Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Swordfire »

πωω πω ρε φιλε πρεπει να πεθανε στον πονο ο τυπος...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πέρυσι το καλοκαίρι, πριν έρθει ο Μπιζέρα, ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ ως φήμη..

http://sport24.gr/html/ent/310/ent.300310.asp
Ο ήρωας με τα γυάλινα πόδια..
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ρε παιδια μη λετε οτι ναναι. Οχι και ρισκο ο Σισε και ο Μελμπεργκ. Οι παικτες ειναι γνωστοι και εχουν αποδειξει την αξια τους, δε θα κριθουν φετος. Ο Σισε ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους, ναι, αλλα ειναι παιχταρας.

Επισης, αυτο το "κινησεις εντυπωσιασμου, αλλα οχι ουσιας" πρεπει να μπει στα κλισε των δημοσιαγραφων. Τ 'ακουμε απο αυτους, μην τ' ακουμε και εδω. Δηλαδη δε γινεται μια μεταγραφη να ειναι και εντυπωσιακη και ουσιαστικη? Ο Αμπρεου δεν ηταν κινηση ουσιας δηλαδη? Η ο Μελμπεργκ?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ρε τον Νέρι...
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Από το ρεπορτάζ του ΠΑΣ σήμερα στην SportDay:

Ερώτηση δημοσιογράφου στον Παράσχο:
"Κύριε Παράσχο τι γίνεται με το θέμα του φορ;"

Απάντηση Παράσχου:
" Έχουμε επαφές με κάποιους παίκτες και νομίζω ότι θα κάνουμε καλή επιλογή. Κινηθήκαμε για να αποκτήσουμε τον Μπακαγιόκο πριν 2-3 μέρες, αλλά δυστυχώς μας ενημέρωσε ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τον ΑΡΗ!!!!"
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Olorin έγραψε:Ρε παιδια μη λετε οτι ναναι. Οχι και ρισκο ο Σισε και ο Μελμπεργκ. Οι παικτες ειναι γνωστοι και εχουν αποδειξει την αξια τους, δε θα κριθουν φετος. Ο Σισε ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους, ναι, αλλα ειναι παιχταρας.

Επισης, αυτο το "κινησεις εντυπωσιασμου, αλλα οχι ουσιας" πρεπει να μπει στα κλισε των δημοσιαγραφων. Τ 'ακουμε απο αυτους, μην τ' ακουμε και εδω. Δηλαδη δε γινεται μια μεταγραφη να ειναι και εντυπωσιακη και ουσιαστικη? Ο Αμπρεου δεν ηταν κινηση ουσιας δηλαδη? Η ο Μελμπεργκ?
Φιλε Olorin...Επειδη μαλλον αναφερεσαι σε μενα...(χωρις ιχνος ειρωνιας βεβαια...)

Και εγω για τον Σισε μιλησα και μονο...Επειδη ειναι επιρρεπης σε τραυματισμους...

Ασε τον Μελμπεργκ ή τον Αμπρεου...Ο πρωτος μαλλον θα προσφερει...ο δευτερος θα δειξει...

Για τον Σισε ομως...εχω ενσταση μεγαλη...Εισαι πολυμετοχικος και δινεις 8 μυρια για να τον παρεις + 2,5 μυρια στον παιχτη + 1 μυριο σε μπονους...Με προοπτικη τετραετιας να παει στα 20 μυρια...
Οκ δεκτον...Ολοι ξερουμε τι πρωταθλημα εχουμε και κυριως τι γηπεδα εχουμε...Ο γκει δεν εφερε τον φιογκο 2 φορες στην Τουμπα για προστασια επενδυσης...ο βαζελος με τον Σισε τι θα κανει; Θα το ρισκαρει; Αν σου τραυματιστει για 6 μηνες τι θα κανεις; Και ο Ζιλμπερτο Σιλβα παιχταρας ηταν πριν ερθει αλλα δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο...

Ο Ζησης με 10 μυρια μονο,σε επαιρνε παιχτακια...Μια ενδεκαδα ολοκληρη! Τελος παντων...Αρκετη φαια ουσια χαλασα για τον πολυμετοχικο...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο Αμπρεου ειναι νομας και οπου παει βαζει γκολ και φευγει, δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να μην κανει το ιδιο και στον σκωληκα.
Για τον Σισε πολλα τα λεφτα, αλλα αυτο δε μειωνει την αξια του παικτου (!). Επισης διαφωνω για τον Ζιλμπερτο Σιλβα, μια χαρα επαιξε, ασχετα αν οι λαγοι τον βγαλανε παλτο με την πρωτη λαθος πασα. Αυτοι ειναι ικανοι να βγαλουνε παλτο και τον Ροναλντινιο.
Οι μονοι που πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην αποδωσουν ειναι οι Γκρασιαν και Νασουτι, οι οποιοι παροτι παικταραδες, ερχονται για πρωτη φορα στην Ευρωπη.

Αυτα ολα φυσικα ειναι προσωπικες προβλεψεις και δε σημαινει οτι θα πεσω μεσα, απλα ειναι η αποψη μου οτι δεν πρεπει να μειωνουμε αντιπαλους παικτες (αυτο παει γενικα και οχι σε σενα Maximus). Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια, οπως ο χοντρο-κοκε ο οποιος κοβεται λογω φατσας.
Κατα τα αλλα προσωπικα χαιρομαι που τα τελευταια χρονια η ποιοτητα του ελληνικου Πρωταθληματος εχει ανεβει κατακορυφα (απο αποψη παικτων και γηπεδων...).

Και για να ειμαι και ον τοπικ παρτε και ενα λινκ με μια ενδιαφερουσα συνεντευξη του Σισε σε γαλλικο ραδιοφωνο...

http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... DtrID=1101
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

epitropos έγραψε:αδερφια κακα τα ψεματα η διαφορα στα μπατζετ ειναι μεγαλη...στην αρχη της μεταγραφικης περιοδου πιστευα οτι κατι μπορει να γινει αναλογο με περισυ...αλλα δυστυχως για μας βλεπω οτι οι ομαδες του ΠΟΚ μπηκαν πολυ δυνατα στο μετγραφικο παζαρι και δεν φαινονται διατεθημενες να αφησουν πολλα περιθωρια αμφισβητησης...γι αυτο εγς ψηφιζω Πρωταθλητισμο στην εξυγιανση, στηριξη και εμπιστοσυνη στη διοικηση και οταν ρυθμιστουν τα χρεη και ολοκληρωθει το προπονητικο κεντρο θα φανει η πραγματικη δυναμικη της ομαδαρας μας!!! βηματα σταθερα, τη μπαλα χαμηλα και ολα θα γινουν! :shock:
:?
Συμφωνώ απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3175935

Θέλει Μπάγερν ο Βαν Μπούιτεν
Μπερδεύουν την υπόθεση Βαν Μπούιτεν τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία. Χθες ο Βέλγος αμυντικός δήλωνε στο «Goal» πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και πως δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο, σήμερα, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου!

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ο Βαν Μπούιτεν δεν φάνηκε διατεθειμένος να αφήσει την Βαυαρία για χάρη της Παιανίας.... «Μια αλλαγή σκηνικού δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα μου. Παραμένω στην Μπάγερν Μονάχου κι επικεντρώνομαι στο έργο μου υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή», είπε αρχικά ο Βέλγος μπακ που την τελευταία σεζόν βρισκόταν στην σκιά των Λούσιο και Ντεμικέλις και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και η νέα σεζόν στην Μπουντεσλίγκα».

:) :) Ανύπαρκτοι Πολυμετοχικοί.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Tον θυμάστε κανείς?

Η είδηση «διέσχισε» όλη την αφρικανική ήπειρο σε χρόνο dt κι έφτασε μέχρι την Ελλάδα λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί. Ο Μπράις Μουν, τα ξημερώματα της Τρίτης (6.30 π.μ.), στη γωνία των οδών Κατρίν και Γκρέιστον Ντράιβ στην περιοχή του Σάντον, τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του μία 25χρονη γυναίκα τη Μάβις Νκούμπε και κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Τα «σενάρια» μετά το τραγικό συμβάν άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν από χθες το πρωί για τα αίτια του δυστυχήματος, αλλά και για το αν ο αμυντικός του Παναθηναϊκού οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, με τον Μουν να το διαψεύδει κατηγορηματικά με δήλωσή του χθες το βράδυ στην ιστοσελίδα kickoff.com. «Το συμβάν συνέβη όπως οδηγούσα από το σπίτι ενός φίλου μου στο Σάντχαρστ. Οχι, δεν προερχόμουν από το πάρτι (σ.σ. το πάρτι του συμπαίκτη του στην εθνική Ααρόν Μοκοένα). Από εκεί έφυγα περίπου στις 3, επομένως δεν ήμουν εκεί. Ερχόμουν από το Σάντχαρστ. Οδηγούσα και ο δρόμος είχε καμπύλη με αποτέλεσμα να μη δω τις γυναίκες. Και λέω γυναίκες επειδή ήταν δύο. Οταν τις είδα ξαφνικά, έκανα τα πάντα για να αποφύγω να τις χτυπήσω, επομένως προσπάθησα να οδηγήσω προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αλλά υπήρξε σύγχυση και άρχισαν να τρέχουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η γυναίκα που χτύπησα έτρεξε προς τη μεριά μου και τότε τη χτύπησα» τόνισε αρχικά ο Μουν και συμπλήρωσε:

«Εγώ έφυγα νωρίτερα από το πάρτι. Οσον αφορά το αλκοόλ, ήπια δύο μπύρες στο πάρτι, όμως δεν ήμουν μεθυσμένος. Το ατύχημα ήταν αναπόφευκτο να γίνει, επειδή οι δύο γυναίκες έτρεξαν σε αντίθετη κατεύθυνση και η κατεύθυνση που επέλεξα έτυχε να είναι αυτή προς την οποία έτρεξε και η μία γυναίκα. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν θα αποδοθεί κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο πατέρας μου έχει πάει στο αστυνομικό τμήμα. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με την οικογένεια του θύματος, παρά μόνο ο πατέρας μου με τον άνδρα της. Θα τους επισκεφτούμε σύντομα, αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό».

Δεν υπήρχε «ελεύθερο» νοσοκομείο
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μουν (κι επέβαιναν άλλα δύο άτομα), αφού παρέσυρε την άτυχη Μάβις Νκούμπε, εν συνεχεία έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος ο Μουν ελαφρά στο κεφάλι, στο αριστερό πόδι και στον ώμο και να μεταφερθεί κι αυτός στο νοσοκομείο. Το τραγικό στην ιστορία είναι πως η άτυχη γυναίκα δεν είχε ασφάλιση ούτε χρήματα για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε ιδιωτική κλινική. Αρχικά πήγε στο «Charlotte Maxeke Hospital» με πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά η μονάδα της εντατικής ήταν γεμάτη. Ακολούθησε επικοινωνία με άλλα νοσοκομεία και περίπου μιάμιση ώρα μετά το ατύχημα έφτασε ένα δεύτερο ασθενοφόρο για να την παραλάβει και να τη μεταφέρει στην ιδιωτική κλινική, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της.

Πήγε στο σπίτι του
Παρά την αρχική πληροφόρηση που υπήρξε χθες το πρωί, ο Μουν δεν συνελήφθη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αξιωματούχος της αστυνομίας, Γιουτζίν Οπερμαν. «Κανείς δεν έχει συλληφθεί και κανένας δεν κατηγορείται. Ενας φάκελος έχει ανοίξει και η αστυνομία ερευνά το ατύχημα» τόνισε χαρακτηριστικά. Τα δε αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες των νοτιοαφρικανικών ΜΜΕ, δεν έδειξαν υψηλούς δείκτες αλκοόλ στο αίμα του. Γι’ αυτό, άλλωστε, όπως έλεγαν χθες και οι Νοτιοαφρικανοί, επέστρεψε ο παίκτης στο σπίτι του.

«Θα γίνει φάκελος της υπόθεσης»
Από την πλευρά του ο Ελληνας εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, μιλώντας στον Sentra 103,3 ξεκαθάρισε πως η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα. «Εχουν ακουστεί πολλά από το πρωί. Δεν τίθεται θέμα με τοξικολογικές εξετάσεις. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Του έχουν πάρει αίμα. Αν υπήρχε τέτοιο ζήτημα, δεν θα είχε αφεθεί ελεύθερος από το αστυνομικό τμήμα. Ισως η αστυνομία γνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο άλλοθι στη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτή τη στιγμή αυτό που ξέρουμε είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει ο φάκελος της υπόθεσης και θα καταθέσουν οι μάρτυρες. Μπορεί να είναι χρονοβόρο. Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Μουν ούτε στην Ελλάδα ούτε στη Νότιο Αφρική. Είναι μία κακή στιγμή που μπορεί να τύχει στον καθένα, απλά έτυχε στον Μπράις». Το θέμα πλέον έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ωστόσο στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως ο παίκτης δεν θα κρατηθεί και θα μπορέσει να ταξιδέψει κανονικά την προσεχή Κυριακή ή τη Δευτέρα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Ελβετία.

«Θα μας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη»
Για το θέμα μίλησε χθες στον Sentra 103,3 και ο Ράιαν Κούπερ, αρχισυντάκτης του νοτιοαφρικανικού περιοδικού "Kick Off", ο οποίος τόνισε πως θα του προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν ο Μουν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Θα μας προκαλέσει έκπληξη αν μάθουμε ότι το δυστύχημα έγινε υπό την επήρεια αλκοόλ. Τον γνωρίζουμε από παιδί, αποφεύγει τέτοιες παγίδες, ξέρει να προσέχει και δεν έχει κακές συνήθειες. Γνωρίζοντας και τον χαρακτήρα του, δεν θεωρώ ότι μπορεί να έχει την απόλυτη ευθύνη. Βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πόδια, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν μεταφέρθηκε σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, αλλά στο νοσοκομείο για εξετάσεις». Οσον αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης: «Είναι εξαιρετικά πρόωρο να μιλήσουμε για προφυλάκιση. Παίρνουν χρόνο τέτοιου είδους αιματολογικές εξετάσεις και μετά θα ακολουθηθεί η συνηθισμένη νομική οδός, αφού ο ποδοσφαιριστής χρήζει ακόμα ιατρικής βοήθειας».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3193519
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θέλουμε κανέναν απο αυτούς?
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3193542
:)

Αν μας τους δώσει δίνουμε Λεονάρντο μετά!
Ε? ε? ε?
:) :)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Θελουμε Ταχτσιδη! :)
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Quiz:
Ποσην ωρα ακομα θα περασει πρωτου κανενα σκουλικι αστοχησει και στειλει την μπαλα προς το τερμα μπας και το ληξουν να μπορεσουμε να ακουσουμε λιγο ραδιο;
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Α,το πηραν επιτελους αποφαση και το τελειωσαν.Thank God.Συνεχιζουν να ματωνουν τα διχτυα σαν και περσι τα σκουλικια,ουτε σε οικογενειακο διπλο δεν βαζουν γκολ τα οργια :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”