ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
2
1%
Sastre
172
80%
Ingason
29
13%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
2
1%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
1
0%
Murg
1
0%
Colak
1
0%
Biseswar
3
1%
Sidcley
1
0%
Mitrita
1
0%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
2
1%

Σύνολο ψήφων: 215

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

Hayate έγραψε:Γκολλλλλλλλλλλλ!!!!

Νομιζω το να μεινει ο Σαστρε τυπικο ειναι!!!

Ελπίζω να ισχύει το ρεπορτάζ γύρω από τον δανεισμό του,να τον πάρουν από τώρα και να δώσουν κάτι ακόμα στην Μαγιόρκα γιατί είναι κλοπή τα 400 χιλιάρικα για τον παίχτη αυτόν, στην ηλικία που είναι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Διαιτητής που θύμισε Σπανάθα. Τουλάχιστον εκείνος είχε και κίνητρα.

Joan Sastre: αυτό ακριβώς που αρέσει στον Boto (και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο και όχι "μπαλίτσα"): άνεση με τη μπάλα και αντίληψη χώρου. Τα fucking ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ δηλαδή.

Μπράβο στην ομάδα, ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στον βάζελο που αμυνόταν με 8 παίκτες στο κουτί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Immemoric έγραψε:Εγώ νομίζω ότι ο Τσόλακ ήταν καλός.
Καντέμης
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ειπα απο το πρωτο ημιχρονο πως η κριτικη ηταν λιγο αδικη.Δεν ημασταν τοσο κακοι,απλα ειχαμε συγκεκριμενα κενα λογω συγκεκριμενων κενων στην εντεκαδα.Οταν στο δευτερο εξορθολογιστηκε αυτη η αποδοση ανεβηκε ακομα περισσοτερο,κυριαρχησαμε και ηταν θεμα χρονου να μπουν τα γκολ ακομα και αν μας ειναι δυσκολο να δημιουργησουμε καθαρες ευκαιριες.MVP οι Σαστρε,Ζιφκοβιτς σε μια εμφανιση και ενα αποτελεσμα που μας εδραιωνει στη δευτερη θεση και μας δημιουργει στενοχωρια για το τι θα μπορουσαμε να καταφερουμε αν ειχαν γινει καποιες καλυτερες επιλογες το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Γκαβλωτικη νίκη αν και παίζαμε μόνοι μας. Ανύπαρκτος ο βάζεις. Σκωτσέζικο ντους ο Σούπερμαν, Θετικότατος ο Ιγκι. Θετικές κινήσεις ο Μπίσε και ο Μιτριτσα. Ο αρχηγός δεν κάνει για πίσω. Αλλαγή στο 60-65 και μπροστά. Άναρχη η ομάδα. Μουργκ απλά δεν κάνει. Πολλά νεύρα και φάλτσοσφύριγμα. Είναι που τον αδικούν τον βαζελο μετά...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Immemoric έγραψε:Εγώ νομίζω ότι ο Τσόλακ ήταν καλός.
Καντέμης
Ποιο καλος απο τον συνηθη Σβι ηταν σημερα. Απλα αφου τον εχεις στην περιοχη καντε του και καμια σεντρα. Καμια πασα στο κουτι.
petros09

Δημοσίευση από petros09 »

Νεος και παλιός.

Ξαναγράφτηκα στο paokmania κυρίως γιατί καταλαβαίνω ότι ο ΠΑΟΚ βάλλεται από παντού. Και θεωρώ χρέος ως απλός ΠΑΟΚτσης σε αυτες τις πολύ δύσκολες ώρες να είμαι δίπλα στα 4 ιερα γραμματα και όχι αδιάφορος και αμέτοχος.

Ήθελα να το ποστάρω στο ημίχρονο αλλά δεν ειχε νόημα, και το ποστάρω τώρα.

Ο ΠΑΟΚ παιδιά είναι αυτή την στιγμή δύσκολα. Ισως την πιο δύσκολη στιγμη της ιστορίας του. Νιωστε την πάνε να μας κάνουν.

Αδιαφορω για το αποτέλεσμα. Σιγουρα θέλω νίκη αλλά και να μην την πετύχουμε πάμε παρακάτω...

Το χειρότερο είναι, από μια βόλτα που έκανα σε site, fb και εδώ είναι η παντελής απαξίωση της ομάδας από την πλειοψηφία, ανάθεμα και βρισιμο από πολύ κόσμο και κανένας δεν στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ. Από παίχτες με συναισθήματα είναι, σαφώς ακροβοπληρωμένοι, αλλά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Οταν σε βομβαρδίζουν συνεχως από τα ΜΜΕ του κράτους οτι εισαι φονιάς και δολοφόνος, ΌΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ, όχι απλώς οι δολοφόνοι, οι παιχτες αλήθεια με τη ψυχολογια να βγουν να παίξουν;

Ειναι δυσκολα παιδια. Θελει γερά αποθέματα ψυχολογίας και υπομονής για να ανταπεξέλθεις. Εμείς απλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και με το ζόρι περπατάμε 50 μετρα, γιατί δεν εχουμε διάθεση για τίποτα. Πόσο οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον οργανισμό που βάλετται. Συνεπώς ας δούμε την μεγάλη εικόνα.

Δεν ζητώ να μην εχουμε απαιτήσεις, ή να πετάξουμε λευκή πετσέτα.... αλλά ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να ακούω σχόλια τόσο απαξιωτικά, ειδικά στα Sοcial.MEDIA που είναι τόσο υβριστικά, που λες και όλοι θέλουν να ξεσπάσουν πάνω στο ήδη τραυματισμένο κορμί της ομάδας που ΔΗΘΕΝ υποστηρίζουν από πάνω.

ΑΓΑΠΗΣΤΕ Γ@μω το στανιό μου επιτέλους αυτή την ομάδα. Με τα λάθη της ακόμη.

Μακάρι στο Β' να το γυρίσουμε.

Νίκη σήμερα και μακάρι και πρόκριση την Τετάρτη

ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ,

ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.
Ps: η ζημιά των συνδεσμων, όλων εμάς που παρακολουθούμε τον ΠΑΟΚ εδώ και κοντά 40 χρόνια, δεν είναι αυτό το σκηνικό. Το συνδεσμιακό κίνημα μας ΠΕΘΑΝΕ (της Θεσσαλονίκης, όχι της επαρχίας). Ευκαιρία να ανασυνταχθει. Αν εχετε εστω μια σταγόνα ΠΑΟΚ μεσα σας., ανακοινώστε ΧΤΕΣ επανασύστασή της συντονιστικής. Αλλά για να γίνει αυτό θέλει ΑΓΑΠΗ για τον ΠΑΟΚ. Την εχετε; Αμφιβάλω ειδάλλως ηδη θα ειχε διορθωθει το λάθος ΧΡΟΝΙΑ, πολλά χρόνια πριν.

Edit: ο ΠΑΟΚ τελικά κέρδισε. Με ανατροπή και ψυχή. Χαρηκα, αλλά εσείς οι πανηγυρτζήδες να ξερετε ότι υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που δεν είναι σαν τα μουτρα σας. Εγώ σήμερα αν εχανα θα ήμουν ΠΙΟ ΠΑΟΚ. Λιγο παράξενο για εσας αλλά ναι ΠΙΟ ΠΑΟΚ. Ειδικά με αυτό το κλιμα που εχει καλλιεργηθεί. Την Τετάρτη μπορεί να αποκλειστώ, χτύπα ξύλο. Θα είμαι όμως ξανά πιστός ΠΑΟΚ. Και ναι φιλε συνοπαδέ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Ο Λουτσε λέει για τα βαζελια πως έπαιζαν αντιποδοσφαιρο και δεν παιζόταν μπάλα,χάθηκαν τα μισά στην μετάφραση ελεος
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

ποσο ΠΑΟΚ νικη ηταν αυτη ρε φουστη μου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokfreedom
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από paokfreedom »

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kataramenos5 έγραψε:Βαλτε το "λεωφορειο" στο πατο σας λαγουδια

Μακάρι να το έβαζε και η κόκκινη συμμορία.
Όλο το ΠΟΚ λεωφορεία στην Τούμπα φέτος.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για άντρες

:opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Δεν ξέρω αλλα παρα το μάλλον αρνητικό πρώτο ημίχρονο ήμουν σίγουρος ότι θα το γυρίσουμε το παιχνίδι... Πήρε μπρος το σκουφι!!!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ιγκι και Σαστρε πρέπει να μείνουν. Δείχνουν να έχουν το πάθος που χρειάζεται η ομάδα.
Μουργκ πολύ μεγάλη απογοήτευση και Τσόλακ είναι για κάποια μικρά ματς εκτός τούμπας τίποτα παραπάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”