ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από nunies4 »

george89 έγραψε:Καλημέρα, καλά κάνουν και πουλάνε αλλά πήγε 20/1 και ακομη 1 μεταγραφη έχεις κάνει
Μια...στην θεση του πιο βελτιωμενου παικτη του τελευταιου διμηνου...Ποσο ΠΑΟΚ!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ποτέ γυρνάει ο καντουρι ;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Joshua καταλαβαίνω τι λες και έχεις ένα δίκαιο. Εγώ όμως ποτέ δεν υπονόησα να κοπεί η εξέλιξη του μικρού. Αυτά που γράφω παραπάνω είναι πάγια θέση μου για την ομάδα. Δεν τα λέω μόνο τώρα που έφυγε ο Σβι. Είναι ομωσ Μεγάλη κουβέντα που δεν μπορει να γίνει εδω. Είναι αν θελεισ Μια άλλη ποδοσφαιρική λογική. Γενικά θεωρώ τέτοιους παίκτες πολύ χρήσιμους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τετοιοι παικτες ειναι χρησιμοι μονο για βραχυπροθεσμα προτζεκτ και ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη και ειδικα με Μποτο ΤΔ δεν στοχευει σε τετοια.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μακάρι ρε φίλε τι να πω. Πάντως έτσι η αλλιώς εγώ θα τον ήθελα τώρα αυτόν στην ομάδα έστω και για κάνα χρόνο. Πολλά ματς κόβιντ κλπ είναι δύσκολες εποχές.
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Επειδή διαβάζω συνέχεια να πάρουμε τις καλύτερες μονάδες μη ανταγωνιστικών ομάδων της περιφέρειας (Sony, Ferrari, Van), δεν σκέφτεστε πως οι αν τους πάρεις αυτούς μειώνονται οι πιθανότητες στραβοπατηματος για τους ανταγωνιστές μας? Καταλαβαίνω την λογική σας αλλά θέλει και λίγη στρατηγική ;)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ελπιζω τωρα που τσιμπησαμε το 5αρι , να παμε για ενα επιθετικο χαφ ορχηστρα... και εξτρεμ..
αν και ειμαστε ικανοι να φερουμε πρωτα σεντερ μπακ...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Χαρηκα πολυ με την πωληση ΣΒιντερσκι, η προσωπικη μου γνωμη ηταν οτι ο ΠΑΟΚ θελει αλλου ειδους σεντερ φορ στυλ Πριγιο...ισως σε ενα συστημα 4-4-2 να απεδισε καλυτερα αλλα μονος του μπροστα ηταν πολυ αδυναμος,ατεχνος και δεν μυριζοταν το γκολ πολυ...5εκ ειναι απιστευτα καλο ποσο και μενουμε με Ακπομ,Ολιβειρα και Κουτσια γιατι θεωρω οτι και ο Τσολακ θα πωληθει γυρω στα 2-2,5εκ...βγαινεις στην αγορα με 7εκ περιπου αν υποθεσουμε οτι ο ενας ειναι ο Φελιπε Σοαρεζ θελουμε εναν μπουκαδορο εξτρεμ στυλ Ζιβκο να ενναλασονται πλευρες,ενα γηργορο χαφ αλλα να 6αριζει περρισοτερο να μοιραστει την θεση με Τσιγγαρα και αν φυγει ο Βαρελα και ο Ινγκανσον και εναν αμυντικο αλλα παικταρα...Ισως προς το τελος γινουν και καποιες επενδυσεις για το μελλον οπως ο Τσιφτσης....
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Καλημέρα...η φάση που ορισμένοι γκρινιάζουν για τον ΣΟάρες που έχει και κάποιες συμμετοχές στη NOS αλλά και μια Α ποδοσφαιρική παιδεία και κουλτούρα (για να καταλάβουμε τη διαφορά ας θυμηθούμε τη μεταμόρφωση Πέλκα σε ένα χρόνο δανεισμού στην Πορτογαλία) αλλά από την άλλη μιλάνε για Κούτσια και Κωσταντέλια που δεν έχουν δείξει ΤΙΠΟΤΑ το λες και αντίφαση (ευγενικά να το πω)....

Μας αρέσει δεν μας αρέσει το επίπεδο ακαδημιών στη χώρα και το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας είναι ΤΡΑΓΙΚΟ και δεν έχει καμία σχέση με το επίπεδο και τη δουλειά που γίνεται στα προηγμένα πρωταθλήματα (ακόμα και σε Πορτογαλία ή Βέλγιο -διαβάστε άρθρο του Μήλιου τι πλάνο 20ετίας έκανε το Βέλγιο στις ακαδημίες και τα αθλητικά σχολεία για να καταλάβετε-).

Προσωπικά πριν 4 χρόνια είχα συνοδέψει συγγενικό μου πρόσωπο πιτσιρικά για να δοκιμαστεί στην Πριμαβέρα της Ρόμα....κάτσαμε 6 μέρες. Να σας πω λοιπόν ότι στις προπονήσεις σε προάστιο της Ρώμης όπου έχει έδρα η ακαδημία πρώτα απ' όλα το γήπεδο δεν το έχουν ούτε μικρές ομάδες SL. Τεχνικό επιτελείο 10 άτομα στην προπόνηση, όλοι με γιλέκα για μετρήσεις κλπ και τα 16χρονα σε σωματοδομή μοιάζανε με 25άρηδες....

Την τελευταία μέρα παίξανε ένα φιλικό με μια ομάδα Seria C όπου παίζανε ενήλικοι....όταν είδα τη διαφορά στους 3 έλληνες πιτσιρικάδες που δοκιμάζανε και στα πιτσιρίκια των Ιταλών έπαθα πλάκα...16χρονα πέφτανε με ώμο πάνω στους μεγάλους και τους πετούσαν έξω...

Εμείς εδώ μιλάμε για παιδιά 16-19 ετών και λέμε ε ναι είναι λίγο αδύνατος/αδύναμος θα δουλέψει και θα το φτιάξει....Πότε? στα 30?

Ως προς τις μεταγράφες εγώ περιμένω κι άλλες καραμπόλες....Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πορευτούμε με τον Άκπομ (και ελπίζω μη γίνει καμιά στραβή και τον αγοράσουμε), ή τον Ολιβέιρα (που δεν ξέρουμε πως και αν θα επανέλθει) ή τον Τσόλακ που έχει τα ψυχολογικά του και δεν μπορεί να σταυρώσει κοντρόλ.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Demir έγραψε:Ποτέ γυρνάει ο καντουρι ;
:lol: :lol: :lol:

Best post ever !!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περιμενε εσυ φορ στυλ Πριγιο με ΤΔ Μποτο...Στο περιμενε θα μεινεις ευτυχως...
george89

Δημοσίευση από george89 »

Θα προλάβει να κλείσει εξτρεμ και χαφ ο μποτο έγκαιρα;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εχω την αισθηση πως παμε για δυο χαφ.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε:Εγω εχω την αισθηση πως παμε για δυο χαφ.
Χωρις να χαιρετησει ο Εσιτι?
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Ο Κωνσταντέλιας, που είναι από τα μεγάλα ταλέντα του ΠΑΟΚ, συνεχίζει την καριέρα του στο Βέλγιο (Έουπεν), γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ευκαιρίες από τον Λουσέσκου, αλλά πλέον υπάρχει και μια ακόμη πληροφορία, η οποία κυκλοφορεί αρχικά ως φήμη…

ότι ο Λουτσέσκου άναψε το “πράσινο φως” για την παραχώρηση και του Κούτσια σε ομάδα του εξωτερικού, ως δανεικού φυσικά, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επανέλθει πιο έμπειρος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θεωρούν πως θα αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες από τον ΠΑΟΚ Β!
Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο μόνος που θα μιλάει Ελληνικά θα είναι ο Βιειρινια ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”