Χθες δεν ήταν αρνητικός όπως σε όλα τα υπόλοιπα ματς. Αναμφίβολα έχει άπειρη τεχνική και φαίνεται από τα κοντρόλ του και τα αγγιγματα της μπάλας. Φτάνει όμως μόνο αυτό; Τι να το κάνεις ότι μπορεί να ντρίπλαρει στο 0.5τμ οταν δεν μπορεί να περάσει αμυντικό λόγω της μηδαμινής έκρηξης και της μέτριας ταχύτητας; Στην άμυνα να βοηθήσει ούτε λόγος. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσουμε οποιοδήποτε ποσό για να τον αποκτήσουμε αν και μακάρι να έχει ραγδαία ανάπτυξη και να βοηθήσει την ομάδα και να με διαψεύσει. Ωστόσο όσο δεν μπορεί να δημιουργήσει από μόνος του όντας εξτρεμ είμαι πολύ επιφυλακτικόςrenegade έγραψε:Καλύτερος των τριών πίσω από το φορ.
Φαίνεται ότι ακούει τον προπονητή του.
Σταμάτησε να κάνει αυτά που κάνουν σε αγώνες επίδειξης και πλέον φαίνεται κανονικος επαγγελματίας.
Βέβαια διάθεση για άμυνα ότι να το σκέφτεται.
Εγώ πάντως μέχρι 2 εκατομμύρια θα σε αγόραζα. Έχει απίστευτη πρώτη ύλη αλλά εντελώς ακατέργαστη
28.Alexandru Ionuț Mitriță
- buffalobill4
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
Αν δεν αλλάξει νοοτροπία στο παιχνίδι του και να γίνει πιο συμμετοχικός όπως ήταν εχθές και λιγότερο φλύαρος δεν τον βλέπω να μένει…
-
Και μόνο λόγω σωματοδομης με χαλάει.
Και ο Ζιφκο ας πούμε είναι κοντός αλλά είναι τσαμπουκας, δεν πέφτει με τίποτα.
Αυτός μου φαίνεται πολύ κωλοτουμπας.
Και ο Ζιφκο ας πούμε είναι κοντός αλλά είναι τσαμπουκας, δεν πέφτει με τίποτα.
Αυτός μου φαίνεται πολύ κωλοτουμπας.
Ο τύπος μόνο άμπαλος δεν είναι, έχει κάτι αγγίγματα και κοντρόλ που δείχνουν ότι κατέχει. Τι διάολο, εθνική Ρουμανίας παίζει, δεν μπορεί να είναι τόσο κατσαπλιάς.
Ο χοντρό θέμα είναι ότι είναι αναιμικός, για ένα πρωτάθλημα δύναμης όπως το δικό μας δεν ξέρω πόσο μπορεί.
Πάντως είναι ευχάριστη έκπληξη τα τελευταία ματς, μακάρι να ανέβει κι άλλο.
Ο χοντρό θέμα είναι ότι είναι αναιμικός, για ένα πρωτάθλημα δύναμης όπως το δικό μας δεν ξέρω πόσο μπορεί.
Πάντως είναι ευχάριστη έκπληξη τα τελευταία ματς, μακάρι να ανέβει κι άλλο.
- ΑποστόληςΑ
Η χθεσινή εμφάνιση ήταν ελπιδοφόρα για κάτι καλύτερο. Θα φανεί στη συνέχεια αν θα προσφέρει ή όχι. Υγιής να είναι και να παίρνει συμμετοχές.
- Amsterdamer_87
αυτο που με μια ψιλοκαλη εμφανιση,πατε να βγαλετε αυτον τον σκουντουφλη παιχταρα,με ξεπερναει..
- ΑποστόληςΑ
Μην είστε ή του ύψους ή του βάθους. Κανείς δεν είπε ότι έπαιξε φοβερά. Έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση (2 ασίστ - η μία είναι το κερδισμένο πέναλτυ), που σε σχέση με τις κάτω του μετρίου εμφανίσεις του μέχρι τώρα ήταν όαση. Ο παίκτης πάντως δεν είναι τυχαίος, είναι διεθνής με όλες τις ομάδες της χώρας του, από U-17 μέχρι Εθνική ανδρών. Με την τελευταία έχει 16 συμμετοχές.
- Amsterdamer_87
του υψους και του βαθους ειναι,θα ελεγα,αυτοι που λενε/θελουν να μεινει στην ομαδα..
πιθανη αγορα του,με ξεπερναει ακομα πιο πολυ..
ευτυχως ο Μποτο κατι ξερει παραπανω και θελει να φερει εξτρεμ απο Ισπανια στη θεση του..
πιθανη αγορα του,με ξεπερναει ακομα πιο πολυ..
ευτυχως ο Μποτο κατι ξερει παραπανω και θελει να φερει εξτρεμ απο Ισπανια στη θεση του..
Ορισμένοι παίχτες θέλουν προσαρμογή. Ας μην ξεχνάμε οτι επαιζε Αμερική πριν έρθει σε εμας, με ότι σημαίνει αυτό..
Φαίνεται οτι είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλα, μέχρι τώρα τουλαχιστον, κάτι του χαλάει τελευταία στιγμή.
Είχε φέρει κάποτε ο βάζελος τον ΜΠορέλι ως μεγάλο όνομα.. τον πρώτο χρόνο γελούσαμε μαζί του. Δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά. Την εξέλιξη νομίζω την γνωρίζουμε όλοι
Φαίνεται οτι είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλα, μέχρι τώρα τουλαχιστον, κάτι του χαλάει τελευταία στιγμή.
Είχε φέρει κάποτε ο βάζελος τον ΜΠορέλι ως μεγάλο όνομα.. τον πρώτο χρόνο γελούσαμε μαζί του. Δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά. Την εξέλιξη νομίζω την γνωρίζουμε όλοι
Ρε παιδιά αφού ο ποδοσφαιριστής έχει μηδέν τακτική παιδεία δεν γνωρίζει πως να σταθεί στο γήπεδο για την θέση του. Χθες άνοιξε το παιχνίδι κι είχε ευκολότερο εργο. Όταν αντιμετωπίζει οργανωμένη αμυντική διάταξη έχει δείξει ότι πελαγοδρομει. Θα βελτιωθεί στο μέλλον; Εμείς από έξω δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Μαζί με τον ζαμπα όμως είναι ένα ακόμα ερωτηματικό. Πάνω από όλα όμως μια ομάδα χρειάζεται σταθερές!!!
- john4serres
- xrictoforoc
Όντως! Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αξιοπρεπέστατος, δυστυχώς είχε χαθεί η ενέργεια όταν μπήκε και δεν μπόρεσε κάποιος να τον ακολουθήσει. Μακάρι να κάνει καλό υπόλοιπο μπας και ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα αυτός κι μουργκ πρέπει να αποχωρήσουν χθες . Και οι δυο μαζί ούτε καν πλησιάζουν στο απόλυτο τίποτα .
Kαλη εμφανιση.
Υποχρεωτικα θα δοκιμαστει στο 10 απο οτι φαινεται.
Μαλλον καλυτερα γιατι στο πλαι θελει δυναμη και θα μπαζει αμυντικα η πλευρα του.
Νομιζω οτι αν ειναι σοβαρος μπορει να βοηθησει στο 10
για να διασπασουμε πολυπροσωπες αμυνες.
Ωστοσο θελουμε δεκαρι οσο τιποτε αλλο!
Εκτος αν αλλαξουμε συστημα.
Υποχρεωτικα θα δοκιμαστει στο 10 απο οτι φαινεται.
Μαλλον καλυτερα γιατι στο πλαι θελει δυναμη και θα μπαζει αμυντικα η πλευρα του.
Νομιζω οτι αν ειναι σοβαρος μπορει να βοηθησει στο 10
για να διασπασουμε πολυπροσωπες αμυνες.
Ωστοσο θελουμε δεκαρι οσο τιποτε αλλο!
Εκτος αν αλλαξουμε συστημα.