Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Yiankos »

khaledfreepaok πολύ ενδιαφέρουσα η πρότασή σου, αλλά το να ανοίξουμε τέτοιο τόπικ ουσιαστικά είναι άτοπο.
Καταρχήν είναι σα να δημιουργούμε ένα τόπικ στο οποίο το οποίο θα έχει το ρόλο του τσατ περιτυλιγμένο με τον τίτλο της μεταγραφολογίας.
Τσατ υπάρχει στο σάιτ για όποιον θέλει να κάνει συζήτηση και όλους τους Μήτσους και Γιωρίκες που λες που θέλουν να κάνουν χαβαλέ μεταξύ τους ...
Τσατ υπάρχει επίσης και τόπικ στη Γενική Συζήτηση όπου επίσης μπορούν τα μέλη να πάνε να ξεκ@λώσουν και να μιλήσουν για τον καιρό και τις γκόμενες που δεν πηδάνε.

Δυστυχώς η μεταγραφολογία είναι από μόνη της μία παπαρολογία .. Αν και φέτος υπάρχει μέτρο και τα ονόματα που ακούγονται είναι πολύ πιο "λογικά" σε σχέση με άλλες χρονιές, υπάρχουν διάφοροι που θα μιλήσουν για Αϊμάρ και ξέρω γω (άσχετα αν έχουν δίκιο ή όχι) και θα βάλουν φωτιά στο τόπικ.

Ούτε εγώ προσωπικά γουστάρω τα άσχετα, αλλά δεν θα κερδίσουμε κάτι κάνοντας κάτι τέτοιο ουσιαστικά. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι όταν ξεφεύγουν πολλά τόπικ μαζεμένα θα πέφτει σβήστρα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:...αλλά έτσι είναι οι Ελληνες!
Έτσι είναι όσοι είναι κακομαθημένοι Έλληνες, που μάλλον αποτελούν (αποτελούμε ήθελα να πω) και την πλειοψηφία.
Δυστυχώς, όταν δεν υπάρχει σωστή παιδεία στη χώρα (κι αυτό, κατά την άποψή μου γίνεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ), εκεί οδηγούμαστε!
Να με συγχωρεί ο παλιός, καλός, "κολλητός" φίλος μου και δάσκαλος (teacher), αλλά αυτή είναι η - υποκειμενική - αλήθεια.
Παρ' όλα αυτά όμως υπάρχουν ακόμη - δόξα τω Θεώ - και οι άλλοι Έλληνες! Αυτοί που χαίρεσαι να τους διαβάζεις και να επικοινωνείς μαζί τους!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο χωρισμός της ενότητας των μεταγραφών σε δύο ξεχωριστά θέματα εμπεριέχει τον κίνδυνο να παρεκκλίνει το "ελεύθερο" θέμα από την σοβαρότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει το φόρουμ.
Ουαί και αλίμονο αν αφεθούν κάποιοι ένθερμοι να γράφουν χωρίς να χρησιμοποιούν το - ελάχιστα χρησιμοποιούμενο - μυαλό τους!
Διευκρινίζω πάντως ότι το καλό χιούμορ είναι ένδειξη πνευματικότητας και μάλλον προσελκύει κόσμο, παρά αποτρέπει. Εν αντιθέσει με τον άκρατο φανατισμό που οδηγεί σε βωμολοχίες, υστερισμούς και απόψεις που μάλλον βλάπτουν την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Απόστολε οπαδοί είμαστε, όχι ιεροκήρυκες.
το καλό βρισίδι είναι υγεία.
φαντάζεσαι μία Τούμπα να τραγουδά σε πλήρη αρμονία..

...εκδιδομένης γυναικός, υιοί, ολιεμπιακοί!....

ΠΑΟΚ είσαι!

ΥΓ. συγχαρητήρια για τη κατοστάρα, 12 μου μείνανε...και σ΄εφτασα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θεόδωρε, όπως έχεις καταλαβει προσεγγίζουμε τον στόχο μας (την αγάπη προς την ομάδα μας) από ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές γωνιές.
Έτσι όμως είναι ο ΠΑΟΚ!
Έχει το άσπρο, αλλά έχει και το μαύρο!
Δεν προσπαθώ να επιβάλω την άποψή μου, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ως τον μόνο κομιστή της αλήθειας!
Συνεχίζουμε!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αυτό που γράφω είναι ένα μήνυμα, που νομίζω ότι μόνο ο Στάλλιον μπορεί να λύσει ή ο Ζορρό..

Παρότι εχω σβήσει έναν ικανοποιητικό αριθμό προσωπικών μηνυμάτων, δεν μπορώ ακόμη να δεχθώ τα νέα μηνύματα... Δεν ξέρω αν μπορεί να βελτιωθεί η χωρητικότητα ή κάτι άλλο..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Πάτησες απελευθέρωση εισερχόμενων μηνυμάτων;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γιάννη έχω χώρο για να έρουν μηνύματα..
Το ζήτημα είναι ότι έχω 5 εισερχόμενα τα οποία δεν μπορώ να τα ανοίξω!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

θελω να ρωτησω αν γινεται να ανοιχτει τοπικ που να συζηταμε πιο ΄΄προχωρημενα΄΄ οπαδικα ζητηματα.αυτο το λεω με την εξης εννοια.ολοι εσεις που μενετε σαλονικη πανω κατω ενημερωνεστε για το τι γινεται μεταξυ οπαδων μας και οπαδων αλλων ομαδων.υπαρχουν ομως και πολλοι (οπως εγω) που η μονη πηγη πληροφορησης τους για οποιοδηποτε σχετικο θεμα ειναι μεσα απο εδω η γενικα το ιντερνετ.εδω βεβαια υπαρχει και κανονας που απαγορευει τα ποστ που προαγουν τη βια κτλπ γι αυτο θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να ανοιξουμε καποιο τοπικ που να συζηταμε αυτα τα θεματα.εγω να φανταστειτε ξερω πιο πολλα για το τι κανουνε οι βαζελοι και οι γαυροι παρα οι δικοι μας.και ειλικρινα θελω να μαθαινω.ας μου απαντησει καποιος αντμιν αν γινεται κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μόνο με προσωπικά μηνύματα αδερφέ...
Πολλοί διαβάζουν που δε φαίνονται!!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

οντως.ειναι προβλημα αυτο σιγουρα.αλλα με πμ ας πουμε εγω δεν εχω κανεναν γνωστο να τα λεω.
δεν υπαρχει αλλος τροπος?
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

εγω προτείνω να μην υπάρχει μεταγραφολογια ή να σβήνοντε απευθιας οποια οφ-τοπικ η γενικως ασχετα-σπαμ μηνυματα.. πονεσαν τα μυαλα μου, και επειδή εχω "δεθει" με το σαιτ κ το φόρουμ καντε κάτι ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
eagle4

Δημοσίευση από eagle4 »

Δεν γνωρίζω αν γίνεται , αλλά μιας και υπάρχει το πρόβλημα με τα greeklish θα μπορούσατε να προσθέσετε στο forum (στο μέρος που κάνουμε reply,δηλαδή κάπου δίπλα η κάτω από τα emots η το κείμενο που γράφουμε) ένα από τα παρακάτω widgets

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://services.innoetics.com/greeklish/Gadgets.aspx
πιστεύω πως θα ήταν αρκετά χρήσιμο κ δεν θα ξέφευγε από κανέναν,αλλά και για όσους βαριούνται να μεταβούν στα sites μετατροπής greeklish!
:D
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

free4 έγραψε:Αυτό που γράφω είναι ένα μήνυμα, που νομίζω ότι μόνο ο Στάλλιον μπορεί να λύσει ή ο Ζορρό..

Παρότι εχω σβήσει έναν ικανοποιητικό αριθμό προσωπικών μηνυμάτων, δεν μπορώ ακόμη να δεχθώ τα νέα μηνύματα... Δεν ξέρω αν μπορεί να βελτιωθεί η χωρητικότητα ή κάτι άλλο..
Το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται..
Με γράφει επάνω ότι έχω 5 μηνύματα και 6 μη αναγνωσμένα μηνύματα!
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους ή μόνο σε μένα. Όταν γράφω ένα ποστ πάντα με έχει ξετσεκαρισμένο το κουτάκι για την προσάρτηση της υπογραφής μου και πρέπει κάθε φορά να το τσεκάρω... Γίνεται να είναι συνέχεια τσεκαρισμένο γιατι είναι λίγο βαρετο και είμαι και λίγο ξεχασιάρης... :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”