Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα off-topic σβήνονται εν ριπή οφθαλμών. Μα και μου δεν έχει.
Επανειλημμένα off-topic από το ίδιο μέλος, οδηγούν σε μπαν.
Μόλις προειδοποιηθήκατε.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Τα off-topic διαγράφηκαν, όπως υποσχέθηκα στις 10 του μήνα:
Γιατί όχι;... μεταγραφή ήταν...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχω ανοίξει topic για τον ΤΔ και έρχεστε και συζητάτε εδώ για τον ΤΔ;;;;
- abc_o_ karpouzas
οχι ...φιλε...σασταλεγακιας δεν εισαι εσυ γιατι μιλας συγκεκριμενα...αρα εχεις καποια πληροφοριση...gk.box16 έγραψε:gk.box16 έγραψε:Δευτέρα ανακοινώνεται τεχνικός διευθυντής
Πέμπτη πρώτη μεταγραφή.
Ανήμερα Χριστουγέννων η δεύτερη.
Θα γίνει χαμός στο φόρουμ...
Σασταλεγάκιας.... είμαι λίγο
σασταλεγακιας ειμαι εγω που απο το καλοκαιρι...ακομη... λεω οτι πολλα ειναι τα συμβολαια για να παρκαρουν και το τι ειναι να γινει θα φανει απο τον γεναρη και μετα....
εαν τωρα ερθουν 2-3 καλοι παικτες και φανει οτι στηνεται η νεα ομαδα τοτε θα ειμαι σασταλεγακιας με Σ κεφαλαιο

- Μπαρκαρούτσος
zoomgr έγραψε:Γιατί όχι;... μεταγραφή ήταν...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχω ανοίξει topic για τον ΤΔ και έρχεστε και συζητάτε εδώ για τον ΤΔ;;;;
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ανοίγω topic για νέο ΤΔ (τα memes επιτρέπονται), αυτό ας μείνει για μεταγραφές παικτών, να τραβάμε τα βυζγιά μας παρέα.
Για αυτό.
Αυτος ο Άντερσον παντως ταιριαζει στο προφιλ των παικτων που κοιταει ο νεος ΤΔ. Επιπλεον και ο Ζαμπα χαιρεται μαλλον με τη προσληψη του. Επιστρέφουμε ισως στο αγαπημένο βραζιλιάνικο μοντέλο του Γιωργη.
Ισχύει αν και καθαρά βάση αριθμών αυτός ο Άντερσεν δε λέει και πολλά. Θα ψήφιζα Αουγκούστο για πρώτη πώληση
spiridoula έγραψε:συμφωνω αλλα δεν γινονται ολα αυτα το χειμωνα
Φυσικά και δεν γίνονται όλα σε ένα μεταγραφικό παράθυρο, ειδικά του Ιανουαρίου. Ωστόσο πρέπει να γίνει η αρχή γιατί ο Λουτσέσκου τρυπάει ταβάνι με αυτο το ρόστερ στην τρίτη θέση.NikLiverpool έγραψε:Αυτά μόνο στο play station γίνονται εκτός αν εννοείς σε 3-4 μεταγραφικές περιόδους. Για την άμυνα ειδικά θεωρείς δηλαδή ότι Μιχαηλίδης, Μιχαι και Λύρατζης δεν κάνουν ούτε για αναπληρωματικοί στον ΠΑΟΚ?
Η άμυνα είναι τραγική. Δεχόμαστε γκόλ με κάθε τρόπο και ειδικά απο στημένα και στο ψηλό παιχνίδι, όταν τα σεντερ μπάκ μας πηδάνε αλλοπρόσαλα και ετεροχρονισμένα.
Σωστά, αν παίζαμε βόλει δεν θα χρειαζόμασταν τόσους παίκτες.Patron έγραψε:Δεν παίζουμε βόλεϊ αγαπητέ εδώDescartes έγραψε:Χρεαζόμαστε μια ολόκληρη άμυνα (και αναπληρωματικούς μαζί), έναν τερματοφύλακα, 2-3 ποιοτικούς μέσους και τουλάχιστον έναν καλό επιθετικό.
Απο εκεί και πέρα, είμαστε ΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος Άντερσον;joshua έγραψε:Αυτος ο Άντερσον παντως ταιριαζει στο προφιλ των παικτων που κοιταει ο νεος ΤΔ. Επιπλεον και ο Ζαμπα χαιρεται μαλλον με τη προσληψη του. Επιστρέφουμε ισως στο αγαπημένο βραζιλιάνικο μοντέλο του Γιωργη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Metagrafakias
Τρομερη κινηση ο Πορτογαλος ευελπιστουμε οτι θα φερεις ξενους λαβρακια και θα βγαλουν ματια στην Τουμπα,ειναι και τρομερος γνωστης της αγορας των βαλκανιων που οποτε κινηθηκαμε προς τα εκει ηταν τιμιες κινησεις....Παρολαυτα ομως η ΠΑΕ δεν πρεπει να εγκαταληψει την προωθηση νεων Ελληνων στην ομαδα που θα αποτελεσουν τον κορμο για τα επομενα χρονια!!!Ναι να ερθει δεξι μπακ παικταρας αλλα σαν 2ος ο Λυρατζης,ναι να φερει χαφαρα αλλα 2ος ο Τσιγγαρας να μεινει...
-
- episimos73
Το αυτό. Τρεχαλατζήδες, πηδηχταράδες, αφηνιασμένους. Και ας ξέρουν και λιγότερη μπάλα.
Αν κρίνουμε από Μπενφίκα και Σαχτάρ....τέτοιους θα δούμε...
Ε ρε @@@στη μου θα χορτάσουμε σάμπα!!!!
Ε ρε @@@στη μου θα χορτάσουμε σάμπα!!!!