Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
2 παικταραδες για τα υπόλοιπα ματς, λογικά κάτι θα υπάρχει στην ρωσικό ουκρανική αγορα, μπορούν να βοηθήσουν μέγιστα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω μονο με την ιδεα να το σηκωσουμε μεσα στο ΟΑΚΑ με 50 χιλιαδες κοσμο, τρελαινομαι, αλλα ρεαλιστικα δεν θα αλλαξει κατι με την αλλαγη εδρας. Ειμαι σιγουρος οτι ετσι και αλλιως η ομαδα θα δωσει οτι εχει και δεν εχει. Δεν της λειπει κινητρο που θα βρεθει λογω εδρας του τελικου.
- kataramenos5
Stick to the plan.. Ασ τα σπρώξει το καλοκαιρι παρα να κυνηγαμε τ απαιστα. Ετσι θα παμε πιο μακρια.joshua έγραψε:Εγω παντως αν ο Ιβαν μπορει λογω συνθηκων θα εκανα all in για το κονφερενς.Ο τελικος ειναι πολυ πιθανο να γινει πλεον Αθηνα κατι που σημαινει οτι οι πιθανοτητες μας αν περασουμε τη Μαρσειγ μπορει να φτανουν και στο 50%.Φερνεις δυο παικταραδες και τα παιζεις ολα για ολα...
- thodoris31
εδω που φτασαμε νομιζω ολοι βλεπουμε οτι αυτο το σερι της ομαδας δεν ειναι καθολου τυχαιο
η ομαδα δειχνει μεταλλο ομαδας που μας οδηγησε σε νταμπλ
ταπεινη μου αποψη πρεπει να στηριχτει το 90% του ροστερ
με την προσθηκη 3-4 βαρβατων μεταγγραφων ενοψει σεζον 22-23
η ομαδα δειχνει μεταλλο ομαδας που μας οδηγησε σε νταμπλ
ταπεινη μου αποψη πρεπει να στηριχτει το 90% του ροστερ
με την προσθηκη 3-4 βαρβατων μεταγγραφων ενοψει σεζον 22-23
trouman έγραψε:Μη μας ξεσηκώνετε ρε και μετά θα ψαχνόμαστε...
Φαντάζεσαι λέει να περάσουμε τους Γάλλους?
Θα τους πηδήξουμε του Γάλλους, όχι απλά θα τους περάσουμε.
- xrictoforoc
Όχι δεν είναι καθόλου τυχαίο, μα είναι έργο Λουτσέσκου και όχι η πραγματική αξία του ρόστερ. Δεν ξέρω πως το κάνει, είναι τυχερός; Καταφέρνει να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του; Ίσως και τα δύο μαζί; Πάντως το ρόστερ είναι αρκετά αδύναμο και το εκπληκτικό σερί της ομάδας δεν πρέπει να το κρύβει αυτό. Αυτή τη στιγμή κομβικός ποδοσφαιριστής μπροστά να κάνει τη διαφορά δεν υπάρχει ή μάλλον δεν την κάνει εδώ και καιρό. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι 3-4 μεταγραφές μπορει να είναι αρκετές για διεκδίκηση δύο τίτλων και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και του χρόνου. Προς Θεού δεν λέω να φύγουν όλοι, αλλά για κάποιους ο κύκλος πρέπει να κλείσει προκειμένου να κάνει σταθερά βήματα προόδου η ομάδα, αν μη τι άλλο θεωρητικά χρήματα υπάρχουν, όχι; Άλλωστε αν επιτέλους αρχίσαμε να παίρνουμε στα σοβαρά την Ευρώπη του χρόνου θα χρειαστούμε λίγο μεγαλύτερο ρόστερ. Τα παραπάνω είναι φυσικά η προσωπική μου άποψη, γιατί εγώ του χρόνου περιμένω καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα.
Φέρτε του δύο παιχταράδες και ας μην τους βάλει ποτέ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέρτε του δύο παιχταράδες και ας μην τους βάλει ποτέ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μονος λογος να παρεις παίκτη απο εκεί, είναι για να τον ψήσεις να μείνει και του χρόνου.Είτε να τον θέλει πολυ ο λουτσε.. Ο λουτσε θέλει παίκτες που υπηρετούν το πλάνο με ευλάβεια. Η καμπή είναι πολύ κρίσιμη για να "χαλάσει" τις ισορροπίες. Μόνο μεσοεπιθετικό θα άξιζε ίσως να πάρουμε, γιατί άμυνα να αλλάξει αυτή τη στιγμή με τη καμία..και δεν εχει και νοημα
Αυτή η ΟΥΕΦΑ πραγματικά μας τρολάρει.
Θα πάμε πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό και αντί να πάμε σε καμιά γαμάτη ευρωπαϊκή πόλη θα πάμε στο εξοχικό...μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά
Θα πάμε πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό και αντί να πάμε σε καμιά γαμάτη ευρωπαϊκή πόλη θα πάμε στο εξοχικό...μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά
Βρε ας παμε κι ας παιξουμε στην Ευκαρπια.
-
Μακάρι να μπορούσε να έρθει ο Σόλομον και κανένας Maycon από Σαχτάρ.Δεν θα με χαλαγε και ο Άλαν Πάτρικ.
Το καλοκαιρι ελπιζω ο Λουτσεσκου να μην συμβιβαστει με παραμονες Καντουρι, Ζαμπα, Μουργκ, Τειλορ, Τσολακ και Μπισεσβαρ.
Με αριστερο μπακ, σεντερ μπακ διπλα στον Ινγκασον, δεκαρι, αριστερο εξτρεμ και ενα συγχρονο ταχυτατο χαφ γινομαστε το πρωτο φαβορι του χρονου
Με αριστερο μπακ, σεντερ μπακ διπλα στον Ινγκασον, δεκαρι, αριστερο εξτρεμ και ενα συγχρονο ταχυτατο χαφ γινομαστε το πρωτο φαβορι του χρονου
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Εγω παντως αν ο Ιβαν μπορει λογω συνθηκων θα εκανα all in για το κονφερενς.Ο τελικος ειναι πολυ πιθανο να γινει πλεον Αθηνα κατι που σημαινει οτι οι πιθανοτητες μας αν περασουμε τη Μαρσειγ μπορει να φτανουν και στο 50%.Φερνεις δυο παικταραδες και τα παιζεις ολα για ολα...
-
Παντως και ο Ζιφκο ειχε ερθει λιγο πριν το ματς με Μπενφικα, μπηκε αλλαγη και τους καρφωσε κιολας.
Εννοω οτι τουλαχιστον μπροστα, αν ο αλλος εχει ποιοτητα, μπορει να κανει τη διαφορα αμεσα.
Μην ξεχναμε οτι στη Γανδη παιζαμε με Μουργκ...
Εννοω οτι τουλαχιστον μπροστα, αν ο αλλος εχει ποιοτητα, μπορει να κανει τη διαφορα αμεσα.
Μην ξεχναμε οτι στη Γανδη παιζαμε με Μουργκ...
Απο τους 6 που ανεφερες οι 3 ειναι σιγουροι για παραμονηDimg4 έγραψε:Το καλοκαιρι ελπιζω ο Λουτσεσκου να μην συμβιβαστει με παραμονες Καντουρι, Ζαμπα, Μουργκ, Τειλορ, Τσολακ και Μπισεσβαρ.