Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimpaok4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από dimpaok4 »

φιλε σε γενικες συνελευσεις(δια ζωσης) και σε τηλεδιασκεψεις των σφ(ειδικα την εποχη σαββιδη) συμμετεχουν μονο οι προεδροι των συνδεσμων η αν δεν μπορουν αυτοι οριζουν καποιον αντικαταστατη αν οντως εμαθες αυτα τα πραγματα και δεν εισαι κατι απο τα παραπανω, μην λεμε μετα απο ποιους τρυπιομαστε οι ιδιοι ειμαστε οι εφιαλτες τησ ομαδας μας.

αυτα που γραφω παραπανω τα ξερω γιατι ειμαι απο ανηλικος στο συνδεσμιακο κινημα και μην ακουσω οτι δεν ισχυουν αυτα που λεω γιατι θα τα αποδειξω με ανακοινωσεις οποιουδηποτε νομιμου συνδεσμου του ΠΑΟΚ υπαρχει για οποιαδηποτε συνελευση στο χαμηλοταβανο ειτε για εισητηρια ειτε για οποιου αλλου ειδους συζητηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συγνώμη αλλά αν ο Ιβάν κάθεται και μιλάει για το μέλλον της ομάδας με τους συνδέσμους εγώ θα χάσω πάσα ιδέα...
Τεράστιος παπάς μου ακούγεται.
Δηλαδή αν ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας συνεχίζει να ψηφίζει δαγκωτο ΝΔ για μια 8ετια εγώ πρέπει να πιστέψω ότι ο Ιβάν θα παρκάρει τον ΠΑΟΚ για 8 χρόνια;;
Πιο πολύ σε φαντασιώσεις ανθρώπων που διαδιδοντας τέτοια πράγματα νοιώθουν ότι έχουν ρόλο στην λήψη αποφάσεων για την ομάδα μου ακούγονται όλα αυτά...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Αυτά που λεει ο johnpet δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα θα κατσε δλδ ο ιδιοκτήτης ομάδας κ θα πει στους φανατικούς οπαδούς της ότι δεν είναι προταιρεοτητα η ομάδα γελάνε τα γελια θα μιλήσω κ αύριο με τον πρόεδρο των ουλτρας αλλα ειμαι τοσο σίγουρος.Βασικα θα τον παρω τωρα κ θα ενημερωσω αμεσα.

Edit δεν ισχυει τπτ απο ολα αυτα οχι πως δεν το περιμενα αλλα ειπα να ρωτησω γελουσε το παλικαρι οταν τον πηρα αυτα. Προς μοντς προσοχη μαγκες σε αυτους π γραφουν.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αι καλα. Μπλα μπλα μπλα.

Εγω ξερω οτι ο Ιβαν βαζει λεφτα. Δεν φταιει αυτος που τα πετανε απο το παραθυρο οι «σχετικοι».

Φετος το καλοκαιρι 1,2 ο Κουρτιτς και ο Ολιβειρα, 1 και κατι ο Μιτριτσα. 900 συμβολαιο ο Πολωνος 1,2 ο Σερβος και θυμηθειτε 1, κατι ο Βαρελα 800 ο εσιτι και ο Μπισε. Μπαστα δηλαδη. Αν δεν εβαζε λεφτα θα παιζαμε με τον Φερραρι και τον Αουσμαν και τετοιους. Που ισως να ηταν και καλυτερα δηλαδη.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Είπε ο Ιβάν εγκαταλείπω και απλά δίνω συμβόλαια εκατομμυρίου. Ε ας δώσω κάτι μύρια και για Αντρίγια, να πιάσει τόπο η εγκατάλειψη..
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Η ανωνυμία του ιντερνετ αυτά κανει μην ασχολείστε.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

johnpet έγραψε:
korfas έγραψε:Αν το θέλεις δεν το δείχνεις. Ξαναλέω όσα αναφέρεις δεν ισχύουν επ' ουδενί.
Εγώ πάλι λέω ότι ισχύουν στο ακέραιο. Μιλάω με ημέρα, ώρα, και συγκεκριμένα θέματα.
Εγώ πάλι μετέφερα αυτά που λες σε γνωστό μου (και γνωστό) συνδεσμίτη, γέλασε, με μούτζωσε και με είπε καλά να πάθεις που πιστεύεις τον κάθε ... :opaokara:

Άντε, έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα. Για συνέλθετε ορισμένοι...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

TheCursed έγραψε:Αυτά που λεει ο johnpet δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα θα κατσε δλδ ο ιδιοκτήτης ομάδας κ θα πει στους φανατικούς οπαδούς της ότι δεν είναι προταιρεοτητα η ομάδα γελάνε τα γελια θα μιλήσω κ αύριο με τον πρόεδρο των ουλτρας αλλα ειμαι τοσο σίγουρος.Βασικα θα τον παρω τωρα κ θα ενημερωσω αμεσα.

Edit δεν ισχυει τπτ απο ολα αυτα οχι πως δεν το περιμενα αλλα ειπα να ρωτησω γελουσε το παλικαρι οταν τον πηρα αυτα. Προς μοντς προσοχη μαγκες σε αυτους π γραφουν
.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για skype συνδεσμων βανια καπου το πηρε το ματι μου. Απο κει και περα αν καποιοι διαστρεβλωνουν τα γεγονοτα για να να δημιουργησουν προβλημα στην ομαδα πρεπει να φυγουν χθες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 17 Δεκ 2021, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

DikefalosG4 έγραψε:Τα λες μισά και κυρίως ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ!!

Για τα επεισόδια είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές καταστρέφουν την ομάδα, όπως καταστράφηκαν άλλες ομάδες και έχει ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΟ!!!

Για τον κορωνοιό δεν θέλει να είσαι πυρηνικός φυσικός, για να ξέρεις ότι έχουν επηρεαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών και Ιβάν δεν είναι η εξαίρεση.

Για το πολιτικό σκηνικό έχουν γραφτεί εδώ εκατοντάδες σχόλια για την κυβέρνηση του κούλη - κουμπάρου φαταούλ και του αυγενάκη.

Για την προτεραιότητα δεν το είπε ΠΟΤΕ! Άλλο υπάρχουν πολλές δυσκολίες, που τις είπε παραπάνω οικονομικές και πολιτικές και άλλο αυτό που πας να περάσεις.

Και γιατί δεν λες τίποτα για τον Γιώργο που δραστηριοποιείται ξανά, για να δείξει ο Ιβάν ότι ενδιαφέρεται ΠΟΛΥ!
Να που τελικά έγινε η συνάντηση, να που συζητήθηκαν τα συγκεκριμένα θέματα. Άλλη ερμηνεία δίνεις εσύ, άλλη εγώ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Και πάντα στόχος ο Ιβαν, πάντα ειρωνια, φήμες και αρλούμπες μπας και τσιμπήσει κανένας φελλός και τον πιστέψει.
Мир

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Мир »

Δεν έχω επιβεβαίωση από κανένα σύνδεσμο για αν έχουν ειπωθει αυτα, οποτε θεωρω ότι ο JohnPet είτε έχει λανθασμένες πληροφορίες ή μιλαει με κανα ΣΦ Ζαμπιας.

Μονο μακεδονες δεν εχω παρτιδες για διασταύρωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 16 Δεκ 2021, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγώ δε θα πω αν ισχύουν ή δεν ισχύουν.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε και να τα δούμε!

Επειδή όλοι έχουμε γνωστούς και σε διάφορα σημεία καλό θα ειναι να κρατάμε την πισινη μας.

Εκτος αν είσαστε μπροστά στις κουβέντες.

Αυτά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Κάθεστε και ασχολείστε με αυτόν που σε όλα τα ποστ του κράζει την ομάδα και δεν έχει φάει σουτ ακόμη;
Έλεος...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

sourmenetes έγραψε:Εγώ δε θα πω αν ισχύουν ή δεν ισχύουν.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε και να τα δούμε!

Επειδή όλοι έχουμε γνωστούς και σε διάφορα σημεία καλό θα ειναι να κρατάμε την πισινη μας.

Εκτος αν είσαστε μπροστά στις κουβέντες.

Αυτά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν δεν ξέρουμε, να λέμε ότι δεν ξέρουμε. Οι παρανοϊκές φήμες του τζονπετ δεν ξερω τι εξυπηρετούν και δεν ειναι θέμα πισινης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”