Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Re: Νέος ΤΔ ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »

ο πατερας Λουτσεσκου δειχνει να εχει συμετοχη στην αποφαση να ερθει ο Μποτο
αρα με τον Ραζβαν λογικα θα εχει καλη συνενοηση
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατί σε όλες τις κουβέντες ανακατεύουμε και τον μπαμπά λουτσεσκου;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »

Ετσι γραφει στην πρωτη σελιδα το Μετροσπορ φιλε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

"Εξαρτάται, εξαρτάται από τον παίκτη, εξαρτάται από τον σύλλογο. Όταν μιλάς με έναν πρόεδρο, μιλάς διαφορετικά απ΄ότι μιλάς με έναν προπονητή. Στην περίπτωση της Μπενφίκα, υπήρχε μια πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρο, που είναι, για μένα, ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας. Δεν έτυχε ποτέ να στείλουμε αναφορά και να την διαβάσουν δέκα ημέρες αργότερα. Η αναφορά στάλθηκε και διαβάστηκε την ίδια ημέρα. Και αμέσως μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε. Υπήρχε μια πολύ στενή σχέση που μας έδινε ταχύτητα στις κινήσεις μας"

Από συνέντευξη του Μποτο στο sdna

Θα πάθει ένα μικρό σοκ εδώ :p
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εντυπωσιακή κίνηση!!
Μακάρι να του δώσουν και τα εργαλεία αλλά και την ελευθερία να στήσει και αλλάξει πράγματα όντας πάνω από το υπάρχον status quo εντός ΠΑΕ.
Με την επιστροφή του Γιώργη, σε ποια πεδία θα συνεργάζονται;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν τελεσφορήσει, είναι εντυπωσιακή κίνηση τουλάχιστον στη θεωρία.
Τώρα, το πως θα κολλήσει με την ομάδα, δηλαδή τον Ιβάν αλλά και γενικότερα, είναι κάτι που μόνο στην πορεία μπορούμε να μάθουμε κι από την πορεία του.

Το πιο συνετό είναι, εμείς σαν οπαδοί, να κρατάμε το μικρότερο καλάθι που μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Επειδή διάβασα προηγουμένως για στόχο του ΠΑΟΚ να κάνει πωλήσεις παικτών στα 50-70 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στον αιώνα τον άπαντα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει παίκτης του ΠΑΟΚ τέτοια υπεραξία.
Συμμετέχεις σε υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, με χαμηλό δείκτη δυσκολίας. Ακόμα και ισόβιος πρωταθλητής να είσαι για να πουλάς παίκτες πάνω απο 15-20 εκατομμύρια θα πρέπει να φτάνεις 16 CL τουλάχιστον.
Η πιο έξυπνη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ θα ήταν να πουλάει παίκτες πιο φτηνά αλλά με υψηλά ποσοστά μεταπώλησης ή ακόμα και με συνιδιοκτησία.
Για να το κάνεις όμως αυτό θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο προιόν σου και να έχεις το μάτι στο μέλλον και όχι στο γρήγορο κέρδος. Φυσικά και με μεγαλύτερη δόση ρίσκου. Τακτική που φυσικά μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία του παίκτη προς πώληση, το πρωτάθλημα που πάει κτλπ.
Αλλά 50-70 για έναν παίκτη ξεχάστε το. H Benfica ας πούμε που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως παράδειγμα και λόγω του νέου τεχνικού διεθυντή τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κατα μέσο όρο 86 εκατομμύρια το χρόνο κέρδη απο πωλήσεις. Δεν πουλάει έναν παίκτη. Και σόρρυ αλλά είναι μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο ευρωπαικό όνομα απο εμάς, μια ομάδα που δούλεψε σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς ως selling club και μια ομάδα που έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις σχέσεις με Βραζιλία (πρων αποικία, κοινή γλώσσα) για να μαζεύει ταλέντα.
Sorry to burst the bubble αλλά να ξέρουμε που είμαστε και που πατάμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

joshua έγραψε:Εμενα αυτου του ειδους τα ονοματα,ονοματα που εχουν συνηθισει σε αλλα μεγεθη και νουμερα με τρομαζουν.Ειναι δυνατο test drive τοσο για τον Ιβαν οσο και για τον ιδιο τον Μποτο το κατα ποσο μπορει να προσαρμοστει ο ενας στα θελω και μπορω του αλλου.

Εγώ έχω μια πολύ μικρή ελπίδα, ότι ήρθε με σκοπό την αναδιοργάνωση του συλλόγου γενικά
κι όχι σαν ένα απλό ΤΔ. Ένας αντι-Ιβάν ας πούμε που απαντάει μόνο στον Ιβάν, ούτε καν στον Γιωργάκη.
Αλλά αυτό είναι ελπίδα, τίποτα παραπάνω.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Mitsospaoki4 έγραψε:"Εξαρτάται, εξαρτάται από τον παίκτη, εξαρτάται από τον σύλλογο. Όταν μιλάς με έναν πρόεδρο, μιλάς διαφορετικά απ΄ότι μιλάς με έναν προπονητή. Στην περίπτωση της Μπενφίκα, υπήρχε μια πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρο, που είναι, για μένα, ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας. Δεν έτυχε ποτέ να στείλουμε αναφορά και να την διαβάσουν δέκα ημέρες αργότερα. Η αναφορά στάλθηκε και διαβάστηκε την ίδια ημέρα. Και αμέσως μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε. Υπήρχε μια πολύ στενή σχέση που μας έδινε ταχύτητα στις κινήσεις μας"

ωχ ωχ θα παθει πλακα ο ανθρωπος.. αντε βγαλτε κανα παπα...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν έχουμε πράσινα φώτα και πάμε με τους κλασικούς ρυθμούς μας κι αυτός άκλαυτος θα πάει.
Αν έχει παρθεί η απόφαση να αλλάξει δομικά ο ΠΑΟΚ αλλά και η νοοτροπία του Ιβάν, υπάρχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sick Bastard έγραψε:
joshua έγραψε:Εμενα αυτου του ειδους τα ονοματα,ονοματα που εχουν συνηθισει σε αλλα μεγεθη και νουμερα με τρομαζουν.Ειναι δυνατο test drive τοσο για τον Ιβαν οσο και για τον ιδιο τον Μποτο το κατα ποσο μπορει να προσαρμοστει ο ενας στα θελω και μπορω του αλλου.

Εγώ έχω μια πολύ μικρή ελπίδα, ότι ήρθε με σκοπό την αναδιοργάνωση του συλλόγου γενικά
κι όχι σαν ένα απλό ΤΔ. Ένας αντι-Ιβάν ας πούμε που απαντάει μόνο στον Ιβάν, ούτε καν στον Γιωργάκη.
Το ιδιο πιστευαμε τουλαχιστον για τους Αρνεσεν και Ρεμπε.Ο μονος που επιβιωσε ηταν ο Μιχελ που ηταν περισσοτερο ο ανθρωπος του προεδρου παρα ο ιδιος αφεντικο.Δεν ξερω,εχουμε πικρη εμπειρια απο το θεμα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και κατι πλην του να ελπιζουμε.Ειναι αλωστε σε σχεση με τους προηγουμενους ο πιο ενεργος και δυνατος τη χρονικη στιγμη της προσληψης οποτε λογικα οι φιλοδοξιες του θα ειναι υψηλοτερες απο το να τελει χρεη απλα διεκπεραιτοτη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Mitsospaoki4 έγραψε:"Εξαρτάται, εξαρτάται από τον παίκτη, εξαρτάται από τον σύλλογο. Όταν μιλάς με έναν πρόεδρο, μιλάς διαφορετικά απ΄ότι μιλάς με έναν προπονητή. Στην περίπτωση της Μπενφίκα, υπήρχε μια πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρο, που είναι, για μένα, ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας. Δεν έτυχε ποτέ να στείλουμε αναφορά και να την διαβάσουν δέκα ημέρες αργότερα. Η αναφορά στάλθηκε και διαβάστηκε την ίδια ημέρα. Και αμέσως μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε. Υπήρχε μια πολύ στενή σχέση που μας έδινε ταχύτητα στις κινήσεις μας"

Εκτος και αν ο προεδρος πλεον ειναι αλλος. Που ειναι μονιμως εδω.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Αλλος Προεδρος που να ειναι παντα εδω; Μην λετε τετοια ρε παλικαρια και μας ερχονται στον νου ανατριχιαστικες αναμνησεις με τον κυρ Νικο να ξεσκονιζει τα συμβολαια του Φρανκ Αρνεσεν! Φοβαμαι μην ηρθε η σειρα του Λακη!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Διαβαστε την συνεντευξη στο SDNA. Εχει πολυ ζουμι....
Μονο εγω νοιωθω λιγο πιο σιγουρος σημερα για το που βαδιζει ο ΠΑΟΚ;
Μιλαμε οτι μπαινει ενα σουπερ γραναζι στην μηχανη που ασχετα με την επιλογη παικτων και αν αυτοι βγουν η οχι θα οργανωσει το τμημα εντοπισμου παικτων σε ενα τελειως διαφορετικο λεβελ....
Την εριξα μια ματια στα πεταχτα, και μου επιβεβαιωσε την αποψη μου πως ο Μποτο δεν εχει καμια σχεση με τον Αρνεσεν. Δίνει έμφαση στην ανακάλυψη παιχτών μέσω ενός οργανωμένου τμήματος σκάουτινγκ και όχι αποκλειστικά μέσω των γνωριμιών και των διασυνδέσεων με μανατζαραιους. Θεωρω πως μεχρι το καλοκαιρι θα δουλέψει με τις λίστες που έχει ήδη έτοιμες και ταυτόχρονα θα αρχίσει το στήσιμο του τμήματος σκάουτινγκ με τον τρόπο που το θέλει ώστε από του χρόνου να γίνονται οι μεταγραφές μέσα από εκεί.
Δεν ξέρω ποιος τον πρότεινε στον Σαββίδη ή πως τον ανακάλυψε ο Σαββίδης, αλλά στην θεωρία και με βάση το βιογραφικό του δείχνει ακριβώς αυτός που είχε αναγκή η ομαδα εδω και χρόνια. Ένας ποδοσφαιράνθρωπος, με προπονητικό μπακ γκραουντ, με γνώσεις ποδοσφαιρικές και οργανωτικές και την ικανότητα να τις εφαρμόσει. Μάλιστα δείχνει να αρέσκεται να επικοινωνεί απευθείας με τον Ιδιοκτήτη, και πως το χει στο να πείθει για να γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις.
Το αν θα πετύχει σε εμάς είναι άγνωστο, αλλά δεν θυμάμαι άλλον στα τόσα χρόνια να πληρούσε καλύτερα τις προϋποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

joshua έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:

Το ιδιο πιστευαμε τουλαχιστον για τους Αρνεσεν και Ρεμπε.Ο μονος που επιβιωσε ηταν ο Μιχελ που ηταν περισσοτερο ο ανθρωπος του προεδρου παρα ο ιδιος αφεντικο.Δεν ξερω,εχουμε πικρη εμπειρια απο το θεμα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και κατι πλην του να ελπιζουμε.Ειναι αλωστε σε σχεση με τους προηγουμενους ο πιο ενεργος και δυνατος τη χρονικη στιγμη της προσληψης οποτε λογικα οι φιλοδοξιες του θα ειναι υψηλοτερες απο το να τελει χρεη απλα διεκπεραιτοτη.
Μπα όχι, εγώ δεν το πίστευα για κανένα. Τους είχα πάντα ως ΤΔ κι όχι κάτι σαν ''acting CEO'' (δείτε Succession, γαμάει η σειρούλα). Όπως και να έχει, είμαι τελείως κι εντελώς συγκρατημένα αισιόδοξος. Το τελευταίο που λες, σχετικά με τις φιλοδοξίες αλλά και την δυναμική του,ισχύει κι εκεί είναι η μεγάλη-μικρή μου ελπίδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”