Αν εξαιρέσεις τον Βαρελα, που αν θυμάμαι καλα δεν είχες κάποιον άλλο εκεί με Ινγκι και Κρεσπο στα πιτς, μιχαϊ να επανέρχεται σταδιακά μετά απ τον δύσκολο τραυματισμό του δεν νομίζω ότι έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία βάζοντας τους άγουρους ακόμα Ντελια και Κουτσια. Του εναντίων, θα έκανες περισσότερες γκέλες. Ειδικά τον Τευλορ που σταυρώνετε αρκετοί έχει δώσει περισσότερους βαθμούς απ όσους έχει κοστίσει εκείνος προσωπικά. Έχει σε 19 παιχνίδια 4 ασίστ όπου η μια ήταν ασίστ ουσιαστικά πρόκρισης στο 1:1 με την Σλόβαν και αν παίζεις ακόμα Ευρώπη ευθύνεται ο πιο χαμηλόμισθος ξένος της Α ομάδας. Έχουμε χάσει 5 φορές και έχουμε φέρει μια ισοπαλία. Άρα το παραμένει να έχει θετικό προσιμο.Λεμεσος4 έγραψε:Αν εδειχνε περισσοτερη εμπιστοσυνη σε Τσιγγαρα και Λυρατζη και αν χρησιμοποιουσε Κουτσια και Κωνσταντελια με καλυτερη διαχειριση Μπισε Καντουρι που τους πεθανε και δεν επεμενε στου παλιους και ιδιαιτερα σε Βαρελα και Τευλορ τωρα θα ειμασταν μια ανασα απο το γαυρο.
Πριν μου πεις για τα δικα μας παιδιά να σου θυμίσω τι γκρίνια έπεφτε για Πελκα, Γιαννουλη και για τους υπόλοιπους "πιτσιρικάδες" όταν η ομάδα δεν τράβαγε?
Και να στο κάνω ακόμα χειρότερα και κάτι που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν είναι τα office politics: σου λέει ο άλλος εγώ βάζω τους καλύτερους και πιο έμπειρους που έχω και χάνουμε δεν φταίω εγώ, αλλου είναι το πρόβλημα. Όπως καταλαβαίνεις με αυτό τον τρόπο μετατοπίζεται η ευθύνη και τελειώνει. Μπορεί εμείς σαν οπαδοί να είμαστε χαλια για 2-3 μερες και να μην μιλιόμαστε αλλά έτσι είναι οι business.