Άρης - ΠΑΟΚ 17/4 19:30 NovaSports Prime
- ΑποστόληςΑ
Re: Άρης - ΠΑΟΚ 17/4 19:30 NovaSports Prime
Μετά από αρκετό καιρό ο Soares στην 11άδα. Με ανησυχεί το Varela - Mihaj, αλλά και το Curtic - Schwab, που μέχρι τώρα δεν έδειξαν ότι ταιριάζουν.
Απορώ γιατί πήρε τον Τσόλακ στην αποστολή, νομίζω ότι από την στιγμή που επιστρέφει ο Ολιβέιρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξει φέτος!
- ΑποστόληςΑ
Αρκετά off balance η ενδεκάδα με το δίδυμο Βαρέλα μιχαι και χωρίς κλασικό εξαρι. Αναγκαστικά θα πάμε σε παιγνίδι κατοχής καθώς θα είμαστε δύσκολα στην αμυντική μετάβαση και στην κάλυψη των χώρων. Σήμερα είναι μεγάλο κρας τεστ για τον Σοάρες, πρέπει οπωσδήποτε να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Αουγκούστο (που με τις τελευταίες εμφανίσεις φαίνεται ότι θα έρθει και καλή πρόταση για αυτόν)
Από την άλλη νομίζω ότι το 442 του ρουλη είναι λίγο αφελές και εύκολα η δύσκολα θα κυριαρχησουμε στο κέντρο...και όλα θα πάνε καλά....
Από την άλλη νομίζω ότι το 442 του ρουλη είναι λίγο αφελές και εύκολα η δύσκολα θα κυριαρχησουμε στο κέντρο...και όλα θα πάνε καλά....
Τόλη φαίνεται η αποστολή στο βιντεάκι του PAOK TVΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ανακοινώθηκε αποστολή.
στον πάγκο οι: zivkovic, ignason, Taylor, augusto, Murg, Biseswar, tsingaras, Colak, Olliveira
Καλά αυτός ο μπούργος δεν ξέρει τι του γίνεται που πάει να παίξει φουλ επίθεση 442 εναντίον μας, θα χάσουν 0-2Pellaios έγραψε:Αρκετά off balance η ενδεκάδα με το δίδυμο Βαρέλα μιχαι και χωρίς κλασικό εξαρι. Αναγκαστικά θα πάμε σε παιγνίδι κατοχής καθώς θα είμαστε δύσκολα στην αμυντική μετάβαση και στην κάλυψη των χώρων. Σήμερα είναι μεγάλο κρας τεστ για τον Σοάρες, πρέπει οπωσδήποτε να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Αουγκούστο (που με τις τελευταίες εμφανίσεις φαίνεται ότι θα έρθει και καλή πρόταση για αυτόν)
-
panpangr77
Ξεκάθαρα θα γίνει της μεγάλης Πέμπτης .
Έξω ο Ινγκι ,έξω ο Αύγουστος ,έξω ο Τσιγγαρας και παιχνίδι δοκιμών για άλλους παίκτες . Έχει ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό . ..
Έξω ο Ινγκι ,έξω ο Αύγουστος ,έξω ο Τσιγγαρας και παιχνίδι δοκιμών για άλλους παίκτες . Έχει ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό . ..
Μακαρι!theo111 έγραψε:Απορώ γιατί πήρε τον Τσόλακ στην αποστολή, νομίζω ότι από την στιγμή που επιστρέφει ο Ολιβέιρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξει φέτος!
Πολύ ρισκαδόρικη ενδεκάδα…Ταπεινά και με συγκέντρωση και όλα καλά θα πάνε…
Άποψη μου είναι ότι ο Μπούργος δεν έχει διαβάσει σωστά το ματς....Θα δούμε....theo111 έγραψε:Καλά αυτός ο μπούργος δεν ξέρει τι του γίνεται που πάει να παίξει φουλ επίθεση 442 εναντίον μας, θα χάσουν 0-2Pellaios έγραψε:Αρκετά off balance η ενδεκάδα με το δίδυμο Βαρέλα μιχαι και χωρίς κλασικό εξαρι. Αναγκαστικά θα πάμε σε παιγνίδι κατοχής καθώς θα είμαστε δύσκολα στην αμυντική μετάβαση και στην κάλυψη των χώρων. Σήμερα είναι μεγάλο κρας τεστ για τον Σοάρες, πρέπει οπωσδήποτε να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Αουγκούστο (που με τις τελευταίες εμφανίσεις φαίνεται ότι θα έρθει και καλή πρόταση για αυτόν)
Ο τσολακ στο τέλος έμεινε εκτός αποστολής απ'ότι άκουσα στην νόβα....pxp920 έγραψε:Μακαρι!theo111 έγραψε:Απορώ γιατί πήρε τον Τσόλακ στην αποστολή, νομίζω ότι από την στιγμή που επιστρέφει ο Ολιβέιρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξει φέτος!
Πολλά με λίγα το παιχνίδι.
Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιος θα είναι με τα πολλά και ποιος με τα λίγα...
Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιος θα είναι με τα πολλά και ποιος με τα λίγα...