Strasbourg - ΠΑΟΚ 105-78 Σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Strasbourg - ΠΑΟΚ 105-78 Σχόλια & παραλειπόμενα
https://www.championsleague.basketball/21-22/game/0501/SIG-Strasbourg-PAOK-mateco
Τερμάτισαν 2οι σε όμιλο με Tofas, Oostende και Kalev, με μόλις μία ήττα περισσότερη από τους πρωτοπόρους.
Υπερτερούν έναντι ημών σε σχεδόν όλες τις στατιστικές κατηγορίες.
ΑΛΛΑ
1. Έχουμε πολύ καλύτερη άμυνα (76.5) από εκείνους (81.5)
2. Είμαστε ΠΑΟΚ και θα παλέψουμε.
Επαναληπτικός στο Παλατάκι 12/01 19:30, χωρίς να υπάρχει αγώνας στο μεταξύ, άρα θα είμαστε πιο ξεκούραστοι. Εκείνοι έχουν αγώνα εκτός έδρας με τη Chalon στις 08/01, αλλά αναμένεται να κερδίσουν.
Τερμάτισαν 2οι σε όμιλο με Tofas, Oostende και Kalev, με μόλις μία ήττα περισσότερη από τους πρωτοπόρους.
Υπερτερούν έναντι ημών σε σχεδόν όλες τις στατιστικές κατηγορίες.
ΑΛΛΑ
1. Έχουμε πολύ καλύτερη άμυνα (76.5) από εκείνους (81.5)
2. Είμαστε ΠΑΟΚ και θα παλέψουμε.
Επαναληπτικός στο Παλατάκι 12/01 19:30, χωρίς να υπάρχει αγώνας στο μεταξύ, άρα θα είμαστε πιο ξεκούραστοι. Εκείνοι έχουν αγώνα εκτός έδρας με τη Chalon στις 08/01, αλλά αναμένεται να κερδίσουν.
- kataramenos5
Re: Strasbourg - ΠΑΟΚ 05/01 21:00 (CosmoteSport9)
Στ α@@α μου κι αν παιζει μπαλα ο Μουργκ
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΜΑ ΤΗ ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ
Υγ1 Στον ΠΑΟΚ η τυχη μπορει να μας γυριζει την πλατη για καιρο ομως παντα ερχεται η στιγμη που μας τα δινει πισω μαζεμενα.
ΥΓ2. BELIEVE
Υγ1 Στον ΠΑΟΚ η τυχη μπορει να μας γυριζει την πλατη για καιρο ομως παντα ερχεται η στιγμη που μας τα δινει πισω μαζεμενα.
ΥΓ2. BELIEVE
- john4serres
-
Σιγουρακι.-
ΠΑΟΚ γ@μα τον Παναιτωλικο
γιατι αυτους τους γραφουμε στ α@@α μας τα δυο!
kataramenos5 έγραψε:Στ α@@α μου κι αν παιζει μπαλα ο Μουργκ
ΠΑΟΚ γ@μα τον Παναιτωλικο
γιατι αυτους τους γραφουμε στ α@@α μας τα δυο!
O παίκτης του «Δικεφάλου» έχει απομονωθεί και θα μείνει εκτός από την πρώτη αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ για τα play-ins του Basketball Champions League.
Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Παρά το γεγονός πως η κατάσταση στον «Δικέφαλο» αναφορικά με την εξάπλωση του Covid, που έπληξε τόσο τους αθλητές όσο και το σταφ έδειξε να ηρεμεί, ο νέος έλεγχος που έγινε χθες έβγαλε το νέο κρούσμα στην ομάδα.
Σημειώνεται πως ο παίκτης έχει απομονωθεί, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, και θα μείνει εκτός από την πρώτη αναμέτρηση εναντίον της Στρασμπούρ στη Γαλλία (5/1, 21:00) για τα play-ins του Basketball Champions League.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:
«Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ΠΑΟΚ διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή της ομάδας.
Η ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».
Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Παρά το γεγονός πως η κατάσταση στον «Δικέφαλο» αναφορικά με την εξάπλωση του Covid, που έπληξε τόσο τους αθλητές όσο και το σταφ έδειξε να ηρεμεί, ο νέος έλεγχος που έγινε χθες έβγαλε το νέο κρούσμα στην ομάδα.
Σημειώνεται πως ο παίκτης έχει απομονωθεί, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, και θα μείνει εκτός από την πρώτη αναμέτρηση εναντίον της Στρασμπούρ στη Γαλλία (5/1, 21:00) για τα play-ins του Basketball Champions League.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:
«Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ΠΑΟΚ διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή της ομάδας.
Η ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».
φέτος δεν θα παίξουμε κανένα παιχνίδι πλήροις
ελπίζω το κρούσμα να μην είναι από τους πρώτους 10
ελπίζω το κρούσμα να μην είναι από τους πρώτους 10
αν ισχύει βέβαια ότι την προηγούμενη φορά μόνο οι Μάντζαρης, Γιάνκοβιτς και Τολιόπουλος δεν είχανε κολλήσει σημαίνει οτι τώρα θα είναι ένας από αυτούς ή ο Ριβερς
μαλακία δηλ
καλύτερο σενάριο ο Τολιόπουλος (σόρρυ Τολ)
μαλακία δηλ
καλύτερο σενάριο ο Τολιόπουλος (σόρρυ Τολ)
Χωρις Γκριφιν και Μιχαλη Καμπεριδη η αποστολη. Ο πρωτος μακροχρονια τραυματιας και ο αλλος covid.
Λειπει και ο Γιανκοβιτς? Δυο τα covid? Ξερει κανεις?
Επιβεβαιωνει την αποστολη και η επισημη ιστοσελιδα της ΚΑΕ. Χωρις Γκριφιν,Γιανκοβιτς και Μιχαλη Καμπεριδη.
Σήμερα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, προσωπικά πιστεύω πως στο τρίτο θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες αλλά ΠΑΟΚ είναι αυτός πάμε για το διπλό 

- ΑποστόληςΑ
Να χαρώ την αισιοδοξία σας!
Εγώ όμως επειδή είμαι προσγειωμένος, σοβαρός και διαθέτω ώριμη κρίση και σκέψη είμαι 100% σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Εγώ όμως επειδή είμαι προσγειωμένος, σοβαρός και διαθέτω ώριμη κρίση και σκέψη είμαι 100% σίγουρος για το αποτέλεσμα.
- john4serres
Ιάσονας έγραψε:Σήμερα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, προσωπικά πιστεύω πως στο τρίτο θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες αλλά ΠΑΟΚ είναι αυτός πάμε για το διπλό
Αύριο παίζουμε, Ιάσονα.