Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Γιουχάρισμα είχε με την λήξη του αγώνα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ατελειωτος ο πόνος που του έχει κεράσει ο ΠΑΟΚ.Καλοχώνευτη,Θεμιστοκλή.
Κουίζ για πολύ αρχάριους λύτες:
Είναι μια ομάδα που θα ήταν πρωταθλήτρια άμα ο σατανικός ΠΑΟΚ δεν είχε υποδουλώσει με τσετσενικα αργύρια τη βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα αυτη έχει μόνο δύο πραγματικά καλούς παίκτες. Και ο ένας παίζει χαφ.
Πόσο καιρό είναι απλήρωτος;
Είναι μια ομάδα που θα ήταν πρωταθλήτρια άμα ο σατανικός ΠΑΟΚ δεν είχε υποδουλώσει με τσετσενικα αργύρια τη βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα αυτη έχει μόνο δύο πραγματικά καλούς παίκτες. Και ο ένας παίζει χαφ.
Πόσο καιρό είναι απλήρωτος;
Μιλάμε για Ρουλη ή χάρτινη;
- Montrealiotis
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Ξεκάθαρα ρουλης, αφού αυτοί είναι ντε σκλαβωμένοι….
-
papwolf
Ο δούλος είναι ο ρούλης.
Οι καλοί παίχτες ποιοι είναι ?
Οι καλοί παίχτες ποιοι είναι ?
-
papwolf
Έχοντας διαβάσει τις μεγάλες θεωρίες του ηγέτη και διδασκάλου ήθους της Ελλάδος, θα απαντήσω:
Μμμμμ
Κανείς δεν ξέρει αν συμφωνώ ή όχι, οπότε απλά μουγκανιζω για να υπεκφυγω.
Μμμμμ
Κανείς δεν ξέρει αν συμφωνώ ή όχι, οπότε απλά μουγκανιζω για να υπεκφυγω.
Καμάρα και Ντιαγε θα πω και εγώ....
Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έχω δει τον Καμαρά σκέφτομαι τι τρομερός θα ήταν στα άκρα. Δύναμη ,ταχύτητα, τεχνική, βλέπει γηπεδο..Ποιος είπε σε αυτό το παιδί ότι είναι φορ; Δεν την βάζει ουτε σε τέρμα του ράγκμπι..
Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έχω δει τον Καμαρά σκέφτομαι τι τρομερός θα ήταν στα άκρα. Δύναμη ,ταχύτητα, τεχνική, βλέπει γηπεδο..Ποιος είπε σε αυτό το παιδί ότι είναι φορ; Δεν την βάζει ουτε σε τέρμα του ράγκμπι..
-
papwolf
Αυτός μουγγανίζει από το ουίσκι και την κόκα ρε...
Έλα πες...
Έλα πες...
-
giliopoulos
Που τους βλεπετε τους καλους απορω
Ο ενας ειναι ο χειροτερος φορ του πρωταθληματος ΜΑΚΡΑΝ, ενα καδρονι που δεν εχει βαλει κανονικο γκολ ακομα
ο αλλος ειναι ενας μετριοτατος παικτης που καταντησε να ειναι παγκιτης στον ρουλη..
Τι συζηταμε ρε παιδια..
Ο ενας ειναι ο χειροτερος φορ του πρωταθληματος ΜΑΚΡΑΝ, ενα καδρονι που δεν εχει βαλει κανονικο γκολ ακομα
ο αλλος ειναι ενας μετριοτατος παικτης που καταντησε να ειναι παγκιτης στον ρουλη..
Τι συζηταμε ρε παιδια..
Βρε εδω μεσα μας πηρανε τα αυτια για τους 2 αυτους το καλοκαιρι και οτι ειναι αφραγκος ο Ιβαν και εκλεισε την κανουλα. Ειπαμε εγιναν εγκληματα το καλοκαιρι αλλα εδω θελαμε να φορτωθουμε και αλλη σαβουρα
Πρώτη φορά συμφωνώ με την 7 .
Όπως ανακοίνωσε, η Θύρα 7 θα κρατήσει κλειστό το πέταλο ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να αναμειχθεί «σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών».
«Με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας μας,ενημερώνουμε ότι η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!
Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε από το 2014 και έχει στιγματιστεί από εγκλήματα και των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ πρέπει να σταματήσει!
Δεν έχει σημασία αν τους πολέμους τους κάνουν οι ΗΠΑ,ή η Ρωσία!
Όπως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο πόλεμο στην Ουκρανία,με τον ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ έπρεπε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλους και η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999,όπως και τόσοι άλλοι πόλεμοι στο παρελθόν!
Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι,ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ! Ίσως οι σχέσεις του με την Τουρκία,τον έκαναν να το ξεχάσει...
Πέραν όλων των παραπάνω οι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ δεσμοί μας με άλλες ομάδες,δεν μας επιτρέπουν να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κρατήσουμε το πέταλο μας ΚΛΕΙΣΤΟ!
Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι υπέρ των διαχωρισμών!
Είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ,στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να επανέλθει αυτή και να σταματήσουν να χάνονται μάταια ανθρώπινες ζωές!».