Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από miburosaito »

Αρθρο του Τυχαλα για τα λεφτα του στοιχηματος στον αθλητισμο που αποφασισαν φετος. Μετα και τη γκρινια στο μπασκετ, μαλλον αρχιζουν τα μαυρα συννεφα να μαζευονται και στα αλλα αθληματα....

Φοβαμαι οτι ο Αυγενακης θα τα κανει παλι μανταρα (οπως και με τις διακοπες στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα χωρις αποζημιωση περσι και προπερσι). Ειναι παρα πολυ σημαντικο θεμα και για φετος αλλα και για του χρονου.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Πολιτικά ξέρει ότι δεν τον παίρνει για λάθη γιατί ξέρει ότι θα χάσει και ο ίδιος τη θέση του και η κυβέρνηση επίσης. Μάλιστα θα έχει φωνές και από την ΕΟΠΕ που χρησιμοποίησε χαρά για να φέρει και τον Ιταλό στην Εθνική, αλλά και από τα σωματεία της Volleyleague, της Pre League που χάρη σε αυτά τα χρήματα αρχίσανε να φέρνουν καλύτερους παίκτες και να βγαίνουν ξανά στην Ευρώπη. Κάπου στη μέση θα τα βρούνε όλα τα αθλήματα και δε θα γκρινιάξει κανείς.

Δε το λέω αυτό γιατί είναι ικανός ο Αυγενακης. Το αντίθετο. Αλλά δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να πλήξει τις ομάδες που υποστηρίζει αυτός που κινεί τα νήματα πίσω από την κυβέρνηση. Και για αυτό θα βρεθεί μια μέση λύση. Σκέψου ότι θα έπρεπε το βόλεϊ να πάρει περισσότερα και αυτά δόθηκαν στο ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά για το μέλλον, συμφωνώ απόλυτα ότι είναι καθοριστική αυτή η συνάντηση. Θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό όλο το βόλεϊ και το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο άνθρωπος είναι πιο ανίκανος για Υπουργός, από ένα σακί μελιτζάνες.

Αφού κράτησε τη θέση του (!!) μετά τον ανασχηματισμό, δεν τον σταματάει τίποτα...
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Παιδιά υπάρχει κάτι νεότερο για την γιε Γιονγκ. Τι θα γίνει πια? Θα μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα για το τι συμβαίνει?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δυστυχως το αυριανο ματς θελει συνδρομη, εγω δεν ψηνομαι να τους δωσω 5 ευρω για ενα ματς.

Αν καποιο παιδι παει στο γηπεδο αυριο, αν μπορει ας μας δωσει μια εικονα απο το ματς που θα γινει.

Η Θετιδα ειναι ΠΟΛΥ φορμαρισμενη, γι αυτο και δεν ειμαι αισιοδοξος για αυριο.Θα ειναι επιτυχια αν δραπετευσουμε με τη νικη απο τη Βουλα...

Βεβαια στο χερι μας ειναι, αν οι ξενες μας παιξουν καλα μπορουμε να το παρουμε :pano:
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Παιδιά παίζει κάποιος τραυματισμός στη Θέτιδα;

Γιατί μου έκανε εντύπωση που το διπλό μας κατρακύλησε στο 1,20 και η νίκη της Θέτιδας ανέβηκε στο 4,20!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Θα κανει μεγαλη εμφανιση,το πουλεν μου, η Φιντον και θα παρουμε το τριποντο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Αν παιξει η Φιντον θα το παρουμε σιγουρα :mrgreen:

Εχει κανει καποιος συνοπαδος απο Ελλαδα εγγραφη στο καναλι στης Θετιδας? Οι φανς απο Ασια γκρινιαζουν οτι δεν μπορουν να πληρωσουν ειτε με VPN ειτε οχι, και ειπα να ρωτησω αν καποιος το καταφερε.

Να βοηθησουμε και τα αδερφια απο την Απω Ανατολη.... :lol:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αν παιξει? Ξερεις κατι που δεν ξερω? :D
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Εγώ έχω κάνει εγγραφή στο κανάλι της Θέτιδας και θα τα δώσω τα λεφτά. Αν θέλετε μου λέτε και θα σας γράφω για την εξέλιξη του ματς . Ωστόσο την πρώτη φορά που δοκίμασα να δω ματς στην Θέτιδα είχα πρόβλημα με την πληρωμη και αν θυμάμαι καλά αναγκάστηκα να πληρώσω εις διπλούν
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Έχω κάνει εγγραφή, φαίνεται να δουλεύει το σύστημα με πιστωτική, αλλά δεν πλήρωσα ακόμη.

Μοιάζει ίδιο με των Αμαζόνων (που είχαν 3 € όμως)
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Δυνατό παιχνίδι σήμερα, καθοριστικό για τη βαθμολογία και την παρουσία της Ομάδας μας στην τετράδα του Πρωταθλήματος ή όχι. Η Ομάδα είχε χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το παιχνίδι και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και σε επίπεδο τακτικής και ειδικά στην αντιμετώπιση της Ανθούλη. Για να δούμε λοιπόν...

Εγώ δεν θα πληρώσω. Αν μπορεί κάποιος που το παρακολουθεί να σχολιάζει, θα το εκτιμούσα.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Οι Ασιατες φιλοι μας την βρηκαν τελικα τη λυση ;)

Το ματς ειναι σημαντικο αλλα δεν ειναι τοσο κρισιμο, με την εννοια οτι ακολουθουν ευκολα παιχνιδια για εμας σε αντιθεση με τους ανταγωνιστες. Αν κανουμε τις νικες που πρεπει με τους αδυναμους αντιπαλους θα ειμαστε σιγουρα μεσα στη τετραδα. Σιγουρα ομως μια σημερινη νικη θα παιξει καθοριστικο ρολο για την καταληψη της 2-3 θεσης, ετσι ωστε να αποφυγουμε τον βαζελο στα πλευ-οφ.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

miburosaito έγραψε:Οι Ασιατες φιλοι μας την βρηκαν τελικα τη λυση ;)
Η λύση θα βρίσκεται στο youtube?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

DikefalosG4 έγραψε:Παιδιά παίζει κάποιος τραυματισμός στη Θέτιδα;

Γιατί μου έκανε εντύπωση που το διπλό μας κατρακύλησε στο 1,20 και η νίκη της Θέτιδας ανέβηκε στο 4,20!
1.083 τ διπλό αυτή τη στιγμή... 7 ο ασσος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”