ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν εμπιστεύομαι Τουρκικά δημοσιεύματα.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

FreeWatcher έγραψε:
proedros έγραψε:Κλασική τραγική διοίκηση…Προσπαθεί να κλείσει έναν παίκτη 2 εβδομάδες…Τόσα έσοδα από την ομάδα και κολλάνε στα 500.000…Μαρέσει που λέγανε πως φέτος θα γίνουν οι μεταγραφές νωρίς..Αν δεν πιάσει 27-28 να πέσουν οι τιμές , δεν γίνεται τίποτα…Η νοοτροπία τελικά δεν αλλάζει με τίποτα…
Τόσα έσοδα που κάθε χρόνο χρειαζόμαστε αύξηση μετοχικου κεφαλαίου γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ, τουτέστιν κάποιος πρέπει να βαζει κάθε χρόνο 10 μυρια απο την τσεπη του για να βγαινει η ομαδα!!! Φαντάζομαι αυτός ο κάποιος δεν εισαι εσυ...
Αν και απτο "κολλανε στα 500.000 ευρώ" σε κοβω μεγαλοπιασμενο πρόεδρε... Αν όλοι οσοι παιζετε με τα εκατομμυρια εδω στο φόρουμ, σπρωχνετε απο μια 500ρα καθε μεταγραφική περίοδο τελειωσαν τα προβληματα της Παοκαρας μας!
Εσύ ρε φίλε εισαι ικανοποιημένος με αυτό που βλέπεις κάθε χρόνο??Δηλ. να έρχονται 2-3-4 παίκτες πάντα τελευταία στιγμή? Εγώ θεωρώ πως έτσι δεν χτίζονται οι ομάδες...και θεωρώ πως με Μπότο θα αλλάξει αυτό..Όσο για τα έσοδα δεν ξέρω που πηγαίνουν τα χρήματα αλλά δεν είναι πολύ ορθό στα μάτια μου να πουλιούνται παίκτες για 5 - 7- 10 εκατομμύρια και η ομάδα να εξακολουθεί να δείχνει πολύ αργή στα αντανακλαστικά της...Υπάρχουν 3 στόχοι εν ενεργεία είναι κρίμα να βγεις από αυτούς τόσο νωρίς...θα μου πεις πως αν έκανες 2-3 μεταγραφες πιο πριν θα σου εγγυώταν κανείς την επιτυχία?Μα και φυσικά όχι αλλά σίγουρα θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

proedros έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
proedros έγραψε:Κλασική τραγική διοίκηση…Προσπαθεί να κλείσει έναν παίκτη 2 εβδομάδες…Τόσα έσοδα από την ομάδα και κολλάνε στα 500.000…Μαρέσει που λέγανε πως φέτος θα γίνουν οι μεταγραφές νωρίς..Αν δεν πιάσει 27-28 να πέσουν οι τιμές , δεν γίνεται τίποτα…Η νοοτροπία τελικά δεν αλλάζει με τίποτα…
Τόσα έσοδα που κάθε χρόνο χρειαζόμαστε αύξηση μετοχικου κεφαλαίου γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ, τουτέστιν κάποιος πρέπει να βαζει κάθε χρόνο 10 μυρια απο την τσεπη του για να βγαινει η ομαδα!!! Φαντάζομαι αυτός ο κάποιος δεν εισαι εσυ...
Αν και απτο "κολλανε στα 500.000 ευρώ" σε κοβω μεγαλοπιασμενο πρόεδρε... Αν όλοι οσοι παιζετε με τα εκατομμυρια εδω στο φόρουμ, σπρωχνετε απο μια 500ρα καθε μεταγραφική περίοδο τελειωσαν τα προβληματα της Παοκαρας μας!
Εσύ ρε φίλε εισαι ικανοποιημένος με αυτό που βλέπεις κάθε χρόνο??Δηλ. να έρχονται 2-3-4 παίκτες πάντα τελευταία στιγμή? Εγώ θεωρώ πως έτσι δεν χτίζονται οι ομάδες...και θεωρώ πως με Μπότο θα αλλάξει αυτό..Όσο για τα έσοδα δεν ξέρω που πηγαίνουν τα χρήματα αλλά δεν είναι πολύ ορθό στα μάτια μου να πουλιούνται παίκτες για 5 - 7- 10 εκατομμύρια και η ομάδα να εξακολουθεί να δείχνει πολύ αργή στα αντανακλαστικά της...Υπάρχουν 3 στόχοι εν ενεργεία είναι κρίμα να βγεις από αυτούς τόσο νωρίς...θα μου πεις πως αν έκανες 2-3 μεταγραφες πιο πριν θα σου εγγυώταν κανείς την επιτυχία?Μα και φυσικά όχι αλλά σίγουρα θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες...
Ρε συ και γω θεωρω οτι με Μποτο θα αλλαξει αυτο αλλα ο ανθρωπος μολις ηρθε! Κατσε και τον κρινουμε απο τις επομενες μεταγραφικες περιοδους. Προς το παρον δεν μετραει η ταχυτητα προς τερψιν των αγανακτισμενων οπαδων αλλα η επιτυχια των μεταγραφων μιας και κατα 99% χτίζεται ο ΠΑΟΚ της επομενης 5 ετιας απο το 0. Καλα περιμενεις σοβαρα να ερθουν μεταγραφες για να παιξουν και να σε περασουν απο την αεχ πχ στο κυπελο? Ξερω ειστε σκασμενοι αλλα λιγη λογική. Τελος τα εκατομμύρια πηγαινουν στον ΠΑΟΚ! Με τις αστοχίες και τις μλκιες του ο Ιβαν ματωνει οικονομικα για την Παοκαρα μας. Καθε χρονο. Ο μονος προεδρος που ριχνει τοσα χρηματα στην ομαδα του μετα τον Κοσκωτά (δεν εριχνε δικα του!)...
Έλεος με τα εκατομμύρια που πηραμε απο 2-3 μεταγραφές, λες και κερδισατε το λοττο και σας τα κραταει ο οπαπ ρε παιδια. Ηρεμια και τα χρηματα θα ξαναεπενδυθουν και σωστα αυτη τη φορα. Ειμαι πολυ αισιοδοξος με Μποτο. Και μαλιστα δεν ημουν και απο αυτους που καιγοταν για ΤΔ εδω μεσα. Ενα ποδοσφαιρανθρωπο στην παε ηθελα απλα... Βλεπουμε και κρινουμε αλλα περιμενετε να δουμε πρωτα!!!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Demir έγραψε:Μάλλον χαλάει του σοαρες για να βγαίνουν ονόματα ..
Μπορεί και όχι

Αν φύγουν ο Εσιτι συν Ντάγκλας ίσως έρθει ο Σοαρες (μεταγραφή ) και ένας ακόμη δανικός
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σιγά μην φύγει ο Ντάγκλας ..
proedros

FreeWatcher έγραψε:
proedros έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
Ρε συ και γω θεωρω οτι με Μποτο θα αλλαξει αυτο αλλα ο ανθρωπος μολις ηρθε! Κατσε και τον κρινουμε απο τις επομενες μεταγραφικες περιοδους. Προς το παρον δεν μετραει η ταχυτητα προς τερψιν των αγανακτισμενων οπαδων αλλα η επιτυχια των μεταγραφων μιας και κατα 99% χτίζεται ο ΠΑΟΚ της επομενης 5 ετιας απο το 0. Καλα περιμενεις σοβαρα να ερθουν μεταγραφες για να παιξουν και να σε περασουν απο την αεχ πχ στο κυπελο? Ξερω ειστε σκασμενοι αλλα λιγη λογική. Τελος τα εκατομμύρια πηγαινουν στον ΠΑΟΚ! Με τις αστοχίες και τις μλκιες του ο Ιβαν ματωνει οικονομικα για την Παοκαρα μας. Καθε χρονο. Ο μονος προεδρος που ριχνει τοσα χρηματα στην ομαδα του μετα τον Κοσκωτά (δεν εριχνε δικα του!)...
Έλεος με τα εκατομμύρια που πηραμε απο 2-3 μεταγραφές, λες και κερδισατε το λοττο και σας τα κραταει ο οπαπ ρε παιδια. Ηρεμια και τα χρηματα θα ξαναεπενδυθουν και σωστα αυτη τη φορα. Ειμαι πολυ αισιοδοξος με Μποτο. Και μαλιστα δεν ημουν και απο αυτους που καιγοταν για ΤΔ εδω μεσα. Ενα ποδοσφαιρανθρωπο στην παε ηθελα απλα... Βλεπουμε και κρινουμε αλλα περιμενετε να δουμε πρωτα!!!
Καταρχήν δεν κρίνω τον Μπότο...Κρίνω την νοοτροπία...Ναι, μπορεί να μην έχει λογική για το αν μπορούν να σε βοηθήσουν οι μεταγραφες άμεσα αλλά η ομάδα είναι σε τέτοια άθλια αγωνιστική κατάσταση που ΕΝΑΣ ποιοτικός παίκτης να έρθει θα κάνει την διαφορά...Παραδείγματα από το παρελθόν που μόλις ήρθαν μπήκαν στα βαθιά και έκαναν την διαφορά ουκ ολίγα όπως Λίνο, Σορλέν, Πρίγιοβιτς ακόμα και οι Σβιντέρσκι και Ενρίκε...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Φετος δεν ειχα ξαναμπει στο μεταγραφες χειμωνα και ησυχασε το κεφαλι μου.
Μπαινω σημερα απο περιεργεια..
Λεω να διαβασω τις τελευταιες 5 σελιδες
5 απ το τελος...4 απ το τελος...δεν αντεξα αλλο...
Νιαρ νιαρ νιαρ νιαρ νιαρ...
Καλη συνεχεια και τα λεμε στο χορτο.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Γιατί ρε μην φεύγεις..
Πλάκα έχει
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

:arrow: Ρε φίλε γιατί ίσχυε για τον Soares ; η τα λεγαν ετσι; κανεις δε ξερει κ για αυτο μενεις στο γιατι κ εγω κ ολοιμας!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

pagotatzis έγραψε:
Μπορεί και όχι

Αν φύγουν ο Εσιτι συν Ντάγκλας ίσως έρθει ο Σοαρες (μεταγραφή ) και ένας ακόμη δανικός
:arrow: ο Augusto δε φευγει ποιο λογικο ειναι να φυγει ο Τέυλορ με τον Εσιτι
proedros

Ο Σα Πϊντο φένεται πως έχει θέσει βέτο...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ταυτόχρονα με τη δήλωση του προπονητή της Μορειρενσε για Σοάρες βγήκαν από Πορτογαλία για τον παίχτη της Μπενφίκα. Ελπίζω για Σοάρες, όχι έναν ακόμη δανεικο. Φτανει
proedros

Αν ερχόντουσαν και οι 2 θα μιλούσαμε για άλλη ομάδα...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Και αν δεν έρθει κανένας από τους δύο, θα είμαστε ίδια ομαδα :opaokara:
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

πω πω πόσο εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι δίνουν τα εκατομμύρια σαν στραγάλια στον σκατόγαυρο ενώ εμείς ματώνουμε για να δώσουμε παίχτη με ικανοποιητικά λεφτά.

χαρακτηριστική περίπτωση ο Σβιντέρσκι με τα 5 χαρτιά σε εμάς, και η Νιουκάστλ που δίνει 8 για να πάρει τον Σισέ..

είναι να τρελαίνεσαι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”