Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
PAOK4LIFE1926

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOK4LIFE1926 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Απάντησε, να πάμε παρακάτω...
Μου γράφεις αυτό για να σου απαντήσω για να με μπανάρεις; ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο λογαριασμός ήταν της συζύγου μου και ΝΑΙ έγραφα κι εγώ, κυρίως το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Σε παρακαλώ, επειδή ξέρω ότι είσαι οξύθυμο αλλά με αίσθηση δικαίου άτομο, ανήρτησε αυτό που σας έστειλα.
Ένα από αυτά που σας έστειλα. Κάποια παιδιά ξέρουν και πιο προσωπικά πράγματα.

ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....αλλά πίσω από τα accounts, υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι που στενοχωριούνται, ανεβάζουν πίεση και δεν είναι αστείο να τους αποκλείεις, επειδή μπορείς.

Πολλοί έχουν ξαναφτιάξει accounts και ξαναγράφουν στο Paokmania. Τόσα χρόνια (14 χρόνια) μόνο σε εμένα, έγινε αυτό.

Τέσπα.

Αν θέλεις, ανήρτησε αυτό. Που σας έστειλα. Δημοσίως και ας τσαλακωθεί ο εγωισμός μου...αφού θα το δουν όλοι.
15 Δεκ.2007-15 Δεκ.2021

Προς mods / admins του Paokmania.

Καλημέρα σας από τον bersekeros.

Αύριο είναι μία ξεχωριστή μέρα για μένα. Πριν από 14 χρόνια, στις 15 Δεκεμβρίου 2007, έγινα μέλος του Paokmania φόρουμ. Σαφώς και θυμάμαι ακόμα νοσταλγικά, τις πρώτες εκείνες μέρες λειτουργίας, με όλες τις πολύ όμορφες αναμνήσεις, του πρώτου καιρού. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις απίστευτες, επαναστατικά πρωτοποριακές, ραδιοφωνικές διαδικτυακές εκπομπές του Paokmania Web Radio με τον Zorro4, τον ανεπιτήδευτο και γνήσιο ενθουσιασμό των πρώτων εκείνων τόπικ του φόρουμ; Όμορφη ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα και πολύ ΠΑΟΚ εκείνης της περιόδου. Ωραίες εποχές!
Έκτοτε παρακολουθούσα το φόρουμ και το site ανελλιπώς, όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλοτε συμμετέχοντας λιγότερο, άλλοτε περισσότερο, αναλόγως των υποχρεώσεων, αλλά πάντοτε ήμουν εντός. Στις όμορφες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές.
Να ενημερώνομαι σοβαρά, γρήγορα, έγκυρα, αξιόπιστα από εσάς και το φόρουμ για τα τεκταινόμενα της μεγάλης αγάπης μας, του ΠΑΟΚ, που αποτελεί, ένα αναπόσπαστο μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.

Σήμερα, αυτή τη στιγμή, λόγω του μόνιμου ban που έχει πέσει στον λογαριασμό μου, του bersekeros, που έχω από τον Δεκέμβριο του 2007, αναγκαστικά έχω αποστασιοποιηθεί τους τελευταίους μήνες.

Αυτή η αποστασιοποίηση και η απομάκρυνση, αυτών των μηνών, παρά την αρχική πίκρα και θυμό, μου έκανε τελικώς ένα πολύ μεγάλο καλό. Να δω τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία, διαφορετικά, πιο ξεκάθαρα, από απόσταση και πολύ πιο ψύχραιμα.

Έκατσα και σκέφτηκα αρκετά, με άνεση χρόνου, αναλογιζόμενος πρώτα απ' όλα, τα δικά μου τα λάθη εντός του φόρουμ. Έκανα την αυτοκριτική μου σε βάθος. Και κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα.

Μπορούσα καλύτερα. Αδίκησα σαφώς τον εαυτό μου. Αδίκησα δυστυχώς όμως, πολύ περισσότερο εσάς. Που όλα αυτά τα χρόνια, αφιλοκερδώς, με μεγάλη αγάπη και ανιδιοτέλεια, ξοδεύετε τόσο πολύ από τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο σας, από αγάπη για τον ΠΑΟΚ και το συνοπαδό, για να μας παρέχετε, αυτό το ιστορικό στολίδι που λέγεται Paokmania.
Site και Φόρουμ.

Και μετάνιωσα γι' αυτά που είπα / έγραψα.

Μετάνιωσα πραγματικά, για τις πολλές - υπερβολικές, αστόχαστες και τελικώς.... τελείως χαζές κουβέντες που έχω γράψει κατά καιρούς, αλλά ιδίως την τελευταία φορά, πριν και αμέσως μετά το μόνιμο ban.
Δεν έπρεπε να γράψω, αυτές τις βλακείες που έγραψα την τελευταία φορά.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, οτιδήποτε και αν αισθανόμουν εκείνη τη στιγμή, οσοδήποτε και αν με είχε προσβάλλει, θίξει ή στενοχωρήσει το οτιδήποτε ή ο οποιοσδήποτε, εντός φόρουμ.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, οτιδήποτε και αν επέτεινε αυτή την αντίδραση, οσοδήποτε πιεσμένος και αν ήμουν από το οτιδήποτε, στην προσωπική ζωή και από τα πραγματικά ανθρώπινα προβλήματα, εκτός φόρουμ.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος από την πλευρά μου. Το αναγνωρίζω απερίφραστα.

Γι' αυτό το λόγο, σας ζητώ ξεκάθαρα και ειλικρινά συγνώμη και παρακαλώ αξιοπρεπώς, να μου δώσετε την ευκαιρία να επιστρέψω.

Υπόσχομαι να μην επαναλάβω παρόμοια σφάλματα, σαν αυτά που οδήγησαν στο μόνιμο ban. Το έχω ξανακάνει ανεπιτυχώς.
Αυτή τη φορά, εάν μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω, θα το πετύχω. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι' αυτό. Ειλικρινά, ΤΕΛΟΣ για μένα, οι χαζομάρες και οι χαζές, παιδιάστικες συμπεριφορές όπως και οι αστείες, παρορμητικές, εγωιστικές κουβέντες και αντιπαραθέσεις.

Το εννοώ.
Με απόλυτη σοβαρότητα αλλά και μεταμέλεια.

Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος,
να κοιτάξω μπροστά και εφόσον συμφωνείτε κι εσείς, να συνεχίσω την παρουσία μου εντός Paokmania, με τον λογαριασμό μου, του bersekeros, που έφτιαξα πριν 14 χρόνια.

Επιθυμώ ειλικρινά να επιστρέψω στην ασπρόμαυρη παρέα - οικογένεια του Paokmania και γι'αυτό ζητώ την άρση του ban.

Αγαπώ το Paokmania, φόρουμ και site, με το οποίο είμαι βαθύτατα συναισθηματικά δεμένος και το αισθάνομαι ως μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή - μοναδική σχέση και σύνδεση, γιατί όπως για πάρα πολύ κόσμο, έτσι και για μένα που το παρακολουθώ όλα αυτά τα δεκατέσσερα χρόνια, είναι πραγματικά, μια ανεξάρτητη και ποιοτική όαση του διαδικτύου και δη του ΠΑΟΚ.

Ευελπιστώ στην ευνοϊκή μεταχείριση του αιτήματός μου από την πλευρά σας,
στη βάση αυτού του οποίου έχετε πει, ότι όποιος πραγματικά θέλει να είναι μέλος του Paokmania, θα είναι, αρκεί να έχει τη σωστή συμπεριφορά και στη βάση ότι έχετε ξαναδώσει και μία και δύο ακόμα επιπλέον ευκαιρίες σε άλλους, που υπέπεσαν σε παρόμοια ή άλλα σφάλματα στο παρελθόν.

Θυμίζω χαρακτηριστικά, αυτό το οποίο έχετε γράψει, που το θεωρώ εξαιρετικό ως μήνυμα:
'' Ιστορικό είναι το Paokmania, σαν χώρος σύναξης του λαού του ΠΑΟΚ!
Όσο πολεμήθηκε, όσα λάθη κι αν έγιναν, αυτοί που βρίσκανε ένα λόγο για να είναι εδώ, είναι ΕΔΩ.
Όλοι οι υπόλοιποι, είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας.''

Θεωρώ τον εαυτό μου, ένα μηδαμινό - ασήμαντο και απειροελάχιστο κομματάκι αυτής της ιστορίας, που όμως σας ζητά να συνεχίσει, να είναι εδώ,
με τον λογαριασμό μου, του bersekeros, στον οποίο έχω αφιερώσει χρόνο και μεράκι, τόσα χρόνια, για να γράφω στο Paokmania.

Θα ήθελα παρακαλώ, εάν είναι εφικτό, μία απαντηση από την πλευρά σας.

Εξάλλου, "όταν κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται στα κάτω τους, τους δίνουμε ένα χέρι βοηθείας να ξανασηκωθούν και όχι μια κλωτσιά, να τους τελειώσουμε."

Εύχομαι σε κάθε έναν από εσάς,

Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές, με υγεία, αγάπη, ευτυχία και οτιδήποτε το καλύτερο για εσάς, τις οικογένειες και τους οικείους σας.

Το νέο έτος ας αποτελέσει μια νέα αφετηρία,
επιστροφής σε όσα έλειψαν από τις ζωές μας επί σχεδόν 2 συναπτά έτη λόγω της πανδημίας, για πραγμάτωση προσωπικής και συλλογικής αυτοβελτίωσης και προόδου, ουσιαστικής συνειδητής ενδοσκόπησης, ειλικρινούς ενσυναίσθησης για τον συνάνθρωπο και υγιούς στοχοπροσήλωσης σε οτιδήποτε είναι εκείνο που φέρνει ειρήνη στις καρδιές μας και δίνει φτερά στην ψυχή μας.

Και πάνω απ'όλα, πολλές ΠΑΟΚτσήδικες χαρές και επιτυχίες, σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

Με σεβασμό, εκτίμηση και άπειρους ασπρόμαυρους ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς.

bersekeros
(Μέλος φόρουμ Paokmania από τις 15 Δεκεμβρίου 2007)
PAOK4LIFE1926

Δημοσίευση από PAOK4LIFE1926 »

trouman έγραψε:Ωχ, αυτό είναι πολύ σοβαρό...
Συγχαρητήρια.

Εσύ γελάς, αλλά πραγματικοί άνθρωποι στεναχωριούνται αληθινά.

Και δεν είναι παιχνίδι αυτό το πράγμα.

Ελπίζω να μου επιστραφεί ο λογαριασμός μου στο 2022.

BERSEKEROS
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Κι εγώ καθόμουν και του απαντούσα…
Κάτι βέβαια μου έλεγε ότι πρόκειται για παλαιότερο μελος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PAOK4LIFE1926 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Απάντησε, να πάμε παρακάτω...
Μου γράφεις αυτό για να σου απαντήσω για να με μπανάρεις; ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο λογαριασμός ήταν της συζύγου μου και ΝΑΙ έγραφα κι εγώ, κυρίως το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Σε παρακαλώ, επειδή ξέρω ότι είσαι οξύθυμο αλλά με αίσθηση δικαίου άτομο, ανήρτησε αυτό που σας έστειλα.
Ένα από αυτά που σας έστειλα. Κάποια παιδιά ξέρουν και πιο προσωπικά πράγματα.

ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....αλλά πίσω από τα accounts, υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι που στενοχωριούνται, ανεβάζουν πίεση και δεν είναι αστείο να τους αποκλείεις, επειδή μπορείς.

Πολλοί έχουν ξαναφτιάξει accounts και ξαναγράφουν στο Paokmania. Τόσα χρόνια (14 χρόνια) μόνο σε εμένα, έγινε αυτό.

Δεν σε μπάναρα εγώ. Σε μπάναρε άλλος διαχειριστής, επειδή απαγορεύονται τα 2α accounts. Δεν έφαγε μπαν ο λογαριασμός berserkeros, αλλά το άτομο. Και αυτό που γράφεις στο τέλος, ότι είσαι ο μόνος που συνέβη τούτο, είναι μέγα ψέμα.

Πού ξέρεις ότι είμαι οξύθυμο άτομο; Με γνωρίζεις προσωπικά;

Η σύζυγός σου αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό δύο ώρες μετά το μόνιμο ban που έφαγες;

Επίσης, είμαι 10 περίπου χρόνια διαχειριστής εδώ και υπήρξα και διαχειριστής σε άλλη σελίδα...λες να μη ξέρω ότι δεν είναι παιχνίδι κι ότι υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τους λογαριασμούς;;
Τα κόκκινα τι είναι, απειλή;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το δις χιλιάδες εξαμαρτείν , ουκ ανδρός σοφού.

Ποιος σε φταίει, όταν γράφεις αυτά που γράφεις. Τι να λέμε τώρα ξανά.

Τακτικισκοι κια στρατηγικές λες και είμαστε παιδάκια και θα φτιάξεις κατάσταση με τα "και αυτό είναι πολύ σοβαρό"...κλάιν μάιν..

Καλή χρονιά σε όλους!
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ουτε ο Μιχαλολιακος στη δικη της ΧΑ δεν θα εφτανε να αγορευσει τοσο μακροσκελη και δακρυβρεχτη απολογια!

ΥΓ. Δεν ξεχνω τον Barlow4.-
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 και geo1926 μια μέρα έξω για αντιπαραθεσεις και ειρωνείες μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στην επόμενη μαλάκια και των 2 σας γιατί είπατε πολύ χοντρές μαλακιες θα φύγετε με 2 βδομάδα ban!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ, αλλά θα ήθελα να αλλάξω nickname, δεν θέλω να με μπερδεύουν με άλλον Κώστα. Το είχα ξαναζητήσει πριν από μερικούς μήνες.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Kostas87 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ, αλλά θα ήθελα να αλλάξω nickname, δεν θέλω να με μπερδεύουν με άλλον Κώστα. Το είχα ξαναζητήσει πριν από μερικούς μήνες.
Είναι κανείς εδώ;; Ένας mod, ένας admin ρε παιδιά!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Όχι φίλε δε γίνεται.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Και εγω δεν ξερω τι σκεφτομουν οταν έφτιαξα τον χρηστη μου ως Μιρ.

Νομίζω το phpbb υποστήριξε αλλαγη username απο ενα version και μετα.

Μπορεις παντα να κανεις νεο χρηστη και να κλεισεις τον παλιο σου!

Με sql καταλαβαινω οτι ειναι μπελάς.
Ίσως με sql update της ημ/νια εγραφης στο αντίστοιχο table.
Τα ποστ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη φασαρια.
[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

sn0ufel4 έγραψε:Όχι φίλε δε γίνεται.
Ξέρω ότι στο παρελθόν μπορούσε να γίνει, ίσως τώρα πια δεν γίνεται, δεκτόν.
Μπορεί να διαγραφεί αυτός ο λογαριασμός ώστε να φτιάξω έναν καινούριο;
Αν θυμάμαι καλά απαγορεύεται να έχεις 2 λογαριασμούς με το ίδιο email.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Διαγραφή λογαριασμού δεν είναι δυνατή.

Μεταφέρθηκε το αίτημα σου εκεί που πρέπει περίμενε να δούμε τι θα μας απαντήσει για αλλαγή του ονόματος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”