Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Δείτε τσαφ στο γκολ της Κουλας και μαρκάρισμα Τσιγκρινσκι
Τι συγκρίνουμε μπυ λέτε;
Τι συγκρίνουμε μπυ λέτε;
Τι συγκρίνεις τώρα... Ο ένας είναι αφεντικό στο κόλπο κι άλλος τσιράκι για τις δουλειές του (άλλου) αφεντικού.Norte έγραψε:εκει στον συμπολιτη κοιταξτε λιγο πως γινεται η δουλεια ρε που πηγατε στο τηγανι και δεν κανατε τελικη μεχρι το 70 και γελουσε ο κοσμος...
οι παικτες του ιωνικου σημερα εκαναν στοχευμενα χλιαρα σουτακια εντος εστιας ωστε να γραψουν τελικες![]()
χιλιομετρα μπροστα ο τιγρης σε αυτα απο τον παλετα
Θεωρητικά 3 ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό , εμεις ο γαύρος και η αεκ2014.
Χθες ο γαύρος ανακοίνωσε την μεταγραφή -επιστροφή του μανωλά στην ομάδα τους.
Αναρωτιέμαι, όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας έχει κενά σε κομβικές θέσεις και το μόνο που διαβάζουμε είναι ότι Βιερίνια θα αναλάβει αθλητικός δντης και του αρέσει πάρα πολύ ο μπουζούκης.
Σκέφτομαι ότι ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης έπρεπε ο ΠΑΟΚ να μείνει 13 βαθμούς πίσω , να τραυματιστούν όλοι και μετά να τους δώσει μια ευκαιρία να παίξουν.
Ποιο το νόημα να ψάχνει η ομάδα να φέρει τέτοιους παίκτες απο την στιγμή που γνωρίζει ότι ο προπονητής έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία και διαχείριση αυτών.
Ο γαύρος ανακοίνωσε απο τώρα παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και εμεις που καιγόμαστε για παίκτες δεν βλέπουμε απολύτως τίποτα.
Αναλογίζομαι, ψάχνουν παίκτες για την βασική εντεκάδα ή για να γεμίσουν απλά το ρόστερ στα πλαίσια διαχείρισης πολλαπλών αγώνων?
Ο μπουζούκης που δεν μπορεί να καθιερωθεί στον βάζελο που παλεύει να βγει Ευρώπη θα έρθει στον ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό?
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
Εύχομαι απλά να είναι ένα τρολλάρισμα και τίποτα παραπάνω.
Η ομάδα μας χρειάζεται παίκτες για βασικούς και όχι για ροτέσιον του ελ καντουρί , του βαρέλα, του Κρέσπο κτλ.
Χρειαζόμαστε μπακ , στόπερ, χάφ, εξτρέμ, 10αρι, σέντερ φορ και τέρμα.
Αν η πολιτική των μεταγραφών μας είναι παίκτες όπως ο μπουζούκης τότε προτιμώ να παίξουν δικοί μας απο τις ακαδημίες που βρίσκονται στην ομάδα μας ή έχουν δοθεί σε άλλες .
Χθες ο γαύρος ανακοίνωσε την μεταγραφή -επιστροφή του μανωλά στην ομάδα τους.
Αναρωτιέμαι, όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας έχει κενά σε κομβικές θέσεις και το μόνο που διαβάζουμε είναι ότι Βιερίνια θα αναλάβει αθλητικός δντης και του αρέσει πάρα πολύ ο μπουζούκης.
Σκέφτομαι ότι ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης έπρεπε ο ΠΑΟΚ να μείνει 13 βαθμούς πίσω , να τραυματιστούν όλοι και μετά να τους δώσει μια ευκαιρία να παίξουν.
Ποιο το νόημα να ψάχνει η ομάδα να φέρει τέτοιους παίκτες απο την στιγμή που γνωρίζει ότι ο προπονητής έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία και διαχείριση αυτών.
Ο γαύρος ανακοίνωσε απο τώρα παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και εμεις που καιγόμαστε για παίκτες δεν βλέπουμε απολύτως τίποτα.
Αναλογίζομαι, ψάχνουν παίκτες για την βασική εντεκάδα ή για να γεμίσουν απλά το ρόστερ στα πλαίσια διαχείρισης πολλαπλών αγώνων?
Ο μπουζούκης που δεν μπορεί να καθιερωθεί στον βάζελο που παλεύει να βγει Ευρώπη θα έρθει στον ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό?
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
Εύχομαι απλά να είναι ένα τρολλάρισμα και τίποτα παραπάνω.
Η ομάδα μας χρειάζεται παίκτες για βασικούς και όχι για ροτέσιον του ελ καντουρί , του βαρέλα, του Κρέσπο κτλ.
Χρειαζόμαστε μπακ , στόπερ, χάφ, εξτρέμ, 10αρι, σέντερ φορ και τέρμα.
Αν η πολιτική των μεταγραφών μας είναι παίκτες όπως ο μπουζούκης τότε προτιμώ να παίξουν δικοί μας απο τις ακαδημίες που βρίσκονται στην ομάδα μας ή έχουν δοθεί σε άλλες .
Διαφωνώ για Μπουζούκη, νομίζω θα κολλήσει πολύ καλά με Λύρατζη και πρέπει να φέρουμε και τον https://www.transfermarkt.com/nico-drum ... ler/329660. Τουλάχιστον θα νιώθουν...
Ειλικρινα ποτε δεν καταλαβα τον λογο που ο Μανωλας θεωρηθηκε τοσο σπουδαιος ποδοσφαιριστης.
Αν δεν τον ελεγαν Μανωλα, σιγουρα δεν θα υπηρχε ολος αυτος ο θορυβος γυρω απο το ονομα του.
Ο οποιος δημιουργηθηκε φυσικα απο τον μηχανισμο του γαυρου και τον συνοδευει στην καριερα του.
Αν δεν τον ελεγαν Μανωλα, σιγουρα δεν θα υπηρχε ολος αυτος ο θορυβος γυρω απο το ονομα του.
Ο οποιος δημιουργηθηκε φυσικα απο τον μηχανισμο του γαυρου και τον συνοδευει στην καριερα του.
- john4serres
Ο Μανωλας στην Ρομα ήταν πολύ καλός στόπερ, μπορεί και στους top της Serie A.
Ταχύτατος στους μεγάλους χώρους και με εξαιρετικά στατιστικά σε κλεψίματα κτλ.
Στην Ναπολι η μεταγραφή του θεωρείται αποτυχημένη και ήθελαν να τον ξεφορτωθούν λόγω μεγάλου συμβολαίου.
Φυσικά και έβρισκε ομάδα στο εξωτερικό επιπέδου Europa League.
Ταχύτατος στους μεγάλους χώρους και με εξαιρετικά στατιστικά σε κλεψίματα κτλ.
Στην Ναπολι η μεταγραφή του θεωρείται αποτυχημένη και ήθελαν να τον ξεφορτωθούν λόγω μεγάλου συμβολαίου.
Φυσικά και έβρισκε ομάδα στο εξωτερικό επιπέδου Europa League.
Ο Μανωλας αντικειμενικα ειχε ενα χαρακτηριστικο που το χρυσοπληρωνες σε στοπερ. Ειχε ταχυτητα. Δεν ξερω αν την εχει χασει τοσο πολυ στα 30 του και θελαν να τον ξεφορτωθουν, αλλα λογικα για να γυρναει στην Ελλαδα μαλλον κατι τετοιο συμβαινει. Και φυσικα οσο περναν τα χρονια θα γινεται ακομα πιο εντονο.
Αλλα για την Ελλαδα σιγουρα ειναι μεσα στα 2-3 καλυτερα στοπερ του πρωταθληματος.
Αλλα για την Ελλαδα σιγουρα ειναι μεσα στα 2-3 καλυτερα στοπερ του πρωταθληματος.
Τα 4 εκ το χρόνο, συμβόλαιο που είχε, ήθελε να ξεφορτωθεί η Νάπολι, γιατί αυτή τη στιγμή, ήταν αστρονομικό για την αξία του.
-
"Ποδοσφαιριστής" Που τον έκανε γιο γιο με ντριπλες ο Κλάους είναι ανέκδοτο να θεωρείται καλός αμυντικός.
Ένα καλό φεγγάρι στην Ιταλία και τίποτα παραπανω. Μαζί με παπασταθη θα είναι η χαρά κάθε Ευρωπαίου επιθετικού. Στο αιλαντα που σε όσους έχουν προσκυνήσει τον βασιλιά της αχνης δεν σφυριζεται τίποτα θα φαίνεται καλος.
Ένα καλό φεγγάρι στην Ιταλία και τίποτα παραπανω. Μαζί με παπασταθη θα είναι η χαρά κάθε Ευρωπαίου επιθετικού. Στο αιλαντα που σε όσους έχουν προσκυνήσει τον βασιλιά της αχνης δεν σφυριζεται τίποτα θα φαίνεται καλος.
- WestBlock4
Σε λίγο ρε αδερφε θα μας πεις ότι είναι κ ο χειρότερος όλων.Grigorios_PAOK έγραψε:"Ποδοσφαιριστής" Που τον έκανε γιο γιο με ντριπλες ο Κλάους είναι ανέκδοτο να θεωρείται καλός αμυντικός.
Χαλαρώστε λιγο μια χαρα αμυντικός ειναι με ταχύτητα κ για Ελλάδα 1 επιπεδο πάνω. Το μονο καλο για μας είναι ότι μαζί με το παπασταθοπουλο ίσως γίνουν πουτανα τα αποδυτήρια...
- john4serres
Περί ευρώπης, ας δούμε και την δικιά μας την καμπούρα.Grigorios_PAOK έγραψε:"Ποδοσφαιριστής" Που τον έκανε γιο γιο με ντριπλες ο Κλάους είναι ανέκδοτο να θεωρείται καλός αμυντικός.
Σε όλους τους εντός έδρας αγώνες προκριματικών CL δεχθήκαμε γκολ.
12 στα 12
Επειδή τυχαίνει στην Ιταλια να υποστηρίζω ρομα ( Τότι,μοντέλα,μπατιγκολ,καφου,καντελα στην τρυφερη μου ηλικία ) μου είχε κάνει εντύπωση η αποδοχή του Κωστακη στις τάξεις των Ιταλών την οποία διαπίστωσα σε 2-3 επισκέψεις μου στην αιώνια πόλη με αφορμή ματσάκια Τσάμπιονς λινγκ των Ρωμαίων και αιτία σίγουρα τα ταξιδάκια στην ομορφότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης
Στο μυαλό μου ο κωστακης ήταν η γκομενα του Κλαους και ο λόγος που ο ιβαν ξόδεψε 800.000 στον τοξοβόλο μας
Η αλήθεια είναι ότι στην ιταλια βελτιώθηκε τακτικά και επιπρόσθετα η μεγαλυτερη αλήθεια είναι ότι στην ρομα οι αμυντικοί ήταν όλοι άμπαλοι και η τριάδα των βοηθούσε να καλύπτει με την ταχύτητα τις παπαριες των υπολοίπων. Έπιασε και εκεί η ψευτομαγκιά που τους προλογιαζε και όλα καλά.
Σε δυάδα με Παπασταθόπουλο ελπίζω να αγοράσουμε τον cf των νησιών φεροε που από ότι έχω μάθει σταμάτησε από ντελιβερας και ψάχνει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά.
Πάντως από σεμεδο μπα η δυάδα Παπασταθόπουλου Μανωλά είναι χαρμόσυνο μήνυμα για εμάς τους φανατικούς οπαδούς των αντιπάλων της Ε.Ο…

Στο μυαλό μου ο κωστακης ήταν η γκομενα του Κλαους και ο λόγος που ο ιβαν ξόδεψε 800.000 στον τοξοβόλο μας
Η αλήθεια είναι ότι στην ιταλια βελτιώθηκε τακτικά και επιπρόσθετα η μεγαλυτερη αλήθεια είναι ότι στην ρομα οι αμυντικοί ήταν όλοι άμπαλοι και η τριάδα των βοηθούσε να καλύπτει με την ταχύτητα τις παπαριες των υπολοίπων. Έπιασε και εκεί η ψευτομαγκιά που τους προλογιαζε και όλα καλά.
Σε δυάδα με Παπασταθόπουλο ελπίζω να αγοράσουμε τον cf των νησιών φεροε που από ότι έχω μάθει σταμάτησε από ντελιβερας και ψάχνει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά.
Πάντως από σεμεδο μπα η δυάδα Παπασταθόπουλου Μανωλά είναι χαρμόσυνο μήνυμα για εμάς τους φανατικούς οπαδούς των αντιπάλων της Ε.Ο…
Νατος ο συντοφος Ρωμαιος. Giallorossi εδω. Οντως ο Μανωλας αν σκεφτεις τα ανεκδοτα που περασαν απο την Ρομα στα σεντερ μπακ ηταν αξιοπρεπεστατος. Ενω τον σιχαινομαι, παικτικα ειναι καλος και εννοειται ειναι αναβαθμιση απο τον περσινο Σεμεδο. Επισης συμφωνω οτι το διδυμο Μανωλας Σωκρατης δεν εμπνεει οπως το Σεμεδο Μπα προ διετιαςDamoN έγραψε:Επειδή τυχαίνει στην Ιταλια να υποστηρίζω ρομα ( Τότι,μοντέλα,μπατιγκολ,καφου,καντελα στην τρυφερη μου ηλικία ) μου είχε κάνει εντύπωση η αποδοχή του Κωστακη στις τάξεις των Ιταλών την οποία διαπίστωσα σε 2-3 επισκέψεις μου στην αιώνια πόλη με αφορμή ματσάκια Τσάμπιονς λινγκ των Ρωμαίων και αιτία σίγουρα τα ταξιδάκια στην ομορφότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης![]()
Στην ερωτηση "Λογικα χαζοι ηταν στην Ρομα ή στην Ναπολι, που τον πηρανε και επαιζε;"
Προσωπκα απανταω "Ο Χαρι Μαγκουαιερ ειναι αρχηγος και βασικος στοπερ της Μαν.Γιου"
Γενικα για καθε "Χαζοι ειναι εκει που πηραν αυτον;" εχω σιγουρα ενα καλο απραδειγμα προς απαντηση.
Προσωπκα απανταω "Ο Χαρι Μαγκουαιερ ειναι αρχηγος και βασικος στοπερ της Μαν.Γιου"
Γενικα για καθε "Χαζοι ειναι εκει που πηραν αυτον;" εχω σιγουρα ενα καλο απραδειγμα προς απαντηση.
Επιστροφή πορνοσταρ και μετα Μανωλας, Παπασταθοπουλος θα δηλώνουν κολλιώμενοι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk