Βασικό νομίζω λείπει γενικά ένας μεσοεπιθετικός επίπεδου..FreeWatcher έγραψε:Προφανώς είδα άλλο ματς από την πλειοψηφία εδώ μέσα!!! Δεν παρατήρησα κανένα κενό στα εξτρεμ που γράφετε και ξαναγράφετε... Κατά την ταπεινή μου αποψη το κενό που προφανεστατα υπαρχει στην ομαδα ειναι πισω αππ το φορ. Ανεβηκε λιγα ματς ο μπισεσβαρ και ειδα αλλον παοκ. Βγηκε και παπαλα... Όπως εγραψε και ενας ακομα φίλος και αριστερο μπακ θα ηθελα απο άμεσες προσθηκες.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Γυρνάει ο Ομάρ....gergeo4 έγραψε:Υπάρχει πληροφορία για πιθανή θλαση μπισεσβαρ.ισως οδηγησει στην απόκτηση μεσοεπιθετικου
Ε ορίστε τα ήθελες. Δεν άντεξα. Είμαι έξω σε δουλειά αλλά εγραψα
δε γνωριζω.Αυτο που ξερω ειναι οτι θελουμε μεσοεπιθετικό και εχουν γινει προτασεις.Σιγουρα ομνως η απουσία ενος ακομα μπροστινου θα εντείνει τη προσπάθεια τις τελευταίες ωρεςomerta76 έγραψε:Αν δεν πάθαινε δηλαδή θλάση θα μέναμε έτσι; Δεν βλέπουν την καρακεναρα εκεί;gergeo4 έγραψε:Υπάρχει πληροφορία για πιθανή θλαση μπισεσβαρ.ισως οδηγησει στην απόκτηση μεσοεπιθετικου
μεγιστος ομαρnunies4 έγραψε:Γυρνάει ο Ομάρ....gergeo4 έγραψε:Υπάρχει πληροφορία για πιθανή θλαση μπισεσβαρ.ισως οδηγησει στην απόκτηση μεσοεπιθετικου
Ε ορίστε τα ήθελες. Δεν άντεξα. Είμαι έξω σε δουλειά αλλά εγραψα

- Μπαρκαρούτσος
Στην Ελλάδα με τα λεωφορεία ο μπουκαδόρος δεν θα βρει χώρους. Θέλεις playmaker να μοιράζει τη μπάλα σε παίχτες που θα κάνουν κινήσεις προς τα μέσα. Τύπου Sergio Oliveira κτλ.
Στην Ευρώπη θέλουμε πνευμόνι και ταχύτητα στα πόδια και τη σκέψη, οι επιθέσεις είναι μπασκετικές NBA, με σουτ στα 10''.. Ο μπουκαδόρος στην Ελλάδα που οι επιθέσεις είναι 23.59'' τύπου Σούλη Μαρκόπουλου, θα φαίνεται σαν τον Φωτάκη.
Στην Ευρώπη θέλουμε πνευμόνι και ταχύτητα στα πόδια και τη σκέψη, οι επιθέσεις είναι μπασκετικές NBA, με σουτ στα 10''.. Ο μπουκαδόρος στην Ελλάδα που οι επιθέσεις είναι 23.59'' τύπου Σούλη Μαρκόπουλου, θα φαίνεται σαν τον Φωτάκη.
Aν καταλαβα καλα ο Λουτσεσκου ειπε μεταγραφες τελος...Αντε...@#@#$@%$@#
εύχομαι το καλοκαίρι οι βραζιλιάνοι να αποχωρήσουν
αουγκούστο και ζαμπά είναι εκνευριστικοί
αουγκούστο και ζαμπά είναι εκνευριστικοί
οχι μονο αυτο αλλα οτι ο μπισεσβαρ ηταν τελειωμενος κ τωρα μιλαμε για αυτον ειναι ο καλυτερος παιχτης ειναι ικανος να δωσει εντολη για ανανεωση εμμονικος οσο δεν παει ρε φιλε.
- FreeWatcher
Πως το πες αυτο αντιχριστε???? (που έλεγε κ ο τεραστιος Βεγγος)joshua έγραψε:Aν καταλαβα καλα ο Λουτσεσκου ειπε μεταγραφες τελος...Αντε...@#@#$@%$@#
Ακουγα δηλωσεις λαιβ αλλα δεν πηρε το αυτι μου για μεταγγραφες, μαλλον το χασα...
- rade paprica
Πού το ξέρεις ρε Joshua γιατί θα μας τρελάνεις
Πού το ξέρεις ότι του φέρνουν αβέρτα παίκτες και τους κόβει αυτός?
Πού το ξέρεις ότι του φέρνουν αβέρτα παίκτες και τους κόβει αυτός?
Α και κατι ακομη. Ο Ζαμπα ισως να βοηθησει μονο ως αλλαγη του Ζιφκο. Αμα ειναι να απενεργοποιουμε το κανονικο οπλο ετσι τι να πω ας ξεχάσουμε τα παντα. Εχουμε 4 εξτρεμ που περαν του Ζιφκο ειναι ο μουργκ δεκαρακι ο Ζαμπα αριστερος εξτρεμ και ο Μιτριτσα κατι σαν εξτρεμ. χιλιες φορες σημερα να εβαζε Μουργκ εκει πισω απο τον φορ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τέλος οι μεταγραφές σύμφωνα με Λουτσεσκου
Καθόμαστε και στενοχωριόμαστε κιόλας...αεί στα διαολα....
Καθόμαστε και στενοχωριόμαστε κιόλας...αεί στα διαολα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Κυρ 30 Ιαν 2022, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.