28.Alexandru Ionuț Mitriță
-
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Ο παίχτης αυτός δεν είναι για την ομάδα που θέλουμε.. δεν κάνει. Δεν νε συγκινεί η εμφάνιση των τριών αγωνιστικών, δεν μου λέει κάτι. Πολύ εύκολα τον βγάζουμε παιχταρά, το ίδιο εύκολα παλτο. Στους περισσότερους αρκεί τι βλέπουν εκείνη την ώρα για να ξεχάσουν τις τραγικές εμφανίσεις όλης της υπόλοιπης σεζόν. Ελπίζω να χαιρετήσει στο τέλος.
Για να παίζεις σε τρεις διοργανώσεις δεν μπορείς να έχεις 25 παιχταράδες. Ο Μίτριτσα βοηθάει κι αυτός.τσιριγωτης έγραψε:Ο παίχτης αυτός δεν είναι για την ομάδα που θέλουμε.. δεν κάνει. Δεν νε συγκινεί η εμφάνιση των τριών αγωνιστικών, δεν μου λέει κάτι. Πολύ εύκολα τον βγάζουμε παιχταρά, το ίδιο εύκολα παλτο. Στους περισσότερους αρκεί τι βλέπουν εκείνη την ώρα για να ξεχάσουν τις τραγικές εμφανίσεις όλης της υπόλοιπης σεζόν. Ελπίζω να χαιρετήσει στο τέλος.
Πάρε πρώτα καλύτερο, κοίτα τι έχεις κι αν και όποιος περισσεύει τότε τον δίνεις.
Πχ σε δεξιό μπακ, έχουμε πλέον έναν παραπάνω, μπορεί άνετα να φύγει ο Τέιλορ. Αριστερά όμως όσο κι αν μας μυρίζει ο ένας κι ας μας ξυνίζει ο άλλος θα τους φάμε στη μάπα μέχρι να πάρουμε καλύτερους.
Ούτε μπορούμε να έχουμε πολλούς καλύτερους από το Μίτριτσα. Κάπου να καταλάβουμε και το μέγεθός μας δηλαδή, όχι επειδή έχουμε τον Ιβάν καταργήθηκαν τα οικονομικά όρια.
Όλα θα γίνουν σιγά-σιγά μέσω Ιβάν-Λουτσέσκου και Μπότο, αν σταματήσουμε κι εμείς να γκρινιάζουμε κάθε τρεις και λίγο, εδώ υπάρχουν ακόμη συνοπαδοί που λένε οτι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι να αλλάξουμε προπονητή. Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας ρε αδέρφια.
Συμφωνώ πάντως οτι το περισυνό καλοκαίρι στα μεταγραφικά τα κάναμε μαντάρα και οτι κατά τη γνώμη μου μεταξύ και κάποιων αξίων στους σκάουτερ τού ΠΑΟΚ υπάρχει και σαβούρα.
-
Μα ακριβώς αυτό λεω και εγώ. Δεν μιλάω για λεφτά κ για Ιβάν κ για οικονομικά.
Κοίτα πόσα παίρνει ο μουργκ, ο Εσίτι, ο αουγκουστο κ θα καταλάβεις τι ομάδα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε με αυτά τα λεφτά
Κοίτα πόσα παίρνει ο μουργκ, ο Εσίτι, ο αουγκουστο κ θα καταλάβεις τι ομάδα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε με αυτά τα λεφτά
- Metagrafakias
αν εχει ρητρα αγορας μεχρι 1,5εκ θα ηταν μια ενδιαφερουσα μεταγραφη αλλα για παραπανω λεφτα δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρεις....
Εγώ πάντως τώρα μπορώ να πω ότι τον βλέπω σαν παίκτη. Άργησε να έρθει στην ομάδα.
Τραυματίστηκε για κανά δίμηνο αν θυμάμαι καλά ήταν εκτός.
Να και λίγο ο κορωναιός.
Πότε να προλάβει να εγκλιματιστεί?
Τώρα έχει πάρει σειρά αγώνων, με τα θέλω του Λουτς.
Η συνέχεια πάντως θα δείξει, εάν αξίζει να μείνει ή όχι.
Τραυματίστηκε για κανά δίμηνο αν θυμάμαι καλά ήταν εκτός.
Να και λίγο ο κορωναιός.
Πότε να προλάβει να εγκλιματιστεί?
Τώρα έχει πάρει σειρά αγώνων, με τα θέλω του Λουτς.
Η συνέχεια πάντως θα δείξει, εάν αξίζει να μείνει ή όχι.
Μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει καιρός και αγώνες μπόλικοι για να κριθούν όλοι.
Χαίρομαι που βλέπω κάποια ακαουντ να γράφουν σήμερα...νόμιζα ότι έπαθαν τίποτα μετά τα χθεσινά
-
7εκ είναι η ρήτρα καθώς οι αμερικανοί τον είχαν αγοράσει 8εκ. Φυσικά και δεν το συζητάμε καν σε αυτά τα λεφτά. Εγώ βλέπω προσπάθεια για δανεισμό του για άλλο ένα χρόνο, στη λογική ότι ο αριστερός εξτρέμ που έχουμε κλείσει είναι νεαρός και χωρίς παραστάσεις και ίσως χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, οπότε άλλο ένα χρόνο ο Μιτρίτσα δεν θα ήταν άσχημα. Τώρα μάλιστα που και αυτός δείχνει να έχει εγκληματιστεί και να έχει καταλάβει τι του ζητάει ο ΛουτσέσκουMetagrafakias έγραψε:αν εχει ρητρα αγορας μεχρι 1,5εκ θα ηταν μια ενδιαφερουσα μεταγραφη αλλα για παραπανω λεφτα δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρεις....
Η αλήθεια είναι ότι από δω και μετά θα δούμε περί τίνος πρόκειται. Καλός, κακός, μέτριος τώρα θα φανεί. Έχει εγκληματιστεί στην ομάδα, επανήλθε από τραυματισμούς και κόβιντ, πήρε και παιχνίδια, δικαιολογίες πια δεν υπάρχουν. Ότι και να είναι κατά την άποψη μου δεν θα αποκτηθεί γιατί σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα, που αναπαράγονται στην Live-Sports365, το κασέ του στο MLS φτάνει τα 1,8 εκ. τον χρόνο (εμείς πόσα να του δώσουμε δλδ...???) κι έχει οψιόν αγοράς περίπου 3 εκ. ευρώ. Εκτός βέβαια αν κάνει τέρατα και σημεία από δω και μπρος αλλά τότε μάλλον θα βρει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα.
Αυτό με την ρήτρα που λες είχα κι εγώ υπόψιν, ότι δλδ. ήταν ένα ποσό γύρω στα 6-7 εκ. ευρώ αλλά δεν το βρήκα πουθενά δημοσιευμένο παρά μόνο το δημοσίευμα της Live-Sports365 που έγραψα παραπάνω. Ποιος ξέρει...dimitris88 έγραψε:7εκ είναι η ρήτρα καθώς οι αμερικανοί τον είχαν αγοράσει 8εκ. Φυσικά και δεν το συζητάμε καν σε αυτά τα λεφτά. Εγώ βλέπω προσπάθεια για δανεισμό του για άλλο ένα χρόνο, στη λογική ότι ο αριστερός εξτρέμ που έχουμε κλείσει είναι νεαρός και χωρίς παραστάσεις και ίσως χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, οπότε άλλο ένα χρόνο ο Μιτρίτσα δεν θα ήταν άσχημα. Τώρα μάλιστα που και αυτός δείχνει να έχει εγκληματιστεί και να έχει καταλάβει τι του ζητάει ο ΛουτσέσκουMetagrafakias έγραψε:αν εχει ρητρα αγορας μεχρι 1,5εκ θα ηταν μια ενδιαφερουσα μεταγραφη αλλα για παραπανω λεφτα δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρεις....
- buffalobill4
Eπειδη διαβάζω για Γκάρι Ροντρίγκεζ. Καμία σχέση παικτικα. Ο ένας ήταν ταχύτατος και ο δικός μας έχει τρομερή τεχνική. Ο ένας στα καλά του σούταρε δυνατά αυτός αρέσκεται σε πλασέ. Ο Μιτριτσα ο χθεσινός θύμισε στοχ στον ΠΑΟΚ. Ροντρίγκεζ για κανένα λόγο.
Mε αυτον απο την μια πλευρά και τον Ζιφκοβιτς απο την άλλη, δεν θα ξερουν από που θα τους ερχεται. Τον θεωρώ απαραίτητο, αν κι αυτός θέλει να μείνει με λογικά λεφτά.
Κανά 20% κάτω από το συμβόλαιο του Ζίφκοβιτς και κανα 3,5άρι μεταγραφή.
Κανά 20% κάτω από το συμβόλαιο του Ζίφκοβιτς και κανα 3,5άρι μεταγραφή.
Δε θέλω να ακούω χαζά, 3,5 μύρια γι'αυτό ***** επειδή έβαλε ένα ωραίο γκολ;
Έχει πολλά ψωμιά ακόμα για να σκεφτούμε ότι αξίζει να δοθούν έστω και 1,5-2 μύρια για να τον αγορασουμε.
Επεξεργάστηκε. Δεν χρειαζόταν ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός.
Mod Team
Έχει πολλά ψωμιά ακόμα για να σκεφτούμε ότι αξίζει να δοθούν έστω και 1,5-2 μύρια για να τον αγορασουμε.
Επεξεργάστηκε. Δεν χρειαζόταν ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός.
Mod Team
renegade έγραψε:8 με 9 κατοστα είναι τα καθαρά που παίρνει
Δεν ξέρω τι καθαρά παίρνει.
Το καλοκαίρι γράφτηκε για 600 χιλιάρικα ενοίκιο και 500 συμβόλαιο ή τα αντίθετα νούμερα δεν είμαι 100% σίγουρος.