ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από nunies4 »

Мир έγραψε:Δεν μπορεις να κοιτα για βάθος οταν έχεις 4!δεξια μπακ με γενικη απόδοση ή διάρκεια κάτω του της βασης.

Θελει πολυ δουλεια και γενναίες αποφάσεις για το ρόστερ.
Μια χαρα μπορεις να κοιτας και για βαθος οταν εχεις 12 συμβολαια να ληγουν.
Υπαρχουν εξυπνες λυσεις και απο Ελλαδα. Αυτο λεω. Τι σχεση εχει αν εχουμε 4 δεξια μπακ; Ειπα οτι πρεπει να παρουμε και 5ο;
Αυτο που λεω ειναι ιδανικα οταν τα ματς στραβωνουν και θες μια φρεσκαδα καλο ειναι να κοιτας το παγκο και να βλεπεις παικτες τυπου Σονι η και Ριερα και οχι Μουργκ, Μιτριτα και Καγκαβα και να μας πιανει απελπισια. Αυτο σημαινει βαθος. Ποιοτικο και οχι ποσοτικο.
Μεχρι το καλοκαιρι θα εχει αλλαξει το 60% της ομαδας. Ειναι δυνατον να μην μας απασχολει το βαθος;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

nunies4 έγραψε:
Мир έγραψε:Δεν μπορεις να κοιτα για βάθος οταν έχεις 4!δεξια μπακ με γενικη απόδοση ή διάρκεια κάτω του της βασης.

Θελει πολυ δουλεια και γενναίες αποφάσεις για το ρόστερ.
Μια χαρα μπορεις να κοιτας και για βαθος οταν εχεις 12 συμβολαια να ληγουν.
Υπαρχουν εξυπνες λυσεις και απο Ελλαδα. Αυτο λεω. Τι σχεση εχει αν εχουμε 4 δεξια μπακ; Ειπα οτι πρεπει να παρουμε και 5ο;
Αυτο που λεω ειναι ιδανικα οταν τα ματς στραβωνουν και θες μια φρεσκαδα καλο ειναι να κοιτας το παγκο και να βλεπεις παικτες τυπου Σονι η και Ριερα και οχι Μουργκ, Μιτριτα και Καγκαβα και να μας πιανει απελπισια. Αυτο σημαινει βαθος. Ποιοτικο και οχι ποσοτικο.
Μεχρι το καλοκαιρι θα εχει αλλαξει το 60% της ομαδας. Ειναι δυνατον να μην μας απασχολει το βαθος;
Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας με αυτο που λες. Προφανώς κ θέλει η ομάδα καλύτερο πάγκο.
Οταν όμως ξεκινάς να λύσεις προβλήματα, αντιμετωπίζεις τα πιο σοβαρά πρώτα. Αυτο νομίζω λεει ο συνοπαδος mvp και συμφωνώ μαζί του. Να πάρουμε δλδ κ ρεζέρβες αλλα πρώτα να πάρουμε βασικούς, μετά να ξεφορτωθούμε μερικούς παίκτες που δείχνουν ανεπαρκείς για το επίπεδο της ομάδας μας κ παράλληλα να κανονίσουμε κ αυτούς που θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας μας.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Κάποιοι από αυτούς που τώρα παίζουν βασικοί, αύριο μεθαύριο θα ναι μια χαρά για πάγκο (βλ. Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κρεσπο, Βιερινια). Η ομάδα στη παρούσα φάση έχει ανάγκη βασικούς όπως και να το κανουμε

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

EugenePAOKI έγραψε:Κάποιοι από αυτούς που τώρα παίζουν βασικοί, αύριο μεθαύριο θα ναι μια χαρά για πάγκο (βλ. Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κρεσπο, Βιερινια). Η ομάδα στη παρούσα φάση έχει ανάγκη βασικούς όπως και να το κανουμε

Όχι. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Ούτε ο Καντουρι ούτε ο Κρέσπο ούτε ο τωρινός Αντρέ είναι game changer από τον πάγκο. Υπάρχει έλλειψη ποιότητας και αθλητικοτητας τεράστια. Αν δεν το καταλαβαίνουμε...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

nunies4 έγραψε:
EugenePAOKI έγραψε:Κάποιοι από αυτούς που τώρα παίζουν βασικοί, αύριο μεθαύριο θα ναι μια χαρά για πάγκο (βλ. Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κρεσπο, Βιερινια). Η ομάδα στη παρούσα φάση έχει ανάγκη βασικούς όπως και να το κανουμε

Όχι. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Ούτε ο Καντουρι ούτε ο Κρέσπο ούτε ο τωρινός Αντρέ είναι game changer από τον πάγκο. Υπάρχει έλλειψη ποιότητας και αθλητικοτητας τεράστια. Αν δεν το καταλαβαίνουμε...
Εγώ τους μονους που θα κρατούσα για αλλαγές ειναι τον μπισεσβαρ κ τον κρεσπο. Ο ένας πιστεύω οτι μπορει να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού αν συμμετέχει για 30’ κ ο άλλος μπορεί να παίζει το ρολο του μαλεζα. Οταν δλδ εχει απανωτά παιχνίδια η ομάδα κλπ με λιγο καλή διαχείριση μπορει να ειναι το 4ο στόπερ. Ίσως να κρατούσα τον καντουρι γιατί ειναι πολυθεσίτης. Με σωστή διαχείριση κ αυτόν για να αποφύγω τραυματισμούς. Ο Αντρε ειναι ειδική περίπτωση. Αν ο ίδιος κρίνει οτι μπορει να συνεχίσει κ συμφωνεί ο προπονητής δεν έχω αντίρρηση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επιμενω παντως...Πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι στοπερ.Ο Βαρελα δεν πρεπει να ξαναπαιξει μεχρι το τελος του συμβολαιου του και η παραμονη του Ινγκασον ειναι μεγαλος γριφος.Κινδυνευεις να μεινεις με 3 στοπερ και αυτα ψιλοπροβληματικα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

6 του μήνα αύριο ..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Άλλες 25 μέρες έχουμε… ανυπόμονοι όλοι…
Να μην ξεχάσουμε και τους ελεύθερους μέχρι 15(;) Φεβρουαρίου.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Εγω επιμενω παντως...Πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι στοπερ.Ο Βαρελα δεν πρεπει να ξαναπαιξει μεχρι το τελος του συμβολαιου του και η παραμονη του Ινγκασον ειναι μεγαλος γριφος.Κινδυνευεις να μεινεις με 3 στοπερ και αυτα ψιλοπροβληματικα.
ρε συ, πιστευεις οτι εχουν αγχος για το σχεδιασμο της ομαδας; σου χουν δωσει τετοια δειγματα τα τελευταια χρονια; :mrgreen:
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Να ένα ωραίο δεκαρι:
https://www.transfermarkt.com/john-swif ... ler/197693
Σε πολύ καλή ηλικία, ψηλός, τεχνίτης και με γκολ.
Πολύ καλή περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στόπερ (δύο αν φύγει και ο Ίγκι), τερματοφύλακας και δύο ακραία μπακ (δεξιό και αριστερό) για αρχή.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Σήμερα λέει ο Τοσκιτσης έχουν συνάντηση που θα παρουσιαστούν στον Μποτο 3 συμφωνίες με παίχτες και αυτός θα αποφασίσει σε ποιους θα προχωρήσουν

Αν έχει έστω και 1% αλήθειας, από αύριο θα έχουμε νέα
Το ρεπορτάζ του τοσκιτη ειναι τύπου "παίκτης με δύο πόδια έρχεται το στην Τούμπα"
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ανεξάρτητα με το ποιοί έρθουν ο Λούτσος δεν θα τους βάλει γρήγορα στην 11άδα. Οπότε μην άγχεστε.

Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να είχαμε πάρει παίκτες σε θέσεις που καίνε και να ήταν εδώ στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά κενά αλλά χρειάζεται άμεσα Τέρμα, Δεξί μπάκ σκύλο, Εξτρέμ και Χάφ. Μιλάμε για μίνιμουμ ενίσχυση για να βγεί η χρονιά. Αντ᾽αυτού φέραμε όνομα ΤΔ (πολύ ωραία) που είναι γνωστός για το οτι φέρνει ταλέντα και τους μοσχοπουλάει. Μιλάμε για στρατηγική αλλά όχι άμεση λύση. Το να φέρεις πιτσιρικάδες ταλέντα, παίκτες που χρειάζονται παιχνίδια, είναι κατι που έπρεπε να κάνεις το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή θέλεις 28άρηδες ψημένους, παίκτες στύλ Μάτος, Μίσιτς, έναν Σά στο τέρμα που να ξέρει μπάλα.

Γενικά όμως δεν πιστεύω κανέναν ΑΡΔ, και ευελπιστώ οτι ο Μποτο δεν είναι μονο για να βρίσκει ταλέντα. Αν είναι δηλαδή να εμφανιστεί ένας νέος Μίσιτς στα 28 του ή ένας Μάτος στα 30 και τους κόψεις γιατί θέλουμε 21άρηδες, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Ἐνας συνδυασμός χρειάζεται και ο ΤΔ πρέπει ακριβώς να μπορεί να δεί πώς θα στήσει μία ομάδα νικήτρια στο γήπεδο. Το τί θα κάνει άμεσα θα το δούμε μέσα στον Γενάρη. Αν πάει και φέρει παίκτες επενδύσεις για το μέλλον και μόνον αυτούς, τότε αυτό σημαίνει οτι εκεί στην ΠΑΕ δεν τους ενδιαφέρει η φετινή χρονιά...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Οι Σόνι και Ριέρα, που διάβασα παραπάνω, μου αρέσουν και εμένα. 23 ετών και 25 αντίστοιχα. Είμαι γενικά πολύ υπέρ αυτών των ηλικιών, όχι μόνο ταλέντα. Ο Σόνι παίζει άνετα και περιφερειακός, ενώ ο Ριέρα είναι λουκούμι στο ροτέισον. Το καλοκαίρι θα έχουμε και επιστροφή Λάμπρου που τον βλέπω βελτιωμένο.

Βέβαια ως ΠΑΟΚ δεν καίγομαι για τους παίκτες του ροτέισον. Αυτοί, για μένα δίνουν value στο σωματείο, όταν έχουν χαμηλές απολαβές, ώστε να δώσουν χώρο στο μπάτζετ για τους βασικούς, παίκτες που να κάνουν τη διαφορά (κοστίζουν συνήθως). Άρα ιδανικά θα ήθελα παίκτες του ροτέισον να είναι παιδιά των ακαδημιών μας, δηλαδή όπως ο Τσιγγάρας, που δεν αποκλείεται να εξελιχτεί σε βασικούρα, λόγω ηλικίας. Ακούγεται αντιφατικό αυτό που γράφω, αλλά λίγο πολύ λέω ότι θέλω και παίκτες σαν τον Ριέρα/Σόνι στην κατάλληλη τιμή ;).
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Για Kévin Soni τον Καμερουνέζο συμφωνώ κ επαυξάνω αλλά δεν νομίζω μετά τον ερχομό του Jaba(πηρε κ το 11 τη φανελα) να παρουμε αλλο ξένο..(κ να φυγει ακόμα κ ο Rodrigo).
Όσο για τον Ισπανό καλή προσθήκη για το rotation +μφωνώ. (Adrián Riera).

Ο φίλος που είπε για τον Λάμπρου για Καλοκαίρι, πάνω θα διαφωνήσω όπως το βλέπω εγώ το θέμα στον ΟΦΗ (κάνει καλή χρονιά) αμάν κάνουμε να τον ξεφορτωθούμε υπάρχει κ βατή option να τον πάρουν ποιο πολύ βλέπω έρχεται πίσω ο Διαμαντής(για πάγκο) με ανταλλαγή η Μπαλογιάννης) που μπορούμε να τους αποκτήσουμε με χαμηλό ποσό.

*Όσο αφορά θα πω κ για ποιους παίχτες μου άρεσαν μέχρι τώρα από τον ΌΦΗ ο Jon Toral κ απο τον Βόλο o Paolo Fernandes (πέρα από Kévin Soni κ Adrián Riera (του Αστέρα). Καλές και οι 4 αυτές προσθήκες αλλά χλωμό όλες ίσως κ καμία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”