5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
Grigorios_PAOK
- sourmenetes
- Moderator
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Σορρυ ρε φίλος αλλά αν δε θυμάσαι δεν ξέρεις, κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα που λενε
Ποιος Γκαρσία;
Ο κοντρερας ήταν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος Γκαρσία;
Ο κοντρερας ήταν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Βαρέλα και οικογένεια προκαλούν.
Ασεβείς.
Θα ήθελα πριν τον διώξουν να τον βγάλουν για μια φορά στην Τούμπα με παρουσία κόσμου.
Ασεβείς.
Θα ήθελα πριν τον διώξουν να τον βγάλουν για μια φορά στην Τούμπα με παρουσία κόσμου.
- giwrgos04dex
Λυση συμβολαιου και αν δεν θελει να παει στον ΠΑΟΚ Β’
Μακρια απο μας
Μακρια απο μας
Ο Κοντρέρας ήταν μαζί με τον πορτοφολαGrigorios_PAOK έγραψε:Εγώ δεν θυμάμαι καλά, αλλά ο Γκαρσία δεν ήταν πρωτοστατης σε εκείνη την λευκή απεργία στα Γιάννενα για το κυπελλο επί Σάντος, τότε που η ομάδα είχε λαϊκή βάση;
Όσο για τον αχάριστο πεινασμένο ( συγνώμη βέβαια στους πραγματικά πεινασμένους ανθρώπους) θα μείνει στην ιστορία ως ο παίκτης που θα λέμε " μην γίνεις σαν τον Βαρέλα"
Διώξτετον τον πορτοφαλά καλύτερα να παίζει ο Μιχάι δώστε τον το μισό συμβόλαιο κ δρόμο, μακρυά κ χωρίς-αγαπημένοι(στην ιστορία του ΠΑΟΚ) 1,2 χαρτιά παίρνει.
- Montrealiotis
Και ο Γκαρσία...για τρεις υπαίτιους είχαν μιλήσει...renegade έγραψε:Ο Κοντρέρας ήταν μαζί με τον πορτοφολαGrigorios_PAOK έγραψε:Εγώ δεν θυμάμαι καλά, αλλά ο Γκαρσία δεν ήταν πρωτοστατης σε εκείνη την λευκή απεργία στα Γιάννενα για το κυπελλο επί Σάντος, τότε που η ομάδα είχε λαϊκή βάση;
Όσο για τον αχάριστο πεινασμένο ( συγνώμη βέβαια στους πραγματικά πεινασμένους ανθρώπους) θα μείνει στην ιστορία ως ο παίκτης που θα λέμε " μην γίνεις σαν τον Βαρέλα"
5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Μια ραντομ αλλα γενικα αξιοπιστη σελιδα στο τουιτερ λεει οτι ο Λουτσε ειπε στον Βαρελα οτι ειναι εκτος πλανων λογω της μεταγραφης του γιου του. Περιμενω επιβεβαιωση
Edit: Αναπαραγει ειδηση απο OnSports
Edit: Αναπαραγει ειδηση απο OnSports
κριμα ρε βαρελα τιμα τουλαχιστον την συμμετοχη σου στο αητητο νταμπλ ,γιατι προσφερες αλλα δειξε λιγο σεβασμο στον συλλογο .....

-
EugenePAOKI
Τον φάγατε τον άνθρωπο... Θα απολογηθεί κιόλας που θέλει να πάει τον γιο του σε μια απο τις τοπ 10 ακαδημίες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμη;
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Όχι γι' αυτό, αλλά για το ότι δεν δέχθηκε ο υιός να ανανεώσει με ΠΑΟΚ, ώστε να πάει ελεύθερος και να μην κερδίσει η ομάδα ούτε ευρώ παρά μόνο τα τροφεία (100Κ).
για το τροπο που το εκανε λεμε οχι γιατι τον πηγε ,στα κλεφτα το εκανε ,ας πηγαινε και να μιλουσε στον ιβαν σταρατα ,οταν ηθελε να αναεωσει με καλα λεφτα χρησιμοποιησε και τα παιδια του που κλαιγανε ....οποτε ασε αυτα που λες φερθηκε ανηθικα.....δεν παει στον Αποστολη το ποστ ,με τον οποιο συμφωνω
Κανεις δεν ειπε αυτο. Υπηρχε ο καταλληλος δρομος για να πετυχει αυτο που λες αλλα δεν τον ακολουθησε και εξεθεσε τον ΠΑΟΚ. Εχει εξαντληθει το θεμα ο καθενας εχει την αποψη του. Μακρια απο μας ο «κυριος» ΒαρελαEugenePAOKI έγραψε:Τον φάγατε τον άνθρωπο... Θα απολογηθεί κιόλας που θέλει να πάει τον γιο του σε μια απο τις τοπ 10 ακαδημίες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμη;