξε με Σβάμπ ή το Σοάρες το πράγμα δυσκολεύει.
Ο Σοάρες είναι 8χτάρι αλλά αυτός που θα είναι δίπλα του πρέπει να είναι οπωσδήποτε ταχυδιναμικός. Δεν βιαζόμαστε γι' αυτόν, από του χρόνου θα τον κρίνουμε. Πάντως η Πορτογαλλική λίγκα εάν εξαιρέσεις τους big3 είναι αδύναμη γενικά και μπορεί να σε ξεγελάσει. Το είχα γράψει όταν τον αποκτήσαμε και είχα φέρει σαν παράδειγμα τον πέπε που απέκτησε ο γαύρος με 4εκ που έκανε πολύ καλή σεζόν στην Πορτογαλία. Ήρθε εδώ δεν ακούμπησε και τον έδωσαν πίσω δανεικό και διαβάζω ότι πάλι κάνει καλή χρονιά αλλά στο γαύρο το έχουν πάρει απόφαση ότι την πάτησαν με τη συγκεκριμένη μεταγραφή...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

kounavi έγραψε:Εγώ πάντως θα προτιμούσα να τον δω σταθερά στα πλει οφ μέχρι το τέλος της χρονιάς στη θέση του Κουρτιτς μαζί με Νταγκλας η Τσιγγαρα. Για πρωτάθλημα προφανώς δεν πάμε, βάλε τον να παίξει στη θεση του.
Συμφωνώ αν και με φοβίζει η ανθρωποφαγία μας. Με άλλες 2-3 κακές εμφανίσεις θα ζητάμε το κεφάλι του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”